هر کدام از ما به طور روزانه ساعتها با گوشی و کامپیوتر خود کار میکنیم و تمام اینها بخاطر حضور اینترنت شدنی است. حال تصور کنید که به خاطر زندگی در مناطق دوردست از داشتن اینترنت محروم باشید. گوشی و کامپیوتر شما بدون استفاده خواهد ماند. حال شرکت آلفابت برای برطرف کردن این موضوع دست به کار شده و پروژه اتصال بی سیم Alphabet با پرتو نور برای فواصل طولانی را آغاز کرده است. برای جزئیات بیشتر با سخت افزار مگ همراه باشید.
پروژه Taara (که پیش از این پروژه FSOC نامیده میشد) قصد دارد تا این کار را با استفاده از پرتوهای نور نامرئی انجام دهد. این روش برای انتقال دادهها در مسافتهای طولانی انجام خواهد شد. در حال حاضر، این فناوری میتواند مسافتی تا حدود 20 کیلومتر (حدود 12.4 مایل) را پوشش داده و پهنای باند را تا 20 گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد. قرار است اولین آزمایش این تکنولوژی در کنیا صورت پذیرد.
تلاش کمپانی آلفابت در کنیا برای آن است تا اینترنت پرسرعت را به مناطقی که قرار دادن کابلهای فیبر نوری بسیار پرهزینه، خطرناک یا چالش آور است، تأمین کند.سال گذشته شرکت آلفابت از روشی دیگر برای ارسال اینترنت به این مناطق استفاده کرد. این شرکت با پرواز بالنهایی در سراسر آن منطقه، برای اولین بار به این مناطق اینترنت رسانی کرد.
قدم بعدی؟
کنیا خوکچه هندی این پروژه خواهد بود و پس از آزمایش موفقیت آمیز، سایر کشورهای جنوب صحرای آفریقا نیز از آن بهره مند خواهند شد.
مدیر کل پروژه Taara ، ماهش کریشناسوامی، برنامههای تیم خود را در وبلاگ Alphabet قرار داد و اهداف آنها را مشخص کرد.
کریشناسوامی در وبلاگ آلفابت نوشت: این طرح “گسترش و ارتقا اینترنت پر سرعت و مقرون به صرفه در جنوب صحرای آفریقا است”.
استفاده از فیبر نوری برای بسیاری از کشورها بسیار پرهزینه یا خطرناک است. به عنوان مثال رودخانهها، پارکهای ملی و مناطق جنگ زده از چالشهای آن میباشند. روش کار فناوری Taara مشابه کابلهای فیبر نوری است، البته بدون کابلهای واقعی. در عوض، از نور برای انتقال داده استفاده میشود.
نظر شما درباره پروژه اتصال بی سیم Alphabet چیست؟
خب دیگه کنیا هم عقیم شدن رفتن پی کارش.
این ازمایشای که خطرناکن تو کشورای بی صاحب انجام میدن
سازمانای حقوق بشری هیچ فقط نگاه…
خوب بعد از یک سال اومدم بهت بگم پروژه موفقیت آمیز بود! تو هند هم که روی مردمش حساسه و برای خودش ابرقدرتیه تست شده و خریدار پروژه شده! تو چند تا نقاط کور هند جواب داد