هوآوی برای نفوذ بیشتر به بازار، محصولاتی با ساختار مختلف و کاربردهای متفاوت را روانه بازار کرد. هرچند در این میان بسیاری از شرکت ها در بازارهای آنلاین هم فعالیت داشتند که همین موضوع باعث شد هوآوی فکری اساسی برای این بازار کند. این فکر تبدیل به تولد یک برند دیگر از این تولید کننده موفق شد. این برند تازه وارد از زیر مجموعه های هوآوی است اما کوچکترین نشانی از نوشته هوآوی را نمی توان بروی این محصولات مشاهده کرد. گوشی های هوشمند با برند آنِر امروزه در بین کاربران بسیار شناخته شده هستند. این محصولات با ساختاری خوب و سخت افزاری مناسب، آمده اند که بازار را تمام و کمال به سود هوآوی سازند. آنِر 8 از آن محصولاتی است که باید فروش خوبی را برایش پیش بینی کرد زیرا طراحی که در زبان فروش یکی از مهمترین فاکتورها است را به خوبی رعایت کرده است. با ما همراه باشید با بررسی آنر 8 از هوآوی.
معرفی
در سال ۱۹۸۷ شرکتی مخابراتی بر مبنای تحقیق و توسعه بومی توسط Ren Zhengfei در چین احداث گردید. این شرکت با استراتژی بالا و قابلیت رقابت با رقبای قدر خارجی شکل گرفت. هواوی در ابتدای کار خود با فعالیتهای مختلفی، در نظر داشت توسعه شغلی بالایی را به وجود آورد که در این زمینه موفق هم شد. اولین فعالیت این شرکت واردات تجهیزات ارتباطی از سایر کشور های جهان بود و پس از انجام مهندسی معکوس و راه اندازی واحد تحقیق و توسعه موفق به تولید اولین محصولات ارتباطی در کشور چین شدند. پس از کسب موفقیت های بی شمار، سازمان های دولتی در چین به تجهیزات ارتباطی هواوی روی آوردند و ارتباط نزدیک مدیر عامل این برند با مدیران رده بالای چین به موفقیت قابل توجه هواوی منجر شد. اما در سال ۱۹۹۷ فعالیت بین المللی هواوی شکل بهتری به خود گرفت و کم کم به بازار های بین المللی راه پیدا کرد. امروزه هواوی در کنار گوشی های هوشمند، محصولاتی همچون تبلت، ساعت های هوشمند، گجت های پوشیدنی، اسپیکر، رادیو، مودم جیبی و محصولات از این قبیل را تولید می کند. هوآوی در این سالها با رشد بسیار چشم گیری پیشرفت خود را به جهانیان اثبات کرد به طوری که باید تنها در زمینه گوشی های هوشمند هوآوی را یکی از پر فروش ترین محصولات در بازار جهانی دانست.
نمای بیرونی و جعبه
جعبه ای مستطیلی شکل با رنگ زمینه سفید که نوشته honor 8 را در دل خود جای داده است. این جعبه همانند هیچ جعبه دیگری در این صنعت نیست و ممکن است با خود بگویید چطور گوشی را داخل جعبه قرار داده اند. طراحی معکوس یکی از جذابیت های طراحی این جعبه است به طوری که گوشی برای قرارگیری در جعبه باید به پهلو وارد جعبه شود. اگر از نوع طراحی جعبه بگذریم باید بگوییم که این بسته بندی استعداد بالایی در جذب رطوبت دارد و حتی ممکن است در هنگام برداشتن جعبه بخش اصلی که گوشی و لوازم جانبی در آن قرار گرفته اند، جا بماند.
پشت جعبه را هوآوی به تذکرات و موارد زیست محیطی و ملیتی محصول پرداخته است و برچسب هایی را از شناسه گوشی قرار داده است.
زمانی که جعبه را باز می کنید، گوشی را در محفظه خود می بینید که در کنار آن گیره ای برای خارج کردن این جعبه قرار گرفته است. جعبه مورد نظر را بیرون کشیده تا لوازم جانبی را از آن خارج کنیم. در کل هوآوی برای استفاده حداکثری از حداقل فضا، تعداد 5 جعبه را در دل هم قرار داده است. در بخش لوازم جانبی، در کنار گوشی می توان لوازمی همچون شارژر، کابل، هدفون، سوزن درگاه سیم کارت، کاور پشت گوشی و دفترچه راهنما را مشاهده کرد (البته در محصولی که در اختیار ما قرار گرفته بود تنها شارژر و کابل آن موجود بود).
طراحی وساختار
از سال 2012 هوآوی محصولات آنر را با استراتژی متفاوتی وارد بازار کرد. هوآوی در این سالها بیش از 20 گوشی هوشمند را با برند آنر به بازار فرستاد و تلاش کرد با ویژگی های جذابی در هر دوره این محصولات را بیشتر در دل مشتریان خوشایند سازد. اما در این میان و در بین تمامی آنرهای تولید شده محصولی به نام آنر 8 از طراحی و ساختاری بسیار جذاب برخوردار شد که البته می تواند مشابهت هایی را هم با سری P9 مشاهده کرد. استفاده از شیشه و فلز آن هم با طراحی جالب از ویژگی های بصری این محصول زیبا است که بازخورد خوبی از نور محیط را می تواند در خود پدیدار سازد.
وقتی آنر 8 را در دست می گیرید می توان در همان نگاه نخست مواردی را بیان کرد. اولین نکته ظاهری بسیار زیبا خصوصاً در نمای پشت محصول است که به همین دلیل آن را بنگلیسم گوشی ها نامیدیم (کریس بنگل یکی از بزرگترین و مشهورترین طراحان خودرو است که سبک جدیدی را به طراحی خودرو خصوصا محصولات BMW تزریق کرد. این سبک تا حدی برای دنیا متمایز شد که بسیاری بعد از طراحی های بنگل نام انقلاب بنگلیسم را برای آن انتخاب کردند). نکته بعدی کیفیت ساخت خوب در نگاه اول است به طوری که ساختار فلزی به خوبی در کنار شیشه در این محصول قرار گرفته است و از این گردهمایی می توان حس خوبی را دریافت کرد. نکته آخر در دست بودن و ابعاد مناسب گوشی است که می تواند نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند.
در نمایی روبرو می توان صفحه نمایش 5.2 اینچی که با نسبت 72.5 درصد به بدنه قرار گرفته است را مشاهده کرد. این میزان برای سال 2016 و 2017 که طراحی ها به سمت درصد بیشتر نمایشگر نسبت به بدنه پیش می روند اصلاً رضایت بخش نیست و بیشتر ذهن را به سمت محصولات سال 2011 و 2012 هدایت می کند. در کنار نمایشگر می توان دوربین ثانویه، اسپیکر مکالمه، سنسور مجاورت و نور و نوشته honor را مشاهده کرد. در این نما هوآوی طراحی ساده اما پویایی را در نظر گرفته است که با استفاده از ساختار مناسب تا حدی این سادگی از چشم ها به دور مانده است. در کنار اسپیکر مکالمه (داخل پنل برش خورده که اسپیکر مکالمه قرار گرفته است) نشانگر اعلانات یا LED RGB جا گرفته است که با ابعاد مناسب و جایگیری خوب خود، کاربردی تر از نشانگر اعلانات در برادر بزرگتر یعنی میت 9 است.
در لبه ها هواوی از فریم فلزی منحنی استفاده کرده است که ساختار بسیار مناسبی دارد. فلز استفاده شده با برش های لیزری در دست گرفتن محصول را راحت تر کرده است و با ساختاری که دارد از ایجاد خط و خش جلوگیری می کند. در این نما می توان در بخش بالایی سنسور آی آر یا مادون قرمز و میکروفون دوم را مشاهده کرد. در سمت راست دکمه پاور یا روشن و خاموش به همراه کلید کنترل حجم صدا جای گرفته اند که به ساختار فلزی مجهز شده اند و در دکمه پاور خطوطی برای استحکاک بیشتر با انگشت قرار گرفته است. لبه سمت چپ تنها با اسلات سیم کارت و کارت حافظه جانبی پر شده است که به صورت مشترک تنها از یک اسلات استفاده می کنند. در بخش زیرین گوشی یک خروجی شبکه ای برای اسپیکر اصلی، پورت USB Type-Cو جک 3.5 میلی متری صدا دیده می شود. همچنین در لبه ها می توان خطوط آنتن که با چینشی متفاوت در بالا و پایین قرار گرفته اند را مشاهده کرد.
با باز کردن اسلات سمت چپ توسط سوزن موجود در جعبه، میبینیم که همچنان داستان استفاده مشترک از اسلات سیم کارت و کارت حافظه هم در این محصول دیده می شود. در این نوع چینش همانطور که می دانید کاربر باید یا از سیم کارت دوم استفاده کند و یا از کارت حافظه جانبی.
ضخامت لبه گوشی مناسب است و حالت گرد آن در لبه ها جای گیری آن را در جیب یا کیف به خوبی امکان پذیر می کند.
هوآوی در طراحی نمای پشت گوشی سنگ تمام گذاشته است. در این نما استفاده از شیشه تخت با زرق و برق بالا می تواند نظر هر بیننده ای را به خود جلب کند. البته به نظر نگارنده زیبا ترین رنگ آنر 8 که طراحی این محصول را بیشتر به چشم می آورد رنگ آبی تیره است. در این نما می توان دو دوربین که بر خلاف بسیاری از گوشی هایی با دوربین دوگانه در یک قاب قرار نگرفته اند را مشاهده کرد. هوآوی ترجیح داده که این دو دوربین با فاصله و جدا از هم بروی بدنه قرار گیرند. در کنار دوربین می توان فوکوس لیزری و فلاش دوگانه با دو سطح کلوین مختلف را مشاهده کرد. کمی پایین تر سنسور اثر انگشت قرار گرفته است که آن هم همانند بسیاری از محصولات هوآوی، گرد طراحی شده است. در پایین ترین بخش نمای پشت، نوشته honor و ملیت محصول درج شده است.
سنسور اثر انگشت در محصولات هوآوی اکثراً در حالت اکتیو یا فعال انجام وظیفه می کنند. این سنسور گرد در پشت گوشی قرار گرفته است و عملکرد خوبی را از خود نشان می دهد. برخلاف بسیاری از محصولات هوآوی که به سنسور اثر انگشت مجهز شده اند، این محصول با سنسوری که بروی یک کلید مکانیکی قرار گرفته است فعالیت خود را انجام می دهد. اکتیو یا فعال بودن سنسور به این معنا است که برای روشن کردن گوشی دیگر احتیاجی به فشار دکمه پاور نیست و تنها کافیست کاربر انگشت خود را بروی سنسور لمس کند تا نمایشگر و قفل گوشی باز شود. ابعاد و مکان قرارگیری سنسور اثر انگشت مناسب است و می توان با کمترین زحمت از این قابلیت استفاده کرد. دور سنسور با قابی کروم رنگ پوشانده شده است تا حس لوکس بودن را در این بخش از گوشی هم بتوان مشاهده کرد.
سخت افزار
هوآوی استفاده از پردازنده های ساخت خود را برای محصولات جدیدش در دستور کار قرار داده است. پردازنده مورد استفاده در آنر 8 از ساخته های هوآوی و با نام Hisilicon Kirin 950 شناخته می شود. این پردازنده با معماری ساخت 16 نانومتری در اصل توسط TSMC ساخته شده است. پردازنده مورد نظر دارای 8 هسته پردازشی است که می تواند در هسته های Cortex A53 ARM فرکانس 1.8 گیگاهرتز و در هسته های Cortex A72 ARM فرکانس 2.3 گیگاهرتز را تولید کند. این پردازنده می تواند از حافظه هایی با ساختار LPDDR3 و LPDDR4 پشتیبانی کند. پردازنده گرافیکی استفاده شده با کد Mali-T880 MP4 شناخته می شود که می تواند تا فرکانس 900 مگاهرتز را برای اجرای برنامه ها داشته باشد. استفاده از 4 گیگابایت رم از نوع پر شتاب و کم مصرف از دیگر موارد استفاده شده در این گوشی است. هوآوی برای این محصول حافظه داخلی 32 و 64 گیگابایت را در نظر گرفته است که اگر به فکر ارتقاء آن هستید می توانید با استفاده از کارت حافطه جانبی این مقدار را تا 256 گیگابایت هم افزایش دهید.
عملکرد
پردازنده هایی که هوآوی برای محصولات خود استفاده می کند، پردازنده هایی خوش ساخت و قدرتمند هستند که این مورد برای Kirin 950 هم صدق می کند. این پردازنده ها در نرم افزارهای بنچمارک عملکرد خوبی را از خود نشان می دهند به طوری که در تست هایی که مربوط به عملکرد تمام هسته های پردازنده است با امتیازهای بالایی روبرو هستیم. هر چند این امتیازات در نرم افزارهای تست ترکیبی کمی افت کرده و در تست های گرافیکی اختلاف نسبت به رقبا بیشتر می شود (در تست GFX گاه به نصف امتیاز رقبا می رسد).
صفحه نمایش
استفاده از نمایشگر 5.2 اینچی از نوع IPS LTPS گزینه مناسبی در این گوشی هوشمند است. نمایشگر مورد نظر برای دستیابی به کیفیت بالا و کنتراست مناسب از نوع IPS در نظر گرفته شده است. این نمایشگر می تواند در هر اینچ میزان 423 پیکسل را به نمایش در آورد که برای نمایشگری با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل مناسب است. ساب پیکسل ها همچون گذشته با چینش سنتی خود قرار گرفته اند اما وجود کلمه LTPS نشان از این دارد که این نمایشگر می تواند کنتراست بهتر و دقت بالاتری را در رنگ ها نسبت به هم صنفان IPS خود ایجاد کند. نمایشگر استفاده شده در آنر 8 می تواند تا حداکثر 460 شمع در متر مربع روشنایی را تولید کند که این میزان در کنار کنتراست خوب 1130 به 1 می تواند عملکرد مناسبی را به نمایش گذارد. توزیع روشنایی یکسان یکی دیگر از مزیت های این نمایشگر است که باعث شده است در هر نقطه از این نمایشگر نور یکنواختی را تجربه کنیم. هوآوی برای شخصی سازی بیشتر نمایشگر گزینه تنظیمات دستی را برای حرارت رنگ ها در نظر گرفته است که برای هر سلیقه ای مناسب است. یکی از مشکلاتی که می توان در خصوص نمایش در آنر 8 به آن اشاره کرد، براقیت بیش از حد پوشش نمایشگر است به طوری که در محیط هایی با روشنایی بالا و زیر نور خورشید به سختی می توان جزئیات را در نمایشگر مشاهده کرد اما در این بین حداکثر روشنایی مناسب به کمک شما می آید و کمی از این عیب می کاهد. زاویه دید مناسب هم از دیگر مزیت های این نمایشگر است به طوری که می توان در هر زاویه ای تصویر مناسبی را مشاهده کرد. متاسفانه هوآوی برای آنر 8 محافظ کارآمدی را برای نمایشگر در نظر نگرفته است که ممکن است در دراز مدت این مورد به نفع کاربر نباشد.
دوربین
آنر 8 همانند دیگر محصولات همچون P9، میت 9 و … به دو لنز مجهز شده است. دو سنسوری که در این محصول به کار برده شده است از نوع 12 مگاپیکسل است که یکی از آنها توانایی ثبت عکس های رنگی و دیگر توانایی ثبت عکس های مونو یا سیاه و سفید را دارا است. این نوع ساختار دوگانه ای که هوآوی برای محصولات خود در نظر گرفته است صرفاً به خاطر ثبت عکس های سیاه و سیفد یا رنگی نیست، بلکه سنسور مونو یا سیاه و سفید می تواند برای ثبت عکس های بهتر به کمک سنسور رنگی آمده تا عکس هایی بهبود یافته ای را از نظر رنگ و کنتراست در اختیار داشته باید. البته این نکته را هم بگوییم که آنر 8 از دوربین لایکا استفاده نمی کند و این موضوع را می توان به راحتی در نتیجه نهایی مشاهده کرد. از دیگر ویژگی های دوربین این محصول می توان به f/2.2، سایز سنسور 1/2.9 اینچ و قابلیت عکس برداری HDR، پانوراما و شناسایی چهره اشاره کرد. اگر یادتان باشد P9 در شب عکس های خوبی را ثبت می کرد که آن را باید بیشتر مدیون سنسور سیاه و سفید دانست. این موضوع در آنر 8 هم پابرجاست و می توان با مود های موجود و بدون استفاده از تنظیمات دستی، عکسهای خوبی را در شب ثبت کنید. در کل می توان به دوربین آنر 8 نمره قبولی را داد و بروی آن در شرایط مختلف حساب باز کرد. فیلمبرداری هم با حداکثر رزولوشن 1080 پیکسل و نهایت 60 فریم در ثانیه قابل ثبت است که کمی این میزان رزولوشن برای محصولی به روز کم است.
دوربین ثانویه با لنز 8 مگاپیکسل و f/2.4 قابلیت Time-lapse، پانوراما و فیلم برداری با حداکثر رزولوشن 1080 یا حداکثر فریم 30 فریم در ثانیه را دارا است. این لنز عملکرد خوبی را در عکس برداری دارد و می توان دقت خوب و کیفیت بالایی را در عکس های ثبت شده دریافت کرد. در دوربین ثانویه می توانید ایزو را تا 1600 و تعادل نور سفید را تنظیم کنید. حالت پاکسازی چهره یا Beauty از مواردی است که به خوبی در این بخش ایفای نقش می کند.
نرم افزار دوربین
نرم افزار دوربین در این گوشی بسیار کامل است در صفحه اصلی می توان دکمه شاتر، گزینه فیلم برداری، تماشای عکس های گرفته شده، سویچ بین دوربین اصلی و دوربین ثانویه، مود های مختلف، میزان مات شدن محیط اطراف فوکوس و فلاش را مشاهده کرد.
با لمس کردن صفحه به سمت راست، مد های مختلف در دسترس قرار می گیرند که در این بین می توان گزینه هایی مانند حالت سیاه و سفید، Beauty، HDR، پانوراما، عکاسی در شب، عکاسی در شب با کشیدگی نور، Time-lapse، فیلم برداری آهسته و بسیاری از ویژگی های دیگر را مشاهده کرد. مود تنظیمات دستی را در این بخش باید مهمترین عامل درخشش استعدادهای دوستداران عکاسی دانست.
با کشیدن صفحه به سمت چپ می توانید تنظیمات بیشتری را داشته باشید. انتخاب کیفیت دوربین و گزینه Image adjustment را باید از مهمترین گزینه های این قسمت دانست.
صدا
آنر 8 در آزمایش صدای خروجی هم عملکرد خوبی را از خود نشان داد. اسپیکر استفاده شده صدای شفاف و خوبی را به بیرون منتقل می کند که این موضوع خصوصاً در فرکانس های میانه به خوبی اتفاق می افتد. در تست های صورت گرفته اسپیکر توانست در پخش موسیقی صدایی با میزان 72 دسی بل را پخش کند که تنها می توان آن را خوب توصیف کرد نه عالی. صدای ملودی یا زنگ تلفن با میزان 83 دسی بل می تواند شما را از تماس یا اعلانات به خوبی با خبر سازد.
باتری
باتری در گجت ها و دستگاه های همراه به گزینه ای حساس تبدیل شده است و باید آن را جزئی از فاکتورهای مهم در خرید هر محصول به حساب آورد. استفاده از باتری غیر قابل تعویض 3000 میلی آمپری در این محصول می تواند به میزان 11 ساعت در وب گردی، پخش ویدیو بیش از 8 ساعت و مکالمه بیش از 18 ساعت گوشی را سرپا نگه دارد. این میزان از عملکرد باتری را باید متوسط ارزیابی کرد و عنوان کرد که در استفاده های روزمره کاربر باید هر شب باتری گوشی را شارژ کند اما این میزان در صورت فعال بودن مصرف انرژی بهینه می تواند به بیش از یک روز هم برسد. همچنین این باتری با پشتیبانی از شارژ سریع می تواند در کمترین میزان شارژ خود را به حداکثر برساند که این روزها مزیت بسیار مثبتی برای گجت ها محسوب می شود.
سیستم عامل
هوآوی در آنر 8 اندروید 6 را در نظر گرفته است که با هماهنگی کاملی با رابط کاربری اختصاصی گوشی کاربر را با تجربه ای جدید از محیط کار روبرو می سازد. این رابط کاربری با چهره ای جذاب، آیکون های زیبا و راحتی در کار، جذابیت کار با این رابط کاربری را بیشتر کرده است. رابط کاربری اختصاصی با نام Emotion UI مطمئناً با اندروید 7 تجربه بهتری را در اختیار کاربر قرار می دهد که باید منتظر ماند و دید که هوآوی چه زمانی نسخه جدید سیستم عامل را برای این محصول پخش می کند.
شماره گیر و پیام رسان با رابط کاربری خوب و کاربردی، راحتی کار را برای کاربر به همراه دارد.
نوار اعلانات و تنظیمات با گرافیک خوب.
عملیات شناسایی اثر انگشت با سرعت مناسب و دقت خوب همراه است.
نرم افزار سلامت امروزه در بسیاری از گوشی های هوشمند مشاهده می شود. هوآوی این نرم افزار را با رابط کاربری جذاب همراه ساخته است.
نرم افزار موسیقی، انتخاب پوسته و گالری در یک قاب.
نتیجه
هوآوی محصولی با ظاهر زیبا و ساختاری مناسب را روانه بازار کرده است که در کنار سخت افزار و دوربین خوب می تواند گزینه مناسبی برای کاربرانی که می خواهند امکانات یک پرچمدار را با قیمتی کمتر در اختیار داشته باشند، شود. سخت افزار آنر 8 می تواند برای استفاده از نرم افزارهای سنگین هم به خوبی جوابگوی نیاز شما باشد. تنها نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که بعد از خرید، برای نمایشگر محافظ صفحه مناسبی تهیه کنید.
8.6امتیاز8.7سخت افزار8.5صفحه نمایش8دوربین8.9صدا9.6طراحی8.1باتری8.7ارزش خرید
هواوی خودش رو با تولید گوشی های با کیفیت ولی ارزان قیمت تبدیل به یکی از برندها جهانی کرده این گوشی یکی از بهترین هاست.
بی شک دوربین S7 گزینه مناسبی است اما این موضوع را در نظر داشته باشید که حتی S7 هم در نور بسیار کم تنها با تنظیمات دستی عملکرد عالی از خود نشان می دهد.
خیلی ممنون آقای مظفری که پاسخ بنده رو با این سرعت و دقت و جزئیات دادید.
اتفاقاً هدف من از عکاسی با دوربین اسمارت فونهای خوب، عکاسی و تا حدی فیلمبرداری در محیطهای بسته و داخلی (Interior) و با نور کم است، و همچنین عکاسی در شب و نور کم.
با این توصیفات ، بهترین اسمارت فون(فقط اندروید و یا ios) برای عکاسی و تا حدی هم فیلمبرداری در محیطهای بسته و داخلی کم نور کدام است؟
پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما تشکر میکنم.
درود بر شما. اینکه کدام گوشی دوربین بهتری دارد کمی به خواسته کاربر بر میگردد. به طور مثال بنده عکاسی در شب را در مرحله اول انتخاب قرار میدهم. محصولات آیفون در نور روز و در بهترین شرایط عکس ها و فیلم های خوبی میگیرند. در نور کم تمام آیفون ها با مشکل نویز روبرو هستند که کمی آزاردهنده است. البته کمی فیلم برداری در رتبه بهتری در نور کم قرار میگیرد. اما یک دوربین خوب دوربینی است که در تمام شرایط نوری بتواند عکس یا فیلم خوبی را ثبت کند. اگر بخواهیم تمام فاکتور ها را با هم در نظر بگیریم دوربین S7 کارایی بهتری را به شما میدهد. در کنار S7 میتوانید به ال جی G5 و V20 و سونی XZ هم فکر کنید. البته اگر خواسته خود از دوربین را واضح تر بیان کنید میتوانم بهتر کمکتان کنم.
درود برشما. انتخاب خوبی برای خرید انجام دادید. در مورد فیلم برداری درست است که تولید محتوا 4K نیاز به فضای ذخیره بیشتر و منبع پخش مناسب دارد که گاه هر دو با هم امکان پذیر نیستند و فیلم برداری با دقت کمتر برای کاربر به صرفه است اما در مقایسه و بررسی یه محصول همیشه باید دیگر محصولات را هم در نظر گرفت.
یک عدد مشکی رو 4 شنبه هفته پیش گرفتم و با اولین اتصال به وای فای شروع به دانلود اندروید 7 کرد و بعد از دانلود حدود 2/5 گیگ بعد از 10 دقیقه آپدیت شد.
در مورد فیلم برداری هم گزینه های 720 و … و در کل 6 مورد روش فیلم برداری داره ولی 4K نداره که اصلا برام مهم نیست
ازش راضیم خیلی
سلام آقای جواد مظفری، میخواستم نظر شما کارشناس محترم رو در مورد بهترین و با کیفیتترین دوربین گوشیهای هوشمند موجود تو بازار ایران بدونم، به طور مثال دوربین (هم عکس و هم فیلمبرداری) Samsung-Galaxy-S7 بهتر است یا 7-iPhone و یا دوربین گوشی هوشمند دیگری؟
علت سؤالم هم اینست که حتماً برای کارم نیاز به یک گوشی هوشمند با سیستم عامل (فقط اندروید و یا ios) با بهترین کیفیت دوربین، دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ممنون بررسی عالیه ای بود.
قدیمیه برادر
درود بر شما. استان خراسان رضوی
ممنون از بررسی. این جاده توی عکس کجا میشه؟
با تشکر از نوسندکان و مسولان سایت که مفت مجانی برای خوانندگان زحمت میکشن
من همیشه حرفی میزنم فقط تجربه و نظر شخصی خودمه ، سعی میکنم ان روی سکه و جهت مخالف ببینیم ، مطابق ازادی بیان باید بپذیرید نظر مختلف رو
همونطور که میدونید برای من قدرت مهم نیست و از نظر من قدرت با قیمت بالا هیچ ارزشی نداره
شش ماه در حال تحقیق راجب گوشیها بودم ، و مثل همیشه دنبال گوشی بودم قدرت بالا با قیمت کم (بهینه بودن) بخرم … برام رم دو گیگ خیلی مهم بود
خلاصه گوشی ایسوس پگاسوس از سایت سه گام دات آی آر خریدم ، به مبلغ 400 تومن !!!!!!!، خیلی راضیم و کیفیت ساختش بیشتر از اونی بود که حدث میزدم، اگه با من باشه میگم مقایسه ای قیمتش باید هشتصدتومن باشه ، کلا سری ایسوس پگاسوس چون مخصوص چین ساخته شده خیلی ارزون و قدرتمندن
شما هم اگه تجربه خرید بهینه دارید، بنویسید انتخابتون رو
لینک ([url]”http://3gam.ir/product-detail/Asus-Pegasus/2287/Fa.aspx”[/url])