انویدیا طبق سنت همیشه اول کارت های میان رده و پرقدرت خود را معرفی می کند، سپس به سراغ high end و low end خود میرود. پس از معرفی کارت های GTX1080/1070/1060 این بار نوبت GTX1050 و GTX1050 Ti است که با برند های مختلف و ظاهر دگرگون شده به بازار راه پیدا کند. در این بررسی با کوچک مردی از دیار ایسوس در خدمت شما هستیم تا ببینیم این کارت که انویدیا آن را با ارزش می خواند، ارزش خرید دارد یا خیر. کارتی که از سمت ایسوس به دست ما رسیده است GTX 1050 Ti از نوع 4 گیگابایت اورکلاک شده است. سخن را کوتاه می کنیم و میرویم ببینیم این کارت نسبت به نسل قبل خود چه تغییراتی داشته است.
معرفی
ایسوس نام شرکتی است که در سال 1990 فعالیت خود را آغاز کرد و امروزه یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات رایانه و تجهیزات جانبی است. نام این شرکت بر گرفته از اسب بالدار افسانه های یونان باستان است که مانند نامش، در زمان کمی محصولاتش در 5 قاره جهان حضور پیدا کرد. امروزه سبد کالایی این شرکت بسیار گسترده شده است به طوری که می توان محصولاتی همچون گوشی های هوشمند، لپ تاب، تبلت، مادربرد مبتنی بر پردازنده های اینتل و AMD، کارت گرافیک مبتنی بر کارت های انویدیا و رادئون، مانیتور، صفحه کلید و موس، محصولات شبکه، ساعت هوشمند، کامپیوتر های آماده و All In One، کامپیوتر های کوچک، کروم بوک، کارت صدا، هدفون، اسپیکر و بسیاری از تجهیزات جانبی دیگر را در سبد محصولات این شرکت مشاهده کرد. یکی از پر طرفدارترین محصولات ایسوس، سری گیمینگ این شرکت است که با نشان ROG و STRIX شناخته می شود.
معماری ساخت
کارت گرافیک های پاسکال عموماً بر اساس فناوری 16 نانومتری FinFET و توسط TSMC تولید می شوند. در این معماری شاهد پردازنده گرافیکی GP106، GP104 و GP102 هستیم اما در این بین پردازنده GP107 که در کارت های GTX 1050 و GTX 1050 Ti استفاده می شود، بر اساس معماری 14 نانومتری ساخته شده اند که دارای 3300 میلیون ترانزیستور هستند. مدل GP106 در کارت GTX 1060 مورد استفاده قرار می گیرد که دارای 6 گیگابایت حافظه و 4400 میلیون ترانزیستور است. مدل GP104 در کارت های GTX 1070 و GTX 1080 به کار گرفته شده است که 8 گیگابایت حافظه دارد و از 7200 میلیون ترانزیستور استفاده می کند. و در نهایت مدل GP102 است که در کارت جدید TITAN X و احتمالا GTX 1080 Ti استفاده می شود که دارای 12 گیگابایت حافظه و 12000 میلیون ترانزیستور است. استفاده از فناوری GDDR5X از موارد جذاب این کارت ها است که در کنار آن پشتیببانی از حداکثر حافظه 32 گیگابایت برای مدل های حرفه ای این معماری یعنی Tesla و Quadro و حداکثر حافظه 16 گیگابایت برای مدل های خانگی می تواند با تمام توان به یاری کاربران بشتابد.
نمای بیرونی
جعبه این محصول با رنگ زمینه مشکی طراحی شده است. نشان ROG در گوشه سمت چپ کارت خودنمایی می کند. بروی جعبه نمایی از کارت و تصویر سازی نشان STRIX را می توان مشاهده کرد. این تصویر سازی با الهام از نورپردازی کارت که به روش RGB روشن می شود، طراحی شده است. در پایین جعبه ویژگی هایی مانند نورپردازی AURA وDIRECTX 12 را می توان مشاهده کرد.
در پشت جعبه توضیحاتی کاملتری در مورد کارت قرار گرفته است. توضیحاتی در مورد عملکرد بهینه تیغه فن و سیستم خنک کننده، کیفیت ساخت محصول، نورپردازی محصول، وجود یک کانکتور 4 پین برای اتصال فن اضافه وکنترل آن توسط کارت، نرم افزار جانبی، مختصر مشخصات سخت افزاری و خروجی های پنل I\O را می توان دید.
ساختار و طراحی محصول
جعبه را باز کرده و محتویات داخل آن را بررسی می کنیم. در داخل جعبه سی دی درایور، دفترچه راهنما، بندی با نشان ایسوس و کارت مورد بحث دیده می شود. ایسوس در طراحی این کارت با استفاده از احجام سه بعدی و طراحی متقارن هماهنگی مناسبی را در این بخش پدید آورده است. همین طراحی وخطوط موجود بروی آن بازی نور را بروی بدنه کارت دلچسب تر کرده است. در نمای اصلی می توان دو فن 95 میلی متری را در دل پنل مشکی رنگ کارت مشاهده کرد که در مرکز آنها برچسب ایسوس و نشان گیمینگ این شرکت یعنی ROG دیده می شود. ابعاد این کارت برابر با 4×12.9×24.1 سانتی متر است که می توان به راحتی آن را در هر کیسی نصب کرد و دیگر نگران ابعاد و وزن سنگین آن نبود. پنل روی کارت کاملا برابر با PCB است که از این حیث بسیار مناسب طراحی شده است، البته همین ابعاد هم برای خنک کننده کارت نسبت به عملکرد آن کاملاً کافی است.
در لبه این کارت نشان STRIX به صورت حک شده بروی بدنه قرار گرفته است اما نشان گیمینگ با روشنایی RGB با انتخاب 16.8 میلیون رنگ تنها نقطه نورانی بروی کارت است. با کمی دقت میتوان شبکه های آلومینومی که برای دفع حرارت پردازنده گرافیکی استفاده می شود را مشاهده کرد.
کمی آن طرف تر پورت اتصال برق کارت که از یک کانکتور 6 پین استفاده می کند، مشاهده می شود. در زیر کانکتور ورودی برق، دو LED قرار داده شده است تا در مورد صحت اتصال برق کاربر را مطلع سازد. با صحیح بودن اتصال برق، یکی از چراغ ها به رنگ سفید در می آید و در زمانی که اتصال برق به دلایلی با مشکل روبرو باشد یا اصلا برقی از سمت منبع تغذیه به کارت وصل نباشد، چراغ دیگر با رنگ قرمز روشن می شود. این کانکتور 6 پین می تواند تا 167 وات قدرت را به کارت ببخشد (توان عادی کارت 75 وات است) که حتی برای اورکلاک کردن هم این میزان کافی است.
در قسمت پورت ها شاهد دو پورت DVI ، یک پورت HDMI 2.0 و یک پورت DisplayPort 1.4 هستیم. پورت DVI که از نوع آنالوگ است برای استفاده از مانیتورهای معمولی مناسب است ولی برای استفاده از مانیتورهای حرفه ای و تلویزیون های 4K باید از پورت های دیجیتال استفاده کنید تا در رزولوشن 4K حداکثر از 120 هرتز، 5K از 60 هرتز و 8K هم از 60 هرتز بهره مند شوید. حداکثر رزولوشن ایجاد شده توسط پورت های دیجیتال برابر با 4320×7680 پیکسل است.
ایسوس در لبه انتهایی کارت یک عدد کانکتور 4 پین فن قرار داده است. این کانکتور دست کاربر را برای اتصال یک فن اضافه برای خنک کردن فضای داخلی کیس باز گذاشته است. فن متصله شده به این کانکتور توسط کارت مدیریت می شود که همین امر به تبادل هوای داخل کیس در زمان حرارت بالای پردازنده گرافیکی کمک بسیار خواهد کرد.
پشت کارت را می توان جذابترین قسمت بصری این محصول دانست. پلیت فلزی نصب شده با ساختار برس خورده خود جلوه خاصی را به این بخش داده است. دلیل جذابیت بصری این بخش برمیگردد به استفاده از خطوط گرافیکی جالب که ایسوس به کار برده است. در کنار این خطوط می توان نشان گیمینگ این شرکت را همراه با نوشته ایسوس و STRIX مشاهده کرد. همچنین ایسوس برای تبادل دما در این بخش از حفره هایی هماهنگ با ظاهر کارت استفاده کرده است.
خنک کننده و اجزاء داخلی
سیستم خنک کننده کارت ایسوس با نام DirectCU II شناخته می شود. ایسوس برای این خنک کننده از 2 فن 95 میلی متری استفاده کرده است که در شرایط بیکار کاملا خاموش هستند ولی با بالا رفتن حرارت، شروع به فعالیت کرده تا حرارت تولید شده از پردازنده گرافیکی را دفع کنند. ایسوس عنوان کرده است که این فن ها تا 105 درصد جریان هوای بیشتری را به سمت رادیاتور آلومینیومی می دمند. این فن ها حتی در زمان کار کاملا بی صدا هستند و به سختی می توان صدایی از آنها شنید مگر در حداکثر سرعت چرخش. زمانی که تنظیمات فن را بروی خودکار می گذارید حداکثر چرخش فن ها به 1125 دور در دقیقه میرسد که در این زمان و در 100 درصد بار کاری پردازنده گرافیکی دما به 59 درجه سانتی گراد می رسد اما زمانی که به صورت دستی سرعت فن را بروی حداکثر قرار می دهد، فن ها با چرخش 2413 دور در دقیقه می چرخند که نتیجه آن در بار کامل پردتازنده گرافیکی دمایی برابر با 46 درجه سانتی گراد است که میزان بسیار مناسبی است. در زیر فن ها شبکه های آلومینیومی قرار گرفته اند که توسط 2 لوله انتقال حرارت وظیفه دفع حرارت پردازنده گرافیکی را بر عهده دارند. البته در این میان نباید نقش مهم سینک مسی را نادیده گرفت. این سینک با سطح تماس خوب با پردازنده گرافیکی، توانسته است به خوبی از پس حرارت تولید شده برآید.
با جدا کردن سیستم خنک کننده PCB کارت خود را به ما نشان می دهد. این PCB با استفاده از فاز 1+4 برای قدرت بخشیدن کاملاً آماده است (4 فاز برای پردازنده و 1 فاز برای حافظه). با کمی دقت می توان تراشه های حافظه سامسونگ را در اطراف پردازنده گرافیکی مشاهده کرد که با توجه به تعداد آنها 4 گیگابایت بودن کارت کاملا نمایان می شود.
سخت افزار
پردازنده گرافیکی این کارت با نام GP107 شناخته می شود که با فناوری ساخت 14 نانومتری ساخته شده است. این پردازنده گرافیکی دارای 3300 میلیون ترانزیستور است که نسبت به نسل قبل خود یعنی GTX 950 با 2940 میلیون ترانزیستور، رشد قابل قبولی را تجربه کرده است. GTX 1050 Ti در رابط 128 بیتی و مقدار هسته کودا 768، هیچ تغییری نسبت به GTX 950 نداشته است. اما به این معنی نیست که در عملکرد هم شاهد تغییری نسبت به نسل قبل نیستسم، بلکه معماری ساخت جدید انویدیا به کمک کارت های جدید آمده است تا در کنار مصرف انرژی و حرارت کمتر، شاهد عملکرد بهینه گاه تا 3 برابر نسبت به نسل قبل خود باشد. فرکانس کاری پردازنده گرافیکی در حالت گیمینگ برابر با 1379 تا 1493 مگاهرتز است و در حالت اورکلاک این میزلن به 1392 تا 1506 مگاهرتز می رسد. در نرم افزار GPU Tweak II تنظیمات را بروی اورکلاک قرار دادیم اما با شگفتی متوجه شدیم که فرکانس این کارت تا حداکثر 1823 مگاهرتز بی آنکه اورکلاک پردازنده گرافیکی را به صورت دستی انجام دهیم، افزایش پیدا کرد. حافظه مورد استفاده در این محصول به میزان 4 گیگابایت از نوع GDDR5 محصول شرکت سامسونگ است. فرکانس این حافظه در کمترین میزان برابر با 810 مگاهرتز و در بیشترین میزان برابر با 7008 مگاهرتز است.
نرم افزارهای جانبی
استفاده از نرم افزار GPU Tweak II دست شما را برای مانیتورینگ کردن کارت و اعمال تغییرات باز می گذارد. این نرم افزار از رابط کاربری بسیار جذابی برخوردار است و به راحتی می توانید به آنچه می خواهید برسید. گزینه هایی مانند تغییر پروفایل عملکرد کارت که بر اساس حالت عملکرد ضعیف یا حالت کم کار و کم صدا، حالت گیمینگ، حالت اورکلاک و ایجاد پروفایل شخصی در کنار مانیتورینگ لحظه به لحظه کارت که کاربر را با دقت بالا از وضعیت کارت مطلع می سازد از جمله گزینه های این نرم افزار به حساب می آید. حتی می توانید با انتخاب گزینه GAMING Booster بیشتر برنامه هایی که در پس زمینه باز هستند را ببندید تا سیستم برای بازی کردن آماده شود. مورد دیگر وجود Professional Mode است که تمام تغییرات را به صورت دستی در دسترس کاربر قرار می دهد که توصیه می کنیم اگر اطلاعات کاملی از این بخش ندارید وارد آن نشوید و عملکرد کارت را با گزینه هایی که در اول به آن اشاره شد بهینه کنید. (تصویر 11).
نرم افزار دیگری با نام AURA وجود دارد که برای تنظیمات نورپرازی RGB کارت استفاده می شود. می توانید جدا از نوع نورپردازی، دستورات عملکرد کارت را برای تغییر رنگ بدهید تا در صورت وجود هر تغییری در عملکرد کارت، شما را با تغییر رنگ مطلع سازد. به عنوان مثال زمانی که عملکرد حرارتی کارت را برای نورپردازی انتخاب می کنید، با حرارت کم پردازنده رنگ کارت سبز است و با افزایش دما این رنگ ها تغییر یافته تا در نهایت حرارت شاهد نمایش رنگ قرمز در نورپردازی باشیم (تصویر 12).
نرم افزارهای تست :
3D MARK : این نرم افزار را می توان محبوب ترین نرم افزار تست قطعات سخت افزاری عنوان کرد. یکی از مسائلی که نرم افزار مورد نظر را برای تست ها در اولویت قرار می دهد، تاثیر تمام قطعات در نتیجه نهایی است. به طوری که تمام قطعات استفاده شده می توانند در صورت تقویت عملکرد یا نقص در عملکرد نتیجه نهایی این نرم افزار را تغییر دهند هر چند که پردازنده و کارت گرافیک بیشترین نقش را در امتیاز ها بازی می کنند. این نرم افزار دارای تست های متفاوتی است که هر یک می توانند قطعات را به چالش دعوت کنند. اما مجموعه سخت افزار برای انجام این تست ها از 3 گزینه Ice Storm (کمترین میزان استرس به قطعات)، Cloud Gate (استرس وارد شده در حد متوسط) و Fire Strike (بیشترین میزان استرس وارد شده به قطعات) استفاده می کند.
METRO LAST LIGHT : بازی بسیار جذاب با گرافیک عالی. برای اجرای این بازی در بالاترین کیفیت نیازمند قطعات پرقدرتی هستید که اگر این چنین نباشد با افت فریم بسیار شدیدی در بازی روبرو می شوید مگر آنکه تنظیمات را بروی متوسط یا حداقل قرار دهید. تنظیماتی که با آن تست های مجموعه سخت افزار گرفته می شود شامل رزولوشن 1080×1920 پیکسل- کیفیت بروی very high- AF 4X- Physx off- SSAA ON هستند. امتیاز این بازی هم بر اساس میانگین فریم در ثانیه است اما این امتیاز بعد از 3 بار تست گرفتن داده می شود که باید کمی صبر و تحمل خود را بالا ببرید.
RISE OF THE TOMB RAIDER : بازی با داستان بسیار جذاب و دارای بنچمارک داخلی برای تست قطعات سیستم. این بازی را زمانی که نصب می کنید پس از اعمال تنظیمات می توانید وارد بازی شوید و آخرین گزینه را که با نوشته START BENCHMARK مشخص شده است را انتخاب و از قدرت سیستم خود مطلع شوید. تنظیمات صورت گرفته برای تست ها معادل رزولوشن 1080×1920 پیکسل- DIRECTX 12- SSAA 2X- تنظیمات بروی VERY HIGH- فعال کردن تیک تمام گزینه های قرار گرفته در بخش تنظیمات گرافیک.
BATMAN: Arkham : بازی بتمن را باید یکی از سنگین ترین بازی های بازار دانست. این بازی در کنار کرایسیس و مترو یکی از گزینه هایی برای قدرت نمایی سیستم است. البته این بازی همچنان از مشکل نرخ فریم رنج می برد اما می توان با تغییراتی این افت فریم را تا حدودی برطرف ساخت. تنظیمات مورد استفاده برای تست قطعات در دفتر سخت افزار برابر با رزولوشن 1080×1920 پیکسل- تنظیمات بروی حداکثر- V-SYNC OFF و تمام گزینه های فعال است.
CINEBENCH R15 : نرم افزاری برای تست پردازنده و کارت گرافیک. این نرم افزار پس از تست قطعه مورد نظر امتیازی را بر اساس فریم ثبت شده در ثانیه عنوان می کند. پس از درج امتیاز می توان نتایج به دست آمده از دیگر محصولات را در جدولی مشاهده کرد. در حالت حرفه ای، این نرم افزار می توان پردازنده را به صورت تک هسته ای یا با تمام هسته های موجود بررسی کند. برای امتیاز دهی در بخش کارت گرافیک با پخش ویدیو سه بعدی عملیات امتیاز دهی انجام می شود و می توان از نتیجه به دست آمده به راحتی اطلاع یافت.
Middle-earth: Shadow of Mordor : این بازی برای این مورد استفاده قرار می گیرد که در خود گزینه بنچمارک را جای داده است و از عملکرد دقیقی برای اعلام نتایج برخوردار است. تنظیمات بخش گرافیکی برای ثبت امتیاز بروی Ultra و High قرار داده می شود. رزولوشن برای تست ها بروی 1080×1920 پیکسل قرار می گیرد. پس از اعلام نتیجه شاهد حداکثر فریم در ثانیه، حداقل فریم در ثانیه و متوسط فریم هستیم که برای نتیجه گیری درست قطعات از متوسط فریم استفاده می کنیم.
Sleeping Dogs : این بازی در بخش بنچمارک خود از محیط شلوغ شهری استفاده می کند که می تواند به خوبی قطعات را به چالش بکشد. گزینه های انتخابی برای انجام تست ها در این بازی بروی EXTREME و HIGH قرار می گیرد و رزولوشن هم بروی 1080×1920 پیکسل قرار داده می شود. پس از اعلام نتیجه شاهد حداکثر فریم در ثانیه، حداقل فریم در ثانیه و متوسط فریم هستیم که برای نتیجه گیری درست قطعات از متوسط فریم استفاده می کنیم.
سیستم تست :
پردازنده Intel Core i7 6700k : یکی از بهترین گزینه ها برای انجام تست ها و بازی ها این پردازنده است. از ویژگی های این پردازنده می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، 4 هسته و 8 رشته موازی، فرکانس کاری 4 گیگاهرتز و مقدار 8 مگابایت برای کش اشاره کرد. عملکرد بی نظیر این پردازنده آدرنالین خون کاربر را به بالاترین حد خود می رساند.
مادربرد GIGABYTE Z170X-Gaming GT : مادربرد گیمینگ از گیگابایت با کیفیت ساخت بالا و امکانات مناسب برای راه اندازی یک سیستم قدرتمند. استفاده از سوکت 1151 و چیپ ست Z170 به همراه فرکانس حافظه 3866 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سینک های حرارتی کارآمد، مولتی گرافیک SLI و CrossFire، وجود USB 3.1Type-A و USB 3.1 Type-C، خروجی ها و ورودی های کامل، نرم افزارهای جانبی کامل برای مدیریت بهتر سیستم، نظارت کامل بروی قطعات و بسیاری از موارد دیگر که ممکن است بروی عملکرد قطعات تاثیری نداشته باشد اما کاربر را از وجودشان خرسند سازد.
حافظه G.SKILL Ripjaws V : این سری از حافظه های جی اسکیل برای چیپ ست Z170 بهینه شده است. از ویژگی های حافظه استفاده شده می توان به 2 ماژول 4 گیگابایتی از نوع DDR4، فرکانس پایه 2133 مگاهرتز و نهایت فرکانس 2666 مگاهرتز، پشتیبانی از پروفایل XMP 2.0 و زمان تاخیر 15 اشاره کرد.
منبع تغذیه GREEN GP1350B-OC: محصولی با استاندارد 80PLUS SILVER و عملکردی مناسب. منبع تغذیه مورد نظر از زیر مجمو عه های کمپانی نام آشنای CWT است. از ویژگی های این منبع تغذیه می توان به 2 مدار مجزا 750 وات، مصرف بهینه انرژی در حالت آماده به کار، استفاده از خازن های جامد ژاپنی در مدار DC-DC، استفاده از خازن های الکترولیت ژاپنی Nippon Chemi Con با تحمل حرارت 105 درجه سانتی گراد، استفاده از قطعات صنعتی برای افزایش طول عمر، فن خنک کننده با عملکرد بهینه و نویز کم و بسیاری از موارد دیگر که می تواند برای کاربران سخت گیر انتخاب خوبی را به همراه داشته باشد.
منبع ذخیره سازی ADATA XPG SX900: مدل مورد استفاده با ظرفیت 128 گیگابایت است که برای استفاده 119 گیگابایت را در اختیار کاربر قرار می دهد. این حافظه سالید دارای سرعت نوشتن 520 مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن 550 مگابایت در ثانیه است.
خنک کننده GREEN GLACIER 240 : واتر کولری با ساختار و قیمت مناسب. از جمله ویژگی های این خنک کننده می توان به استفاده از رادیاتور 240 میلی متری، استفاده از دو فن 12 میلی متری، واتر پمپ قدرتمند با 7000 دور در دقیقه و 100 هزار ساعت عمر مفید، واتر بلاک کاملا مسی و فن هایی با نویز کم و طول عمر بالا اشاره کرد.
رقبا
MSI GTX 1050 TI GAMING 4G : مثبت/ ساختار عالی- ظاهری تکراری اما زیبا- عملکرد بهینه و خوب- اورکلاک شده- خنک کننده کاربردی
منفی/ پورت های خروجی کم
GIGABYTE GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G : مثبت/ ساختاری خوب- ابعاد مناسب- عملکرد بهینه- فرکانس کاری مناسب- پورت خای خروجی عالی
منفی/ پلیت طراحی شده تبادل دما را به خوبی انجام نمی دهد
سلام
من میخوام این کارت رو برای سیستمم ببندم به نظرتون این کارت(همون ASUS ROG STRIX_GTX1050ti 4g)
برای کار های گرافیکی مثل فوتوشاپ و پریمیر و افتر افکت و… و گیم خوب هست؟
نیاز هامو برطرف میکنه؟
اگر مانیتور FULL HD دارید بله، نیاز های نرم افزار رو که حتما برطرف می کنه، نیاز های گیمینگ هم تا حد متوسط به خوبی برطرف میکنه.
ممنون
و اینکه قیمت این کارت الان در بازار چند هستش؟
اها ممنون و اینکه قیمت این کارت توی بازار چند هست؟
من این مدل رو جایی موجود ندیدم ولی کلا GTX 1050 Ti حدود 6.5 میلیونه.
بله درسته منم ندیدم جایی داشته باشن
ممنون از شما
سلام کدوم یکی بهتر است ؟!
ASUS ROG STRIX 1050 TI
یا
GIGABYTE 1050 TI G1
سلام دوست عزیز با توجه به تست ها و بررسی ها مدل ایسوس عملکرد بهتری داره
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کارت گرافیک مدل PH-GTX1050TI-4G داری تکن فن خوب هست یا مدل ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING داری دو فن و میخواستم بدونم بازی های روز رو ساپورت میکنه ممنون که جواب میدین
سلام این گرافیک مشه روی این سیستم بست
مادربرد ASUS TUF Z370 PRO GAMING
پردازنده cor i3 8100 یا cor i5 8400 نسل Coffee Lake
رم Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz CL15 Dual Channel RAM – 16GB
پاور Green GP850B-OCPT
و این گرافیک برای بازی جدید خوب هست یا باید با لا تر بخریم و مادربرد این بهتره یا TUF Z370 PLUS GAMING
بله به احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت باهاش
ممنون از پاسخ گویی،، برای پاور بنظرتون پاور green gp480A-eu plus کافیه؟؟ برای این سیستمی ک گفتم
از نظر پاور حتما به مشکل برخورد میکنید. یک پاور با ظرفیت بالاتر (حداقل 500 وات) خریداری کنید
جواب منو بدین لطفا دیگهه
باعرض سلام و خسته نباشید،، ببخشید من میخوام کارت گرافیکی که تو این سایت معرفی شده رو ببندم روی سیستمم میخواستم بدونم مادربرد و پاورم کم نمیاره واسه این گرافیک،، مشخصات فعلی سیستمم اینه:سیپیو:corei5 2400s,,RAM..8gb..gpu:gt6304g،،، مادربرد:گیگابایت h61..پاور گرین ۳۸۰وات،، برای پاور از یکی پرسیدم گفت چون 1050ti کم مصرف تره مشکلی نداره،، حالا نظر شما چیه هم برای پاور و هم برای مادربرد؟؟؟؟
سلام ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G پیشنهاد میکنم
سلام
ی سوال خدمتتون داشتم…
میخاستم گرافیک بخرم اگر لطف کنید یک راهنمایی بکنید ممنون میشم…
1.ASUS ROG-STRIX-RX560-O4G-GAMING
2.ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING Graphics Card
3. MSI GTX 1050 TI GAMING X 4G Graphics Card
شما کدوم رو پیشنهاد میدید….سیستم خودمم مشخصاتی این هست
:POWER 480
CPU :CORi7
ram 8
Mother board :asus H87-plus
ممنونم
سلام.بله پشتیبانی میکنه
با سلام.این کارت از رزولوشن 4k پشتیبانی میکنه؟
برای کار با افترفکس هر دو گزینه خوبی هستند دوست عزیز تفاوت ندانی باهم ندارند هرکدوم از نظر اقتصادی به صرفه هستش همونو انتخاب کنید
با سلام
بین این کارت و ASUS STRIX-RX470-O4G-GAMING Graphics Card کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
در کل برای کار با افتر افکتس استفاده از کارت گرافیک مجزا رو توصیه می کنید؟
با سپاس
سلام بله به احتمال زیاد میتونید
سلام من با این سیستم و کارت گرافیک میتونم بازی CoD WW2 رو بالاترین تنظیمات گرافیکی با فریم بالای 30 بازی کنم؟
Ram 16gb single
Cpu core i3 8100
MB asus prime z370-p
Asus rog strix gtx 1050 ti 4gb
به نوع بازی بسنگی داره ولی اکثر بازی ها رو میتونید اجرا کنید
جواب منو بدید بی زحمت
ببخشید من با گرافیک gtx1050ti 4g و RAM..8GB و cpu corei5 2400s میتونم حدودا تا دوسال دیگه بازی هارو روی رزولیشن 1600.900p بازی کنم؟؟؟ خواهشا جوابمو بدید که خیلی برام مهمه
میتونید rx 560 بگیرید یا یکم بیشتر هزینه کنید و نسخه اورکلاک شده ASUS ROG STRIX بگیرید .بیشتر بازیها رو میتونید در حالت مدیوم اجرا کنید
نظر شخصی من اینه که پلی استیشن بگیرید به صرفه تره.الان وضعیت دلار و قیمت قطعات کامپیوتر اینقدر بالا رفته که واقعا جمع کردن به سیستم مناسب برای بازی سخت شده
باسلام،، ببخشید با بودجه 1 یک میلیون تومان چه کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید و ایا این کارت گرافیک که پیشنهاد میکنید با ram 8g,, cpu corei5 2400s.. میتونه بازیای امروزی رو راحت جواب گو باشه؟؟؟ وایا این سیستم به صرفه تره یا یک عدد ps4؟؟؟ لطفا به تمام سوال هام جواب بدید ممنون؟؟
در حالت مدیوم میتونید اجرا کنید. برای FHD با فریم ریت پایین
8 گیگ رم سی پی یو AMD A10-7860K.
مشخص کردن تعداد فریم به پارامترهای بیشتری نیاز داره. همچنین اجرا شدن بازی در چه حالتی. پردازنده شما چیه؟ از چقدر حافظه رم استفاده می کنید؟