غول چینی دنیای فناوری، هواوی، تلاش های زیادی را برای توسعه تکنولوژی 5G انجام داده است. طبق گزارشهای سازمان ارتباطات سیار بین المللی (IMT-2020) و آکادمی چینی ترویج فناوریهای مخابراتی و اطلاعاتی، هواوی اخیرا تست تکنولوژی ارتباطاتی با تاخیر بسیار پایین 1 میلی ثانیه و پایداری ارتباطی بالا را به اتمام رسانده است.
URLLC (ارتباط فوق العاده پایدار با تاخیر پایین)، به عنوان یکی از سه قابلیت اصلی 5G به شمار میرود. این تکنولوژی میتواند پاسخگوی نیاز بعضی از سرویسها که به پایداری ارتباطی بالا و تاخیر پایین نیازمند هستند را تامین کند. این تکنولوژی میتواند به صورت گسترده در واقعیت افزوده و مجازی مورد استفاده قرار گیرد و همچنین در صنایع، پزشکی و خودروهای خودران و موارد دیگر کاربرد دارد.
در این تستی که انجام شد تجهیزات مرکز مخابراتی اصلی هواوی، نیازهای یک ارتباط با دوام و با کارایی بالا و تاخیر پایین را فراهم کردند. نتایج تست نشان داد که استفاده از تکنولوژیهای مهم 5G R15 و R16 URLLC و همچنین استفاده از تجهیزات 5G هواوی برای طول موج میلیمتری یک ارتباط دو طرفه و end-to-end با تاخیر 1ms و با نرخ پایداری 99.999% فراهم میکند. این باعث بهبود مستمر و تکامل عملکرد 5G می شود.
پشرفت هواوی در زمینه تکنولوژی های 5G با تاخیر ارتباطی پایین
این شرکت در این آزمایش نه تنها پایداری و تاخیر دستگاههای 5G با طول موج میلیمتری را بررسیکرد، بلکه کاراییهای مهم و عملکردهای فنی دستگاههای 5G با فرکانس 2.6GHz را هم بررسیکرد. این شامل زمانبندی بدون اسلات و با تاخیر پایین برای دانلود و آپلود میباشد.
از طریق ترکیب تطبیق پذیر تکنولوژیهای استاندارد، شبکههای 5G کاملا میتوانند به نیازهای مختلف صنایع گوناگون پاسخ دهند. تکنولوژیهایی مانند این برای ورود 5G به کسب و کار اصلی، در تولیدات در صنایع، میتوانند بستر مناسبی فراهم کنند. چنین فناوریهایی توسعه سریع اقتصاد دیجیتال را نیز ارتقا میدهند.
چند روز قبل، هواوی تمام تستهای مربوط به عملکردها و کاراییهای میدانی ایستگاههای 5G با طول موج میلیمتری خود را به اتمام رساند. پیک دانلود تک کاربره با زیر ساختار ارتباطی DDDSU frame از 7Gbps فراتر رفت. همچنین پیک دانلود در فرکانس 3.5GHz به سرعت 8.6Gbps رسید که یک پیک دانلود تئوری است. پیک دانلود از برج مخابراتی هم در حالت 4T4R از 12Gbps فراتر رفت.
چه جالب به محصولات مورد اطمینان و با کیفیت چینی انتقاد کنی نظرت تایید نمیشه! دستور از بالاست یا ارادت قلبی دارین بهشون؟ 🤣
اتهامات بی اساس دایی جان ناپلئونی تایید نمیشه برادر
بعدشم اتهام به انسان که نیست، ولی به برند؟!!! خیلیا دارن یا به اینتل اتهام میزنن یا ای ام دی! ولی اونا امریکایین اشکال نداره! مهم اینه که برند چینی نباشه؟ البته فقط جهت شفاف سازی میپرسما :دی
مسخره بازی ها و ربط دادن همه چیز به سیاست هم حدی داره دیگه. نمیشه که شما از هر 10 تا کامنتی که میدین 9 تاش سیاسی و بی ربط به موضوع مقاله است. میدونی دیگه از بس تکراری میشه این سیاست زدگی – حرفهات خسته کننده میشه. جنگ چین و آمریکا هم یه جنگ زرگری فقط واسه منافع اقتصادی بیشتره وگرنه قریب به اتفاق شرکت های فن آوری آمریکایی در چین هستند. گاهی صحبت در مورد Hype و فرضیه که قدرتهای بزرگ تو جون هم افتادن سرگرم کننده است، اما هیچ چیزش واقعی نیست.
اون چیزی که برای ما اهمیت داره بحث فن آوری و تکنولوژیه. از هر شرکتی مربوط به هر کشوری که میخواد باشه باشه، تفاوتی نداره. بحث های حاشیه ای هم مشکلی نداره ولی دیگه بالا غیرتا” شورش رو در نیارید.
سلام
با تمام کامنت شما موافقم
مخصوصا جنگ زرگری امریکا و چین…
منم کاری ندارم تکنولوژی مال کجاس
زندگی من رو راحت تر کنه مال هرجا باشه
امریکا ادعا کرده(هنوز ادعاس و هیچ شواهدی ارایه نشده) که هواوی داره برای دولت چین جاسوسی میکنه…ولی دوستان نمیبینن یا نمیخان ببینن که فیسبوک در یک اقدام باعث تغییر انتخابات امریکا شد
یا همه این کمپانی ها یه جورایی دارن برای دولت امریکا جاسوسی میکنن…و اطلاعات جمع میکنن
همین الان با این که حتی یک خرید از آمازون نکردم و نکردیم، امازون تمام امار ماها رو داره
قشنگترین بخش ماجرای این دوستان اینه که وقتی اینا رو میگی یا میگن “حالا من چه اطلاعاتی دارم که مهم باشه؟”(که اوج شعور رو میرسونه) یا میگن “اطلاعات دست امریکا باشه بهتره” (که اوج منطق رو میرسونه)…
درود بر اقا ارمین خشمگین :دی
چند روز نبودم دلتون تنگ شد برام گفتم بگم همیشه اقتصادی نیست، خیلی وقتا اقتصاد اهرم و ابزاریه برای پیشبرد اهداف سیاسی، ولی این بحث جاسوسی رو فقط امریکا مطرح نکرده انگلیس و اروپا هم بنوعی تایید کردن – بهرحال نظر شخصیه دیگه آزادی بیان چی میشه پس 🙂
“برسیکرد” بررسی کرد درسته.