در حالی که گوگل به تازگی انتشار نسخه ی آزمایشی اندروید 7.1.2 را آغاز کرده است، این کمپانی سورپرایز دیگری را برای کاربران تدارک دیده است. انتظار میرفت گوگل در مراسم I/O امسال از نسخه ی بعدی سیستم عامل اندروید رونمایی کند اما روز گذشته در اقدامی غافل گیرانه این کمپانی نسخه ی بعدی اندروید را با نام اندروید O رونمایی کرد. البته مطمئنا O نام نهایی نسخه ی بعدی اندروید نیست اما در حال حاضر گوگل نیز این نسخه را با همین نام صدا میزند. مانند سال گذشته گوگل تمام اطلاعات مربوط به اندروید O را منتشر نکرده است اما یقینا در هفته های آینده و پس از برگزاری I/O 2017 شاهد انتشار جزئیات بیشتری از نسخه ی جدید اندروید خواهیم بود.
چند روز پیش گزارشی غیر رسمی منتشر شد که در آن برخی ویژگی های کلیدی اندروید O عنوان شده بود. اکنون پس از معرفی رسمی شاهد این هستیم که صحبت های عنوان شده در آن گزارش تماما صحیح بوده اند. یکی از بزرگترین تغییرات صورت گرفته در اندروید O که این سیستم عامل به آن نیازی مبرم داشت، محدود سازی فعالیت های پس زمینه است که باعث میشود عمر باتری دستگاه به طرز محسوسی نسبت به نسخه های قبلی افزایش یابد. گوگل برای محدود سازی برنامه ها آنها را به سه دسته ی پخش های ضمنی، سرویس های پس زمینه و بروزرسانی های محلی دسته بندی کرده است. این قابلیت تاثیر بزرگی بر روی کار توسعه دهندگان میگذارد بنابراین کار توسعه دهندگان برای سازگاری اپلیکیشن ها با اندروید جدید از هم اکنون آغاز شده است.
اما از یک تغییر درونی در اندروید به سراغ یکی از تغییرات ظاهری در نسخه ی O میرویم. در اندروید O اعلانات به صورت کانال و بر اساس محتوای اعلانات طبقه بندی میشوند. از طریق این کانال ها کاربر میتواند راحت تر از قبل به سراغ اعلانی که در اولویت قرار دارد برود و این باعث میشود بخش اعلانات به طرز چشمگیری با نظم و ترتیب تر از قبل شود. کاربر میتواند به میل خود هر کانالی را مسدود کند و به طور کلی در این بخش امکان شخصی سازی مناسبی در نظر گرفته شده است. همان طور که در اسکرین شات فوق میبینید، در سمت راست شاهد نمایش اعلان در اندروید O با ظاهری جدید نسبت به این بخش در اندروید نوگا در اسکرین شات سمت راست هستیم.
یکی دیگر از تغییرات نسبتا مهم در اندروید O، اضافه شدن API های جدید برای قرار دادن اتوماتیک یوزرنیم ها، پسورد ها، رمز ها، نام ها، آدرس ها و اطلاعاتی از این دسته در جاهای مورد نیاز است و به این ترتیب جای گذاری اعداد و ارقام در اپلیکیشن هایی مانند اپلیکیشن ها و درگاه های بانک راحت تر از قبل شده است. این اطلاعات در مکانی امن ذخیره میشوند. یکی دیگر از ویژگی های اندروید O که در گزارش غیر رسمی چند روز پیش به آن اشاره شده بود، حالت تصویر در تصویر است که در دستگاه های Android TV نیز وجود دارد. با این حالت کاربر میتواند به تماشای یک ویدئو بپردازد و در عین حال به سراغ دیگر اپلیکیشن ها برود. این مطمئنا یکی از قابلیت های کاربردی اندروید O محسوب میشود.
دیگر قابلیت اضافه شده به اندروید O، آیکون های انطباق پذیر هستند که باعث میشود شکل آیکون ها در دستگاه های مختلف به طور خودکار تغییر پیدا کند. به طور مثال آیکون یک اپلیکیشن که در یک دستگاه به شکل دایره است، میتواند در دستگاهی دیگر به حالت مربع در بیآید. همچنین آیکون های جدید میتوانند در میان بر ها، تنظیمات برنامه ها، اشتراک گذاری ها و در تمام صفحه قابل نمایش باشند.
اما قابلیت بعدی برای دوستداران موسیقی و صدا میتواند بسیار هیجان انگیز و رضایت بخش باشد. اندروید O اکنون از کدک های با کیفیت صدا مانند LDAC پشتیبانی میکند. علاوه بر این API جدیدی به نام AAudio در نظر گرفته شده که مخصوص اپلیکیشن هایی طراحی شده است که به صدای بسیار با کیفیت و تاخیر کم نیازمندند. همچنین پشتیبانی اندروید O از مسیریابی اپلیکیشن کیبورد به خصوص در برنامه های سیستم عامل کروم بهتر شده است. گوگل بر روی ساخت مدل هایی قابل اعتماد از پیکان و تب ها برای هر دو دسته ی کاربران و توسعه دهندگان تمرکز داشته است.
قابلیت های گفته شده بزرگترین تغییرات انجام شده در اندروید جدید بوده اند اما مطمئنا تغییرات هر چند نه چندان بزرگ دیگری را نیز از این نسخه شاهد خواهیم بود. در صورتی که از یکی از دستگاه های گوگل پیکسل، پیکسل اکس ال، نکسوس 6 پی، نکسوس 5 اکس و نکسوس پلیر برخوردار هستید هم اکنون میتوانید فایل ایمیج اولین نسخه ی پیش نمایش اندروید O را از اینجا ( برای IP ایران در دسترس نیست ) به صورت دستی دانلود و بر روی دستگاه خود فلش کنید.
منکه کاستوم رامش برای نکسوس پنجم میاد بعدا =smile
دوستان اندرویدی این برنامه اموزش زبان رو یه نگاهی بندازید بدردتون میخوره:
https://goo.gl/U2PPFd
اینم کانال تلگرامش:
https://t.me/Interchange_PersisCode
داداچ داری اچتباه میزنی اندرووووووید و پریمیر؟؟؟؟ نه تو روخدا بیا ادیوس و افتر هم روش نصب کن
شما همون پگاسوستو داشته باش بهینه هست
پولتم دور نریز نرو دیوایسی ک نوقا ساپورت میکنه بخری
پولاتو جم کن برووو رایزن (فریزن) با دوتا ۴۸۰ ببند
بشین رندر بگیر تو پریمیر
:emoji0:emoji0:emoji0:emoji0:emoji0
بهینه هم هستن
اندروید و نوقا و کروم… همش برای بازیه ، نرم افزاری که ادم نتونه روش یک اتوکد یا ادوب پریمیر و.. نصب کنه باارزش و کاربردی نیست !!!!!
آره والا اصلا حواسم به بهینه بودن نیست=))=))=))
همش میری با پولات گرافیک میخری همین میشه اخرش :smiley3:smiley3:smiley3
کارات به هیچ وجه بهینه نیست:-D:-D
باز خوبه ماکه فعلا رو 5 گیر کردیم:-))
تازه هفت نصب کردم که:(:(:smiley7:smiley7:smiley8:smiley8