همانطور که در اخبار و مطالب قبل گفته شد بازی نهنگ آبی یک چالش است که در دنیای مجازی راه اندازی شده و منجر به خودکشی تعداد زیادی از نوجوانان در کشور های مختلف شده است. این موضوع خانواده های زیادی را نگران کرده و این نگرانی به ایران نیز رسیده است. البته لازم به ذکر است که تاکنون هیچ گزارشی در ایران مبنی بر خودکشی به واسطه ی این چالش ارائه نشده است. ولی انتشار ویدیو های خودکشی نوجوانان به شیوه های مختلف باعث نگرانی خانواده ها شده است.
اولین قربانی این بازی دختری از آمریکا بود، پس از آن پسری 15 ساله از تگزاس خود را حلق آویز کرد و سپس نوجوانان دیگر از سر تا سر جهان به واسطه ی این بازی به شیوه های مختلف دست به خودکشی زدند. خبر خود کشی نوجوانان روز به روز افزایش یافت و تعداد قربانیان به 130 نفر رسید. بر اساس گزارشات مختلف منبع این چالش از کشور روسیه بوده است.
این بازی بسیار وحشتناک شامل چندین مرحله است، در هر مرحله، چالش خواسته شده سخت تر خواهد شد و در نهایت چالش خودکشی مطرح میشود. مقامات روسیه اعلام کردند که عامل اصلی انتشار این بازی را دستگیر کرده اند و به اتهام تحریک خودکشی در بازداشتگاه به سر میبرد. البته هنوز مشخص نشده است که این شخص، قربانیان را وادار به خودکشی کرده است یا شیوه ی بازی به گونه ای بوده است تا نوجوانان را به خودکشی سوق دهد. دولت ها و مقامات کشورهای مختلف، خانواده ها را از وجود این بازی و در خطر بودن نوجوانان آگاه کردند. همچنین خانواده ها را تشویق کردند تا در جریان کارهای نوجوانان باشند و آنها را در شرایط مختلف تنها نگذارند. علاوه بر این ها آموزش هایی برای خانواده ها ارائه شد تا به کودکان خود بیاموزند که در مقابل پیشنهادات مختلف منعطف نباشند و قدرت نه گفتن داشته باشند.
اما برای محافظت از فرزندان و جلوگیری از بروز این مشکلات توصیه هایی ارائه شده است که در ادامه خواهیم گفت:
- با نوجوانان و کودکان درباره ی مسائل مختلف در آرامش کامل صحبت کنید.
- نوجوانان را بازجویی نکنید.
- به صحبت ها و نظراتشان گوش دهیم و حرف هایشان را جدی بگیرید.
- به عواطفشان توجه کنید و سعی کنید درکشان کنید.
- از راه های دوستانه به فرزندان آموزش دهید.
- روابط عاطفی و صمیمانه را با فرزندانتان در تمام شرایط حفظ کنید.
- قدرت نه گفتن را در نوجوانان تقویت کنید.
دقیقا منم یه همچین حسی و دارم …
یه اصطلاحی بود که مثلا میگفتن : “اگه فلانی بگه خودتو بندازی تو چاه ، تو میندازی ؟ … نه … “
قشنگ ر . ه به این قضییه -))))
چطوری و با چه منطقی این حرفو میزنید؟؟!! همه ی قربانیای این بازی نوجوون بودن، کسایی که حتی بالغ هم نشده نبودن و هنوز مسیر ایندشون درست مشخص نبود! تعریف “ادم بی ارزش” از نظر شما چیه؟! از نظر من بی ارزش به بالغهایی میگن که وجودشون برای سلامتی و پیشرفت جامعه مضره. گفتم بالغ، چون نوجوونایی که تو راه خلافن پتانسیل اموزش و برگشتنشون به مسیر درست خیلی بیشتر از یه ادم بالغه که کاملا اگاهانه کاری رو انجام میده. ادم بی ارزش از نظر من همون طراح این بازیه که اونهمه بچه های بی تجربه و بی گناهو به کام مرگ کشونده و خونواده هاشونو داغون کرده. هر کدوم از اونا میتونست اینده روشنی داشته باشه و واسه جامعه اش مفید باشه. اونطور که میدونم شرایط این بازی جوریه که ترغیب و تشویق به ادامه ی بازی رو در سایه ی تهدید انجام میده، چیزی که جز نوجوونای ساده طعمه ی دیگه ای هم نمیتونه داشته باشه.
لطفا قبل از کامنت گذاشتن کمی راجع به چیزی که میخواهید بگید فکر کنید. موفق باشید…
ولی سریال بسیار عالی ایی بود
مگه میشه یک بای باعث خودکشی بشه؟ هیچ جوره تو کنم نمیره.احمقانه است.
نه اتفاقا خوبه اطلاع رسانی میشه
شما خودت واون روانشناسه که گفتی کلا دیوانه هستید وباید به تیمارستان منتقل شید
که مردم ندونن چه خبره؟اتفاقا بهتره این اخبارا بیاد ببینیم چه خبره اماده باشیم
طراح چالش پلیس روسیه رو دسگیر کرده و طرف دانشجوی روانشناسیه و گفته هدفش از ساختن اون پاکسازی جامعه از ادم های بی ارزشه همچین بی راه هم نمی گه ??
پوشش ندادن این اخبار بهتر نیست؟
تا این خبر رو خوندم یاده سریال13 reasons why افتادم که در کانادا و چند تاکشور اروپایی بحث در مورد این سریال در مدارس ممنوع شده بود
[img]https://art-s.nflximg.net/1fd67/7a023df3509f825228fcd2ad04e1c20026d1fd67.jpg[/img]