سرانجام iOS 8 از راه رسید و بسیاری از کاربران مشتاق را با سرعت بعضا افتضاح اینترنت تا پاسی از صبح بیدار نگه داشت تا جزو اولین کسانی باشند که لذت نقش و طرح و امکانات سیستم عامل جدید را درک می کنند. چون می دانیم حوصله ندارید می رویم سر وقت روش آپدیت به iOS 8، اما پیش از آن بایستی برخی موارد را بررسی کنیم. سیستم عامل هشتم روی گوشی های آیفون از نسخه 4S به بعد و روی آیپد نسل چهارم و پس از آن قابل نصب است. این بدان معناست که دارندگان بدشانس آیفون 4 یا پیش از آن باید با همانی که دارند کنار بیایند. علاقه مندان به موسیقی هم برای آیپاد نسل پنجم این به روز رسانی را دریافت خواهند کرد.
پشتیبان گیری
فرآیند به روز رسانی همیشه با احتمال نابودی داده های پیشین همراه است. مسلما چیزهایی روی گوشی داریم که حفظ آنها برایمان مهم است؛ از اپ ها (اپلیکیشن ها) گرفته تا مراحل ذخیره بازی و خریدهای درون برنامه ای. بنابراین گام اول تهیه پشتیبان از داده های مهمی است که داریم. برای این مورد مقاله “آموزش روش ساختن ID در آیتونز و آشنایی با برنامه کاربردی iTools ” می تواند کمک خوبی باشد. اگر هم که حوصله خواندن مقاله وجود نداشته باشد(!)، کافی است دستگاه اپلی خود را به کامپیوتر متصل نموده و در برنامه iTunes روی نام دستگاه کلیک کرده و از منوی به نمایش درآمده Back Up را انتخاب کنیم. به این ترتیب خیالمان راحت است که اگر کارها خوب پیش نرفت، چیزی هم از دست نرفته است.
به روز رسانی به iOS 8
دو راه پیش رو داریم. راه اول از طریق خود دستگاه (آیفون، آیپد یا آیپاد) است که با رفتن به بخش تنظیمات (Settings) سپس General و انتخاب Software Update ممکن می شود. در این حالت به روز رسانی خیلی راحت و بی هیچ دردسری دریافت شده و کارها به شکل خودکار پیش می روند. این روش به OTA یا Over-The-Air شناخته می شود. راه دوم وصل نمودن دستگاه به کامپیوتر و برنامه iTunes است. خود برنامه در صورت سازگار بودن دستگاه متصل شده با iOS 8، با یک پیام امکان به روز رسانی را یادآوری می کند. تنها گام باقی مانده تایید ماست. فقط به یاد داشته باشیم که در ابتدای انتشار چنین به روز رسانی های گسترده ای، ترافیک روی سرورهای اپل به شدت بالا می رود و گاهی پیش می آید که سرور برای مدتی از دسترس خارج می شود. نتیجه اینکه اگر وسط به روز رسانی باشیم، دستگاه ما میان زمین و آسمان می ماند و تا سرور بالا نیاید وضع به همین منوال است. بهتر است کمی صبر کنیم تا این شلوغی زمانش بگذرد و بهتر بتوانیم سرویس خود را دریافت نماییم.
دیدگاهتان را بنویسید