سال گذشته، پس از آنكه وزارت بازرگانی آمریكا هوآوی را از لیست شرکتهای صادرکننده و واردکننده به آمریكا حذف کرد، این تولیدكننده تلفن و تجهیزات شبکه چینی در تلاش برای یافتن منابع جدید برای جبران این خسارت وارد شده بود و تصمیم به تولید گوشی های هوآوی با سیستم عامل Harmony گرفت. یکی از بزرگترین شرکتهای آمریکایی که از این اتفاق بیشترین خسارت را دید، شرکت گوگل بود زیرا این ممنوعیت مانع از ارائه نسخه اندروید Google Mobile به هوآوی شد. اگرچه در چین ممنوعیت اکثر برنامههای اندرویدی گوگل مهم نبود، اما عدم امکان تجهیز مدلهای بین المللی شرکت هوآوی به اکوسیستم گوگل ممکن است باعث اختلال در فروش بینالمللی آنها شود.
گوشی های هوآوی با سیستم عامل Harmony عرضه میشوند
در آگوست سال 2019، هوآوی اعلام کرد که سیستم عامل جدیدی به نام Harmony را توسعه داده است. بسیاری تصور میکردند که این سیستم عامل جدید بلافاصله توسط هوآوی برای جایگزینی اندروید استفاده خواهد شد. معلوم شد که این موضوع درست نیست.
ریچارد یو (مدیر عامل گروه مصرف کنندگان هواوی) اشاره کرد که هارمونی مبتنی بر یک ریز هسته است که اجازه میدهد تا در طیف وسیعی از دستگاهها مانند بلندگوهای هوشمند، تبلتها ، ساعتهای هوشمند، رایانهها، خودروها و تلفنهای هوشمند مورد استفاده قرار گیرد. هوآوی همچنین اشاره کرد که HarmonyOS هم بر روی دستگاههایی مجهز به مقدار کمی رم و هم در دستگاههایی که به صدها گیگابایت حافظه نیاز دارند کار خواهد کرد. تاکنون، سیستم عامل هارمونی فقط در تلویزیون برای مصرف کنندگان در دسترس بوده است.
به نقل از MyFixGuide، آقای یو امروز گفت که در سال 2021، هوآوی اولین گوشی خود را که مجهز به HarmonyOS است، عرضه میکند. آنچه باعث اعلام این خبر توسط مدیر با سابقه هوآوی شد این بود که این شرکت قصد دارد نسخه بعدی سیستم عامل هارمونی را در روز پنجشنبه (10 سپتامبر) در جریان کنفرانس توسعه دهندگان HDC 2020 ارائه دهد. به زودی چندین دستگاه جدید مجهز به این سیستم عامل معرفی میشوند و بنا به گفتههای هوآوی امسال ساعتهای هوشمند جدید آن توسط HarmonyOS عملیاتی میشوند.
آقای یو اعتراف کرد که هوآوی گوشی با سیستم عامل HarmonyOS را آماده کرده، اما این شرکت به دلیل توافق با گوگل مجبور به متوقف کردن روند آن شده است. اما این بدان معنا نیست که این شرکت امید زیادی به این پلتفرم در آینده ندارد. این مقام اجرایی شرکت هوآوی میگوید که HarmonyOS در نهایت به یک بستر جهانی تبدیل خواهد شد.
در سخنرانی قبلی، آقای یو گفت که سری بعدی Huawei Mate 40 با سری جدید تراشههای 5 نانومتری Kirin ، با نام Kirin 9000 تأمین خواهد شد. این قطعات نه تنها با استفاده از فناوری جدید 5 نانومتری تولید میشوند، بلکه از قدرت بیشتر و قابلیتهای بیشتری مانند 5G و AI ، CPU ها و GPU ها برخوردار خواهند بود.
اما قانون جدیدی که توسط ایالات متحده وضع شده است از رسیدن تراشههایی با تکنولوژی آمریکایی به هواوی جلوگیری میکند. یو خاطرنشان کرد:
“متأسفانه، تحت تحریمهای ایالات متحده، TSMC فقط سفارشات را قبل از 15 سپتامبر پذیرفت. در 15 سپتامبر، نمی تواند تراشههایی برای هوآوی تولید كند. بنابراین Kirin 9000 ممکن است آخرین نسل ما از Huawei Kirin باشد. “
سال گذشته هوآوی پس از اپل دومین مشتری بزرگ TSMC بود اما این شرکت پس از 14 سپتامبر مجاز به ارسال به تولید کننده چینی نیست. بنابر گزارشات TSMC تا آن تاریخ خط مونتاژ خود را در 24 ساعت شبانه روز فعال نگه داشته است تا به هر اندازه تراشههایی که میتواند را تولید کند.
بزرگترین تولید کننده تراشه چین، SMIC ، هم جایگزین مناسبی نیست چونه از لحاظ فناوری چندین رده پشت TSMC قرار دارد. گفته میشود مدیاتک، طراح تراشه به دنبال مجوز برای تولید تراشههای پیشرفته برای Huawei بوده است. با توجه به اینکه مدیاتک برای تولید تراشههای خود هم به TSMC نیاز دارد، بعید به نظر میرسد که این شرکت بتواند این اجازه را از ایالات متحده بگیرد.
با فرض اینکه هواوی توانسته است تراشههای 5 نانومتری را ذخیره کند، این شرکت وقت کمی دارد تا بتواند حداکثر نیاز خود را تا زمان تعیین شده برطرف کند.
به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستی شمعی روشن کن!
لعنت به امریکا
امریکا اینترنت ، کامپیوتر ، سیستم عامل ها و شبکه های اجتماعی و گوگل رو بوجود اورده که همه ازش استفاده میکنن و امکان دسترسی به اطلاعات زیادی رو در اختیار کاربران جهان قرار داده
همه امکانات رفاهی رو غربیا بوجود آوردن
اما شما جز لعنت و نفرین فرستادن و فراری دادن نخبه ها کار دیگه ای بلد نیستید!
همه امکانات رفاهی رو غربیا بوجود آوردن
اما شما جز لعنت و نفرین فرستادن کار دیگه ای بلد نیستید!
جز نفرین و لعنت فرستادن کار دیگه بلدین؟