بحث بر سر برتری دو پلتفرم پر طرفدار اندروید و iOS بین کاربران گوشی های هوشمند همواره یکی از داغ ترین مسائل بوده است. قطعا نمیتوان گفت که کدامیک از این دو پلتفرم نسبت به دیگری برتری کامل دارند زیرا هر یک دارای نقاط قوت و ضعف مختص خود هستند. یکی از نقاط قوت iOS که همواره طرفداران این سیستم عامل به رخ همتایان اندرویدی خود کشیده اند، پایداری بالا و عملکرد بی نقص این سیستم عامل بوده است ، در حالی که آنها مدعی هستند که اندروید دارای مشکلات زیاد و نواقص متنوع نرم افزاری است. اکنون در جدیدترین آمار منتشر شده در مورد عملکرد گوشی های موبایل، گزارش جالبی منتشر شده است. همراه ما باشید.
بر اساس تحقیقات گروه فناوری Blanco، پنجاه و هشت در صد از تمامی گوشی های آیفون که نرم افزار های تشخیص ایراد بر روی آنها نصب شده بودند، در طول سه ماهه ی اخیر دچار مشکل شده اند در حالی که تنها 35 در صد از تمامی گوشی های اندرویدی در طول همین مدت دچار مشکل شده اند. که البته نسبت به سه ماهه ی قبل که آمار اندروید 25 در صد بود، کمی مشکل در گوشی های اندرویدی افزایش یافته است. 65 در صد از کرش کردن های گوشی های آیفون در اپلیکیشن های مختلف رخ داده است در حالی که 11 در از این مشکلات نیز در بخش وای فای بوجود آمده است. 4 در صد از مشکلاتی که به کرش کردن دستگاه ختم شده اند نیز مربوط به اتصالات دیتا و هدست ها بوده است. برای آن دسته از کاربرانی که مفهوم واژه ی کرش را نمیدانند، باید گفت که این مشکل را میتوان معادل هنگ کردن در کامپیوترهای شخصی دانست که ممکن است برای لحظاتی عملکرد دستگاه را متوقف کند، فرآیند در حال اجرا متوقف شود و یا حتی نیاز به بازنشانی دوباره ی دستگاه باشد.
اما مسبب این افزایش چشمگیر کرش کردن در گوشی های آیفون یا iOS چیست؟ دادن پاسخ قطعی به این سوال میتواند کار مشکلی باشد اما به لطف اطلاعاتی که گروه Blanco منتشر کرده است، یکی از احتمالات در مورد پاسخ این سوال این است که تعداد بسیار زیادی از کاربران اقدام به نصب نسخه ی آزمایشی iOS 10 کرده اند که این نسخه با استناد به بازخورد کاربران، دارای مشکلات و باگ های بسیاری است هر چند نسخه های آزمایشی اخیر iOS 10 نسبت به نسخه های پیشین دارای مشکلات کمتری است اما به هر حال نمیتوان از نسخه های آزمایشی انتظار چندان زیادی داشت.
اما همان طور که گفته شد، بیشترین عامل کرش کردن آیفون های اپل، اپلیکیشن های مختلف بوده اند. در این میان برنامه هایی که در دسته ی اپلیکیشن های رسانه های اجتماعی قرار میگیرند بیشترین مشکلات را ایجاد کرده اند. اپلیکیشن اسنپ چت ( 17 در صد )، اینستاگرام ( 14 در صد ) و فیسبوک ( 9 در صد ) مشکل سازترین اپلیکیشن های iOS بوده اند. در سمت دیگر و در مورد سیستم عامل اندروید، جالب اینجاست که برنامه های بومی این سیستم عامل مشکلات بیشتری داشته اند. گوگل پلی سرویس ( 12 در صد )، Google Contact Sync ( 5 در صد ) و Adress Book ( 5 در صد ) دلیل اغلب مشکلات در اندروید بوده اند.
به طور کلی، کرش در دستگاه های اندرویدی در سه ماهه ی گذشته نسبت به همین مدت زمان در سال قبل، 9 در صد کاهش یافته است و با توجه به این میتوان اینگونه برداشت کرد که گوگل در حال کار بر روی نرم افزار های بومی خود است تا باگ های اپلیکیشن های مذکور را رفع کند. در واقع به نظر میرسد وضعیت پایداری اپلیکیشن های سوم شخص در اندروید بسیار بهتر است و این نشان از عملکرد مناسب توسعه دهندگان این سیستم عامل دارد.
اگر میزان کرش های صورت گرفته را بر طبق مدل تجزیه کنیم، آیفون 6 و آیفون 6 اس دچار بیشترین کرش در بین دستگاه های مجهز به سیستم عامل iOS شده اند و در مورد گوشی های اندرویدی نیز، سامسونگ بدترین وضعیت را در این مورد داشته است که البته این مورد را میتوان به پای سهم بسیار بالای سامسونگ در بازار گوشی های اندرویدی زد. دیگر دستگاه هایی که عملکرد ضعیفی از خود به جای گذاشته اند، معمولا گوشی های ارزان قیمت سازندگانی از جمله لنوو و LeTV بوده اند. در هر صورت هر چقدر که پول بدهید همان قدر نیز آش میل خواهید کرد! نظر شما در مورد این گزارش چیست؟
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
اگه ایفون داشتی همچین حرفی نمیزدی
درود دوست گرامی … با سپاس از نظر و انتقادتون …
مطمئنا نظر شما در نظر گرفته میشه و سعی میکنیم از این پس دقت بیشتری در نگارش اعمال کنیم.
پاینده باشید.
سلام از مطالب خوبی که زحمت میکشین قرار میدین ممنونم
فقط یه انتقاد داشتم که اون هم به خاطر علاقه من به سایت شماست.
لطفا قبل از انتشار هر مطلبی حتما ویراستاری انجام بدین. من دیدم که حتی توی تیتر هم مشکل هست که خیلی بده اونم برای سایت خوبی مثل شما. الان تیتر این مطلب مشکلی نداشت ولی در تمامی جمله ها مشکلاتی زیادی بود. شناسه فعل ها اشتباه بودند. از زبان محاوره به شکل مجازی استفاده نکنید. از همه مهمتر غلط تایپی زیاد دارین! کلمه حذف شده و حروف جامونده خواندن مطلب رو سخت و مطلب را بی مفهوم میکنه.
امیدوارم نقد بنده حقیر رو بپذیرید و اگر ناراحت شدین واقعا قصدم ناراحت کردن نبود. فقط بخاطر علاقه ای که به سایتتون دارم دلمم نیومد که نگم
با تشکر از همه زحماتتان
خسته نباشید =smile:smiley2
درسته تحقیقشون ولی خب کسانی هم که آیفون دارن دوربرمون واقعا شکایتی هم ندارن ! از اوون طرف با اندروید مشکلات عدیده ایی داریم
سلام،
جدیدا مشکلات تو گوشیها زیاد شده
گوشیهای سامسونگ هم بخاطر دوتا مشکل هست ک زیاد کرش میکنن اول سیستم عامل سنگین تاچ ویز و دوم چیپست های اکسینوس
من خودم نکسوس۴ سال ۲۰۱۲ خریدم الانشم داره عالی و بدون کوچکترین هنگی کار میکنه با اینکه سنگین ترین بازیهارو باهاش انجام دادم تو این چهار سال،ب غیر نکسوس۴ ی دونه نکسوس ۶ هم دارم ک حدود یک سال و نیم هست ک داره کار میکنه و مشکلی نداره کلا نکسوسها عالی هستن اونم ب لطف اندروید خالص و چیپست کوالکام هستش
موفق و پیروز باشید
اپل رسما داره نابود میشه، پول مفت و اضافی از ملت بگیری آخرش همین میشه:l/-)