شاید برای صحبت از چیپست های سری 300 اینتل مقدار زود باشد، اما رقابت چه کارها که نمی کند! آخرین اطلاعات حاکی از آن است که اینتل چیپست های سری 300 را در آزمایش های نهایی سخت افزاری قرار داده است. چیپست های سری 100 اینتل مجددا قادر به پشتیبانی از یک پلتفرم جدید هستند. این پلتفرم با پردازنده های سری هفت اینتل وارد میدان می گردد اما این بدان معنی نخواهد بود که آنها فاقد یک چیپست اختصاصی خواهند بود. اینتل به همراه پردازنده های Kabylake، چیپست های سری 200 را ارائه می دهد که ضمن سازگاری بیشتر با این پردازنده ها، یک قدم نزدیک تر به تکنولوژی های جدید هستند. با این وجود تفاوت عملکرد این دو چیپست (سری 100 و 200) را می توان به مانند سری 8 و 9 اینتل تشبیه کرد که در آنها اتفاق چشمگیری روی نداد. این پردازنده ها (سری 6 و 7) از لیتوگرافی 14 نانومتری و یک معماری مشابه بهره می برند. اما چیپست های دیگر اینتل، سری 300 نام دارند که ویژگی های سخت افزاری بیشتری را در اختیار کاربر و مادربرد قرار می دهند. ظاهرا PCH های سری 300 دارای ویژگی هایی هستند که تولید کنندگان کنترلر را در محدودیت قرار می دهد.
Coffee Lake و Extreme Edition های اینتل، نخستین ترکیب آینده این کمپانی هستند. طبق آخرین اطلاعات و همانطور که در گذشته نیز بدان اشاره کردیم، چیپست X299 جهت هندل مادربردهای HEDT راهی بازار می گردد. نام چیپست برتر این زمینه Z370 است که به دلیل نامگذاری نزدیک به X370 قاعدتا مشکلاتی را در آینده به وجود خواهد آورد! پردازنده های Coffee Lake-S برای نخستین بار پردازنده های 4 هسته ای کلاس دسکتاپ را به 6 هسته و 12 رشته ارتقاء می دهد. تا کنون پردازنده های Mainstream اینتل از 4 هسته و 8 رشته استفاده می کردند و از ابتدای سال گذشته می دانستیم که اینتل این وضعیت را تغییر خواهد داد. در نهایت به گزارش Benchlife می پردازیم؛ چیپست های موجود در جهان فاقد کنترلرهای USB-C یا همان نسل های بیش از 1 از اینترفیس USB هستند. همچنین برای راه اندازی ارتباط Wi-Fi گیگابیتی نیازمند استفاده از ماژول های جداگانه بر روی مادربرد هستیم. اما چه می شود اگر این ماژول ها از روی برد حذف شده و به صورت یک قابلیت Default برای همه ی مادربردها استفاده شود؟ اینتل در چیپست های سری 300 و احتمالا X299 خود، قابلیت های Wi-Fi و کنترلر USB 3.1 Gen 2 را به طور کامل در چیپست ادغام کرده است. هر چند که این اقدام می تواند موجب عصبانیت تولید کنندگان کنترلر گردد، با این وجود به نفع کاربران تمام خواهد شد!
:-bd:-bd:-bdB-)B-):-bd:-bd:-bd:-bd
وااای خدای من کلک و پرم ریخت!!!!:emoji3
بدبخت تو چه میدونی intel چیه؟=))=))
جوابتو دادم ولی حیف منتشر نکردن (جواب ابلهان خاموشیست):-bd:-bd:-bd
=))=))=))=)):-bd:-bd
اینم دیگه مسخره شد… /-)
منم فعلا 4790k رو نگه میدارم تا زمانی که نسل 7 یا 10 نانومتری بیاد…
متاسفانه اینتل سالهاست دنبال اول بودن در اعداده … براش نواوری ، خلاقیت ، معماری جدید،جیب مصرف کننده اصلا مهم نیست
سرشو بگیر
درود بر همه
بنظر میرسه اینتل همان راه قبلی رو در پیش گرفته یه تغییر جرعی میده و همان 7700 رو در قالب یه پردازنده جدید با 10 درصد کارایی بیشتر
خخخخ باریکلا اینتل چقدر این شرکت مردم و سرکیسه خواهد کرد خدا میداند هنوزم اینتل فنها در خواب خرگوشی هستن=))=))=))=))
چن ماه دیگه هم x499 رو میده میگه جدیدتره و از 8 تا usb3 بیشتر پشتیبانی میکنه خخخخخ مگه مادربردهای قبلیش کمبود وای فای داشتن که مستقیم بزاره تو چیپ خخخخخخخخخخ خدا شاهده ترکیدم از خنده برا این کارش (همش تقصیر رایزنه میدونم خخخخخخخخخخخخخ)=))=))=))=))
خداوند بر intel فنها صبر بیکران عنایت فرماید=))=))=))=))=))=))
درود برهممه
به نظر میرسه با این روند خلاء میان سالهای رونمایی پلتفرمهای جدید هم پر میشه و مثل بازار اسمارت فونها هر چند ماه یکبار شاهد یک رونمایی گسترده خواهیم بود .
این روند اگر در راستای کاهش قیمت پلتفرمهای قبلی گام برداره واقعا به نفع مصرف کننده هست, ولی اگر قرار باشد با گسترش این روند نسلهای قبلی زودتر از قسمت پشتیبانی شرکتها خارج شوند(خصوصا بخش نرم افزار و درایور), زیاد به نفع کاربران نمیشود و قطعاتشان زودتر از دور خارج خواهد شد .خصوصا در بحث پشتیبانی از سیستم عامل ها
x99 جا نیافتاده این امد 2 سال یک بار ی سوکت جدید و چیپ جدید:smiley0:smiley0:smiley0