حدود یک هفته پیش شیائومی اولین فبلت هوشمند خود را معرفی و به سرعت در 10 مه آن را روانه ی بازار کرد و طبق گزارشات استقبال کاربران از این فبلت چشمگیر بوده است. در اولین فروش رعد آسای Mi Max، بیش از ده میلیون نفر برای خرید آن ثبت نام کردند که نشان از محبوبیت این دستگاه در چین دارد. حال Mi Max زیر تیغ متخصصین قرار گرفته است و میتوانیم سفری به درون فبلت غول پیکر شیائومی داشته باشیم. این کالبد شکافی توسط IT168 صورت گرفته است که اکثر گوشی های هوشمند معروف در چین مانند Xiaomi Mi 5 نیز توسط همین فرد کالبد شکافی شده اند.
در ابتدا نگاهی به مشخصات فنی فبلت شیائومی میاندازیم. Mi Max با یک صفحه نمایش بزرگ 6.4 اینچی با رزولوشن فول اچ دی 1080p همراه شده است و این فبلت در نسخه های مختلفی با 3/4 گیگابایت رم و حافظه ی داخلی متنوع 32/64 گیگابایتی قابل سفارش است. اما شیائومی حق انتخاب بیشتری به کاربران برای انتخاب کانفیگ مورد علاقه شان داده است به طوری که Mi Max با دو پردازنده ی مختلف اسنپدراگون 650 و اسنپدراگون 652 روانه ی بازار شده است. در پشت این دستگاه دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی قرار گرفته است در حالی که دوربین جلوی Mi Max را یک لنز 5 مگاپیکسلی تشکیل میدهد. این فبلت اندروید 6.0 را همراه رابط MIUI 8.0 بر روی خود دارد و با یک باطری 4850 میلی آمپر ساعتی در داخل بدنه ی فلزی همراه شده است . ضخامت Mi Max نیز 7.5 میلی متر است و وزن این فبلت 203 گرم است.
مانند اکثر دیگر گوشی های هوشمند شیائومی، اجزای Mi Max هم به آسانی قابل جداسازی است. دستیابی به اجزای داخلی این فبلت وقت زیادی نمیگیرد و این بدین معناست در صورت بروز مشکل یکی از اجزا تعمیر کردن آن چندان مشکل نیست. حال به سراغ تک تک قطعات به کار رفته در فبلت شیائومی میرویم. نسخه ای که در اینجا کالبد شکافی شده است مجهز به پردازنده ی اسنپدارگون 652، 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه ی داخلی است.
شیائومی Mi Max از هر دو سیم کارت میکرو و نانو پشتیبانی میکند و توانایی ارتقای حافظه تا 128 گیگابایت را داراست.
در این تصویر خشاب سیم کارت شیائومی Mi Max را مشاهده میکنید.
پس از باز کردن درب پشتی Mi Max با این صحنه مواجه میشوید. در اینجا باید مواظب ماژول حسگر اثر انگشت باشد که از پشت درب فبلت به داخل برد اصلی متصل شده است.
در اینجا ماژول شناسایی اثر انگشت Mi Max را میبینید که توسط O-Film Tech ساخته شده است.
وقتی شما پوشش پشتی فبلت را کنار زدید میتوانید به اجزای داخلی دسترسی پیدا کنید.
برد اصلی توسط یک محافظ فلزی پوشش داده شده است. برای باز کردن این محافظ باید تمامی پیچ های آن را باز کنید. بر روی یکی از پیچ ها برچسب شیائومی قرار دارد و در صورت آسیب وارد شدن به این برچسب، فبلت از گارانتی ساقط میشود.
و در تصویر زیر محافظ فلزی را مشاهده میکنید که باز و کنار گذاشته شده است.
حال نوبت به پیچهای اتاق صدا در پائین دستگاه میرسد که باید آنها را باز کنید. تک پیچ برد PCB را نیز باز کنید و برد PCB و ویبراتور را از دستگاه جدا کنید.
برد PCB با خروجی سیگنال آنتن، میکروفون و درگاه میکرو یو اس بی یکپارچه شده است. احتمالا شیائومی برای کاهش هزینه از درگاه یو اس بی Type-C استفاده نکرده است.
چیپ های اصلی بر روی برد اصلی متمرکز شده اند و به دلیل استفاده از چیپست اسنپدراگون 652، یکپارچگی بیشتری مشاهده میشود. برد اصلی Mi Max بسیار مرتب به نظر میرسد. در تصویر زیر یک جای خالی جوش داده شده مشخص شده است که احتمالا جایگاه چیپ NFC است.
بخش دوربین همان طور که گفته شد از یک لنز 16 مگاپیکسلی در عقب و لنز 5 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه با یک لنز 85 درجه تشکیل شده است. مونتاژ دوربین اصلی توسط O-Film و دوربین جلو توسط Q-Tech صورت گرفته است.
باطری این فبلت توسط دو نوار کششی بر روی بدنه قرار گرفته است در نتیجه جداسازی باطری کار بسیار آسانی است.
شیائومی Mi Max مجهز به یک باطری لیتیوم پلیمر 4850 میلی آمپر ساعتی 3.85 ولت با پارت نامبر BM49 است. عمر باطری Mi Max شگفت انگیز است.
در جلوی برد اصلی یک برچسب و گریس گرافیتی قراردارد که پردازنده ی مرکزی را پوشش داده اند. در اینجا باید 4 محافظ فلزی را باز کرد.
در اینجا گردهمایی این قطعات را مشاهده میکنید:
چیپست کوالکام اسنپدراگون 652 به همراه 4 گیگابایت رم سامسونگ
64 گیگابایت حافظه ی داخلی ساخت توشیبا
چیپ مدیریت توان کوالکام PM 8004
چیپ مدیریت توان کوالکام PM8956
چیپ مدیریت توان کوالکام PM8952
چیپ Decoder صدا کوالکام WCD9326
چیپ رادیو FM، بلوتوث، وای فای کوالکام WCN36803
تقویت کننده ی وای فای SkyWorks 85709
چیپ فرکانس رادیویی کوالکام WTR2965
چیپ ورایزون RF7460
حافظه ی رم 4 گیگابایتی سامسونگ
حافظه ی داخلی 64 گیگابایتی توشیبا
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
سلام
خیر دوست عزیز
ندارد
این گوشی nfc داره یا نه ؟
جایگاه nfc چرا خالیه ؟!!!!
بعضی جاها نوشته داره بعضی جاها نداره
چینیا کلن همه چیو کپی میکنن، اینم یک سایتی شبیه به آی فیکس بوده، بهرحال جالب بود و نشون میده همه جوره دارن کار میکنن تا به قدرتای اول گوشی در جهان تبدیل بشن که خب حداقل 5 سالی زمان لازم دارن، تازه بعد از اون باید بازارای بزرگ دنیا مثل اروپا و آمریکارو توجیح کنن برای خرید محصولاتشون.
خیلی تشکر بابت بررسی خوبتان !!!! یکی از نکات خوب این گوسی داشتن باتری قدرتمند میباشد…….
مرسی عالی بود:-bd
خیلی خوبه ولی کاش یکم بزرگتر بود، نه به سامسونگ و لنوو که تبلت 18 اینچی میزنن نه به این که یکزره از فبلت بزرگتره:l