اگر از آن دسته کاربرانی هستید که در بیرون از منزل به دستگاه هایی همچون لپ تاپ نیاز دارید و کارتان را بیشتر با این محصولات انجام می دهید، مطمئناً ترجیح می دهید محصولاتی سبک و باریک را برای این کار در اختیار داشته باشید. وجود دستگاه های هیبریدی، اولترابوک ها و لپ تاپ های سبک می توانند نیاز شما را بر طرف سازند. ایسوس با گسترش سبد محصولات خود در این زمینه هم فعالیتی داشته که می توان زِن بوک های این شرکت را جزء سبک ترین محصولات بازار دانست. اما این شرکت پا را از این فرا تر گذاشته است و محصول جدیدی را روانه بازار کرده است که در کنار زیبایی و وزن کم، دارای پردازنده و سخت افزار قدرتمندی است که می تواند نظر بسیاری از کاربران را به سمت خود بکشاند. محصولی که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته است، از ساخته های اولیه ایسوس است و با محصول نهایی تفاوت های اندکی دارد که در ادامه این تفاوت ها را بیان کرده و مشخصات محصولی که در بازار به فروش می رسد را برای شما کاربران و مخاطبین وب سایت سخت افزار مگ بازگو می کنیم. با ما همراه باشید…
معرفی
ایسوس نام شرکتی است که در سال 1990 فعالیت خود را آغاز کرد و امروزه یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات رایانه و تجهیزات جانبی است. نام این شرکت بر گرفته از اسب بالدار افسانه های یونان باستان است که مانند نامش، در زمان کمی محصولاتش در 5 قاره جهان حضور پیدا کرد. امروزه سبد کالایی این شرکت بسیار گسترده شده است به طوری که می توان محصولاتی همچون گوشی های هوشمند، لپ تاب، تبلت، مادربرد مبتنی بر پردازنده های اینتل و AMD، کارت گرافیک مبتنی بر کارت های انویدیا و رادئون، مانیتور، صفحه کلید و موس، محصولات شبکه، ساعت هوشمند، کامپیوتر های آماده و All In One، کامپیوتر های کوچک، کروم بوک، کارت صدا، هدفون، اسپیکر و بسیاری از تجهیزات جانبی دیگر را در سبد محصولات این شرکت مشاهده کرد. یکی از پر طرفدارترین محصولات ایسوس، سری گیمینگ این شرکت است که با نشان ROG و STRIX شناخته می شود.
جعبه و نمای بیرونی
جعبه بیرونی این محصول یک جعبه کاملا ساده است که تنها برچسبی از شناسه محصول بروی آن درج شده است. اما با باز کردن آن، جعبه دیگری که محصول و لوازم جانبی آن را در خود جای داده است را می توان مشاهده کرد. این جعبه که با رنگ آبی تیره در نظر گرفته شده است، در دل خود لپ تاپ، دفتر چه راهنما، آداپتور برق و هاب اتصال وسایل جانبی را قرار داده است.
کیف نگه دارنده لپ تاپ از دیگر مواردی است که می توان در این جعبه مشاهده کرد. این کیف با ساختاری مناسب و پوششی نرم در داخل، احتمال آسیب رسیدن به لپ تاپ را کاهش می دهد.
طراحی
زِن بوک جدید ایسوس را باید یکی از زیباترین محصولات بازار دانست. ایسوس در طراحی این محصول تمام تلاش خود را کرده است تا محصولی لوکس را وارد بازار کند. طراحی ساده اما پویا از مواردی است که می توان در اولین نگاه آن را متوجه شد. ساختاری جدید با لبه های طلایی در 3 رنگ جذاب، روح تازه ای را به این سری از محصولات ایسوس بخشیده است. این شرکت برای هر چه شیک جلوه دادن این محصول از 3 رنگ بژ، آبی تیره یا سورمه ای و خاکستری استفاده کرده است که هر سه این رنگ ها به لبه های طلایی مزین شده اند.
ساختاری فلزی که همچون گذشته از خط هایی دایره ای شکل برای بازی نور بروی بدنه و جذب کمتر لک استفاده شده است را تنها می توان در محصولات ایسوس مشاهده کرد. زمانی که محصول را از جعبه بیرون آوردیم اولین نکاتی که در ذهن شکل گرفت، وزن کم، ابعاد مناسب و ساختاری عالی بود. زِن بوک 3 با ابعادی برابر با 11.9×191.2×296 میلی متر کاملاً مناسب افرادی است که دستگاه خود را همیشه به همراه دارند. در کنار ابعاد مناسب، وزن 910 گرمی این محصول هم حمل و نقل آن را بسیار آسان کرده است. استفاده از فلزی با کیفیت ساخت بالا که می توان مشابه آن را در محصولات هوافضا مشاهده کرد باعث شده است که این محصول در کنار مقاومت بالا وزن کمی هم داشته باشد. به گفته ایسوس این آلومینیوم هوافضا 50 درصد قوی تر از آلیاژ های استفاده شده در لپ تاب های معمولی است. در زمان بسته بودن لپ تاپ با نمایی ساده روبرو هستیم که تنها نوشته ایسوس در آن خودنمایی می کند. در قاب اصلی لبه ها کمی خمیده هستند تا در دست گرفتن یا قرارگیری در کیف را به کاری راحت تر تبدیل کند. بازی نور بروی بدنه محصولات ایسوس یکی از مواردی است که به شناسنامه ایسوس در این بخش تبدیل شده است که آن را باید مدیون خطوط دایره بروی بدنه دانست. ممکن است برخی از کاربران با نگاه کردن به این محصول، طراحی مک بوک اپل به ذهنشان خطور کند اما در واقع محصول ایسوس را باید زیباتر و جذاب تر از طراحی تکراری اپل دانست.
با باز کردن لپ تاپ تمام آن زیبایی هایی که در بیرون محصول شاهد بودیم دو چندان می شوند. نمایشگری با پوشش محافظ یکپارچه، صفحه کلیدی زیبا و سیستم صوتی با خروجی های جذاب را می توان در نگاه اول بسیار زیبا دانست. ایسوس سعی کرده است المان های استفاده شده را در نمای داخلی هم به کار ببرد. استفاده از رنگ طلایی در نام محصول و حروف قرار گرفته بروی صفحه کلید از مواردی است که به هماهنگی و جذابیت بصری این محصول کمک بسیار کرده است (خصوصا در رنگ آبی تیره).
در نمای داخل مواردی همچون نوشته Harman/kardon، نوع قرار گیری کلید ها و خروجی اسپیکر که با نقاط ریز در امتداد هم قرار گرفته اند طراحی این لپ تاب را بهتر از رقبا جلوه می دهد. پنل قرار گرفته در بخش استراحتگاه دست، به صورت یکپارچه در نظر گرفته شده است. این پنل در روبروی تاچ پد دارای فرورفتگی است تا باز کردن لپ تاپ را آسانتر سازد. تقسیم وزن در لپ تاپ ها به یکی از مهمترین عناصر طراحی تبدیل شده است. تقسیم وزن زِن بوک به گونه ای است که در تندترین زاویه باز بودن نمایشگر هم بدنه به سمت لولا خم نشده و تعادل خود را حفظ می کند. این تقسیم وزن را البته باید به نمایشگر باریک، نوع قرارگیری باتری و ساختار لبه لپ تاپ و تاچ پد نسبت داد. همچنین در هنگام باز کردن نمایشگر کمتر پیش می آید که کف لپ تاپ هم با نمایشگر حرکت کند مگر آنکه به صورت انتحاری این کار را انجام دهید.
به علت باریک بودن بیش از حد لپ تاپ، ایسوس ترجیح داده است تا یک جک 3.5 میلی متری صدا در سمت چپ محصول و یک پورت USB type-c در سمت راست محصول بگنجاند. پورت USB قرار گرفته به منظور شارژ کردن و اتصال داک موجود در جعبه مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول به حدی باریک است که در ضخیم ترین لبه ی خود پورت ها را جای داده است اما باز هم با کمی دقت می بینیم که تنها جک 3.5 میلی متری به اندازه ی کل ضخامت لپ تاپ فضا را اشغال کرده است. ایسوس لبه ی پشتی محصول را به نوشته ZENBOOK SERIES که بروی بدنه حک شده، مزین کرده است.
در جعبه زِن بوک، ایسوس یک داک را در نظر گرفته است تا کمبود پورت های موجود را با این روش جبران کند. این داک دارای پورت های USB از نوع Type-A و Type-C، پورت HDMI، درگاه کارت خوان، جک 3.5 میلی متری و پورت اتصال مانیتور است که دیگر کاربر را برای کمبود پورت ها سرخورده نکند.
سخت افزار
ایسوس محصول خود را مجهز به پردازنده اینتل i7 7500U و i5 7200U کرده است. از ویژگیهای پردازنده i7 7500U میتوان به معماری ساخت ۱۴ نانومتری، دو هسته پردازشی و چهار رشته موازی، فرکانس کاری 2.7 تا 3.5 گیگاهرتز و ۴ مگابایت کش اشاره کرد. پردازنده i5 7200U دارای ویژگیهایی همچون معماری ساخت ۱۴ نانومتری، دو هسته پردازشی و چهار رشته موازی، فرکانس کاری تا حداکثر 3.1 گیگاهرتز و 3 مگابایت کش اشاره کرد. البته پردازندهای که در لپ تاپ مورد بررسی قرار داشت پردازنده ی i7 6500U بود که این پردازنده مشخصاتی مشابه i7 7500U دارد اما در عمل کمی مشابه i5 7200U بود. ایسوس لپ تاپ خود را مجهز به ۱۶ گیگابایت رم از نوع LPDDR3 کرده است که حداکثر فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز را داراست. این مقدار رم در کنار پردازنده قدرتمند می توانند نرم افزارها را به خوبی اجرا کنند. پردازنده گرافیکی استفاده شده از نوع پردازنده گرافیکی مجتمع اینتل است. این پردازنده که با کد اینتل اچ دی گرافیک ۶۲۰ شناخته می شود دارای فرکانسی برابر با ۳۰۰ تا ۱۰۵۰ مگاهرتز است. حداکثر توان مصرفی این پردازنده گرافیکی ۱۵ وات است که در کناره قطعات کم مصرف دیگر امید میرود تا با طول عمر مناسب باتری در این دستگاه روبرو باشیم. همچنین ایسوس برای ذخیره سازی زِن بوک از سالید ۵۱۲ گیگابایت استفاده کرده که سرعت بسیار بالایی را در انتقال داده به کاربر هدیه میدهد.
نمایشگر
زمانی که برای اولین بار لپ تاپ را روشن کردیم و ویندوز بالا آمد از کیفیت نمایشگر کاملاً شگفت زده شدیم. این صفحه نمایش با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۱۷۶ PPi کیفیت مناسبی را ارائه می دهد. صفحه نمایش 12.5 اینچی از نوع IPS LCD و با زاویه دید گسترده سعی بر این دارد تا بهترین کیفیت تصویر را به شما ارائه دهد. این صفحه نمایش رنگ ها را به خوبی نشان داده و کنتراست خوبی را به نمایش می گذارد. حداکثر روشنایی این پنل برابر با ۳۶۷ شمع در متر مربع است اما این میزان در میانگین برابر با ۳۴۱ شمع در متر مربع است که کمی پایین تر از رقبای به نام است. از دیگر ویژگیهای نمایشگر میتوان به توضیح روشنایی ۸۷%، کنتراست ۱۱۸۳ به 1، سیاهی برابر با 0.31 شمع در متر مربع اشاره کرد. همچنین این نمایشگر می تواند تا ۸۹ درصد sRGB و تا ۵۸ درصد رنگ های ادوبی را پشتیبانی کند. تمام موارد گفته شده در مورد صفحه نمایش باعث شده است تا کیفیت تصویر عالی و شفافیت بالایی را در آن شاهد باشیم البته اگر این نمایشگر را بخواهیم با رقیب اصلی خود یعنی لپ تاپ اپل مقایسه کنیم باید بگوییم که کنتراست نمایشگر زِن بوک بهتر از مک بوک اپل است اما حداکثر روشنایی نمایشگر مک بوک در این بخش برنده است. هرچند مهمترین عامل در جذابیت نمایشگر را باید فاصله بسیار کم و چسبیده به پوشش محافظ گوریلا گلاس 4 نسبت داد. و در آخر یکی از ویژگی هایی که در این لپ تاپ به کار گرفته شده است محافظت از چشم کاربر است که با فعال کردن این ویژگی نور آبی در نمایشگرکمتر شده و آسیب کمتری به چشم کاربر در مکانهای کم نور میرساند.
صفحه کلید و تاچ پد
صفحه کلیدی که ایسوس برای لپ تاپ خود در نظر گرفته است از نوع جزیرهای است. کلیدهای استفاده شده با ابعاد بزرگ و فاصله ای کم از هم باعث شده اند تا تمام ابعاد لب تاپ را همین یک بخش پر کند. این کلیدها ارتفاع بسیار کمی از سطح پنل اصلی دارند و با فشاری کمتر از ۱ میلی متر از خود واکنش نشان می دهند. این نوع چینش کلید ها و عملکرد سریع آنها باعث می شود تا برای تایپ کردند با این صفحه کلید کمی تمرینات خود را بالا ببرید، البته اگر به این صفحه کلید عادت کنید تایپ کردن به کاری لذت بخش تبدیل می شود ولی مطمئن باشید زمان می برد تا به آن عادت کنید. نورپس زمینه سفید که با کلید میانبر آن را می توانید کم یا زیاد کنید (اصلاً خاموش کنید) یکی دیگر از ویژگی های این بخش از زِن بوک است. در قسمتی که صفحه کلید بروی پنل یکپارچه قرار گرفته است، کمی شاهد فرورفتگی در پنل هستیم که این مورد برای تایپ کردن و آسیب نرسیدن به نمایشگر در زمان بسته بودن لپ تاپ انجام شده است. استراحت گاه دست هم با فاصله مناسبی سعی بر راحتی کار با لپ تاپ دارد و می توان در این مورد هم روی زِن بوک حساب کرد.
تاچ پد در نظر گرفته شده با ابعاد مناسبی که دارد گردش در فضای ویندوز را بهبود بخشیده است از طرفی این تاچ پد از حساسیت و ساختار مناسبی برخوردار است که کار کردن با آن را مانند بعضی از لپ تاپ ها در این سطح به کاری آزار دهنده تبدیل نمی کند. ساختار استفاده شده لمس انگشت با پنل تاچ پد را با استحکاک کمتری روبرو کرده است این موضوع به این معنی است که نوک انگشت حس رنده شدن را در شما پدیدار نمی کند. اگر در عکس ها دقت کنید تنها شاهد یک تاچ پد ساده هستید اما همانطور که در اول مطلب ذکر شد محصول بررسی شده یک محصول اولیه است و دستگاهی که در بازار فروخته می شود کمی متفاوت است. در محصول نهایی در بخش بالای تاچ پد شاهد یک سنسور اثر انگشت هستیم که در مدل بررسی شده این سنسور وجود ندارد. ایسوس همچنین در تاچ پد این محصول پشتیبانی از تشخیص دست خط را در نظر گرفته است که یک مزیت برای زِن بوک ایسوس محسوب می شود. اما از تاچ پد و سنسور اثر انگشت آن که بگذریم، می رسیم به دکمه های قرار گرفته برای کلیک راست و کلیک چپ که به صورت یکپارچه با پنل تاج در نظر گرفته شده اند. این موضوع شاید از نظر ظاهری مناسب باشد اما عملکرد کلیک ها خوب ارزیابی نشدند. برای کلیک کردن دست خود را بر روی یکی از دکمه ها فشار می دهید اما باز خوردی از آن نمی بینید زمانی که دست خود را از روی دکمه برمیداری تازه شاهد بازخورد دکمه خواهید بود. این موضوع به این دلیل اتفاق می افتد که دکمه های کلیک همچون دکمه های صفحه کلید از حساسیت بسیار بالایی برخوردار هستند و با کوچکترین فشار از خود واکنش نشان می دهند البته ترجیح میدادیم در این بخش ایسوس بیشتر بر روی کلیک ها کار می کرد تا همچون دیگر بخش های موجود در زِن بوک در این بخش هم شاهد عملکرد عالی بودیم (هرچند ممکن است در محصول نهایی این مشکل کمرنگ تر باشد).
سیستم خنک کننده
استفاده از سیستم خنک کننده ابداعی توسط ایسوس باعث شده است تا حرارت ایجاد شده از پردازنده ی این محصول به خوبی از محفظه های مخفی که در زیر لولا قرار گرفتند خارج شود. این سیستم خنک کننده با استفاده از فن جدید و لوله های مسی، ضخامت کمی را اشغال کرده است که برای یک محصول باریک بسیار خوب است. استفاده از پردازنده قدرتمند در این محصول حرارت بالایی را خصوصاً در بار کاری کامل تولید کرده که وظیفه خنک کردن آن به عهده این سیستم خنک کننده جدید است. البته یکی از مواردی که در حین بررسی شاهد آن بودیم فعالیت بیش از حد فن بود که در اکثر مواقع صدای چرخش بالای آن به گوش می رسید. در اوج فعالیت این فن صدایی نزدیک به ۴۰ دسی بل را تولید میکند اما با تست هایی که انجام شد شاهد آن بودیم که پردازنده به خوبی حرارت خود را توسط این سیستم خنک کننده دفع می کند. البته به خاطر باریک بودن لپ تاپ این حرارت در قسمت لولا و در سمت راست لپ تاپ بر روی بدن بیشتر قابل لمس است هرچند به همین خاطر نمی توان به این موضوع ایراد گرفت. در بخش خروجی حرارت دفع شده، دمایی برابر با ۴۳ درجه سانتیگراد را اندازه گیری کردیم که برای لپ تاپی در این در این سطح و ابعاد مناسب ارزیابی می شود.
باتری
استفاده از ابعاد کوچک و نازک در بدنه باعث می شود باتری هم به همان اندازه کوچکتر و ضعیف شود. اما ایسوس باتری 40 وات در ساعتی که برای این محصول در نظر گرفته را مناسب انتخاب کرده است. این باتری به گفته ایسوس بیشتر از 9 ساعت دوام می آورد (البته عنوان نکرده که در چه شرایطی). در تست باتری حالت آماده به کار، وب گردی، بار کامل پردازنده و پخش موسیقی یا تماشای ویدیو هستند که مهم ارزیابی می شوند. این محصول می تواند در وب گردی نزدیک به 7 ساعت دوام آورد، در حالت آماده به کار این میزان برابر با 14 ساعت است و در بار کاری کامل این باتری زیر 2 ساعت از پا در می آید. البته تمام این اعداد نشان دهنده این است که این میزان برای زِن بوک ایسوس مناسب است و می توان در فعالیت های بیرون از منزل روی آن حساب باز کرد. یکی دیگر از مزیت های این باتری قابلیت شارژ سریع است که همچون اسمارت فون ها در این محصول هم گنجانده شده است. در کل می توان به باتری این محصول نمره قبولی را داد.
صدا
استفاده از سیستم صوتی دوست و رفیق ایسوس یعنی شرکت هارمن کاردون، باعث شده است که زِن بوک در این بخش هم امتیاز قبولی را دریافت کند. بهره گرفتن از چهار اسپیکر که دو عدد از آنها در بالای لپ تاپ و دو عدد دیگر در زیر لپ تاپ فعالیت می کنند، باعث به وجود آمدن صدایی رسا، واضح و جذاب شده است که در کمتر محصولی در این سری می توان مشاهده کرد. البته صدای خارج شده از اسپیکرها حجم بالایی ندارند و در حداکثر میزان تنها می توانید تا 78 دسی بل را ثبت کنید اما همین میزان هم در بحث کیفیت شنیداری بسیار خوب ارزیابی می شود. کمی صدای باس، صدای میانه غنی و صدای زیر مناسب را می توان به عنوان آخرین جمله در مورد سیستم صوتی این محصول بیان کرد.
8.7امتیاز9.1سخت افزار9.4صفحه نمایش8صفحه کلید و تاچ پد8.9صدا9.2طراحی8.5باتری7.6ارزش خرید
سلام نمیشه این لبتابو ب جایه خرید دانلود کرد :-s
سلام. با اینکه خیلی از بازی ها رو این لپ تاپ اجرا میشن اما توصیه میکنیم اگر هدفتون بازی کردن با لپ تاپه این مورد رو انتخاب نکنید. الترابوک ها به خاطر طراحی خاصشون موقع بازی بیش از حد داغ میشن و طول عمرشون کم میشه. بازی ها رو هم میتونید ایمیج بگیرید و فایل رو انتقال بدید
دوستان این لپتاپ بدرد بازی میخوره ؟! نه اینکه همش بازی منظور اینه بازی روش خوب اجرا میشه و اینکه آیا میشه بازی هایی که تو cd وجود دارن رو از توی یه لپتاپ به لپتاپ دیگه فرستاد ؟!
چرا رو سری K,N کابی لیک نمیزارن؟؟؟؟
پس کی میخاد بیاد
ممنون عالی بود مهندس
در صورت امکان و اگه داخل ایران گیگا آئرو 14 با گرافیک 1060 هم هست بررسی بفرمایید =smile
من دنبال یه لپتاپ قوی برای وب گردی و مولتی مدیا و برنامه نویسی میگردم ..شاید بگین کارای وب گردی و مولتی مدیا و یه دستگاه قوی …واقعیت خیلی تفاوت داره کاربریه 2 تا دستگاه تو همین کارای وب گردی و مولتی مدیا چون کار کردم و تفاوتشونو دیدم …تو یه سیستم قوی شما 40 تا تب باز کنی تو مرورگر کک دستگاه و مرورگر نمی گزه ولی تو دستگاه معمولی شدیدا افت سیستمی رو مشاهده می کنید …من اینو تجربه کردم چون سیستمشو دارم یه سیستم خیلی قوی دارم و چنتا سیستم معمولی واقعا تفاوت رو احساس می کنید .خیلی گشتم چیزی گیرم نیومد اخرین گزینه ای هم که پیدا کردم سری zen book بودش . ولی خوب قیمتش یه مقدار بالاست و و اینکه پورت خروجیاش نا امید کنندست یه مقدار البته یه داک گزاشته که به یو اس بی تایپ سی وصل میشه و 3 تا خروجی یو اس بی 3 و اچ دی ام ای و اینچیزا رو میده ولی خوب در دراز مدت احتمال خرابی اون داکم هست و اینکه ایا تو بازار بتونی داکشو گیر بیاری یا نه که داستان داره و یا خاک گرفتگیه فن های دستگاه و قابلیت تعویض باتری که ایا کسی بتونه سرویسش کنه یا نه …چون اکثر سرویس کارا تر کار هستن دست به دستگاتون بزنن دیگه اون دستگاه …دستگاه نمیشه ….کسی یه مدل خوب سراغ داره معرفی کنه به ما ؟؟؟ در حال حاظر نظرم زن بوک 15 اینچیه ….. در ضمن دستگاهی میخوام از نظر هارد و رم و سی پی یو قوی باشه و کارت گرافیکم نداشته باشه ..همون مجتمع سی پی یوش باشه ….چون نمیخوام بازی کنم …دی وی دی رامم نداشت مهم نیست چون واقعا دیگه به کار نمیاد ..من خودم شخصا الان نزدیک چن ساله دیگه سی دی و دی وی دی تو سیستمم نزاشتم نهایتن چیزی خواستم رایت کنم استفاده کردم ازش …الان هر چی میخوایو دانلود میکنی و یا با فلش …..و اینکه کسی با این زن بوکا کار کرده ببینه چجوریه …ارزش خرید دارن یا نه ….با پول این میشه هلپتاب سری روگ ایسوس خرید ولی خب میگم من …گرافیک و دی وی دی رام به کارم نمیاد…یه لپتاب روگ ایسوس 5 میلیونی که روش گرافیک 960 بستن …فقط 900 هزار تومن پول گرافیکشه ..علنن اون دستگاه مخلفاتشو کم کنی میبینی 3 میلیون میرزه ….سر همین دنبال یه لپتاب کاملا حرفه ای هستم برای کارای مولتی مدیا و برنامه نویسی …. وب گردی شدید
بررسی خوبی بود ممنون از شما. فقط اگر امکانش هست عکس های بررسی رو در رزولوشن FHD یا بالاتر بزارید تا جزئیات بیشتری مشخص بشه.
مدل UX490UA با رنگ آبی تیره/گلد 😡
سری زن بوک به بلوغ رسیده واقعا
سایت امازون و نیوواگ …..چون خود کمپانیا مستقیما فروشنده ان و بهشون وصلن
ایسوس امروز ، مثل بنز دنیای الکترونیکه
امیدوارم خدا پول برسونه یک دسکتاپ ایسوس ای ام دی توپ جمع کنم
لپتاپ خوبيه ميشه گفت مكبوك ويندوزي هست چون طراحيش خيلي به مكبوك نزديكه
اما شخصا معتقدم اين مدل لپتاپ ها مناسب كلاس گذاشتن و كاراي سبك هستن كه قيمت بالاشون ارزش خريدو پايين مياره من منتظر نسخه pro با سي پي يو سري 7 hq و گرافيك نسل 10 هستم
خسته نباشید واقعا بررسی ظریف و کاملی بود، اگه بتونید سایتی معرفی کنید ک قیمتهای روز لپ تاپ ها رو در بازارهای اروپا داشته باشه ممنون میشم. و اینکه اگه ایا بررسی لپ تاپ Dell xps 13 رو در سایت دارید؟