طرح ترابردپذیری یکی از طرح های جدید برای تغییر اپراتور سیمکارت،به وسیله مشترکین است.مشترکان 3 اپراتور تلفن همراه کشورمان به هر دلیلی می توانند اپراتور خود را بدون تغییر شماره خود تغییر دهند.اما بعد از اتمام اجرای آزمایشی این طرح،ترابردپذیری به صورت رسمی در کشور فعال شد تا مشترکین بتوانند با تغییر اپراتور خود و رقابتی کردن فضای رقابتی خدمات بهتری از این اپراتورها دریافت کنند.
علی اصغر عمیدیان -رئیس رگولاتوری- در مراسم بهره برداری تجاری از ترابردپذیری شماره های تلفن همراه با بیان اینکه طرح شماره موبایل را به مشترک وصل و از خیمه اپراتورها خارج می کند، گفت: هدف ما ایجاد رقابت بین اپراتورها، ارتقای کیفیت خدمات و احقاق حقوق مشترکان بود.
وی افزود: این طرح به نفع تمام اپراتورهاست و می توانند به فکر جذب بازارهای جدید باشند.
او با بیان اینکه سنگاپور برای اولین بار در سال 1997 این طرح را اجرایی کرد، گفت: در سال 2006 عمان، 2009 ترکیه و بحرین و 2010 امارات و کویت این طرح را اجرایی کردند.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به آمار تعداد درخواست های ترابرد گفت: در حوزه خطوط دائمی و اعتباری به ترتیب 4658 و 6336 درخواست داشتیم و تعداد پورت های موفق نیز برای دائمی و اعتباری 1178 و 1872 در بازه آزمایشی بوده است.
او افزود: حدود 2213 و 1751 تقاضای رد شده در ارتباط با دائمی و اعتباری ها داشتیم.
مدیران عامل اپراتورها چه گفتند
مدیر عامل همراه اول با بیان اینکه ترابردپذیری فرصت بزرگی برای ماست، خاطر نشان کرد: در راستای این پروژه 45 پروژه تعریف کردیم که 25 مورد انجام شده است. یکی از پروژه های ما حجم سنگین توسعه شبکه بود به نحویکه برنامه چهار ساله خود را ظرف یک سال انجام دادیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود یک میلیون مشترک اپراتورهای دیگر از خدمات رومینگ ملی ما استفاده می کنند.
او همچنین از وزیر ارتباطات تقاضا کرد تا نتیجه ارزیابی اپراتورهای موبایل را برای سال گذشته اعلام کند.
علیرضا قلمبر دزفولی هم در این مراسم با بیان اینکه 16 هزار نفر ساعت روی این پروژه کار کردیم، گفت: بروزرسانی 90 سامانه و زیرسامانه BSS و VAS اپراتوری را داشتیم.
مدیر عامل ایرانسل افزود: انجام تست های داخلی و پیاده سازی راه حل برای راستی آزمایی این پروژه را هم داشتیم.
سید مجید صدری هم با اشاره به اینکه بیشترین ترابردها به رایتل صورت گرفته است، اظهار کرد: البته آقای وزیر و مسئولان گفته بودند که این موضوع گفته نشود که با اجازه از ایشان این کار را کردم.
مدیر عامل رایتل با بیان اینکه 20 درصد سهم بازار دیتا در اختیار ماست، عنوان کرد: 11500 نفر روز روی اجرای این پروژه وقت گذاشتیم.
او به تجربه ناموفق ترابردپذیری در یک کشور اشاره داشت و گفت: کنیا سال 2011 این طرح را انجام داد اما به دلیل اینکه اغلب مشترکان چند سیم کارته بودند یا احساس نگرانی می کردند با شکست مواجه شد.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
طرح خوبیه به شرطی درست اجرا بشه :-bd