با اینکه مدت قابل توجهی از آغاز انتشار آپدیت May 2020 ویندوز 10 میگذرد اما هنوز بسیاری از کاربران نسخه جدید را دریافت نکردهاند. این اتفاق دو علت اصلی دارد. یک آنکه مایکروسافت با روند کندی این کار را انجام میدهد تا در صورت بروز مشکل، کاربران کمتری تحت تاثیر قرار بگیرند و دلیل دوم مشکلاتیست که نسخه جدید ایجاد کرده و کاربران از ارتقا به آن خودداری میکنند. با این وجود مایکروسافت انتشار این بروزرسانی را برای دستگاههای بیشتری از جمله کامپیوترهایی که به نسخههای قدیمیتر ویندوز 10 مجهزند و نوامبر امسال زمان سرویس دهی به آنها به پایان میرسد آغاز کرده است.
بروزرسانی ماه می ویندوز 10 با ویژگیهای کاربردی و جدیدی همچون Cloud Recovery، مدیریت بهتر حافظه، ایندکس جستجو و پشتیبانی بهتر از چندین مانیتور به لطف Display Driver Model (WDDM) 2.7 از راه رسید و همچنین از پردازندههای نسل دهم اینتل و رایزن 4000 شرکت AMD نیز پشتیبانی میکند. سیستم اعلانی هم همراه با این نسخه معرفی شد که به کاربر اطلاع میدهد که چه زمانی سیستم آماده دریافت جدیدترین بروزرسانیهای مایکروسافت است. همان طور که پیش بینی میشد جدیدترین آپدیت اصلی ویندوز با مشکلات و باگهای جدی منتشر شد که برخی از آنها به سرعت توسط مایکروسافت رفع شدند اما هنوز باگهایی وجود دارند که مایکروسافت فعلا راه حلی برای آنها ارائه نداده است.
آپدیت May 2020 ویندوز 10 برای PCهای دارای نسخههای قدیمیتر
با اینکه مایکروسافت در انتشار بروزرسانیهای اصلی ویندوز 10 جانب احتیاط را رعایت میکند و بسیار کاربران هفتهها یا حتی ماهها دیرتر نسخههای جدید را دریافت میکنند، ردموندیها ورژن 2004 ویندوز 10 را برای کامپیوترهای شخصی مجهز به نسخههای قدیمی تر این سیستم عامل که به زودی زمان پشتیبانی از آنها به پایان میرسد منتشر میکنند. مایکروسافت در یادداشتی نوشته است که با استفاده از فناوری ماشین یادگیری، در حال ارائه خودکار آپدیت جدید ویندوز 10 به دستگاههای بیشتری که در اواخر دوران پشتیبانی هستند میباشد.
از جمله مشکلاتی که ممکن است این دسته از کاربران با ورژن 2004 برخورد کنند، باگ کشش موس، عدم کارکرد نرخ متغیر تازه سازی تصاویر بر روی کارت گرافیکهای Intel iGPU، عدم اتصال چندین دستگاه از طریق بلوتوث با درایور ریلتک و درایورهای صدای Conexant ISST/Synaptics و همچنین کارت گرافیکهای انویدیا با درایورهای قدیمی (نسخه 358.00 یا پائینتر) است. از باگها و مشکلاتی که اخیرا در این نسخه رفع شدهاند نیز میتوان به باگهای مرتبط با Outlook، داکهای تاندربولت، Isass.exe، Always On، دستگاههای Always Connected و ابزار DISM اشاره کرد.
اگر چه مایکروسافت اشارهای به نسخههای قدیمیتر که آپدیت جدید را دریافت خواهند کرد نکرده است اما احتمالا شامل نسخههای 1709 و 1809 ویندوز 10 میشوند چرا که این نسخهها امسال آخرین بستههای امنیتی را دریافت خواهند کرد و پشتیبانی از آنها به پایان خواهد رسید.
بیشتر بخوانید: شروع خوب برای ویندوز 10 v2004- گرفتن 7 درصد از بازار در ماه اول
الان که تمرکزش روی ویندوز 10 معمولی است این طوری مدام خرابکاری به بار می اورد وای به ان روزی که می خواهد تمرکزش را روی ویندوز 10X (سیستمعامل ویژهی دستگاههای تاشدنی) بگذارد.
مایکروسافت آپدیت نده – میمره.
میشه یه شرکت نرم افزاری رو نام ببرین که آپدیت نده نمیمیره؟ تروخدا شما دیگه اینجوری حکم صادر نکنین
جناب 5th خودت فهمیدی چی گفتی؟
حدود بیست ساله برنامه نویسم پس فکر کنم اره فهمیدم! وقتی بروز رسانی نرم افزار متوقف بشه دیر یا زود اون برنامه غیرقابل استفاده میشه بدلیل تغییرات پلتفرم مقصد. شما اگه نظر دیگه ای دارین بفرمایین
داش میدونم منظورت چیه اگه اپدیت نده با هر نرم افزار جدیدی که بیاد ممکنه به مشکل بر بخوره و حتی حمله ی ویروسا
ولی اگه ویندوز 10 کلا اپدیت نده و از دور خارج بشه خیلی بهتره من الان یه مدت زیادیه که همش درگیر برطرف کردن مشکلات ویندوز 10 اینو اونم خودمم اخرش بلایی به سرم اوورد که همین یک ماه پیش ویندوز 7 ریختم