روز پنجشنبه روزنامه قانون پیرو اخبار فیلترینگ تلگرام و جستجوی مردم برای راه های دور زدن این فیلتر تصویر طنز بالا را منتشر کرد. این عکس در رسانه های مختلف بازتاب زیادی داشت، تا آنجاکه وزیر ارتباطات نیز با اشتراک این تصویر در صفحه اینستاگرام خود توضیحاتی داد. جهرمی در ابتدا گفت که تصمیم نداشت در موضوعی که وزارت ارتباطات در تصمیم آن نقشی نداشت، اظهار نظری کند، اما به ناچار کلامی چند در این خصوص خواهد نوشت. او اینگونه توضیح داد:
در کشور اعتراضی شکل گرفت، اعتراض با موج سواری عدهای تبدیل به اغتشاش شد. در این اغتشاشات مردمی متضرر و اماکنی آسیب دیدند و متاسفانه خانوادههایی نیز داغدار شدند. شورای امنیت کشور -که وزارت ارتباطات در آن عضو نیست- برای ایجاد آرامش تصمیم گرفت در کنار سایر اقدامات تامینی و انتظامی، محدودیتهای موقتی را بر فضای مجازی اعمال کند. طبیعی است که این اقدامات نارضایتیهایی را ایجاد کند اما گیرندگان این تصمیم طبیعتا بین مزایا و معایب این تصمیم وزن سنجی کردهاند.
او در خصوص نوع عکس العملی که پیرو این اعتراضات صورت گرفته اینگونه توضیح داد که عدهای دیگر اما اکنون به جای پرداختن به ریشه اعتراضات و حل آنها، تلاش بر انداختن همه تقصیرها بر گردن فضای مجازی و بازخوانی اشکالات توسعه فضای مجازی در کشور -که بعضا وارد هم هست- کردهاند. عدهای دیگر هم در آن سوی مرزها که اتفاقا مثل همیشه در محاسباتشان اشتباه میکنند ریشه نرسیدن به نتایج تخیلات و توهمات خود را در ایجاد همین محدودیت ها میدانند و حرف از تحریمها به میان آوردهاند و تصور کردهاند تحریمهای آنها بر روحیه خادمان ملت ایران تاثیری خواهد داشت.
آذری جهرمی در پست بعدی خود در اینستاگرام در خصوص محدودیت های پیش روی صنعت وبلاگ در ایران توصیحاتی داد. او گفت:
زمانی نه چندان دور، صنعت وبلاگ در ایران همگام با دنیا در حال رشد و رقابت بود و شبکه اجتماعی بومی ایرانی پا به پای نمونه های بین المللی رقابت میکرد. اما امروز دیگر نامی از صنعت وبلاگ ایران به جا نمانده و شبکه اجتماعی محبوب آن زمان اعلام کرده بزودی سرویس خود را خاموش خواهد کرد. در مصاف آزادی و امنیت، داخلیها صحنه رقابت را به به برخی نگاه های تنگ نظرانه واگذار کردند و در کنارش صحبت از پروژههایی با پسوند ملی آغاز شد که بیشتر آنها با تصدی دولتها به سرانجامی نرسید و جز ضرر اقتصادی برخی مجموعهها، نامی به جا نمانده است.
وی افزود: “در این میان آمارهای سال ۹۲ خبر از آن میداد که بیش از ۲۵درصد استفاده مردم از اینترنت با فیلترشکن است، اما با رویکرد حمایتی دولت از دسترسی مردم به شبکههای اجتماعی، کم کم این سرویس ها در زندگی مردم نقش خود را پیدا کردند اما در این میان ظرفیتهای دولت تا آنجا نبود که بتواند همه موانع پیش روی شبکه های اجتماعی داخلی را رفع نماید. بدون شک هر زمان صحبت از توسعه سرویسهای ایرانی میشود، همواره به حجم ریالی حمایت دولت از این سرویس ها توجه می شود و در این میان فراموش می شود که سرویس های بومی برای توسعه علاوه بر پشتیبانی مالی، نیازمند امان نامهای در حوزه های قضائی و امنیتی هستند که ظاهرا دولت به تنهایی قادر به ارائه چنین تضامینی نیست.”
جهرمی اینگونه توضیح داد که بدلیل نبود شرایط مناسب برای رشد شبکه های اجتماعی داخلی مردم به استفاده از سرویسهای بین المللی به استفاده از شبکه های اجتماعی ادامه دادند و علاوه بر رفع نیازهای روزمره مثل اخبار و …، بخش قابل توجهی از ظرفیتهای اقتصادی را نیز در این فضا شکوفا کردند و معیشت بخشی از مردم به این فضا گره خورد.
او در ادامه گفت که حاکمیت ها بر شبکه های اجتماعی بین المللی کنترلی ندارند و از طرف دیگر راهکار مناسبی برای غلبه بر این مشکل نیز ندارند. جهرمی گفت:
حالا در شرایطی قرار داریم که حاکمیت ما و اکثر کشورهای دنیا امکان اعمال مقررات بر شبکه های اجتماعی بین المللی را ندارند و البته سادهترین راه حل(!) برای غلبه بر این تهدیدات نوین بستن فضا و بدنبال آن سردادن آواز لزوم توسعه شبکه های داخلی، آن هم از جنس صرفا تکنولوژی و بدون توجه به سایر پارامترها از جمله حریم خصوصی و سهولت ابراز بیان مشروع است، غافل از آنکه عقب نگاه داشتن کشور از علم روز خود یک تهدید بزرگ دیگر است.
:emoji3ظااهر بین لطفا نباشید-کمی بیشتر با آرامش فکر کنید-زود قضاوت نکنید-از طبیعت الهام بگیرید و خوب از طبیعت درس بگیرید-ممنونم از شجاعت در فکر و عدم لجبازی شما انسان گرامی=smile
[quote] شورای امنیت کشور برای ایجاد آرامش تصمیم گرفت در کنار سایر اقدامات تامینی و انتظامی، محدودیتهای موقتی را بر فضای مجازی اعمال کند [/quote]
توضیح ساده دیکتاتوری ، از زبان خود یک مقامدار (دان سه شنود) حکومتی !
????
شتر در خواب بيند پنبه دانه :emoji0
[quote]و در این میان فراموش می شود که سرویس های بومی برای توسعه علاوه بر پشتیبانی مالی، نیازمند امان نامهای در حوزه های قضائی و امنیتی هستند که ظاهرا دولت به تنهایی قادر به ارائه چنین تضامینی نیست.”[/quote]
:p
ها! مشکل چی بود؟:o
مطلب رو تا آخر خوندم ولی خدایی چیزی نفهمیدم ؟!؟!
شما همون صورت مسئله رو پاک کن به بقیه کار نداشته باش / نه اصن تو خوبی
چی چی گفت اصلا خودش فهمید
فیلتر کردی بشین سرجات دیگه خودش رو خوب جلوه میده حتما میخواد کاندید ریاست جمهوری بشه :-s:-)):-)):-))