باوجود آنکه شمارش آرا هنوز به پایان نرسیده، به نظر میرسد که پیروزی آیتالله رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قطعی شده است و رئیس قوه قضاییه به زودی فعالیت خود را به عنوان رئیس قویه مجریه در کشور آغاز خواهد کرد. حال این سوال پیش میآید که با این جابجایی آینده فضای مجازی و اینترنت در دولت سیزدهم به چه صورت خواهد بود؟
گزینههای محتمل برای سمت وزیر ارتباطات در دولت رئیسی
براساس گمانهزنیها به نظر میرسد که رئیسی دو گزینه برای انتخاب وزیر ارتباطات روی میز داشته باشد؛ رضا تقی پور و محمدحسین رنجبران.
رضا تقی پور در بین سالهای 88-91 و در دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بود و پس از برکناری در سال 91 به عنوان مشاور احمدینژاد تا پایان کار دولت فعالیت کرد. تقی پور در سال 91 و به دلیل “سانسور و کنترل فعالیتهای اینترنتی” در لیست تحریم وزارت خزانهداری ایالات متحده قرار گرفت. تقی پور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس در اسفند 98 به عنوان نفر 25ام از حوزه تهران، ری، شیمرانات و اسلام شهر راهی میدان بهارستان شد.
او در سال 1390 موتوروهای جستجوی خارجی را ابزارهای جاسوسی بیگانگان توصیف کرده بود و مدعی شده بود که این اینترنت برای جوامع خطرناک است و نیاز به بازتعریف دارد.
محمدحسین رنجبران، که به نظر میرسد گزینه دیگر رئیسی برای وزارت ارتباطات باشد، در حال حاضر مدیرکل روابط عمومی صداوسیما است. او سال 80 وارد صداوسیما شد و سال 83 به عنوان خبرنگار مجلس وارد حوزه سیاست شد. پس از آن در برنامههای تلویزیون ملی با اشخاص و چهرههای برجسته سیاسی به گفتگو پرداخت. او البته مدتی نیز با حکم آقای محصولی در وزارت رفاه به عنوان مدیر روابط عمومی فعالیت داشت.
با توجه به اینکه باورهای حزبی مجلس فعلی با دولت آینده بسیار نزدیک به هم است، به نظر نمیرسد که گزینه پیشنهادی رئیسی به عنوان وزیر ارتباطات برای کسب رأی اعتماد مجلس کار سختی در پیش داشته باشد.
آینده فضای مجازی و اینترنت در دولت سیزدهم
فارغ از اینکه چه شخصی به سمت وزیر ارتباطات منصوب خواهد شد، پیش بینی شما از آینده فضای مجازی و اینترنت در کشور چیست؟ با در نظر گرفتن اینکه در ماههای گذشته آیتالله رئیسی در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام حضور پررنگی داشته و حتی نظریاتی مبنی بر رایگان شدن اینترنت برای اقشار کم درآمد، بهبود کیفیت اینترنت برای گیمرها و … در سخنرانیهای او مطرح شده، آیا میتوانیم امیدوار باشیم که با روی کار آمدن دولت جدید وضعیت اینترنت نسبت به گذشته بهتر خواهد شد؟ به نظر شما فیلترینگ و محدودسازی در دولت جدید به چه صورت ادامه پیدا خواهد کرد؛ آیا روند آن سریعتر خواهد شد و یا شاهد برداشته شدن محدودیت در فضای مجازی و اینترنت خواهیم بود؟
بروزرسانی: طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی
یک روز پس از انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب آقای رئیسی به عنوان رئیس دولت سیزدهم، یعنی 29 خرداد 1400 (زمان انتشار متن اصلی خبر) از شما در خصوص آینده فضای مجازی و اینترنت در دولت جدید پرسیدیم. در حالیکه هنوز چیزی در حدود یک هفته به مراسم تحلیف ریاست جمهوری باقی مانده و در آخرین روزهای فعالیت دولت دوازهم، اتفاقات جدیدی در مجلس در شرف افتادن است.
همانطور که احتمالا روز گذشته در خبرها دیدید طرح جنجالی صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی برای بررسی به کمیسیون اصل 85 فرستاده شد. این یعنی طرح مذکور برای بررسی به کمیسیون تخصصی سپرده شده و در صورت تصویب توسط اعضا، با صلاحدید مجلس به مدت 3-5 سال به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.
پیش از این در مطالب متعددی به تشریح طرح صیانت از حقوق کاربران و نکات مبهم و عجیب آن پرداختیم. حالا ظاهراً قرار است که این طرح که به گفته برخی از نمایندگان مجلس هم دارای اشکالات فراوانی است در کمیسیون تخصصی بررسی شود و مشخص نیست که آیا رفع مشکللات آن از دید نمایندگان مجلس منجر به رفع مشکلات از دید ما هم خواهد بود یا خیر.
اگر تا به امروز موفق به خواندن این طرح جنجالی نشدهاید، میتوانید نسخه نهایی پیش نویس آن را از این لینک به طور کامل مطالعه بفرمایید.
حالا که به نظر میرسد یک گام دیگر به تصویب طرح صیانت نزدیک شدهایم، آینده فضای مجازی و اینترنت در دولت سیزدهم را چگونه میبینید؟ آیا به نظر شما این احتمال وجود دارد که با روی کار آمدن دولت رئیسی، تصویب طرح مذکور متوقف شود و یا کماکان اجرایی شدن آن با قدرت ادامه خواهد داشت؟ به طور کلی آیا شما با اجرایی شدن طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی موافقید یا مخالف؟ دلایل خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
Sorry, there are no polls available at the moment.
مخالفان انسانیت نهاد خانواده رو هدف قرار دادند .. نهادی که دو دهه قبل باعث پرورش نسلی سالم و تداوم مفاهیمی مثل پدر و مادر و .. بود با گسترش اینترنت و پلتفرمهای نوظهور نهاد خانواده سست شده و به جای ارزش های پیشین شاهد پرورش موجودات نر و ماده در جامعه هستیم که به جز ارضای امیال عجیب و غریب خود به چیز دیگه ای نمی اندیشند. این ها بیسوادان شاغل متوهم در فضای مسموم اینترنت هستند. طرح صیانت بسیار ضعیف هست و طرح جیره بندی اینترنت برای هر کد ملی با توجه به سطح سواد و دانش هر فرد و نیاز های آکادمیک بسیار بهتر است.
خب اسم طرح را می گذاشتند صیانت از خانواده یا صیانت از کودکان چرا کل جامعه ؟ کودکی 8 الی ده سالش خیلی مهمه تا صد سالگی مگه بشر باید صیانت ببینه مگه محجوره ؟
حاجی نوش جون تو و کل خاندانت این طرح جذاب. همین که برای شما جذاب و کارا هست کافیه. ولی در حدی نیستید که برای بقیه نسخه بپیچید. متوجهی که چی میگم؟!
ابلیس پیروز مست سور عزای مارا بر سفره نشسته است
شما همین الان تند فوری سریع اینترنت قطع کن وسایل ارتباطی جمع کن بنداز دور برو پشت کوهی یا وسط بیابانی راحت زندگی کن
پیش به سوی عصر مختار و برادران زعیر !!!!!!!!
که نه برق بود ، نه گاز و آب هم از چشمه می آوردند ….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
داریم بد جور پله های ترقی رو تو کشورمون طی میکنیم منتها به صورت برعکس !
آخه من نمی دونم نمایندگان این دغدغه ها رو از کجا در میارن. بابا ما الان توی زمینه اینترنت ،به شدت مشکل زیرساخت داریم
مردم هنوز دارن از adsl با ضریب اشتراک استفاده می کنن تازه اونم با محدودیت حجمی، بیش از 90% دارن از اینترنت موبایل استفاده می کنن. اینا دغدغه مردمه نه طرح صیانت که دغدغه یه سری افراده
هی میگن فلان کشورا فلان قوانین رو داره، خوب برین وضغیت اینترنتشون رو هم ببینین. توی ایران الان از هر 10 نفر ،8 نفر دارن به اینترنت ماهواره ای فکر می کنن. توی کشورای دیگه مردم تلویزیون رو هم با اینترنت نگاه می کنن
*تصویب قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی در پارلمان ترکیه*
🔹امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
🔹اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند.
🔹علاوه بر این برای انتشار هر “محتوای مشکوکی” در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
🔹قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
🔹بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
🔹کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
🔹این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
🔹براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
بنده هم بالاتر عرض کردم که قوانین همه جا هست ولی زیرساخت و اینترنتشون رو هم بگید خب
اولا ترکیه که اینترانت ملی نیستش که اینترنته بدون محدودیت پهنای باند خارج درسته که اسلامیه اما محدودیت های مسخره توی ایران را هم ندارد در ضمن راه فرار را هم که نبسته هر کس نخواست v .. n بزنه توی کار کسی هم که فضولی و استراق سمع نمیکنه و به حریم خصوصی کاربران احترام میگذارد این کجا و آن کجا از چین هم عقب افتاده تر هستیم به خدا .
قرار نیست هر کاری هر جایی انجام بده خوب باشه چرا از کشوری دسته اول مثل سویس و سوئد نروژ یاد نمیگیرد فقط دیدتون کشورهای دیکتاتوری هست بمانه همین الان کره شمالی و ترکیه از نظر ازادی های فردی خیلی جلوتر از ایرانه
“منتقدان می گویند این قانون سانسور را افزایش می دهد و به خنثی کردن مخالفت ها در کشوری که قبلاً معمولاً شناخته شده است برای جلوگیری از محتوای آنلاین که دولت آن را تأیید نمی کند ، کمک خواهد کرد.
پیش از رای گیری در مجلس ، سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که این قانون “ابزارهای قدرتمندی را به دولت می دهد تا بتواند کنترل بیشتری بر فضای رسانه ای داشته باشد.” روز دوشنبه ، گروه فعال مستقر در نیویورک دیده بان حقوق بشر هشدار داد که این قانون “دوره تاریکی جدیدی از سانسور آنلاین” را نشان می دهد.
مسدود کردن مکرر
این قانون توسط رئیس جمهور رجب طیب اردوغان خواسته شده است ، وی گفته است که می خواهد محتوای غیراخلاقی را در رسانه های اجتماعی از بین ببرد. دولت ادعا می کند که هدف این قانون مبارزه با جرایم اینترنتی و حمایت از کاربران است.
این لایحه با حمایت حزب حاکم عدالت و توسعه (AKP) اردوغان که اکثریت کرسی های پارلمان را با شریک کوچک ائتلاف خود ، حزب جنبش ملی گرا (MHP) دارد ، مورد حمایت قرار گرفت.
ترکیه در حال حاضر کشوری است که بیشترین درخواست ها را برای حذف محتوای توییتر صادر می کند و براساس انجمن آزادی بیان ترکیه بیش از 408،000 وب سایت در این کشور مسدود شده است.
مقامات ترکیه دایر ه المعارف معارف آنلاین ویکی پدیا را به مدت سه سال مسدود کردند تا اینکه دادگاه عالی کشور این کار را نقض حق آزادی بیان دانست.”
این کشور همچنین دارای یکی از بالاترین نرخ روزنامه نگاران زندانی در جهان است که بسیاری از آنها در نتیجه سرکوبی پس از کودتای نافرجام در سال 2016 دستگیر شدند.
شما دارو دسته حسن لطفا سکوت
چشم، فقط اسلحه رو بگیر اونور.
ساندیس الدوله!!؟؟
شترالممالک :))
با سلام من وقت خودمو معمولا صرف نظر نوشتن نمیکنم خصوصا در سایت هایی که مطمئن نباشم نظرمو تایید میکنند. مثلا من هرگز توی فارس نیوز نظر نمیزارم چون نظرات مخالف را انعکاس نمیده ولی اینجا نظرمو نوشتم و امیدوارم که نظرمو تایید کنید.
1- به عنوان یک کاندادی دکتری در یکی از رشته های مهندسی خدمت شما بگم که کدنویسی و مطالعات مقالات جهانی و استفاده از سایت هایی نظیر اسکوپوس اساس اولیه ی کسب علم من رو تشکیل میده وگرنه اساتید دانشگاه های ما عموما توانایی علمی خاصی ندارند که بخواهیم از آن ها چیزی یاد بگیریم.
ببینید بزرگواران عزیز نمیشه هنگامی که یک دانشجوی دکتری میخاد دفاع کنه بیان و بگن باید مقاله ی چاپ شده در نشریات خارجی داشته باشه و نشریات داخلی اصلا قبول نیستن ولی هنگامی که حرف از اینترنت بشه بگیم مگه خارج چی داره که داخل نداره و ما خودمون اینترنت ملی با پیامرسان های داخلی تولید میکنیم؛ این یک تناقض در نوع حکمرانی هست که متاسفانه وجود داره.
2- تجربه ی این سال های طولانی نشان داده که مدیران سطح بالا و سیاست مداران هیچ وقت کاری که به نفع مردم باشه را انجام نمی دهند و قطعا در این طرح نفعی برای خودشان هست.
3- در شرایط فعلی کشور که صف مرغ و روغن و … و کمبود کالاهای اساسی وجود دارد و معیشت مردم با مشکلات بسیاری مواجه هست اصولا بررسی طرح اینترنت توسط نمایندگان محترم نشان از دوری این عزیزان از بطن جامعه دارد و به نظر می رسد که اصلا این نمایندگان در باغ تشریف ندارند. چرا چنین عزم و همتی را برای بهبود کیفیت برقرسانی و آبرسانی و همچنین برطرف کردن مشکلات لبنیات و گوشت و مرغ نمی کنند؟
4- برداشت شخصی من این است که هدف دریافت مالیات از سلبریتی ها و فروشندگان اینترنتی و در کنار آن قانونی کردن فروش فیلتر شکن و واریز سود حاصل از فروش فیلتر شکن به جیب خودشان است. این درحالی است که اگر اینجور باشد خیلی زشت است که فیلتر بکنند و خودشان هم فیلتر شکن بفروشند.
5- اینترنت معنی آن در خودش وجود دارد یعنی اینترنشنال و اصلا اگر ارتباط آزادانه و جهانی نباشد دیگر اسمش اینترنت نخواهد.
6- به شدت مخالف بسته کردن فضای اینترنت و در اختیار قرار دادن فیلتر شکن به قشر های خاصی نظیر خبرنگاران استادان و دانشجویان هستم. اینترنت بستر گسترده ای است که یک جوان ده دوازده ساله با انتخاب درست می تواند از آن آنقدر یادگیری داشته باشد تا به یک نخبه ( به طور مثال کدنویس و برنامه نویس) مبدل شود و این کار جلوی رشد چنین استعدادهایی را می گیرد و صرفا استعداد های حاضر را تامین می کند.
لذا با توجه به اینکه بر حسب تجربه یقین دارم هر تصمیمی که این دوستان بگیرند قطعا به نفع مردم نیست با این طرح مخالف هستم.
سلام علیکم
1-لطفاً از این به بعد وقتی می خواهید نظر دهید قبلش فکر کنید ببنید آیا به خود را در جایگاه تظر دادن می بینید فکر کنید از شما می پرسند آیا این سیب خوب است؟ بدون اینکه سیب را به شما نشان دهند. شما بلافاصله می پرسید کدام سیب؟ چرا؟ چون شما سیب را ندیده اید و خود را در جایگاهی نمی بینید که در مورد آن نظر دهید این یک قانون عقلی و وجدانی است. حالا با خود فکر کنید چند نفر از شما ها طرح صیانت آن هم آخرین نسخه آن را داشتید و مطالعه کردید و سپس نظر دادید؟یا فقط با خواندن مطالب شبکه های اجتماعی و سایت هایی که اگر 5 خط در مورد طرح صحبت کردند 50 خط بدگویی کرده اند.
2- آیا بین شما و خانواده شما هیچ کارمند وجود ندارد آیا ندیده اید که کسایی که 5 میلیون حقوق می گیرند 500 هزار تومان مالیات از آن ها کم می شود ولی چه بسار افرادی که از اینترنت میلیاردی در آمد دارند ولی هزار تومان مالیات نمی دهند.چون قانونی برای مالیات گرفتن از آن ها وجود ندارد.
3-یک نفر مستند بیاورد طبق کدام بند قرار است اینترنت قطع شود یا فلان شبکه اجتماعی فیلتر شود.
4- بعضی می گویند مشکل اقتصادی دارم طرح صیانت تصویب نشود این یعنی شما یک مشکل بزرگ دارید که فعلاً قادر به حل آن نیستید یا حل آن زمان می برد بنابراین تا زمانی که این مشکل بزرگ وجود دارد نباید هیج مشکل دیگر را حل کنیم چه بسا در همین مدت، حل مشکل بزرگتر مشکل کوچک تر تبدیل به یک مشکل بزرگ نشود.
وقتی مشروعیت یک سیستم زیر سوال که چه عرض کنم کاملا از بین بره دیگه فرقی نمیکنه کاری که میکنن درسته یا اشتباه اینم همینه، دیگه برای مردم فرقی نمیکنه . حتی اگه الان بیان یوتیوب و تویتتر رو هم رفع فیلتر کنن بازم همه به چشم شک و تردید بهشون نگاه میکنن چون مشروعیت ندارن چون تا حالا کاری که به نفع مردم باشه کسی ازشون ندیده چون چهل ساله هر تصمیمی گرفتن مردم رو بیچاره تر از روز قبلش کرده…
در ضمن حتی اگه یک میلیون سایبری هم استخدام کنن که بیان ازشون همه جا دفاع کنن بازم مشروعیت پیدا نمیکنن.
اثبات عدم مشروعیت چیه؟ (تعداد عدم شرکت در انتخابات)+(آرای باطله یا همون رای گرفتن اجباری از سرباز ها و …)=بیشتر از 50% جمعیت مجاز به رای دادن
نمیدونم امثال تو کی میخوان دهنشون رو ببندن و بشینن سر جاشون. شما جای این همه فلسفه بافی فقط نگاه کن این حرف ( طرح صیانت ) داره از دهن چه کسنی اونم با چه سابقه ای در میاد بعد بیا برای ما از سیب و آلبالو بگو
سلام
قرارمون این بود بگید اول طرح رو خوندید یا نه؟
دوم مستند بیاورد طبق کدام بند قرار است اینترنت قطع شود یا فلان شبکه اجتماعی فیلتر شود؟
تو مملکتی ک هر روز خوده قانون اساسی داره نقض میشه حرف از این میزنی ک طرح صیانت خوبه یا بده؟؟ ب شما قانون اساسی بی عیب و نقص رو نشون میدن ولی در عمل هر روز در حال نقض قانونن.امثال شماهارو با بمب اتمم نمیشه بیدار کرد
نوش جونتون حالا بدو بدو برید رای بدید بهشون قدرت بدید که 121 نفری بیان برای 80 ملیون با مالیات خود این 80 ملیون مشکلات و سنگ اندازی تصویب کنن
برید بهشون پر بال بدید که براتون بشن اقا بالاسر و بگن چیکار کنید و نکنید
برید بهشون بال پر بدید تا تک تک ازادی هاتون ازتون بگیرن و بزنن توی سرتون
پی نوشت:شاید یک سری بگن اگر میرفتیم رای میدادیم فلان دسته میامد اینطور نمیشد نه جانم همینطور که توی مجلس قبل تلگرام فیلتر شد درادامه بازم پیام رسانا فیلتر میشه
اما وقتی برید رای بدید این حس اعتماد به نفس به این میدید که میگن خوبه دیگه هر کار میکنیم بازم رای میدن یک سریها…
در کل خلایق هر چه لایق
این طرح عملی نمیشه و اگر بشه خیلی زود شکست میخوره، بنده در حال حاضر نگران مسائل مهمتر و شرایط وخیمتر از وضع اینترنت هستم! چرا که ما در مملکتی زندگی میکنیم که همزمان با تصویب طرح محدودسازی اینترنت خارجی و شبکههای اجتماعی، رئیس قوه قضاییه تازه میاد اکانت اینستاگرام باز میکنه!!
داداش اکانت اینستاگرام اژهای بسته شد محمدرضا نقدی انداخت تقصیر صهیونیست! فکر کنم دنبال بهانه هستند برای فیلترینگ، یکی نیست بگه اینستاگرام که مثل مملکت ما هر دم بیل نیست شما خودت جای یکی دیگه جا بزنی، نمیشه که هرکسی با عکس یک شخصیتی اکانت باز کنه بگه من فلانی هستم، شما باید اول اکانت verify کنی! :)))
اینها میخوان فضایی که بشه ازشون انتقاد کرد و زیر سوال بردشون و همه متوجه بشنو ببندند تا بعدی ها هم بتونن مقدس نمایانده بشن. کسی که هر روز باید تو اینترنت زیر سوال بره که دیگه مقدس و فرزانه نمیتونه نشون داده باشه.
سلام هر چقدر آدما محدود تر بشن ولعشون بیشتر میشه…..
برادرهای عرزشی که میگن با حذف اینترنت بین الملی و ایجاد اینترنت ملی جلوی فساد میگیریم و…
برن توی غار زندگی کنن ، مزایا زندگی در غار ، به هیچ وجه محیط فساد الوده و مفسده ای در اون پیدا نمیشه
هیچ نامحرمی اونها رو نمیبینه و زندگی در غار نیازی به اینترنت نداره و فرزندان اونها فاسد نمیشه
اگرم برای همشون غاز نیست ، یک بخش از جنگلهای شمال یا بیابانهای رو به اسم عرزش ها بکنن و اونها در یک گوشه ای از این قمستهای بیابانی و جنگلی بتونن زندگی سالمی داشته باشن
طرح صیانت از د…، شاهکار جدید …
آخ بزنه این طرح جواب بده و خوب از آب دربیاد … حال همه شما روغنفکرا گرفته بشه … خخخخخ
پیش بسوی کره شمالی اسلامی
بازگشت به گذشته به حقیقت می پیوندد !
قشنگ داریم از دروازه زمان به تاریخ صدر اسلام برمی گردیم !
ما چهل ساله داریم میگیم، ولی فکر میکردن به ما که کاری ندارن مشکل بقیه هم بما چه! روزی که تو هر خونه به خرج خودشون دوربین گذاشتن برا وزارت و جلو عکس خم و راست شدن…
فاتحه. صلوات محمدی
دسته گل و سوغاتی رئیسی در دولت 13 طرح صیانت از فضای مجازی دستت درد نکنه متشکریم همون اول کار به کل ملت رکب زدین هر ساله هم قراره روز 6 مرداد را عید اعلا بکنند به همه ساندیس بدهند.
چه ربطی به رئیسی داره اخه ….؟؟؟ :///////// همین امثال شماها باعث این اتفاقات هستید که هوایی یه حرفی میزنید. اییییییین طرررح یککککسااال پیش تنظیم شده و از دولت روحانی قرار بوده اجرایی بشه و هی میرفت مجلس.
چرا امثال تو …..منقرض نمیشید ؟؟؟؟
ما هستیم تا شمارو منقرض کنیم ….
آها، پس نابودگر و ترمیناتور تو هستی؟
کمتر فیلم ببین بچه جون.
فیلم نیست جبر تاریخه، نازی ها هم همین توهمات شما رو داشتن
شما ساندیسی ها دیگه چی میگید دیگه نسلتان که در حال انقراض است اول خیلی بیشتر بودید حالا شدید فقط 15 درصد یکمی دیگه از روی زمین محو میشید .
من که جزوشون نیستم ولی اونایی که شما میگین ۴۰۰هزارتا شهید دادن چون بهشون ساندیس میدن
هروقت بحران شده کی سینه سپر کرده؟ کی رفته تو مشکلات
از مردم برین بپرسین از سیل خوزستانی ها از گلستانی ها از زلزله کرمانشاهی ها نیرو خودجوش مردم به نام بسیجی و گروه جهادی
چن تا سلیبرتی رفتن اگه ام رفتن چیکا کردن بیل گرفتن دستشون؟
اگه خود خود ایرانو دوس داری ۸سال دیگه میبینمت که اگه اگه وضعیت بهتر شد دیگه گول هررسانه ای نخوری و رای بدی و درستم رای بدی
وقتی میخوای ادعا کنی جزوشون نیستی حداقل عین متن اونارو کپی نکن! خون شهیدان وطن رو بنام خودتون میزنین؟ هزاران سال ما بودیم شما…
به به ، جناب کارشناس تبلیغات ساندیس.
از کجا فهمیدی که اونا 15 درصد شدن؟
خواستیم گوجه بخریم دیدیم دم در خونه محمود اینا قیمت ها خیلی خوبه، گفتیم تا اونجا که رفتیم بریم پیش مموتی یه اماری هم از نرخ ساندیسی ها بگیریم
چون دستور اومد زودتر توی این دولت تصویب کنید که نیفته گردن دولت بعد
در حالی که همچین طرح مهمی نباید توی این زمان کم بین دو دولت امضا بشه
افتاد
چه استدلالی !
تنهایی فکر کردی؟
احیانا سقراط هستی یا افلاطون؟
قسمت تلخ داستان وجود شماست که با اون عقلتون بقیه رو متهم میکنین به بی عقلی
سلام
اولا این طرح طرح مجلسه اشکالاتشم واضحه ربطی به رییسی نداره اینکه رییسی چطوره تو دو سال اینده مشخص میشه
مصوبه طرح صیانت هم تا ۲سال اجرایی نمیشه
وقتی اجرایی میشه که مثلا بگیریم تو ماشین
هروقت پراید رو به کیفیت ماشینای معمولی خارج رسوندن اونموقع نمیزارن ماشین خارجی وارد بشه
که برعکسش تو ماشین رخ داده
پس هیچ محدودیتی محاله اجرا بشه الا بعد دوسال تازه اگههه داخلی ها مثل بلد و نشان حرفه ای و درحد خارج شدن
اونموقع پهنای باند خارج کم میشه
پس قراره هیچ ساندیسی داده نشه و بعد دوسال شاید بتونن ساندیسی که دولت به این همه کلاهبردار و سایتهای شرطی و این چیز میزا بشون دارن هرروز میدن رو قط کنن :))
به امید ایرانی بهتر
تاکید میشه محاله که شبکه های اینستا و واتساپ و اینا تا ۲سال اینده محدود بشه بعدشم اگرررررر چیزی درحدشون شد محدود میشه خودم نگران بودم که خیالم راحت شد
ما نخوایم محدود بشه باید کیو ببینیم؟ همچین میگه 2 سال دیگه انگار 200 سال دیگست. 2 سال دیگه هم یه روزی هستش مثل امروز.
چرا دقت نمیکنی به عرضم.
دوسال دیگه به شرطی محدود میشن که زیرساخت های داخلی مثل نشان و بلد بتونن با خارجیا رقابت کنن و کیفیت عالی باشه
مقصر خود این مجلسی ان که قبل طرح چیزی باید قبلش مردم رو شفاف کنن. این کارشون مثل گرون کردن بنزین بود
خوب اگه قبلش میومدن میگفتن که ما دوباره کارت میدیم بنزین سهمیه یارانه ای میشه و اینا اصلا اون اشوبا رخ نمیداد
صراحتا از شبکه رسمی گفته شده که اگه اگه معادل خارجیا با همون کیفیت ساخته نشه به هیچ عنوان خارج محدود نمیشه
من الان کل زندگی و درس و کارم تو اینستا و گوگل و واتساپه کل مردم کلی شغل تو ایناس
پس اجراشدن طرح محاله مگر اون اتفاقه بیفته
نماینده مجلس موافق طرح در مقابل نماینده مردم مخالف طرح گفت که بعد از تصویب کل طرح (که ۳ ۴ماهی طول میکشه) اونا باید تا ۴ ۵ماه بین نماینده بزنن . که ۱۰۰درصد نمیان بعد دولت موظفه که تا یک سال اینده اش ظرفیت های داخلی رو درحد خارجی بکنه که اگه نکنه خود مجلس اونو جا میده توی بودجه تا ۸ماه بعدش ساخته بشه پس جمعا شد دو و نیم سال دیگه
بعد دو و نیم سال دیگه اگههه اون داخلیه دقیقا مثل خارجیا عالی شد اون موقع خارجیا محدود میشن البته اون خارجیایی که مثلش داخل باشه
مثلا گوگل تا ۵ ۶سال دیگه محدودیتی نداره
این چیزی بود که رسانه رسمی گفته
پس هیچ کسب و کاری و شبکه های اجتماعی محدود نمیشن چون هم گفتن نمیشن هم محاله که بشن
اقتصاد مردم به خصوص تواین کرونا همش تو اینترنته تمام
اره خب کمی طول میکشه تا نمونه داخلی اینستا بتونه مثل نمونه داخلی خودرو و واکسن کرونا و ماهواره و… به بلوغ برسه، به بلوغ که رسید مثل بقیه شون میترکونه، البته … و جیب ملت رو
پیشنهاد میکنم شما از همین الان ایسنتا تلگرام و…..خارج بشید و زدتر به شکبه های داخلی برید
و بزارید توی این دوسال امثال ما از اینرتنت لذت ببریم
جالبیش اینا امثال شما توی توییتر تلگرام فیلتر شده میایدد از این طرح کذایی دفاع میکنید
زمانی به داخلی میریم که داخلی قابل رقابت با خارجی باشه
دوما دفاع نکردم این طرح پراشکاله ولی اینکه میگن میخواد اینستا و واتساپ فیلتر یا محدود یا پهنا باندش کم بشه دروغ محضه نحوه اش ام گفتم
اینطور که من میبینم خبری از پیشرفت و ابادانی ایران اریایی نیست چون هرچی درامد ملی هست داره صرف تولید ماله کش ها و … ها فیلترچی ها و سایبراسیون و متخصصین اختلاس میشه
از کجا مطمئنید که آریایی هستید؟
کدوم ایرانی باغیرتی حاضره اینترنت بدون بدون فیلتر یا فیلترشکن بده دست بچه اش یا خواهر برادر کوچیکش؟
شما بروید کلماتی که ایرانی ها بیشتر در گوگل جستجو کردن را بببینید متوجه می شوید ایرانی ها دنبال چه هستند:بیشتر دنبال اخبار مسکن وخودرو و وام هستند
واما اقلیتی که بیشتر دنبال سرگرمی های خود هستند از کنترل اینترنت انتقاد می کنند
و دوست دارند به خاطر آنها در حق آینده کودکان و نوجوانان و سلامت اخلاقی خانواده ها به خطر بیفتد وهمه می دانند حتی تروریست ها در فضای مجازی حضور دارند
تویتر و فیسبوک حساب رئیس جمهورشان ترامپ را بدون تعارف برای حفظ امنیت و ثبات و آرامش کشورشون تا الآن بستند. ولی اینجا باید اینترنت بدون کنترل باشد؟؟؟؟؟؟
به بهانه اینکه در کشور کودک هست که نباید اینترنت را قلع و قمع کرد خب به ما چه یکی بچه داره میخواد والدینش مراقبش باشند همین بچه را ول بکنی بره سر کوچه حواست نباشه دنبالش نری یکهو دیدی یک بلایی سر بچه اومد باید پدر و مادرش مراقب بچه باشند نه اینکه کل کشور را آزار بدهند و در مورد جستجوی اینترنت کاربران ایرانی که چرا ایرانیان فلان چیزها را جستجو می کنند دلیلش کاملا آشکاره که نتیجه سیاستهای غلت که در این 43 ساله در پیش گرفته شده و محدودیتهای زیادی اعمال شده و نتیجه عکس داده و ملت را تشنه تر کرده و فرهنگ جامعه را پایین تر برده و آخرین مورد ایجاد فضای باز سیاسی باعث رشد و شکوفایی اقتصادی می شوند نباید به هیچ عنوان این پلتفورمها محدود بشوند اگر از روز اول روزنانه ها در ایران بسته نمیشدند امروز که ما اینجا نشستیم اینقدر اختلاص نبود چون همگی مسئولان از افشا شدنها می ترسیدند نه اینکه حالا کار از کار بگذره و آب از سر رد بشه و با 100 تا دولت هم نشود راه به جایی برد .
مقداری درسته فرمایشاتون
با فیلترینگ کاری به پیش نمیره راه های دیگری باید جست
اما اینکه هرچی بیشتر مواظبت کنی بیشتر تشنه تر میشی
هرچی بیشتر تشنه باشی خانواده دوست تری و خانواده مستحکم تری داری
البته مشکل اینه جون اقتصاد نداریم پس ازدواج نداریم پس ازدواج نباشه متاسفانه……
پس لزوما مراقبت بد نیس بلکه خوبه
ببینین هرچی ازادتر باشید بیشتر حرص و طمع دارید و سیر نمیشید خود غربی ها اونایی که خیلی خانواده دوستن و با غیرت ان معمولا خودکنترلی دارن
پس نه فیلترینگ کاملا صحیحه
نه ازادی صرف کاملا صحیحازادی صرف غرب باعث ….. خیلی چیزا شده که میدونین خودشونم اعتراف دارن این نوع ازادی خوب نبوده و روش بهتری میخوان ایجاد کنن
اینجاست که باید از تاریخ درس گرفت
درمورد دوران مدرنیته و پسامدرنیته غرب تحفقیق کنیم خودمم خیلی کم خوندم
ولی واقعا مفید و برای این زمان ایران واقعا نیازه
آزادی چرا خوب نیست که خیلی هم خوبه از هر نوعی میخواد باشه باید در همه جای دنیا موجود باشه موضوع اینه که چرا باید برای مردم تصمیم گرفته بشه مگه کمونیستیه یارو باید با عقل خودش به این نتیجه برسه چی براش خوبه چی براش بده حالا هر چه قدر میخواد طول بکشه بالاخره تصمیم درست را میگیره این همه دولت ایران رفت سراغ مردم خواست جلوشون را بگیره توی سرشون زد خب چی شد تونستند ملت را با ترس از آتیش جهنم با راه راست ببرند دیدی که فایده نداشتش بیشتر ملت را عصبانی تر کردند توجیه بیخود چرا .
سلام.
آزادی با ول کردن خیلی متفاوت هست.
اگر شما بخواهید زمین فوتبال بسازید ، تمامی خارهای آن زمین را ریشه کن می کنید ، شیشه شکسته ها را جمع آوری می کنید ، زمین را مسطح می کنید ، چمن میکارید.
همهء این موارد برای این هست که کسانیکه میخواهند در زمین بازی کنند ، مکان امنی برای آنها مهیا شده باشد و دغدغهء سلامت را نداشته باشند و بتوانند با خیال راحت بازی کنند.
فیلتر کردن ، بمعنی مسدود کردن اینترنت نیست.
بمعنی ایجاد محیطی امن برای خانواده های با اصل و نسب هست.
حالا اگر کسی دوست داره خودش را روی خارها بندازه یا صورتش را روی شیشه های شکسته بکشاند ، بقول شما ، آزاد هست تا اینکار رو انجام بده.
براحتی میتوانند با فیلتر شکن ، به مقاصد خودشان برسند و خودشان را نابود کنند.
ولی حق ندارند که امنیت و سلامت روانی مردم را بهم بزنند.
سلام حرفتون کاملا ناقصه و از راه درستی وارد نشدین مدیریت غیراز فیلترینگه لطفا تداخل نکنین و لطفا دم از این حرفا نزنین گرچه حرفتان کاملا غلط نیست ولی درست ام نیست
vs seyed منصف : وقتی دو تا عرزشی گیج میزنن و باهم درگیر میشن :))
عزیز من مشکل اینه بعضیا اشتباه و چشم بسته حرف میزنن و الکی بدون دیدن مبنا طرف مقابل حرف میزنن و فک میکنن دارن درست میگن بخاطر همین کلا این سری افرادی که چشم بسته از همه چی دفاع میکنن زیادن و غالبا اشتباه میکنن
موازی کاری پدر این مملکت رو در آورده. ب شخصه معتقدم ک این سایت ی دونه بیشتر از اینا نیاز نداره. روزی چند تا خبره کلا ک معمولا توی یکی دو تاش این بحثا پیش میاد. دو نفر برای اینجا زیاده و بیت المال رو الکی اسراف میکنن.
شما معنی کنترل رو اول برو بفهم بعد بیا نظر بده ، غیرت ربطی به اینترنت نداره بچه رو شما باید کنترل کنی و فرهنگ استفاده از یک چیزو بهش یاد بدی چجوریاس میتونی بهش یاد بدی با چاقو آدم نکشه نمیتونی اینو یادش بدی . این نظر شماس که اکثریت دنبال مسکن و این حرفان ، شما نمیتونی و قدرتشو نداری برای حتی 10 نفر تصمیم بگیری هرکسی خودش تصمیم میگیره به چه اظلاعاتی دسترسی داشته باشه یا نداشته باشه ، سلامت اخلاقی خانواده و …. تو اینترنت به خظر نمی افته مطمئن باش خیلی جاهای دیگه هست که از اینترنت بیشتر خطر داره میخوای خونوادتو زنجیر کن نرن بیرون . به خاطر شما که حتی از اقلیت هم کمتر هستین نمیشه یه تکنولوژی جهانی رو محدود کرد ، در ضمن توییتر و فیسبوک به دلیل نشر اکاذیب و … این کارو میکنن نه برای امنیت و ثبات در ضمن چیزی که بسته اس برا همه باید بسته باشه نه برا یه عده بسته و یه عده باز .شما خیلی ناراحتی از نت جلو بچه و خانواده خودتو بگیر استفاده نکنن نمیشه برا شما نتو برا همه بست ، در ضمن فکر میکنم مشخص شد اقلیت چه کسایی هستند 🙂
سلام.
بندهء خدا بودن ، یک سری ویژگی هایی دارد.
امیدوارم واقعا شما بندهء خدا باشید.
حرف شما از تمام جهات نادرسته !! شما با خودتون چی فکر کردید خب خارجیا هم بچه دارن فکر کردید اونا دست رو دست میزارن که بچشون به محتوای هرزه نگاری دسترسی داشته باشه ؟ این حرفتون دیگه ربطی به غیرت و این چیزا نداره همه جای دنیا فیلتر های زیادی برای حفاظت از بچه ها و نوجوانان که زیر 18 سال هستند بکار میبرند و خانواده که داره اینترنت رو از ISP میگیره میتونه راحت درخواست بده تا از سمت ISP به سایت های هرزه نگاری دسترسی نداشته باشه حتی اینکار رو هم نخواد انجام بده دیگه همه ی DNS های امروزی یه نسخه از DNS برای حفاظت از کودکان و نوجوانان از این موارد دارن که سرپرست خانواده میتونه راحت اونو روی مودم ست کنه تا از دسترسی فرزنداش به این محتوا ها جلوگیری کنه ، متاسفانه اینجا برای همه یه نسخه می پیچند !! نمیدونند که این فیلتر های زیاد خودش باعث دسترسی به V P N و خود به خود باز کردن راه برای بچه ها برای استفاده از این قبیل سایت ها میشه کما اینکه خوده V P N هایی که اکثرا داخل استفاده میکنن امنیت شخص رو تامین نمیکنه اما بماند که شما خودتون هم به شخصه بخواید یا نخواید بدون V P N در حال حاضر به خیلی از اپ ها و سایت هایی که حتی هیچ موردی ندارند هم دسترسی ندارید !! حالا چه تحریم باشه و چه فیلتر های سراسری که از داخل منظور میشه .
دوست عزیز DNS اصلا موجودیتش یک چیز دیگه هست و ربطی به محدودیت نداره 😐 محتوای هرزه نگاری ؟! شما اصلا با خارج کشور ارتباطی داشتی ؟! این محتوا برای ما هرزه نگاری هست برای اونها چیزی هست که جزو آموزششون حساب میشه میتونین خیلی ساده تو نت سرچ کنین اگر دسترسی به خارج ندارین 😐 در ضمن راه خیلی ساده اینه که خود خانواده کنترل کنه بچه رو نه اینکه بیاد درخواست بده ISP اصلا ربطی به ISP نداره این کار . شما اصلا فکر کردین چرا با ای پی کشورهای غربی و امریکایی و… میتونین به سایت های …. برین ؟! چون اون سایت ها ازاد هست پس لطفا این حرف رو نزنین که تو اون کشورها هم اجازه دسترسی به محتوای هرزه نگاری و…. رو نمیدن . شما یه جاده رو به خاطر اینکه تصادف توش میشه میبندی ؟! میای فرهنگ رانندگی رو درست میکنی میای به بچه ات آموزش میدی چطور درست از خیابون رد شه که جونش به خطر نیوفته . این جمله رو یادتون باشه شما یه چیزی رو آموزش بدی و فرهنگش کنی خود به خود رعایت میشه مثل کشورهای غربی اما ما از اول اینطوری بوده که گفتن فلان جا نرو فلان جا سانسور فلان جا فیلتر این خودش باعث کنجکاویه و استفاده نادرست اگه از اول جای فیلتر اموزش میدادن الان این همه مشکل نبود الانم اینطوری رفتار میکنن طرف 40 سالشه دکترا داره نمیتونه یوتیوب مثلا بره ، چرا چون مختوا غیر قانونیه =)) هممون میدونیم این فیلترها ربطی به هرزه نگاری نداره و همش به خاطر یه چیز دیگه اس بماند خیلی چیزها بماند .
ایشون درست میگه ، DNS هایی وجود داره که محتوای … و خطرناک برای کودکان رو مسدود میکنه و خانواده ها میتونند ازش استفاده کنند
از فواید جهان سوم همین بیماری شهوت جنسی است!!!
وقتی حرف میزنین خواهشا سنجیده صحبت کنید سالیانه صد ها بچه با تصادف جونشون رو از دست میدن پس باید کل ماشین های کشور رو جمع کرد؟؟؟؟شما اینترنت نده دست بچت چرا یکی مثل من که درامدم از اینترنته و بعد 10 سال تلاش تازه به یه رونقی رسیدم باید همه چیزم بر فنا بره؟؟کافیه گوگل رو قطح کنن تا کل سایت های فروشگاهی نابود شن میدونین چند میلیون نفر کار و درامدشون رو از دست میدن؟این چند میلیون کجا برن مشغول کار شن؟که کودک شما فلان چی رو جستجو نکنه؟دریغ از بی عقلی
سلام.
واقعا نمی دانم که چرا باید سرعت اینترنت در دولت جدید کم بشه؟
و دلیل حرفهای بعضی از افرادی که در اینجا مطرح میکنند ، چیست؟
اگر کسی بخواهد خلاف شرع انجام بدهد ، با اینترنت 1Mb هم میتونه خلاف شرع انجام بده.
بنابراین ، سرعت اینترنت ، دلیلی بر انجام گناه ندارد.
مگر در زمانیکه اینترنت وجود نداشت ، گناه هم وجود نداشت؟
تا آدمی ، نفس اماره دارد ، گناه هم شکل می گیرد ؛ مگر اینکه تقوا داشته باشد.
اینترنت ، یک وسیله است. هم جنبهء مثبت دارد ، و هم جنبهء منفی.
مانند چاقو.
باید در زمینهء اینترنت ، کاری بشود که سرعت بیشتر هم بشود.
آدم مذهبی واقعی که اصلا سمت سایتهای خلاف شرع نمی رود.
آدم غیر مذهبی و با وجدان هم نمی رود.
می ماند افرادی که مذهبی نما یا غیر مذهبی بی وجدان هستند. اینها را اگر اینترنت را هم قطع کنید ، در کف خیابان به دنبال هرزگی خواهند رفت.
بنابراین ، سرعت اینترنت تاثیر چندانی در گناه کردن افراد ندارد.
ریشهء به گناه افتادن ، خیلی چیزها میتواند باشد.
فاسد بودن دولتمردان. / فقر ( که در این زمینه ، روایت هم داریم. ) / همنشین بد / آداب انعقاد نطفه / جهل و نادانی و در دسترس بودن عوامل گناه.
آداب انعقاد نطفه!!! فکر کنم آدمی که از همچین انعقادی به وجود بیاد دیگه تکلیف شرعی نداره چون آداب انعقاد نطفه در موردش به درستی صورت نگرفته و اون مقصر نیستش که. سرعتو کم نکنن شاید, ولی احتمالا می خوان تا می تونن تفکیک کننش. هرزه گری و غیره … چیه. الان یوتیوب به اون عظمت و با اون همه فایده فیلتره. من خودم چند سال پیش بدون فیلتر شکن رفتم دنبال چندتا براش(قلم) برای فتوشاپ بگردم. حدود یک ربع_نیم ساعت هی این سایت باز میکنی فیلتره اون یکی باز میکنی فیلتره. آخر گفتم یه جاهایی فیلتر هستش عقل جن هم بهش نمیرسه. فیلتر شکن روشن اولین سایت چندین براش دانلود. اینها مثل زندگی مردم میخوان اینترنت هم مختل کنن با مدیریتشون. مهمترین هدف از فیلتر اینترنت دسترسی مردم به اطلاعات آزاد و حساس هستش. اینها کلوب که یک شبکه اجتماعی داخلی بود آخر به زمین گرم زدند. اینها دوست ندارند مردم با هم در ارتباط باشن تا بتونن اجماع کنن. اینها دوست ندارن مردم روزمره به اطلاعاتی دسترسی داشته باشن که به اعتبارشون آسیب بزنه. هرزه نگاری اهمیتهای بعدی و… بهانه هستش. به نظر من نگاه پشت پرده به همین حجاب اجباری جامعه حجاب سیاسی هستش نه حجاب اخلاقی و فرهنگی. همین الان بد حجاب ترین زنهای کشور از با حجابترین زنان خارجی پوشیده تر هستند. 10 سال پیش که هنوز پوشیده تر بودن. ولی اعمال و رفتار برخورد 10-15 سال پیش به مراتب شدیدتر بود چرا؟ با احساس رعب و وحشت می خوان اخلاق جامعه حفظ کنند؟ من خودم خدمت تهران بودم. هم آموزشی هم بقیشه. دوبار 7 تا 9 ساعت تهران این خیابون به اون خیابون پیاده روی کردم. نزدیک 10 تا پارک رفتم. شمال تهران رفتم جنوب تهران رفتم. کاخ سعد آباد و نیاوران رفتم, حرم امام و بهشت زهرا هم رفتم. شب هم بیرون بودم صبح و ظهر هم بیرون بودم. شاید از هر 50 تا خانومی که تو خیابون تو پارک, شمال شهر پایین شهر میدیدم 1 نفر چادری بود. 22 بهمن میشه من خیلی خوب میفهمم چه خبره. صف خانومهای چادری گویای همه چیز هستش. صف انتخابات گویای همه چیز هستش. هر چی خانم میبینی 22 بهمن تو راهپیمایی چادری هستش. خب اینها روز عادی کجا هستند پس؟! این خانم های به اصطلاح بد حجاب دارن تابلو می کنن خب. تهران ام القرای اسلام دارن تابلو میکنن خب. به خاطر همین باید دنبالشون کرد بگی حجابتو رعایت کن.
ببخشین به دلیل فرافکنی بعضی از دوستان مجبور هستم این رو به صورت جدا کامنت کنم
هرکسی بتون گفت این دولت دلار رو میاره پایین حتی رو۱۸ با مشت بزنین تو دهنش
اقایون به هیچ وجه این دولت قرارنیست دلارو بیاره پایین
این دولت ۳هدف داره ۱. ازدواج و کار جوانان ۲. مسکن
۳. خشکاندن ریشه فساد
که تو همینا باعث میشه رانت خواری نباشه یارانه ها ی مخفی میلیاردرها حذف میشه میلیاردرهای فرارمالیاتی مالیات میدن و هزاران کاردیگه که چندین بار خیلی جاها گفته شده
هرکی گفت قراره یکی دوساله بهشت بشه بزنین تو دهنش
مطمئن باشین تا دوسال دیگه دلار میشه حداقل ۳۳ت اگر این قیمت نشد ۲حالت داره یا دستوری نگه داشتن که باعث ایجاد فشار و ابرتورم میشه یا انقدر عالی کارکردن که باعث کمبودبودجه نشدن تا دلار بالانره
ولی بعیده
ما تورم حداقل۲۵درصد تا ۲سال اتی خواهیم داشت این یه چیز بدیهیه دلیلشم صدهابارگفته شده
هنر مدیریت صحیح و اون اهداف کوتاه و میان مدت گفته شده هست
پس بدونین دلار کمتر نخواهد شد بلکه بالاتر هم خواهد رفت منظور تورم ۲۵درصد حداقل برای ۲سال اینده و تورم۱۵درصد برای ۲سال بعدیش
اینجا جا برای بازکردن موضوعات که چگونه ممکن است نیست جای دیگه برین سراغش
اگر برجام درست بشه، هم تورم کاهش پیدا میکنه و هم نرخ دلار به زیر 20 پایین میاد، صد البته اگر که تصمیم بر این باشه.
بله توی کامنت قبلی بود
برجام توسط غرب اجرا بشه و تحریما رو بردارن دلار به ۱۵حتی ۱۴ام میرسه
و هردولتی خواستار اینه خود منتخب مردم هم ساعت ۲ اینو گفت که ما خواستار عمل غرب به برجام هستیم اصلا ایران متضرر شده نمیتونه از حقش پا پس بکشه
ولی باز با تورم ۲۵درصد حداقل به ۱۸یا۱۹میرسه
کلا میخواستم بگم غیراز سیاست خارجه
کسری بودجه
و تولیدنقدینگی بی رویه
و عدم رفتنش به تولید
و عدم هدایت نقدینگی مردم به بازار تولید باعث تورم میشه
پس یک جانبه نگاه نکنیم
ما مردم شریف پس از خواندن کامنت های برادران معلوم الشغل متحول شده و فهمیدیم که عهههه چقد یک جانبه نگاه میکردیم! ینی خدا مارو میبخشه که به نمایندگانش روی زمین شک داشتیم؟ :))
سلام.
مشکلی برای شما پیش آمده؟
عجب حرفی زدی ایران قراره بهشت بشه اما نه با پایین آمدن قیمت دلار زمان شاه دلار 8 تا تک تومنی بود ایران بهشت بود دلار بشه 35 تومان زبانه های آتش از تو خیابونها بلند میشه .
این که دلار بالاخواهد رفت یه واقعیت تلخه میخواین قبول نکنین نکنین
از هراقتصاد دانی خواستین بپرسین حداقل تا ۲سال ما ثبات نخواهیم داشت
وضع بهتر میشه ولی تورم همچنان هست تا تورم باشه کسری بودجه میاد کسری بوجه باشه پایه پولی رشد میکنه پایه پولی رشد کنه ارزش پول ملی میاد پایین تمام
خود این دولت جدید همه اینها رو گفته و ادعا تورم پایین داشته توی مدت کم نه کسی دیگه
سلام.
من خیلی به دولت آقای رئیسی خوشبینم.
انشاءالله که با توکل به خدا و یاری اهل بیت و درایت و کاردانی و تعهد و وظیفه شناسی دولت جدید، شاهد اتفاقات خوبی در همه زمینه ها به ویژه فنآوری اطلاعات و تکنولوژی باشیم.
و بتونیم واقعا کشور امام زمانی داشته باشیم!
ولی من خیلی به ماله شماها خوشبین نیستم! :))
از طرز حرف زدنت ، خیلی چیزا رو میشه فهمید.
ولی اینجا جاش نیست آبروت رو ببرم.
شما اول آبروی خودتونو نشون بدین سربازان گوبلز :))
خنده دار اینه که امثال شما زامبی ها از “ابرو” حرف بزنن
نخیر خانم به نظر من دیگه این آخر راهه اگه قبول نداری از شاه نعمت الله بپرس !!!
سلام.
آخر راه برای کسانی هست که به خدا اعتقاد ندارن و یا ایمانشان ضعیف هست.
اگر راه برای یک مومن ، ظاهرا بسته باشه ، باز هم از حق دفاع خواهد کرد و تنش را به شمشیرها میسپارد ، ولی به ذلت ، خیر. مثل امام حسین(ع)
دیگه دوره ایمان گذشته کسایی که ایمان داشتند قیمت دلار را کردند 30 هزار تومان اما کسایی که استدلال داشتند قیمت دلار را کردند 8 تومان حالا کدوم یکی بهتره ؟
روحانی ایمان داشت؟؟؟؟؟؟؟توی ایمان کجا نوشته دروغ بگید؟تازه گفته دروغ گو دشمن خدا است!کلی گفته از شفافیت.توی روحانی و کابینه اش همچین چیزی می بینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو پایین صفحه درباره دروغ و توریه توضیح داده. روحانی هم روحانی هستش و حتما همه اینهارو از بر حفظه.
عزیز من هیچ ربطی به ایمان و فلان اینا نداره
هر کمونیستی هر یهودی هر مسیحی ای
این کارای ابتدایی باید انجام بده
مشکل کشور وطن فروش یا وطن دوسته
تمام
دیگه حرف ایمان و امام حسینو نبرین
یعنی خدایی با این توکل کردن ها ما به اوج رفاه و پیشرفت میرسیم فقط خدا رحم کنه سابقه نشون داده هر وقت از جمله های 1400سال پیش میگید یعنی داریم برمیگردیم به دوران قرون وسطا
1400 سال پیش قرآن درباره ی فرعون گفته:
«پس امروز تو را با بدن بیجانت نجات میدهم [و بر بلندایى از ساحل دریا میگذارم] تا براى آیندگانت نشانهاى [از قدرت ما و زبونى و خوارى گردنکشان] باشى؛ و یقیناً بسیارى از مردم از نشانههاى ما بیخبرند»
چند سال پیش جسد فرعون رو سالم پیدا پیدا کردن بدون اینکه مومیایی شده باشه.با مطالعاتی هم که روش انجام دادن فهمیدن توی دریا غرق شده بوده!
فکر کردی موریس بوکای چجوری مسلمان شد؟
آقا به نظر شما سنت خدا نوشتن کتاب هست یا نه ؟! که هر چی میشه پای کتاب های آسمانی را پیش میکشید .
الان اینترنت نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده ولی بعید می دونم کلا فیلترینگ رو بردارن چون کشور اسلامیه مگر ….
کشور ایران کجا اسلامیه کدام کشور اسلامی گشت ارشاد دارند حجاب به صورت خودجوش هستش حتی در دل مغرب زمین نماز و روزه هم همین طور اما ایران دیگه اسلامی کامل نیست اون قدیمها هم نبود صدام ملعون بهمون میگفت مجوس عید نوروز می گیرم و سیاوشون اما همچنان اسلامی هستیم !!!
با توجه به دیدگاه آقای رییسی درباره پینگ سرعت اینترنت برای بازی کردن
100درصد مطمئنم
زیر ساخت های اینتنتی به صورت جدی تقویت می کنند
هووم! سیمین نوربخش عقده کشایی میکنی از اطلاعات غلط!؟
البته این برنامه های عالی ذیل به سود مردم و به ضرر برخی مجلسی های دورو هست و احتمال اینکه رای اعتماد رو به فرد ناکارآمد بدهند،هست..
برنامه کلی اینه : کسب درآمد از اینترنت از سایت های تحریم شد
آسان سازی ترافیک بروکراسی با اینترنت
رفع همه فلیتر شبکه های اجتماعی
اینترنت کودک
اینترنت تجاری خانگی مشاغل با حجم رایگان
مدیریت و کنترل محتوا به عهده کاربران ( فیلترینیگ به دست خوده مردم ) ( باز شدن دست مردم برای فیلتر کردن محتوای ضد منافع ملی و ارزشی )
ایجاد مقبولیت اپلیکیشین های ایرانی برای تجارت برون مرزی
جذب نیروهای نخبه یا علاقمند به حوزه آی تی برای ارتقاع سیستم فشل ارتباطات ایران
ایجاد فضای نا امن برای مسئولان و مدیران و محل پاسخ گویی و شفافسازی آنان
البته این برنامه های عالی به سود مردم و به ضرر برخی مسئولین هست و احتمال اینکه رای اعتماد رو به فرد ناکارآمد بدهند هست
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت / این عوعو سگان شما نیز بگذرد / آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست / گرد سم خران شما نیز بگذرد
سلام.
ای کاش وقت شریفتان را برای کارهای مهمتری صرف می کردید.
نوشتن شعر بر علیه مردم ، کاری از پیش نمی برد.
بجای این کارها ، بفکر کمک به مردم و بیاد آخرت باشید که اسرار همگان برملا خواهد شد و آنهایی که نیت سوئی داشتند ، رسوا خواهند شد.
۱۳ نحسه، آینده رو پر از کشتار و قتل عام و سرکوب و خفقان پیش بینی میکنم، امیدوارم وقتی نظرسنجی هست جرات تایید نظر من رو داشته باشین
نظرتون خرافاتی است!
متاسفانه
خرافات که شغل و ایدئولوژی شماست!
یاد بگیر به هیچکس توهین نکنی. حتی اگر با نظرت مخالف باشه.
این خرافه پرستی ها را هم بگذار کنار.
نقد کردن خوبه ، ولی توهین کردن ، کار آدمهای ضعیف و پست هست.
اگر جایی از حرفهاش مشکل داره ، با دلیل و منطق ، اشتباهش رو بگو.
اگر هم دلیل و مدرک و منطق نداری ، وقت خودت و بقیه رو نگیر.
جالبه شماها از منطق حرف میزنید! کسانی که با قتل عام شروع کردن الان ژست منطقی میگیرن :))
سلام.
اگر کسی یک سیلی تو صورت شما بزنه و یا فحش و ناسزا بگه ، یا به اموال شما آسیب بزنه ، شما بغلش می کنید و ازش تشکر میکنید؟
زور نزن خسته میشی :))
سلام.
بجای طفره رفتن ، جواب بدهید.
حق ، با حرفهای باطل ناپدید نمیشه.
شما زور می زنید.
خورشید که در آسمان هست ، برای اثباتش احتیاج به زور زدن نیست.
یک مسئله محتمله که اگه واقعا در دولت جدید توسعه اقتصادی میخواهند و نگران این هستند که مردم کنارشان باشند هرگز نباید به فکر تشکیل حکومت اسلامی مثل 14 قرن قبل بیفتند فرهنگ کنونی جامعه ملغمه ای از فرهنگ گذشته و حال آینده ایران باستان و اسلامی و مدرن و غربی است و از این به بعد به دروغ نگویند که فرهنگ ما تمام اسلامی است و باید به اسلام برگردیم و مرکز جهان اسلام باشیم چرا هر کاری که در جهت فیلترینگ بیشتر مقابله با ماهواره و ایترنت و بدحجابی و اجرای قوانین قرون وسطایی در جامعه میکنند باید از طرف دیگر تورم و بیکاری و کاهش زاد و ولد و ازدواج و مهاجرات سرمایه گذاران و هنرمندان و ورزشکاران و نخبگان را از طرف دیگر برداشت بکنند زیرا ثبات سیاسی و فرهنگی و حس آزادی و شادی لازمه توسعه اقتصادی و یک جامعه سالمه .
عالی عالی مرسی که هستی
دقیقا حرفتون درسته
ما نباید به طبق قرون وسطی عمل کنیم
چون کشور ما درحال توسعه هست داره دوران مدرتینه و پسا مدرنیته رو داره تند تند میگذرونه بخاطر همین کمی احکام اسلامی دیر میاد جلو
این دیگه کار فقیهاست که هنوز نتونستن فقهشون رو تطبیق بدن
به هرحال امیدواریم دوران مدرنیته رو سریعتر از غرب و به نحو عالی رد کنیم و از تاریخ عبرت بگیریم
و برسیم به پسامدرنیته
حیف که هیتلر نیست تا ببینه تو وقاحت یه فرقه ای ازش جلو زدن
عزیز من کل کامنتاتون با نیش و کنایه بود یا کامنت ندین یا اگه میدین ادب عادی رو رعایت کنیم
ممنون دا۶ گلم اگه منم چیزی رو بدگفتم ببخشین
اسناد بالا دستی فضای مجازی رو بخونید، این موضوع کلا مربوط ب حاکمیته و دولت کاره ای نیست. تقی پور یا هر کس دیگه مجبوره ک اجرا کنه. همونطور ک ممدجواد خیلی زحمت کشید و زیرساخت محدودیت های آینده رو آماده کرد. فقط اینکه تقی پور یکم اخموئه، ممد جواد کارای طنز زیاد انجام میداد ک اون دوره سیاه رو قابل تحمل تر از دوره ی سیاهی ک داره میاد میکنه.
اگه فیلترشکن ها غیرفعال بشن شما شاهد 73% افزایش سرعت اینترنت خواهید بود.
بار سنگین فیلترشکن ها باعث میشه هر اطلاعاتی سه بار از مبدا تا مقصد گردش کنه و همین باعث کندی اینترنت شده.
سال 93 با افزایش استفاده از فیلترشکن ها، به مرور سرعت کاهش پیدا کرد که تا امروز همزمان 4 میلیون فیلترشکن فعال داریم.
فیلترشکن ها از کار نمی افتند فقط شاید فیلترینگ کاهش پیدا بکنه تا وقتی فیلترینگ هست فیلترشکن هم هست .
سرعت ربطی به فیلترشکن نداره من الان فیلترشکن استفاده نمیکنم ولی سرعتم کمه بحث سرعت به زیرساخت و محدودیت هایی که شرکت ها و حکومت میزارن هست
کامنت قبلیم حذف شد بیخیال
ولی اینو مطمئنم که هیچ چیز بدترنمسیشه وحداقل تا ۳ یا ۴سال اتی هیچ فیلتری روی شبکه های محبوب نداریم مثل اینستا
وضع اقتصادی خرابه باید طوری تنظیمش کنن چوری جلو فسادو و فلان و صدتامشکلو بگیرن که بدتر نشه
واقعا میدونم شخصی اگه از مردم باشه و وطن فروش نباشه برای مردم باشه حداقل میتونه گام روبه جلویی برداره گرچه نتونه تحول ایجاد کنه
اقتصاد ما استقراض کرده از مردم کلی اوراق سلف کلی اوراق نفتی و غیره و غیره چون بودجه کسری داره پس دولت از دولت بعدی قرض کرده تا کارخودشو راه بندازه این ۲سال سالای سختی خواهد بود نهایتا دولت بعد بتونه وضع رو بدتر نکنه و تورم رو نزاره بالا۲۵درصد بره و نقدینگی رو به تولید بکشونه و نزاره بانکای خصوصی خلق نقدینگی برای عده خاص کنن
تا بعد
ما هم فکر میکردیم اعمالی که دولت قبلی انجام داده رو دولت جدید تاثیر میزاره ولی خب 8 سال برادران با سواد ارزشی بهمون ثابت کردند هیچ ربطی نداره و هر دولت مسئول کار خودشه.
الان هم کامل پذیرفتم حرف این برادران رو، من کی باشم که جلوی این باسوادها حرف بزنم، پس توصیه میکنم این حرف ها رو تکرار نکنید دولت بعدی که قرار نیست فاسد باشه دلار دقیقا یه روز بعد اومدنش باید بشه 4 هزارتومن و میشه ، چرخ اقتصاد میچرخه، کارخونه ها همه باز میشن، تحریم و … بهانه دولت فعلی بود، با میدان دادن به خودی ها و خودباوری تمام نیازهای کشور و کارخونه ها و…. رو خودمون برطرف میکنیم
به هیچ وجه دلار کمتر نمیشه
دلار بالاتر هم فعلا ها خواهد رفت کدوم فرد بی فکری گفته که دلار کم میشه؟
شعار این دولت از بین بردن رانت و فسار و حمایت از تولید و جوانان هست
و مدیریت کارامد
با این کارا و ۱۰تا کاری که چندده بار گفته شده
از جمله هدایت نقدینگی به تولید
عدم خلق پول توسط بانک خصوصی
از یین بردن یارانه های پنهان برای میلیاردی ها
اخذ مالیات بر میلیاردرهایی که راحت فرارمالیاتی دارن ولی از راننده تاکسس تا اخرشو میگیرن
و غیره
باعث میشه تورم به مرور از ۵۰درصد الان تو ۲سال آتی به ۲۵درصد و سپس به زیر۱۵درصد برسه
هرکی بتون گفت که دلار کمتر میشه بزنین تو دهنش
ببینین اگه الان پول های بلوک ایران برگرده دلار میشه ۱۸ت که با تورم ۴۰درصد سال بعد دوباره میشه ۲۵ت
الان اگه پولهای بلکوه شده دولت قبلی برگرده نمیشه گفت دولت بعدی از دولت قبلی قرض کرده؟؟؟
نه میشه گفت دولت قبلی که قرض کرده بود قرضاش رو پس داد
چون بودجه سال ۹۵و۹۶ بر اساس برجام ریخته شده بود پس وقتی برجام رفت هوا و کسری بودجه اومد بخاطر تحریمای بیشتر مجبور به افزایش پایه نقدی و استقراض شدن
یعنی اگه پول های بلوکه شده برگرده میگی میشه مثل اینکه دولت فعلی از دولت بعدی قرض کرده بوده و پرداخته.
خب الان نمیشه گفت دولت قبلی از دولت فعلی قرض کرد و نپرداخته؟
هردولت این قرضه هست اما کم و زیاد داره
الان زیاد بوده
به هرحال ایران و ایرانی به طبق منطق عمل کرده و میکنه برجام حق ماست و ازش یک قدم عقب نمیکشیم
اینکه برجام درسته یا نه باید قبل توافق میبود حالا که شده چه بد چه خوب تمام منافع ممکن رو میخوایم چون خیلی پاش ضرر دادیم
پس تا اخرین تحریم رو باید بردارن و ماهم سرقرارمون هستیم همونطور که تا الان به طبق خود برجام بودیم
بدون تعامل با دنیا نمیشه چندان پیشرفت کرد میشه در حد بخور نمیر زندگی کردا ولی درحد زندگی شرافتمندانه نمیشه
هرچقدرم که نولید کنیم نمیتونیم ارز وارد کنیم
تو سیاست خارجه این دولت جدید باید این حق برجام نگه بدارن ولی نباید به این قانع بشن باید انقدر مراودات سیاسی و اقتصادی با سایر کشورها داشته باشن تا بتونن ارز نیاز رو وارد کنن یا به هرنحوی مثلا با صادرات بجاش تکنولوژی وارد کنن البته اینام تحریمه ولی خوب از طریق کشور های دشمن دشمن میشه تامین کرد با کارهای گوناگون
کشور های مثل عراق سوریه قطر چین روسیه و کشور هایی که از امریکا کمی استقلال دارن
مثلا به هیچ وجه نمیشه با ژاپن کمترین تجارتی کنیم چون ژاپن کلا سرتاپاشون امریکاییه ولی با کشورهای دارای قوت داخلی میشه وارد تجارت شد و چیزهای نیاز وارد کرد
هر تغییر مهمی بود همین دیروز اتفاق افتاده بود، از تغییر قیمت ناگهانی بعضی محصولات میشه حدس زد که مملکت یه تکونی خورده، اما تغییری در اینترنت نبوده بجز افزایش سرعت که اونم مربوط به ISP میشه که ماندگار نخواهد بود، در نتیجه فکر نمیکنم شاهد تغییرات زیرساختی در اینترنت باشیم، مثل رفع فیلتر سایتها یا رفع تحریم سرویسدهندگان خارجی، بقولی همونی که بوده حداقل تا 4 سال آینده خواهد بود.
سلام
چیزی که صددرصدیه اینه که وضع اقتصاد اونقدر خرابه که کاری کوتاه مدت نمیشه کرد
اینم بدونین که حجم نقدینگی که این دولت تحویل بعد میده دوازده برابر اون حجمی هست که احمدی نژاد به روحانی داد
و این نقدینگی هم دست عده خاصه بیشتر تا مردم
چون اون یکم سرمایه مردمم که نصفشو از بورس خوردن
مطمئن باشین هرکسی الان باشه کاری نمیتونه درکوتاه مدت بکنه ما تورم حداقل ۲۵درصد برای ۲سال اینده داریم
اما کاری که میشه کرد اینه که رانت و فساد جلوش گرفته بشه که ۱۰۰بار گفته شده چجوری
این اقتصاد ویران شده هست که این اقا تحویل میگیره
و خیلی خیلی این دولت اوراق سلف داده به مردم و خیلی اقتراض کرده از مردم و این قرضارو باید دولت بعد بپردازه و یکمی مدیریت درست نباشه تورم ۴۰درصدی بازخواهیم داشت چون بودجه هم کسریش بیشتر میشه
این بحثا خیلیه فعلا بیحیال
اما اینترنت
بدونین فضای مجازی جزء غیرقابل جدایی از کشور هست
خبری هم از فیلترینگ و این چیزام نیست سرتون رو شیره نمالن
مشکلا زیر ساختیه این فایو جی و این حرف مرفا مذخرفه
سرعت ۴.۵جی ما مساوی با ۳جی اروپا حتی کمتر
اینترنت ثابتمون که هیچی اصلا
هرچه زودتر باید دولت توی اینترنت ثابت فضای رقابت ایجاد کنه تا اینکه درانحصار مخابرات باشه هیچ ارتقایی ممکن نیست
و اما اپلیکیشن ها
ببینین ما هنوز نمیتونیم امثال اینستا داخلی داشته باشیم این واقعیته
اما بازار و اپ های مثل گوگل مپ داخلی(نشان و بلد) داریم و واقعا خوبه و خیلی چیزای دیگه
اما تو پیامرسان ها واتساپ به هیچ وجه فیلتر نمیشه حداقل تا ۲سال
هروقت بتونن از لحاظ کیفی و کمی داخلیشو بسازن خود مردمو باید تشویق به داخلی کنن نه اینکه فیلتر کنن با زور بیایم
اینستا هم فعلا ها فیلتر نمیشه هروقت زیرساخت داخلیش درست شد با تشویق مردم کم کم کوچ میکنن اینا خیلی بدیهیه معومه وقتی یه کیفیت نزدیک به همی داشته باشن از داخلی استفاده میکنیم البته اینا محقق نشده همونطور که تو لوازم خونگی اختلاف کیفیت با امثال خارجی واقعا مشهوده
راهکار فقط سرمایه گذاری و اهدای وام به داخلی هاست تا بتونن وارد رقابت بشن و پیشرفت کنن
مطمئن باشین زوری بالا سر وجود نداره
هرکی بگه وضع بدتر میشه بدونین قبلش تو تلگرام رفته یه چیز بی سندی دیده یا تو شبکه های خونخوار انگلیسی چیزی دیده
چیزی بدتر از قبل نمیشه اما اینکه بهتر بشه کوتاه مدت خیر
از ماست که بر ماست
سلام من یه سیم کارت دائمی همراه اول دارم فقط مخصوص انترنت شبانه ۱۹۹۰۰ که می گیرم استفاده دیگه ازش ندارم انترنت شبانه به ظاهر رایگانه توی یه ماه من از ۱۹۹۰۰ بدون هیچ استفاده ای بین ۲۶ تا ۲۸ پرداخت می کنم که بستگی به دانلودم داره بسته های شبانه از نت ازاد هم استفاده می کنه اولین کاری که میکنه رئیسی باید به حساب اقای جهرمی برسه پدر ملت رو در اورد
این چه ربطی به جهرمی داره.چرا حرف بی ربط میزنین. شما میتونی یه کد بزنی که دسترسی به نت ازادتو قطع کنه و فقط از بسته ها استفاده کنه.کمکی که جهرمی به نت ایران کرد هیچ کدوم از وزیرای دولت قبل نکرد با این که خیلی از مشکلات هم جلوی دستش بود.اینو باید توجه داشته باشین مملکت کسری بودجه داره و جهرمی هم محدودیت داشت ولی بنظرم یکی از بهترین وزیر این دولت بود
قلع و قمع اینترنت و فضای مجازی به همراه فیلتراسیون بتونی
در یک کلام اینده ایی سیاه و برگشت به ایدئولوژی متحجرتر و عقب مانده تر
تو دوست داری تو عقب ماندگی بمون ولی ما میریم برای پیشروی.
ایران اسلامی گفتن خودش یک نوع تحجر است که همه کشور مسلمان باید باشند همین شعارها را دادند دلار شد 30 هزار تومان تازه میخواهند پیشروی هم بکنند لابد با دنده عقب .
دقیقا درست میفرمایید پیشروی کنید به سمت 1400سال پیش
من به همتون خیلی ارادت دارم و حاضرم دست همتون رو ببوسم چون چیزهای زیادی از شما یاد گرفتم باشه نظرمو سانسور کنید ولی اینو بدونید که با این کارا نمیتونید از علاقه و ارادتم نسبت به خودتون کم بکنید چون کسی که به من چیزی یاد بده منو بنده خودش کرده
موفق باشی سرکار علیه…
سلام دوست عزیز
مطمئن باشید تا زمانیکه نظرات شما بدون توهین، با رعایت ادب و مطابق با چارچوبهایی باشه که نه برای شما مشکل ایجاد کنه و نه ما، منتشر میشن. اگر به اشتباه نظر شما در این مطلب حذف شده، بنده از شما بابت این اشتباه عذرخواهی میکنم.
ارادت 🌸
💐🙋♂️
خب حالا دیگه دولت و حکومت ظاهری هم یکی شدن و دیگه چیزی نیست که بخوان بهانه بیارن بگن دولت نتونست و اینها. حالا از این به بعد اگر کوچکترین اشتباهی بشه، ما قراره بتازیم. به به
سلام.
به جمله ای که نوشتید ، دقت کنید.
” حالا از این به بعد اگر کوچکترین اشتباهی بشه، ما قراره بتازیم. به به “.
از الآن خودتون رو آماده کردید که عیبجویی کنید و نیت شما ، اصلاح نیست. بلکه کوبیدن طرف مقابل هست.
هر نیتی که داشته باشید ، دوباره به خودتان باز خواهد گشت. ( چه خیر باشه و چه شر ).
در معادلاتتان ، خدا را فراموش نکنید.
او همه چیز را می داند.
خیلی دور نیست دولت روحانی هر دفعه اون گند میزد علیه اش شعار می دادند و مردم را به ناسزاگفتن به روحانی تشویق هم میکردند و مدام سنگ زیر پایش می گذاشتند حالا که چرخه بالعکس شد دروباره کسی اجازه ندارد به رئیسی عیبجویی بکند عجب یادمان نرفته وعده های انتخاباتی همین دیروز پری روز بود که مثلا انتخابات تمام شد .
سلام.
عیبجوئی با نقد کردن ، متفاوت هست.
نقد ، به نیت برطرف کردن عیبِ طرف مقابل هست.
ولی عیبجوئی برای تخریب طرف مقابل.
کسیکه دنبال عیبجوئی هست ، همه چیز را می خواهد بد ببیند.
هیچکس نباید از طرف مقابل ، عیبجوئی بکند. ولی نقد کردن اشکال ندارد.
اگر ایشان می گفتند که می خواهند دولت را نقد بکنند ، هیچ اشکالی هم نداشت. ممنون ایشان هم بودیم.
ولی ایشان از همین حالا می خواهند تخریب کنند.
_____
اگر کسی دائما شما را رصد کند تا پیش همگان ، عیب شما را بگوید و مدام شما را تخریب کند ، شما چه حسی خواهید داشت؟
حالا اگر همان شخص ، عیبهای شما را به شما بگوید تا آنها را برطرف کنید ، حس شما چگونه خواهد بود؟
آیا هر دوی این کارها را یکسان می دانید؟
“هر نیتی که داشته باشید ، دوباره به خودتان باز خواهد گشت. ( چه خیر باشه و چه شر ).” اگه این حرف درست باشه در این دولت جدید باید نیت ها خیر و شرشون به خودشون برگرده چون تا تونستن این دولت کوبوندن و الان وقت بازگشت خیر و شر هستش. یه سرچ ساده هستش تو اینترنت و خوندن این سایتهای وابسته و معلوم الحال و کامنتهای زیر کاربراشون. از بالا تیتر میزد از پایین فحش منتشر میکرد. (یعنی واقعا فحاشی منتشر کردنشون نشان دهنده آخر نیت های خیر و شرشون بود.) اگه خدارا فراموش نمی کردن میدونستن هر چی از اون دست بدی از اون یکی دست پس میگیری.
سلام.
بله ، کار هر کس به پای خودش نوشته میشه.
هر کسی که فحش داده یا توهین کرده ، به همان شخص جواب بدهید.
ببینید ایشان در یکی از سخنرانی هایشان یکی از بسیجیان تقاضای فیلتر اینستاگرام را داشت ولی ایشون جوابشون این بود که من خودم ارتباطم با مردم در این فضاست
حس میکنم ایشون روشنفکر تر از امثال روحانی باشند که اول انقلاب تندرو بودن و الان دم از روشنفکری می زدند
حس میکنم فضای مجازی اوضاع بهتریپیدا کنه ضمن اینکه خبر فیلتر و نظارت بر اینستا هم کاملا نشر اکاذیب برای رای آوردن همتی بود
جوک سال :))
دیگ به دیگ میگه…
خودت رو چی فرض کردی؟
سلام خسته نباشید ببخشید ولی خداوکیلی نظر من چه مشکلی داشت رنگش بد بود یا تخمه که خوراکیه نکنه باید نوع تخمه رو عنوان میکردم واقعا از شما بعیده سانسور تا چه حد با این طرز فکر خودتون تو حذف و سانسور چه توقعی از دولت برای فیلترینگ دارید که برش مقاله و مطلب مینویسید یه نگاه به خودتون بندازید دیگه به دولت و حکومت حق میدین
باشه بفرما سانسورچی(خانم ا.پ یا س.ن یا آقای آ.ا)
به رنگ تخمه آفتابگردان
آقا کیانوش عزیز،
واقعیت متاسفانه یک نفر که زبان فارسی هم بلد نیست و حتی نمی تواند ساده ترین جملات را به پایان ببرد، هر از گاهی با ارسال نظر با اسامی گوناگون، با کلمات شکسته و جملات ناقص، حساسیت املایی منو برده بالا. برای همین مفهوم منظور شما رو درک نکردم. اگر شما اون کلمه آفتابگردان را اضافه میفرمودین حتما اتوماتیک تایید میکردم. با این حال ببخشید. موفق باشی.
💐🙋♂️
. ببینید دوستان ؛ اونچه که مهمه ، کیفیت و سرعت اینترنت هست.
حالا اگر میخوان یک سری فیلترگذاری روی اینترنت کنند ، زیاد مشکلی نیست.
ترامپ در انتخابات 2020 آمریکا ، مطالبی رو در توئیتر و اینستاگرام میگذاشت که بهش برچسب های خاص زده میشد.
ولی آمریکا هیچوقت اینستاگرام رو مسدود نکرد. چونکه اینستا در دستان خودشون هست و مطابق سیاست های کلی نظامشون کار میکنه. واگر شخصی بخواد جملاتی رو بگه که بر علیه امنیت ملی شون باشه ، بدون تعارف ، حساب کاربریش رو مسدود میکنن و یا برچسب های مختلف بهش میچسبونن تا باعث بهم ریختگی افکار مردم نشه.
در اینجا اصلا قصد ندارم بگم که در انتخابات آمریکا تقلب شده بود یا نه . یا اینکه آیا ترامپ راست میگفت یا اینکه میخواست مردم رو فریب بده. فقط میخوام بگم که سانسور ، یا حذف مطالب تحریک آمیز ، یک کار درست محسوب میشه.
حتی اگر حرف های ترامپ درست باشه ، حق نداشت که مردم رو اونطور به خیابانها بکشونه و نظم جامعه رو بهم بزنه.
اما در ایران ، چون به شرکت ایستاگرام و فیسبوک نمیتونن دستور بدن که کاربر متخلف رو مسدود کنه ، مجبور میشن که کل اون شبکه اجتماعی رو در ایران مسدود کنن.
هنوز که هنوزه ، اینستا به کسی اجازه نمیده که عکس ژنرال سلیمانی رو در اینستاگرام بگذاره.
بنابراین چیزی بنام گردش آزاد اطلاعات وجود نداره.
تمام کشورهای دنیا ، اینترنت رو مطابق با سیاست های کلی نظامشون کنترل میکنن.
امکان نداره که کشوری ، اینترنتش رو رها کرده باشه.
بله دقیقا
اونچه که مهمه کیفیت و سرعت اینترنته.شاید سانسور و فیلترینگ همه جای دنیا باشه ولی همه جای دنیا مثل همون جایی که مثال زدی ، حداقلِ اینترنتشون ۱۰۰mb هستش و تا ۱Gb هم ارائه میدن.
ولی ما اینجا ، علاوه بر فیلترینگ و سانسور و حتی تحریم وب سایت ها و بازی های خارجی ، همون کیفیت و سرعت رو هم نداریم به خاطر تنگ نظری های یک عده
“زیاد مشکلی نیست”!!! همینجوری وا دادیم که این انتخابات با خیال راحت اینجور برگزار کردند دیگه. اینترنت ایران همین الانش هم به شدت سانسور شده هستش تو همین سایت نمی تونی درباره هر مقامی ساده ترین نظرات بدی. همه با فیلتر شکن و وی پی ان دارن آزاد استفادش میکنن. ولی باز اینها راضی نیستند پس دنبال طرحهای خفقان آورتری هستند.
منظورت چیه؟
یعنی میخواستی کاری کنی که مردم در انتخابات شرکت نکنن؟
@_@
شما ها که بقول خودتون ، براحتی میتونید با فیلترشکن ، به هر سایتی سر بزنید و دانلود کنید ، حالا نگران چی شدید؟ باور کنیم که نگران مردم شدید؟
*_*
سانسور؟ مگه این سایت سانسور کردن هم یاد داره؟
امسال که به نظر میاد همه میخواستن مشارکت در انتخابات بالا نباشه. هم ضد انقلاب هم انقلابیون. هر کدوم هم خلاصه به یه نتیجه دلخواهی رسیدن و راضی هستند مثل اینکه!!! والا ما راضی هستیم با فیلترشکن و غیره به هر سایتی که دلمون میخواد سر بزنیم ولی یه عده دیگه ول کن ما نیستن و نگران هستند که ما با فیلترشکن هم بتونیم به هر سایتی سر بزنیم. و باز طرح های جور واجور برای اینترنت میدن. اونی که شما میخواین سانسور نیست دیگه, ساتور هستش که این سایت دیگه اونو یاد نداره.
عجب! لابد الان ترامپ حبس خانگی شده؟ بایدن هم لابد گفته یه مشت خس و خاشاک اعتراض کردن؟ مشکل ایران مسدود سازی کاربر متخلف(متخلف از دید خودشون) نیست، شناسایی کاربر متخلف هست که شیفت دیلیتش کنن.
اگه میگی اینستا دست خودشونه و مطابق سیاست های کلی خودشونه و سر همین مسدود نمیشه….. تو ایران چیزی که مطابق سیاست های اینای صدا و سیماست، که اخرین باری که حتی نگاه کرده باشمش یادم نمیاد، از بس محتوای بیخودی ارائه میده.
کنترل اینترنت با فیلترینگ کامل خیلی فرق داره… اتفاقا مخالف سیاست های کلی کشور بودن تو امریکا خیلی راحته، تفاوت بایدن و ترامپ مثل تفاوت شب و روز هست از بس قدرت دارن که سیاست های کلی کشور شونو تغییر بدن. اینور 4 تا گذاشتن انتخاب کنی، تفاوتشون در حد تفاوت ساعت 1، و ساعت 1 و 1 دقیقش، الان حتی من برم امریکا میتونم کاندید بشم حتی برای ریاست جمهوریش کاری به رای اوردن ندارم، همینکه میتونم ثبت نام کنم با هر عقیده ای که دارم خودش کلیه…. حالا اینجا میتونم حتی به اینکه یه روز کاندید ریاست جمهوری بشم یا اصلا بتونم بخشی از قدرت بشم فکر کنم؟ حالا مقایسه ریاست جمهوری تو کشوری مثل ایران، که این پست حتی قدرت اول نیست، با ریاست جمهوری تو امریکا که هم قدرت اوله کشورشه، هم امریکا هم قدرت اول جهانه…. حتی قابل قیاس نیس.
پس دست از تلاش بردار که به حالتی که بخوای بگی روشنفکری و یکی از اینا نیستی… اثبات کنی اره همه جا همینه!!! فقط چین و روسیه مثل اینجاس
مغلطه گری شده یکی از شیوه های رایج برای توجیه برخی کارها.
فیسبوک و توییتر شرکتهای خصوصی هستند نه دولتی و قوانین داخلی خودشون رو دارند. اگر ترامپ تو فیسبوک معلق شده میتونه بره شبکه اجتماعی خودش رو تاسیس بکنه، کانال تلویزیونی بزنه، روزنامه در بیاره، وبسایت شخصی راه اندازی کنه و و و. همین چند روز پیش ترامپ یه کمپین طرفدارن خودش رو تو یه ایالتی راه انداخته بود و رفت اونجا سخرانی کرد.
شرکتهای خصوصی تمایل ندارند اعتبار شرکت خودشون رو پای ادعاهای راست و دروغ اشخاص هزینه کنند و ترجیح میدن محتاطانه رفتار کنند.
آیا شما تو شبکه های اجتماعی داخلی یا رسانه ها میتونید به صورت سازمان یافته عکس مثلا ژنرال آمریکایی رو منتشر کنید؟
ژنرال سلیمانی برای شما ژنرال هست برای اونها یه چیز دیگه هست چنانچه بن لادن رو هم تو همون ردیف قرار میدن.
یکی از شیوه های رایج دیگه استفاده از گزاره های درست برای گرفتن نتایج نادرست هست. مثال میارم: تو دو سال و خرده ای تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه آیا پلیس برخورد کرد؟ پاسخش بله هست. پس میاییم نتیجه میگیریم که همه جای دنیا داره با اعتراضات برخورد میشه. پس تو ایران هم برخورد بشه کاملا نرمال هست.
اما گفته نمیشه جابجایی قدرت در فرانسه چطور هست، آیا شبیه ایران هست! نمیگن پلیس با معترضان چطور و در چه حد هست. نمیگن تعداد کشته شدگان و نحوه اون چطور هست، آیا به جز سر به پا هم شلیک میشه! نمیگن دولت فرانسه چه عقب نشینی های در مقابل خواست معترضان کرد، آیا تو ایران تره ای خرد شد؟ نمیگن آیا دسترس مردم و خبرگزاریها به چند و چون این تظاهرات چطور بود. آیا اینترنت قطع شد، آیا خبرنگار جمهوری اسلامی هم اونجا اجازه گزارش نداشت!
یا تو آمریکا یه عده مسلح به همراه یه عده غیرمسلح ریختن کنگره رو اشغال کردند و کل تلفاتش به اندازه یه ردیف صندلی هواپیمای اوکراینی نشد!
حالا از گزاره اینکه بالاخره تو گردش اطلاعات همه چی مطلق نیست میشه استفاده کرد و نتیجه گرفت که میشه به این طریق هرچی صلاح نبود رو سانسور کرد ولو کل یک شبکه اجتماعی رو.
الان شما تشریف ببر تو توییتر، تو یوتیوب میبینی همفکران شما کاملا اونجا دارند نظر میدن و محتوا تولید میکنند تا زمانی که خشونت رو ترویج نکنند.
شما همین الان بیا تو یوتیوب نحوه ساخت سلاح رو توضیح بده، اشکال نداره. اما تهش بیا بگو مردم اینجوری سلاح بسازید و تو تظاهراتتون تو مثلا ایران استفاده کنید، بلافاصله تو یوتیوب اون ویدو حذف میشه و اکانت شخص هم بلاک میشه و حتی ممکنه احکام قضایی برای اون شخص تولید کننده صادر بشه. شبکه های خصوصی به هیچ وجه اجازه ترویج خشونت نمیدن حتی اگه دولتهای مطبوعشون با یه دولت دیگه تو مخاصمه باشند.
اگه دوست دارین تو اون دنیای کوچک ایدولوژیکی که تو مغزتون کردند بمونید، اشکال نداره انتخاب خودتون هست اما برای توجیه کارهاتون مغلطه نکنید.
برخورد کردن با سرکوب ، کیلومترها فاصله دارن…
علت عصبانیت شما دوست عزیز رو متوجه نمیشم.
ما داریم با هم دوستانه صحبت میکنیم.
دخترانی هم که چشمهایشان در تظاهرات فرانسه کور شده ، حتما کار پلیس های ایرانی بوده.
یا اینکه پلیس های آمریکایی ، مردم رو زیر ماشین لِه میکنن ، فتوشاپ بوده و حتما کار پلیس های ایرانی بوده.
اگر آمریکا اینقدر دموکرات هست و دوستدار آزادی و تمامی کشورهای جهان رو به رسمیت میشناسه ، چرا اینقدر از خانم م……. حمایت میکنن تا علیه ایران ، برنامه بسازه؟
چرا 40 سال ایران رو تحریم کرده؟
آیا این تحریمها فشارش به مردم میاد یا به دولتها؟
ببینید دوست عزیز ، من آدم مذهبی یا دولتی نیستم ، فقط بعضی چیزها برام جای سوال داره.
ژنرال سلیمانی ، نه فقط برای مردم ایران ، بلکه برای خیلی از مردم دنیا هم ژنرال سلیمانی هست که داعشی رو که آمریکا و اسرائیل ساخته بودن و عربستان با پولش حمایت میکرد رو از بین برد. و برای دنیا ، صلح و آشتی به ارمغان آورد.
آیا بنظر شما ، این کارهای آمریکا ، استاندارد دوگانه نیست؟
آقای نوام چامسکی ، لوئیس فراخان ، استیون کینزر رو هم نگاه کنید که درباره جناب ژنرال سلیمانی چه صحبتهایی کردن.
اصلا برام حل نمیشه که چرا ژنرال سلیمانی برای ما ژنرال بوده ، ولی برای آمریکا تروریست محسوب میشه و مستقیما دستور ترورش رو صادر میکنن.
این دوگانگی رو چطور توجیه میکنید؟
مرسی.
عصبانیتی در کار نیست
بازهم شما مغااطه استفاده از گزاره های درست برای نتایج نادرست استفاده میکنید. هیچ جای دنیا همه چیز به طور مطلق خوب نیست. همه جای دنیا ظلم وجود داره، همه جای دنیا عده ای ممکنه از عملکرد دولتها آسیب ببینند.
اما سطح برخوردها تو فرانسه و آمریکا اصلا قابل قیاس با ایران نیست. تازه در همه این کشورها مردمانشون قادرند قدرتمندترین ارکان تصمیم گیری و اجرایی کشورشون رو به طور متناوب با رای خودشون تغییر بدند چیزی که تو ایران ما نداریم. یعنی علاوه بر اینکه مردم حاکم بر سرنوشت خود هستند بلکه حتی میتونند اعتراض کنند و پاسخ قدرت به این مردم معترض بسیار متفاوت از اون چیزی هست که ما تو ایران میبینیم.
همین اخیر مردی تو فرانسه با سیلی خوابوند تو گوش امانول مکرون که به لحاظ قانونی قدرتمندترین شخصیت سیاسی فرانسه هست. مجازات این فرد 18 ماه زندان که فقط 4 ماهش قطعی هست.
حرف من فقط اینکه همانند سازی نکنید. اینکه بگیم چون همه جا ممکنه کنترل روی اینترنت باشه پس تو ایران هم کاملا نرمال هست این کار، این نتیجه گیری اشتباه هست.
ما اینجا نیومدیم از استاندارد دوگانه صحبت کنیم، خیر و شر رو بسنجیم. ما اینجا در مورد اینترنت صحبت میکنیم . من هم قرار نیست اینجا توضیح بدم چرا فلان شخصیت نزد آمریکایی ها دشمن قلمداد میشه. شما برید نظرات خودشون بخونید ببینید چرا چنین فکری میکنند. درست یا نادرست چنین چیزی وجود داره و شرکتهای خصوصی چون فیسبوک ترجیح میدن خودشون رو وارد بازیهای حقوقی که ممکنه عواقب داشته باشه نکنند.
شما مقایستون اشتباه هست. شما باید اینجور مقایسه کنید که آیا فیسبوک میاد نظرات کاربران رو در مورد انتقاد به رهبران سیاسی آمریکا سانسور کنه. همین الان شما برو تو یوتیوب ببین چقدر جک و مسخره بازی در مورد رییس جمهور آمریکا وجود داره که هیچ کدومشون سانسور نمیشه.
موضوع اینه که شما میدونید یه دختری در تظاهرات فرانسه چشمش کور شد. شما میدونید پلیس آمریکا مردم زیر ماشین له کرد ولی نمیدونید تو ایران تو هر اعتراضی چند نفر چشمشون کور میشه و زیر ماشین له میشن. چون اونجا آزادی بیان وجود داره و رسانه های مختلف حق دارن پوشش بدن و در نتیجه شما هم میتونید از دهن صدا سیما اخبار اونور دنیا رو بشنوید. ولی اینجا آزادی بیانی وجود نداره وصدا و سیما حق داره و باید سانسور بکنه تا اونور دنیا که هیچ حتی داخل ایران ندونن چه خبره. به خاطر همین دوگانگی هستش که خیلی ها این داخل از دموکراسی غربی بدشون میاد. چون دموکراسی و آزادی بیان مچ دست خیلی ها رو میگره و دیگه زیاد نورانی و مقدس نمیتونن به نظر بیان. آزادی بیان هم نیاز به امکانات داره. یکی از بهترین امکانات برای آزادی بیان هم اینترنت هستش. اینترنت به نظر من حتی اسرائیل هم محدود کرده در برخورد با فلسطین. دماغ یکی تو فلسطین خون بیاد تمام دنیا متوجه میشن و میتونن واکنش نشون بدن. ولی اینجا دوست ندارن کسی بفهمه از دماغ کسی خون اومد و اصلا دوست ندارن که بذارن واکنش نشون داده بشه.
بله فلسطینیا رو قلع و قمع میکنن تمام دنیا هم بازتاب داره و تمام دنیا اسرائیل رو دارن تحریم میکنن
چقدرم خوب
مظولم های یمنی هم همینطور
وقتی رئیس پلیس خودش رئیس دزد باشه همینه (امریکا)
اگه فردی تو اروپا که در کشور خودش داره به صورت کاملا قانونی زندگی میکنه اهانتی که حقش نیست بش زده بشه بازتاب زیادی خواهد داشت و فرد اهانت کننده به سرای عملش میرسه
حالا مردم فلسطین تو زمین اب و اجدادیشون هستن و یه دسته سرباز با حمایت امریکا
میان از خونشون میندازن بیرون و زمین خواری میکنن و …
حتی دستشونم اسلحه نیست که دفاع کنن
بله…
بهتر و ارزون تر میشه! دلیلی نمیبینم که بدتر شه!!!
اینجوری نکن با من هی دوری نکن با من این شوخی خوبی نیست من بی تو میمیرم واقعا
اهنگ علیرضا طلیسچی به نام قاف قشنگ و کامل و جامع وضعیت اینترنت رو نشون میده اگه از دید دیگه با این اهنگ نگاه کنی
داداش/خواهر والا از وقتی با اینترنت آشنا شدم هی نزدیکتر و بهتر شده نسبت به گذشته!! اون شعری که خوندی اصن وضع اینترنتو نشون نمیده! لااقل واسه من که اینجوری نبوده…..
اما درباره خود مطلب چندین حالت وجود داره که بر میگرده به شرایط وضرورتی که احساس کنند.
اولا رهبری بارها گفته این اینترنت ول هستش پس مطمئنا یه چیزی میخوان که تغییر کنه چی هست نمیدونم.
دوم با این شرایط نارضایتی شاید خودشون خراب نکنن و به صورت تابلو نیفتند به جون اینترنت. اگه کاری بکنن آرام و قدم به قدم در یک بازه زمانی انجام میدن.
سوم این دولت کلی با مخابراتی که کنترلش دیگه دست خودش نبود مشکل داشته. ممکنه از عمد سعی کردن در این 8 سال اینترنت توسعه داده نشه تا این دولت محدود بشه و نتونه بهره برداری بکنه. بعد از این دولت خوش خدمتی کنن (نه به مردم به دولت خودشون) و این اینترنت ثابت یه توسعه ایی بدند.
چهارم اینترنت ماهواره ایی داره میاد که کنترل و اختلال ایجاد کردن براش به نظر کار سختی هستش و اگه فهم و درکشو داشته باشند احتمالش هست از این مسخره بازی ها دست بردارن تا مردم سرازیر نشن سمت اینترنت ماهواره ایی که به حال و روز صدا و سیما نیفته فضای مجازی.
امروز ولی یه چیز دیگه هم به نظرم رسید. سرعت و حجم اینترنت داخلیو بالا ببرند و سرعت و حجم اینترنت خارجیو پایین بیارن جوری که اگه وی پی ان استفاده کنی انقدر سرعت پایین بیاد که کلا ملال آور بشه و مردم کمتر برن سراغش. عملا هم ارتباط با اینترنت بین الملل قطع نمیشه ولی ارتباط مردم باهاش کمرنگ میشه. اگر هم کسی نیاز داشته باشه با کنترل هویت و استفادش بذارن دسترسی راحت تری داشته باشه. اسمش هم میشه گذاشت اینترنت تخصصی که تو مناظرات هم بیان کرد آقای رئیسی.
در هر حال توریه کردن مشکل گشای این آقایان هستش برای نیفتادن در دام گناه و عذاب اخروی پس هر چیزی که مصلحت بدونن میتونن انجام بدن زیاد به شعار و وعدهاشون که چی میگن دلخوش نباشید.
امروز یک سوالی برام پیش اومد و دنبالش گشتم و دیگه انتظاری از این آقایان و حکومتشون ندارم.
سوال: در چه مواردی دروغ گفتن جایز است ؟
جواب: راست گویى و مبارزه با کذب و دروغ از اهمیت فوق العاده ای در تعلیمات اسلامی برخوردار است به حدی که در موارد زیادی دروغ پلید تر از شراب، تعبیر شده است، اما با این وجود هر گاه عدم ارتکاب دروغ موجب ضرری شدیدتری از قبح دروغ شود مثل قتل انسانی بی گناه، یا حمله دشمن به کیان اسلام، اختلاف و دشمنی بین مؤمنین و…، دروغ گفتن جایز می شود. البته اگر انسان بتواند با انجام “توریه” مرتکب دروغ گفتن نشود، لازم است توریه کند.
حالا توریه چی هست!
توریه پنهان کردن منظور و معنای اصلی و ظاهر کردن معنای غیر از آن است به صورتی که مخاطب یا مخاطبان درباره واقعیت دچار اشتباه شوند. توریه با کذب تفاوت دارد و موضوعاً از آن خارج است. در منابع فقهی، توریه بهعنوان یکی از راههای نجات از دروغگویی و سوگند دروغ، در ابواب گوناگون مطرح شده است.
پس وقتی حرف از “آزادی” می زنن, حرف از “مردم” میزنن, حرف از “مستضعف” میزنن بدونید که احتمال زیادی وجود داره که دارن توریه میکنن……….
درباره وعده دادن هم یه چیزایی خوندم که در بعضی شرایط انجام ندادنشون گناه و دروغ به حساب نمیاد.
یعنی واقعا خیلی چیزها برای من حل شد. اینها سیاستمدار یا موزی نیستند اینها سیستماتیک و تربیت شده همینی هستند که داریم میبینیم.
کلا از نظر یه سری از این مسئولین و مدیرای داخلی و کسانی که خودتون میشناسید؛ بازم میگم یه سری نه همه
مردم ایران و کاربران اینترنت توی ایران، فقط دارن کار خلاف شرع و خلاف قانون می کنن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
ضایع شدن ارمین رو پیش بینی میکنم برای atf
بجای اینکه بحث سر پیشرفت کشور باشه , ما باید نگران کمتر شدن روز به روز آزادی باشیم , تو کل خاورمیانه بدترین اینترنت رو داریم و انگار اونجا فرهنگش هست و ما مشکل داریم که باید برامون خوب و بد تعریف کنن
شخمی
آینده را کاملا سیاه میبینم یادتون نرفته که هر بار محافظه کارها به قدرت میرسیدند محدودیت ها را بیشتر و بیشتر میکردند مثل محدودیت 128سرعت زمان احمدی نژاد و رئیس فعلی صدا و سیما کسی هست که باعث شده بینندگان تلویزیون به قهقرا بروند واقعا چه انتظاری میشد ازشون داشت اینترنتی که اونها برای ما میخواهند ما برای گرگ بیابون هم آرزو نمیکنیم کمربندها را صفت ببندید که قرار است بیش از این قطع رابطه بکنیم از جهان خارج .
عینکت رو بردار.
عینکی نیستم چشمم نمره نداره … .
Noice xD
دیدار با خواننده محبوب و مردمی امیر صادقلو و داشتن ۲ میلیون فالوور در شبکههای اجتماعی و از طرف دیگه نقل قول “نوجوانان چند بار موقع “گیم بازی” حالشان گرفته میشود” نشون دهنده تسلط ایشان در حوزههای مرتبط با فناوری ارتباطات و شبکههای اجتماعی است که منو به آینده امیدوار میکنه. حتی بیشتر از گذشته
واقعا نفهمیدم داری به شوخی حرف میزنی یا جدی
نکتهش همینه
کامنتای قبلی نشون میده شوخیه
منم با شما موافقم
از دوستتون که بهتره userbenchmark رو منبع برای بنچمارک قطعات مد نظر قرار میده :))))
سلام.
خداوند هدف و نیت شما را از نوشتن این مطلبتان می داند.
ان شاءالله هزار برابر نیتی که دارید ، خداوند به شما بازگرداند.
تقی پور که اگه بشه، دیگه باید فاتحه رو خوند.
همین الآنش هم تقی پور توی مجلس به شدت پیگیر اون طرح کزایی سازماندهی اینترنته
یا به اصطلاح خودشون طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی
امیدوارم رئیسی به حرف هایی که توی مناظره زد؛ عمل کنه ولی حقیقتش رو بخواید توی این مملکت کاسه داغ تر از آش خیلی داریم.
عالی؛ بی نقص؛ کم نظیر
پیش به سوی کره شمالی
آقای رییسی رو پس هنوز نشناختی. همیشه به وعده های خودش عمل می کنه. اگر نمی دونی برو سابقه ی ایشون تو سال های 60 تا 70 رو بررسی کن
من فقط منتظرم این آقای رئیسی هم خراب بکنه ببینم اینبار مشکلات را می خواهند تقصیر چه کس دیگه ای بیندازند چون این بار خودشان مقصرند نه یکی یک کسی مثل روحانی .
متاسفانه با مافیای وقیح بازی روبرو هستیم.
اینها تا ابدالدهر بهانه دارند. چیزی که مشخصه اینه که بدون برجام و بدون FATF و با وضع فعلی، ونزوئلایی شدن نزدیک تر از رگ گردن هستش … فعلا علی الحساب این رو داشته باشید
………….
بطور کلی، حتی با وجود برجام و FATF و فروش نفت و نبودن تحریم، باز هم کشور درست نمیشه. فقط مسکن های موقتی مثل دوره 93 تا 96 خواهند بود. فنر اوراق های فروخته شده و این حجم نقدینگی و کسری بودجه، با تورم های چند صد درصدی بالاخره روزی باز میشه و مردم میمونن و معیشت نداشته