شرکت خودرو سازی کادیلاک به عنوان یک برند امریکایی علاقه چندانی به تولید محصولات متنوع ندارد و سبک طراحی آن به ندرت با تغییر روبرو می شود. همین مسئله سبب می شود تا حتی در امریکا هم گزینه های بسیار بهتری وجود داشته باشد تا با وجود امکانات و قیمت مناسب اتومبیل های کادیلاک، برند های دیگر به راحتی اتومبیل های خود را به فروش برسانند. اما شرکت تیونر Hennessy که با تولید سوپر اسپرت ونوم جی تی موفق به شکستن برخی از رکورد های بوگاتی ویرون گردیده بود، در جدیدترین پروژه خود به سراغ کادیلاک CTS-V رفته که قرار است با کمی نوازش، قدرت آن را به 1000 اسب بخار افزایش دهد.
طبق اعلام کمپای هنسی، اتومبیل 1000 اسب بخاری کادیلاک CTS-V که برای سال 2016 در نظر گرفته شده، تنها برای 24 خریدار خوش شانس رزرو خواهد شد و تعداد بیشتری از آن تولید نمی شود. موتور 8 سیلندر 6.2 لیتری با قدرت 640 اسب بخار به عنوان یک گزینه بسیار خوب برای افزایش قدرت و عملکرد به شمار می رود و همین مشخصات سبب گردید تا مدیران کمپانی Hennessy به این امر علاقه مند شوند. با استفاده از دو عدد توربو شارژر و بهینه سازی در بخش های مختلف، قدرت موتور به 1000 اسب بخار افزایش یافت تا کادیلاک مورد نظر بتواند به حداکثر سرعت 386 کیلومتردر ساعت دست پیدا کند. قیمت کادیلاک CTS-V HPE1000 طبق اعلام هنسی برابر با 159 هزار دلار تعیین گردیده است فروش آن از طریق سایت این مجموعه صورت می گیرد.
باید خدمتتون عرض کنم که رکورد هنسی ونوم جی تی به طور رسمی ثبت شده و حتی ویدئوی رسمی این رکورد شکنی هم منتشر شده. هنسی ونوم در نصف مسیر طی شده توسط بوگاتی به حداکثر سرعت خود دست پیدا کرد. البته در بحث حداکثر سرعت هنوز این شرکت به ادعای خود که حدود 356 کیلومتر در ساعت است، دست پیدا نکرده.
دمشون گرم چجوری با دوتا توربو شارژر تونستن 400 اسب بخار اضافه کنن…. مهندسی یعنی این آفرین
درسته منم بايد در تاييد صحبت هاي شما بگم كه ميزان Down Force ويرون با خيلي از ماشين ها فرق ميكنه كه يكي از تاثير گذارترين عوامل در رسيدن به سرعت هاي بالاست.
تو امریکا فورد از همه محبوبتره.سالین و دوج رو هم نباید فراموش کرد. در حال حاضر لامبورگینی در حال ساخت خودرویی با نام ankonian میباشد که پدر همه سوپر اسپرتها خواهد بود و همه رکوردها را درو خواهد کرد.
با سلام
خدمتتون که عارضم شکسته شدن رکورد ویرون توسط هنسی به صورت رسمی هیچ گاه اعلام نشد چون سرعت فقط در مسیر رفت محاسبه شد و برگشت دیگه تست نگرفتند به همین دلیل رکوردش به صورت رسمی هیچ وقت ثبت نشد(سرعت همیشه در مسیر رفت و برگشت محاسبه می شه و میانگین حداکثر سرعت طی شده در دو مسیر هست که سرعت ماشین رو اعلام می کنه) ولی الان خیلی از تیونرها هستند که موتورهای با این قدرت بالا رو روی ماشینهای استاندارد می زارند ولی باز نزدیک سرعت ویرون نمی تونند بشند به قول کلارکسون کنکورد ماشینها