یکی از مواردی که هنگام تماشای تصاویر سریع مانند ورزشی و یا بازی های ویدئویی کاربران را عذاب می دهد، تاری در این حرکات تند یا سریع است.گاها همه ما در موقع خرید این فاکتور را مد نظر قرار می دهیم به این علت که تا جای ممکن از این مشکل دوری کنیم. اما آیا خرید یک دستگاه با نرخ بروزرسانی بالا مقرون به صرفه است یا خیر؟ بهتر است بدانید اکثر پخش کننده ها مانند کانال های تلویزیونی و DVB ویا حتی بازی ها از استاندارد های 60 و 120 هرتز بهره می برند یا به عنوان مثال کابل های HDMI از نرخ حداکثر 144HZ پشتیبانیی می کنند. پس این سوال در ذهن شما به وجود می آید که احتمالا خرید تلویزیون هایی با بیش از 120 هرتز منطقی نیست! جالب است بدانید بسیاری از فروشندگان حتی در کشورهای دیگر نیز بر همین عقیده هستند.
اما به واقع این طرز فکر اشتباه است! تمام مانیتورها و تلویزیون هایی که در اطلاعات خود نرخ رفرش را 240 هرتز و بالاتر عنوان میکنند،درست می گویند.این تلویزوین ها مجهز به سیستمی هستند که میتواند تصاویر دریافتی را تجدید کند.یعنی به عبارت ساده م یتوانند یک فریم و یا فریم های موجود را در غالب برای تصویری بهتر نوسازی کرده و مجددا تکرار نماید.یعنی تصاویر ارسالی در سیگنال یا سیکل پایین را تقویت کرده و نرخ روز رسانی تصاویر را بالا می برند.با این کار تصاویر در حرکت های تند را بهتر خواهید دید.مثل سیستم CMR در تلویزون های سامسونگ. در کل این نوع سیستم با وجود اینکه از دید بسیاری از افراد جنبه تبلیغاتی دارد اما در عمل در کارایی نهایی موثر است.
سلام دوست عزیز
بحث رفرش ریت یا بروزرسانی تصویر یک موضوع کاملا متغییر است اما در حالت کلی من این بحث را بیشتر یک تجربه بصری می بیینم رضا جان. ما حرف گذشته خود را نقض نمی کنیم چون به طور حتم ویدیوهایی که با فریم بالایی ضبط شده باشند در نمایش هم بهتر عمل کنند. متاسفانه در این بحث مخالف و موافق بسیار زیاد و حکایت بروزرسانی تصویر مانند زمان پاسخ دهی است که هنوز بحث زیادی روی آن است و حرف و حدیث های زیادی زده می شود.
هم از شما هم از خود سایت شنیدم که اگر فیلم اصلی فریم ریت بالایی نداشته باشه ، هرتز بالای تلویزیون حتی میتونه تاثیر منفی هم داشته باشه. طبق حرف شما من هم چند تا کلیپ HD رو روی تلویزیون LG 55UB85000 تست کردم ، دقیقاً در برخی صحنه های اکشن فریم های مجازی بصورت یه سایه به وضوح دیده میشد. درحالیکه همین فیلم ها رو با تلویزیون LCD خودم که 50 هرتز هست نگاه میکنم ابداً چنین سایه ای دیده نمیشه. حتی توی کامپیوتر هم وقتی توی نرم افزار اسپلش حالت Motion رو فعال میکنم همون مشکل تلویزیون ال.جی پیش میاد. نهایتاً به این نتیجه رسیدم که زمانی هرتز بالا میتونه روی نرم شدن حرکت تصویر تاثیر بذاره که محتوای اصلی خودش فریم بالایی داشته باشه. اونجا یادی از شما دوست عزیز و سایت سخت افزار کردم که چه راهنمایی درستی کردید ، ولی حالا می بینم هم سایت و هم شما آریایی عزیز دارید حرف دیگه ای میزنید!
شما که میگی اهل کپی نیست پس حافظه بلند مدت خوبی نداری همین چند وقت پیش بود بابت کپی از گوشی اپل جریمه شد!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگر شما تلوزیونهای سامسونگ رو مقایسه کردید من هم مقایسه کردم و هم دارم باهاش زندگی میکنم اما قبل از این که تلوزیون سامسونگ رو انتخاب کنم چندین ماه تو نمایشگاه و مقاله ها تحقیق کردم و این رو میتونم بگم که حتی اگر در این سایت از گوشیهای سامسونگ و تلوزیون و مانیتور و الی آخر سامسونگ حرفی زده میشه بی دلیل نیست همیشه وقتی مثالی زده میشه یا مقایسه ای انجام میشه بین بهترینها انجام میشه مثلا نمیان از تکنولوژی پیش و پا افتاده ایربگ با اسم پراید توضیح بدن (هر چند پراید ایربگ نداره ) و از اونجا که تلوزیون های سامسونگ و ال جی در زمینه نو آوری و تکنولوژِی فعلا حرف اول رو میزنن پس دلیل وجود نداره که از یک برند ضعیف تر نامی برده بشه و از طرفی اگه سامسونگ غول تقلب و کپی هست ( که نیست ) خوب چرا خود همون برند هایی که سامسونگ داره به گفته شما ازشون کپی میکنه نمیتونن یه محصولی تولید کنن که تو رنج قیمتهای سامسونگ و با همون کیفیت باشه . دوست عزیز من قصد طرفداری از برند سامسونگ رو ندارم فقط به طور کلی میتونم بگم ال جی . سامسونگ . اپل . ایسوز و الی آخر همگی برنهای خوبی هستن که همیشه از تمام این برندها همه جا یاد میشه و هیچ کدوم هم تقلب نمیکنن چون همگی یک هدف دارن . تکنولوژِی برتر .
دوست من شما این پیام رو ظاهرا کپی پیست میکنید زیر یک سری مطالب فقط خدمتتون عرض کنم محض اطلاع این متن رو مطالعه نکردید ظاهرا.هیچ ربطی به برند خاصی ندارد.یک مطلب علمی است.
هیچ تفاوتی نداره دوست من.
شما چقدر علاقه دارین سامسونگ رو بزرگ کنید والله ما تمام تلویزیون هاشو از نزدیک دیدیم و مقایسه کردیم همچین چیزی نیست که این سایت از هر 10 مطلب 2تاشو میزاره برای غول کپی و تقلید جهان
بادرود
نرخ صفحه نمایش مانیتور های کوچک راحتر میتوان بالا برد ویا اگر صفحه نمایش بزرگتر باشد؟؟؟
باتشکر
وحید جان صحبت هم بر سر همین نوع پنل هستش دیگه وگرنه این تکنیک ها مثل cmr حالت کمکی دارند و نه اینکه به صورت کامل وابسته به این تکنیک ها باشند.در واقع خود پنل قابلیت هرتز بالارو داره و گاها توسط تکنیک های نرم افزاری تقویت میشه.
دقیقا بله.
پس در واقع میشه گفت هر چه این عدد بیشتر باشه بهتره درسته؟
البته در کل نوع پنل مهتره که مثلا 120 هرتز باشه یا خیر وگرنه تکنیک هایی مثا ترو موشن الجی یا کلیر موشن سامسونگ در مبعضی موارد کارایی دارن
یا وقتی شما یه تلویزیون خریداری میکنید که پنل 60 هرتز داره هرچی هم از طریق پردازنده خوب پردازش بشه بازم پنلش 60 هرتزه