یکی از مثال های اقتصادی رایج آمریکا، آزمایش کمپانی “پپسی” بود. زمانی که این شرکت متوجه شد که اگر کوکا در منوی یک رستوران یافت نشود، مردم به سادگی گزینه های دیگر، از جمله سودا را جایگزین آن خواهند کرد. پس همین مسئله باعث پیروزی این شرکت در کنار کوکا کولا بود. در صورتی که گزینه اصلی در اختیار مردم نباشد، آنها منتظر نمانده و به سراغ گزینه های ارزان تر و یا مدل هایی خواهند رفت که تهیه آنها ساده تر باشد. از این رو اینتل هم همین شیوه قدیمی را در پیش گرفته و با وجود فشار سنگین بر خطوط تولید پردازنده های 14 نانومتری، اقدام به ارائه یک گروه جدید از پردازنده های خود کرد.
پردازنده های سری F، راه نجات اینتل، محصول مورد علاقه کاربران
همانطور که می دانید زمان زیادی از معرفی پردازنده های سری F نمی گذرد؛ آنها در عمل دقیقا مشابه پردازنده های مادر خود بوده و تنها تفاوت آنها، عدم استفاده از گرافیک مجتمع است. به عنوان مثال Core i9-9900K و Core i9-9900KF از نظر تعداد هسته، قیمت، فرکانس و… کاملا یکسان بوده و تنها تفاوت آنها، عدم استفاده از IGPU در نسخه KF است. به دلیل غیر فعال سازی این بخش در پردازنده های سری F، ضریب خطای تولید بسیار پایین آمده و پردازنده های سالم بیشتری از خروجی دریافت می شوند.
بخش بزرگی از خطای تولید به قسمت IGPU باز می گردد که با غیر فعال کردن آن، عملا تعداد خرابی ها بسیار کاهش پیدا می کند. از سوی دیگر کاربران بسیاری هستند که از یک پردازنده بدون گرافیک داخلی استفاده کرده و تا پایان عمر هم نیازی به گرافیک مجتمع پیدا نخواهند کرد. حتی در مواردی پردازنده های سری F از عملکرد بهبود یافته به نسبت مدل های دیگر برخوردار بودند.
حال یکی از مدیران “اینتل” اعلام کرده است که نقشه وارد کردن پردازنده های F به بازار بسیار خوش درخشیده است. چیزی در حدود 10 درصد از کل فروش پردازنده های این شرکت، به سری F تعلق دارد. این مقدار بیش از چیزی است که در ابتدا تصور می شد. این تصمیم پس از آن گرفته شد که اینتل در زیر فشار خطوط تولید 14 نانومتری، با کمبود برخی مدل ها مواجه شد؛ سپس برای آنکه کاربران به سمت CPUهای رقیب نروند، پردازنده های سری F را وارد بازار کرد که با حذف IGPU، حاصل کاهش دور ریز های این شرکت بودند.
اینک Intel اعلام کرده است که نه تنها از فروش پردازنده های سری F بسیار خوشحال است، بلکه تولید آن را همچنان ادامه خواهد داد.
مطلبتون نقص داشت
سری f ارزون تر از سری اصلی هستن و عملکرد بهتری دارن
مثلا i3 9100 ۴ میلیون
i3 9100f ۳ میلیون با یه قدرتن فقط با حذف انبرد ۱ تومن کم شد اصلاح کنید ممنون
اقا چیو معیوب معیوب میکنید ب نظرتون همچین برند معتبری از قطعات معیوب استفاده میکنه؟! خیلی هم عالیه قیمت ک سریfخیلی پایینه و هر کس هم خریده راضی بوده
شما بخرید بعد نطر بدید الکی هعی شعر میگن اگ بد بود ک خود امریکایی ها نمیخریدن یا کل جهان اینجا فقط ایرانه ک همه استاد در هر زمینه ای هستن.! (شما ازbmwهم ایراد میگیرد در صورتی ک بیشتر از پراید سوار نشدین)
خودت داری میگی اینتل فن!اگر چیزی بارش میشد که پردازنده معیوب اینتل رو نمیخرید!:emoji1
اینتل فن همین دیگه بعضی مواقع حرفای خودشونم قبول ندارن یه جورایی میخوان اینتلو توجیه کنن=))=))=))=))
به نظرم یه پرچمدار مثل 9900 اینتل یا رایزن 3000 و 2000 و کلن سری پرچمدارا منظورمه نیازی به گرافیک مجتمع ندارن …کسی که پول تهیه همچین سیستمی رو داره 100 درصد پول خرید گرافیکشم داره …این گرافیک های مجتمع به درد سیستم های سطح پایین میخورن که طرف اون سیستمم زوری تونسته بخره دیگه حداقل پول گرافیک نده و کارش راه بیوفته
“و هم فاکتور مهم «قیمت و ارزش خرید» رو داراست”
مهمترین فاکتور واسه اکثر ایرونیا همینه دادا…بقیه ش زیاد مهم نیس;);)
همینو بگو=))=))=))
واقعیت اینه که اینتل «غول تکنولوژی :)))(زارت)»داره به چوخ میره و مشتری های پر پا قرص خودشو(حتی خود منو) داره از دست میده و اگه دوباره به دوران اوج خودش بر نگرده رقیبان جاشو خواهند گرفت٬هرچند amd از هر لحاظ(عملکرد/کارایی/گرما/پشتیبانی و…) ٫فعلا٬در سطح پایین تری هستش اما ب زودی اگه این مسیر ادامه پیدا کنه به شخصه به طرفش گرایش پیدا میکنم چون هم عملکرد داره بهبود پیدا میکنه و هم فاکتور مهم «قیمت و ارزش خرید» رو داراست.:smiley3
ماشالله اقای اریایی بازم اصلترین کار یک ژونالیست زیر سوال بردید و خبر رو وارونه اطلاع رسانی کردید
“راز موفقیت اینتل در فروش پردازندههای معیوب سری F”
در روزهایی که اینتل با کمبود شدید پردازندههای 14 نانومتری خود روبرو بود و نمیتوانست نیاز بازار را تأمین میکند، راه بسیار خلاقانهای برای کاستن از شدت آن پیدا کرد. همواره بخش قابل توجه ای از قطعههای سیلیکونی تولید شده در بخش پردازنده گرافیکی مجتمع معیوب هستند اما این بار اینتل به جای دور ریختن آنها، پردازنده گرافیکی مجتمع را غیر فعال کرد و آنها را تحت سری F روانه بازار کرد. جالب اینکه پردازنده های با پسوند F نه تنها هیچ گونه مزیتی ندارند، بلکه قیمت آنها با مدل اصلی یکسان است.
بسیاری پیش بینی میکردند وقتی همان مدل با پردازنده گرافیکی مجتمع و قیمت یکسان در دسترس باشد، کسی سراغ مدلهای F نمیرود اما خیلی زود مشخص شد وقتی خریداران به نمونه اصلی دسترسی نداشته باشند، به خرید مدلهای F تن میدهند. با این کار اینتل توانست بدون افزایش ظرفیت تولید یا کاهش قیمتها در تلاش برای منصرف کردن خریداران از تهیه پردازندههای Ryzen رقیب، بخش قابل توجه ای از مشتریان خود را حفظ کند.
خرید یک محصول ناقص با همان قیمت نمونه کامل، شاید غیر عقلانی به نظر برسد اما اخیراً یکی از مدیران ارشد بخش فروش و بازار یابی اینتل اعلام کرده حالا پردازندههای سری F بیش از 10 درصد فروش این کمپانی به فروشندگان سیستمهای آماده را به خود اختصاص دادهاند.
به گفته Jason Kimrey از اینتل، آنها قصد ندارند با پایان مشکل کمبود موجودی، عرضه پردازندههای سری F را متوقف کنند و به این کار ادامه میدهند. از آنجایی که پردازندههای سری F با قطعههای سیلیکونی معیوب ساخته میشوند، عرضه آنها از هر نظر به نفع اینتل تمام میشود. تنها مسئله موجود، رفتار خریداران است.
اینتل ترکیده و amd به اوج رسیده. این سایت برعکس خبر میزاره :-q=))
شما که تا همین چند وقت پیش رایزن رو بخاطر نداشتن گرافیک داخلی میکوبیدید حالا چی شد واسه اینتل شد مزیت=))