یکی از قابلیت های مهم اسمارت فون ها در حال حاضر، ارتباط با فضای مجازی و وبگردی است که کاربران نیز روی این مسئله حساسیت بسیاری به خرج می دهند. در حال حاضر درصد بسیار زیادی از کاربران داخلی از اسمارت فون برای وبگردی و سرویس های اینترنتی استفاده می کنند و کاربرد خاص دیگری هم از گوشی هوشمند ندارند. به طور حتم درصد کاربرانی که استفاده صرف آنها فقط سرویس های اینترنتی است در کشور ما به شدت در حال افزایش است. اما این وضعیت در امریکا و کاربران اسمارت فون در این کشور بسیار متفاوت است، به گونه ای که نشان می دهد وبگردی و سرویس های اینترنتی از اهمیت کمی برخوردار است و قابلیت های مکالمه و بهره گیری از اپلیکیشن ها بسیار مهم تر است. در تحقیق صورت گرفته در امریکا، تنها 7 درصد از کاربران از اسمارت فون به صورت اختصاصی برای سرویس های اینترنتی استفاده می کنند و 10 درصد از آنها با وجود در اختیار داشتن گوشی هوشمند، از سرویس اینترنت برخوردار نیستند.
درصد بسیاری از آنها تلفن هوشمند را فقط برای مکالمه و ارسال پیامک خریداری می کنند و نیازی بیش از این ندارند. همچنین 13 درصد از امریکایی ها از طریق تلفن هوشمند خود موفق به دریافت 30 هزار دلار در سال می گردند و به سادگی در مدت بسیاری کوتاهی می توانند هزینه پرداخت شده برای بهترین اسمارت فون بازار را از همان محصول به حساب خود واریز کنند. همچنین 1 درصد از امریکایی ها می توانند به واسطه کسب و کار خود در طول سال مبلغ 75 هزار دلار از گوشی هوشمند درآمدزایی داشته باشند. این در حالیست که بسیاری از سرویس ها و خدمات در کشور های توسعه یافته با استفاده از خدمات آنلاین و به صورت اینترنتی انجام می گیرد و کاربران ناچار به در اختیار داشتن سرویس اینترنتی هستند. به نظر شما چند درصد از کاربران ایرانی از گوشی هوشمند خود، فقط برای وبگردی و سرویس های اینترنتی استفاده می کنند؟ درآمد سالیانه کاربرانی ایرانی از تلفن هوشمند خود چه مقدار است؟
در آمد کاربرهای اسمارتفون های ایرانی حداقل منفی 40 دلار درساله … چون حداقل سالی 120 هزار تومن پول انترنت چرت موبایل می دن و هیچ درآمودی هم ازش ندارن
حتی امریکایی ها هم از اینرنت گوشی به صورت گسترده استفاده نمیکنند ولی بجاش اینترنت روی خط قوی دارند ولی ما… چیزی نگم بهتره
کلا ایران تو همه چی با دنیا در تضاده…..اینم روش…متاسفانه مصرف داریم اما فرهنگ مصرف هیچی……..
با سلام دقیقا تو ایران الان اکثرا 3 خط دارن حتی بیشتر و خرید اسمارت فونها فقط واسه چت ..وبگردی….بازی…..در صورتی میشه کلی تبلیغات از همین برنامهای چت انجام داد …..جالب اینجاس اخر چت هیچی نی جز اینکه وقت گرانبهاتو از دست میدهی خودم….
بطور کلی 15 درصد جمعیت ما از اینترنت موبایل استفاده میکنند که میشه 11.5 میلیون نفر. 10 میلیون نفر از وایبر استفاده میکنن که میشه 13 درصد که قسمت اعظم اونا رو مشترکین موبایل تشکیل میدن.یعنی بیشتر اونایی که از اینترنت موبایل استفاده میکنند از وایبر استفاده میکنن!!!! البته امار کاربران اینترنت تو کشور ما معلوم نیست چقدر درسته!!! امار میگه نزدیک به شصت درصد مردم به طرق مختلف مثل adsl و وایمکس و دیال اپ و غیره کاربر اینترنت هستند!!!!!! یعنی فقط شیر خواره ها و پیرمرد ها و سالمندان وزندانی ها و …احتمالا از اینترنت استفاده نمیکنند!!!!
در کشورهای توسعه یافته و به خصوص آمریکا این یه فرهنگه .
در ایران 70 درصد کاربران دو الی سه خط دارند و یه گوشی معمولی برای کار و تجارت هست و گوشی هوشمند برای اینترنت و گفتگو و چت هست .