شاید برای شما هم در مواردی پیش آمده باشد که حافظه ی گوشی هوشمند اندرویدی شما پر شود یا هیچ فضایی برای فایل ها جدید نداشته باشید که حتی هنگام عکس گرفتن پیغام هایی مبنی بر پر بودن حافظه نشان داده شود. در چنین شرایطی، بسیار شاکی و عصبانی خواهیم شد اما در این مطلب برایتان راه حل هایی جهت خلاص شدن از این مشکل ارائه خواهیم کرد.
پاک کردن Cache و data
اپلیکیشن های اندروید، داده های زیادی ایجاد میکنند و فضای زیادی از حافظه ی Cache را اشغال میکنند. در واقع هربار که از اپلیکیشن هایتان استفاده میکنید داده هایی به حافظه ی Cache اضافه میشود. بهتر است که هر چند وقت یکبار حافظه ی Cache را پاک کنید. برای اینکار کافیست به Settings بروید و وارد Storage شوید؛ در بخش Apps، برنامه ی مورد نظر را انتخاب کنید و با انتخاب Clear cache و Clear data داده های آن اپلیکیشن را پاک کنید. برای اینکه داده های مورد نیازتان از بین نرود کافیست که یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید و داده های ضروری را بازیابی نمایید. شایان ذکر است که در برخی از گوشی های هوشمند مانند سامسونگ، یک اپ مجزا برای این عمل وجود دارد.
انتقال اپلیکیشن ها به کارت حافظه
اگر از کارت حافظه بهره میبرید ؛ توصیه میکنیم تا تمام اپلیکیشن هایتان را به کارت حافظه منتقل کنید و حافظه ی گوشی را به عکس ها، فیلم ها، موزیک و دیگر فایل ها اختصاص دهید.
حذف فایل های دانلود شده ی قدیمی
در پوشه دانلود ها، فایل ها یا فیلم هایی که قدیمی اند و دیگر به کارتان نمی آیند را حذف کنید یا در صورتی که تمامی فایل های پوشه ی دانلود برایتان مهم است میتوانید آن ها را به فایل زیپ تبدیل کنید تا فضای کمتری اشغال کند.
پاک کردن حافظه ی Cache پخش کننده ی موزیک
زمانی که موزیک گوش میدهد داده هایی را به حافظه ی Cache اضافه میکنید. پس یادتان باشد که گاهی حافظه ی Cache مربوط پخش کننده ی موزیک را پاک کنید.
از Google photos استفاده کنید
Google photos، اپلیکیشنی است که میتواند از عکس ها و ویدیو های حجیم زیادی، نسخه ی پشتیبان تهیه کند بدون آن که تغییری در کیفیت تصاویر ایجاد کند. زمانی که یک نسخه ی پشتیبان از تمام تصاویر تهیه کنید میتوانید عکس ها را از گالری حذف کنید تا فضایی از حافظه را خالی کنید.
دستگاهتان را اسکن کنید
اسکن کردن کمک میکند تا بازی ها یا اپلیکیشن هایی که فضای زیادی را اشغال کردند بشناسید. برای اینکار میتوانید از اپلیکیشن های DiskUsage یا Storage Analyzer استفاده کنید و پس از تشخیص اپلیکیشن های پر حجم و سنگین آن ها را حذف کنید و این فضا را به فایل های دیگرتان اختصاص دهید.
ذخیره سازی در فضای ابری
همچنین میتوانید فایل های سنگین را در فضای ابری ذخیره کنید و آن فایل ها را از گوشیتان پاک کنید. اپلیکیشن های Dropbox، OneDrive، Google Drive و دیگر اپلیکیشن های این چنینی برای اینکار طراحی شده اند.
اپلیکیشن های Lite را نصب کنید
توسعه دهندگان معمولاً دو نسخه از برنامه های خود ارائه میکنند که یکی از آنها lite است. این ورژن از برنامه ها، حافظه ی کمتری را اشغال میکنند پس تا جای ممکن سعی کنید از نسخه ی کم حجم برنامه ها استفاده کنید.
سلام
ممنون از سایت خوبتون
خیلیییی عالی توضیح داده بودن
من چند وقتی بود درگیر حافظه موبایلم بودم اما با روش های سایت شما حافظم خالی شد.
❤❤❤