شرکت های تولید کننده در حوزه اسمارت فون ها ردههای مختلفی را به تولید می رساند اما در این بین گوشی هایی را به عنوان محصولات رده بالای خود در نظر می گیرند. با وجود سری های مختلف در محصولات رده بالای هواوی به واقع باید سری میت را پرچمدار این شرکت تولید کننده چینی در نظر گرفت. هواوی در ساخت سری میت تمام تلاش خود را کرده است تا از بدنه ای مستحکم، دوربین قدرتمند، صفحه نمایش بزرگ و بسیاری از ویژگی های بارز در این محصولات استفاده کند. اما این بار هواوی گوشی را روانه بازار کرده است که از هر نظر آن را می توان رقیبی جدی برای دیگر پرچمداران مطرح بازار قلمداد کرد. با ما همراه باشید با بررسی گوشی هواوی میت ۹.
معرفی
در سال ۱۹۸۷ شرکتی مخابراتی بر مبنای تحقیق و توسعه بومی در چین احداث گردید. این شرکت با استراتژی بالا و قابلیت رقابت با رقبای قدر خارجی شکل گرفت. هواوی در ابتدای کار خود با فعالیتهای مختلفی، در نظر داشت توسعه شغلی بالای را به وجود آورد که در این زمینه موفق هم شد. اما در سال ۱۹۹۷ فعالیت بین المللی هواوی شکل بهتری به خود گرفت و کم کم به بازار های بین المللی راه پیدا کرد. امروزه هواوی در کنار گوشی های هوشمند، محصولاتی همچون تبلت، ساعت های هوشمند، گجت های پوشیدنی، اسپیکر، رادیو، مودم جیبی و محصولات از این قبیل را تولید می کند. هوآوی در این سالها با رشد بسیار چشم گیری پیشرفت خود را به جهانیان اثبات کرد به طوری که باید تنها در زمینه گوشی های هوشمند هوآوی را یکی از پر فروش ترین محصولات در بازار جهانی دانست.
نمای بیرونی و جعبه
جعبه ای مربعی شکل، رنگ زمینه مشکی و نوشته طلایی رنگ در مرکز جعبه از ویژگی های طراحی جعبه این محصول است. هواوی سعی کرده است جعبه ای ساده اما شیک را برای این محصول در نظر گیرد. نوشته هوآوی میت 9 در مرکز جعبه به رنگ طلایی در آمده است و در زیر آن نوشته دوربین دوگانه با نشان لایکا به جذابیت این جعبه افزوده است.
اما پشت جعبه بسیار ساده تر از نمای روبروی آن است. همچنان رنگ مشکی در تمام جعبه دیده می شود و نوشته هایی با رنگ سفید که نشان از ملیت محصول و نشان های محیط زیستی در این بخش دیده می شود. در اطراف جعبه در سمت راست و چپ نوشته های هواوی دیزاین قرار گرفته است و در نقاط دیگر نشانه هواوی و شناسه محصول را به صورت برچسبی بر روی جعبه در نظر جای خوش کرده است.
با باز کردن جعبه، وسواس هوآوی برای طراحی داخلی را هم می توان به راحتی مشاهده کرد. در این مرحله می توان گوشی و نوشته هوآوی دیزاین را مشاهده کرد که با برداشتن پنل مورد نظر می توان به لوازمی همچون شارژر، کابل، هدفون، سوزن درگاه سیم کارت، تبدیل Type-C به Micro USB، کاور پشت گوشی و دفترچه راهنما را مشاهده کرد.
طراحی وساختار
همانطور که در اول مطلب گفته شد، هواوی برای سری میت خود ساختار مستحکم را در نظر گرفته است. گوشی های میت اکثراً با ابعاد بزرگ خود شناخته می شوند که این موضوع در مورد میت 9 هم قابل لمس است. زمانی که گوشی را از جعبه خارج می کنید با ابعاد بزرگ و وزن سنگین روبرو می شوید اما با وجود ابعاد بزرگ بازهم گوشی خوش دست است و ساختار فلزی آن حس استحکام و پایداری را در ذهن تقویت میکند. اولین محصول از سری میت هواوی با صفحه نمایش 6.1 اینچ، دوربین ۸ مگاپیکسل، وزن ۱۹۸ گرمی، ۲ گیگابایت رم و باتری ۴۰۵۰ میلی آمپری روانه بازار شد. میت ۲ همچنان با نمایشگر ۶.۱ اینچ، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و زن ۲۰۲ گرم، ۲ گیگابایت رم و باتری ۴۰۵۰ میلی آمپری، میت ۷ با نمایشگر ۶ اینچ، دوربین ۱۳ مگاپیکسل، وزن ۱۸۵ گرم، ۳ گیگابایت رم و باتری ۴۱۰۰ میلی آمپری، میت اس با صفحه نمایش 5.5 اینچ، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، وزن ۱۵۶ گرم، 3 گیگابایت رم و باتری ۲۷۰۰ میلی آمپری، میت ۸ با صفحه نمایش ۶ اینچ، دوربین ۱۶ مگاپیکسلی، وزن ۱۸۵ گرم، ۴ گیگابایت رم و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری، میت ۹ با صفحه نمایش 5.9 اینچ، وزن ۱۹۰ گرم، میت ۹ پرو با صفحه نمایش 5.5 اینچ، وزن ۱۶۹ گرم، ۶ گیگابایت رم با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری سری میت هوآوی را تشکیل داده اند.
وقتی میت ۹ را در دست می گیرید به سرعت نکاتی در ذهن شکل می گیرد. اولین نکته ابعاد بزرگ این محصول است به طوری که میت ۹ با ابعاد ۷.۹ میلیمتر در ۷۸.۹ میلیمتر در 156.9میلیمتر، کمی سخت در دست جای می گیرد. دومین نکته به وزن بالای این محصول بر می گردد به طوری که با وزن ۱۹۲ گرم سنگین تر از اکثر پرچمداران بازار است، اما نباید صفحه نمایش ۶ اینچ آن را از یاد برد. سومین نکته ساختار بسیار خوب گوشی است، این مهم خصوصی با ساختار فلزی گوشی و ارگونومی بالایی که دارد، شکل بهترین خود گرفته است. و آخرین نکته سر بودن بیش از حد گوشی است که پیشنهاد می شود از کاور داخل جعبه برای محافظت و سر نخوردن گوشی استفاده کنید تا گوشی خود را از دست ندهید.
در نمایی روبرو می توان صفحه نمایش 5.9 اینچی که با نسبت ۷۷.۵ درصد به بدنه قرار گرفته است در کنار دوربین ثانویه، اسپیکر مکالمه، سنسور مجاورت و نور و نوشته هواوی را مشاهده کرد. در این نما هواوی سعی کرده است بروی بدنه خطوط گردی را نقش ببندد، هرچند این نقوش بر روی بدنه کمی ما را به یاد مصولات ایسوس میاندازد. صفحه نمایش در لبه ها تا فریم فلزی دور گوشی امتداد یافته و نمای مناسبی را در این بخش تشکیل داده است. در کل می توان به این نما نمره قبولی را داد اما نباید آن را خاص توصیف کرد.
شما برای این که بدانید اعلانی یا پیامی برای شما فرستاده شده است، نمایشگر گوشی را روشن می کنید که این موضوع به دفعات مکرر در روز اتفاق می افتد. همین موضوع باعث مصرف بیشتر باتری در محصولی که در اختیار دارید می شود. اندرویدی ها اکثراً به نشانگر اعلانات یا LED RGB مجهز هستند که باعث می شود بی آنکه نمایشگر خود را روشن کنید از وجود این اعلانات با خبر شوید (البته اگر شخصی سازی مناسبی را در رنگ های به نمایش در آمده داشته باشید). هوآوی این نشانگر اعلانات را در کنار دوربین و به صورت مخفی در نظر گرفته است اما ابعاد آن کمی ریز است و در محیط های پر نور نمی توان به راحتی آن را مشاهده کرد که مجبور می شوید نمایشگر را برای اطلاع از اعلانات روشن کنید.
در لبه ها هواوی از فریم فلزی یکپارچهای استفاده کرده است که ساختار بسیار مناسبی دارد. فلز استفاده شده به روش برس خورده از ایجاد خط و خش جلوگیری می کند. در این نما می توان در بخش بالایی سنسور آی آر یا مادون قرمز و جک 3.5 میلیمتری صدا را مشاهده کرد. در سمت راست دکمه پاور یا روشن و خاموش به همراه کلید کنترل حجم صدا جای گرفته اند که از ساختار مشابه فریم دور گوشی در نظر گرفته شده اند. لبه سمت چپ تنها با اسلات سیم کارت و کارت حافظه جانبی پر شده است که به صورت مشترک تنها از یک اسلات استفاده می کنند. در بخش زیرین گوشی دو خروجی شبکه ای دو پیچ و پورت USB Type-C دیده می شود. شبکه سمت راست مربوط به اسپیکر اصلی و شبکه سمت چپ در دل خود میکروفون را جای داده است. همچنین در لبه ها می توان خطوط آنتن مخابراتی را مشاهده کرد که با رنگی کمی روشن تر در بالا و پایین هر دو سمت گوش قرار گرفته اند.
با باز گردن اسلات سمت چپ توسط سوزن موجود در جعبه، کمی از استفاده مشترک سیم کارت و کارت حافظه دلخور می شویم. این نوع طراحی برای اشغال فضای کمتر مورد استفاده شرکت ها قرار می گیرد اما کاربران باید جور آن را بکشند. در اکثر پرچمداران بازار این نوع طراحی را می توان مشاهده کرد. در این نوع طراحی اسلات، کاربر باید یا از سیم کارت دوم خود استفاده کند یا باید از کارت حافظه جانبی استفاده کند. در هر صورت باید قید یکی از این دو مورد را زد. اگر ساخت گوشی ها را بر اساس منطقه و بازار فروش حساب کنیم، بهتر است شرکت های تولید کننده به فکر کاربران ایرانی هم باشند که بعضی از کاربران نه تنها دو سیم کارت دارند بلکه در کنار تعداد زیاد سیم کارت ها، فضای بیشتری را برای داده های خود احتیاج دارند. در کنار این موارد باید این موضوع را هم در نظر داشته باشیم که شرکتی مثل هوآوی بیشترین سهم فروش را بعد از چین در ایران تجربه کرده است پس چه بهتر کمی به اعتماد کاربران ایرانی هم بها داده شود.
هواوی نمای پشت گوشی را زیبا طراحی کرده است. قاب پشتی کمی از حالت تخت خارج شده و در لب ها می توان انحنای کمی را مشاهده کرد. این موضوع در دست گرفتن گوشی را با حس بهترین همراه ساخته است و ابعاد بزرگ گوشی را کمتر در ذهن تداعی می کند. در این نما می توان پنل یکپارچه در کنار دوربین دوگانه محصول شرکت لایکا که به صورت عمودی بر روی گوشی قرار گرفته است را به همراه فلاش دوگانه با دو سطح کلوین مختلف، تثبیت کنندگی نوری و سنسور اثر انگشت مشاهده کرد که می توان آن ها را از مهمترین موارد این قسمت از نمای گوشی دانست. لنز ها در قابی تیره جای خوش کرده اند که کنتراست خوبی را خصوصاً با رنگ روشن بدنه به وجود می آورند. با کمی دقت می توان در این نما دو پنل را در بالا و پایین گوشی مشاهده کرد که مربوط به سخت افزار مخابراتی گوشی و آنتن آن می شود. نوشته هوآوی هم در پایین این قاب به نوعی خودنمایی می کند. بالای دوربین سوراخی وجود دارد که میکروفون دوم را برای گرفتن ویدیو و ضبط صدا کارآمد تر کرده است.
سنسور اثر انگشت در محصولات هوآوی اکثراً در حالت اکتیو یا فعال انجام وظیفه می کنند. این سنسور گرد در پشت گوشی قرار گرفته است و عملکرد بی نقصی را از خود نشان می دهد. اکتیو یا فعال بودن سنسور به این معنا است که برای روشن کردن گوشی دیگر احتیاجی به فشار دکمه پاور نیست و تنها کافیست کاربر انگشت خود را بروی سنسور لمس کند تا نمایشگر و قفل گوشی باز شود. حساسیت و سرعت این سنسور بالا است و نمره قبولی را در این بخش دریافت می کند.
سخت افزار
هوآوی مدتی است که به سخت پردازنده مشغول شده است و در محصولات خود از پردازنده های بومی استفاده می کند. این جهش رو به جلو هوآوی را باید به فال نیک گرفت زیرا هم هوآوی در رده بالاتری قرار می گیرد و هم رقابت بین شرکت ها به اوج خود می رسد. هوآوی در میت 9 از پردازنده ی ساخت خود یعنی Hisilicon Kirin 960 استفاده کرده است که پردازنده ای بسیار جذاب و قدرتمند است. این پردازنده با معماری ساخت 16 نانومتری در اصل توسط TSMC ساخته شده است. 960 در مقابل 955 توانسته است حرارت کمتر، گلوگاه کمتر و عملکرد بهینه تری را داشته باشد. این پردازنده 8 هسته ای و 64 بیتی می تواند فرکانسی بین533 تا 2362 مگاهرتز را اجرا کند. پردازنده مورد نظر 4 هسته را برای عملکرد بهینه و مصرف انرژی کم در نظر دارد و 4 هسته را برای فعالیت های سنگین و عملیات محاسباتی طولانی مدت قرار داده است. همچنین پشتیبانی از LPDDR4 و پشتیبانی از خطوط پر سرعت مخابراتی را باید از دیگر ویژگی های این پدازنده عنوان کرد. پردازنده گرافیکی استفاده شده با کد Mali-G71 MP8 شناخته می شود که می تواند تا فرکانس 900 مگاهرتز را برای اجرای برنامه ها داشته باشد. استفاده از 4 گیگابایت رم از نوع پر شتاب و کم مصرف از دیگر موارد استفاده شده در این گوشی است. هوآوی برای این محصول حافظه داخلی گیگابایت را در نظر گرفته است که اگر به فکر ارتقاء آن هستید می توانید با استفاده از کارت حافطه جانبی این مقدار را تا گیگابایت هم افزایش دهید.
عملکرد
پردازنده استفاده شده در میت 9 عملکرد بسیار خوبی را در بازی ها و نرم افزار های بنچمارک از خود نشان داد این پردازنده می تواند در بنچمارک ها، اگزینوس 8890 و اسنپدراگون 820 را مغلوب کند و در تست چند هسته ای حتی آیفون 7 پلاس را هم نگران کند (البته در نرم افزار AnTuTu داستان کمی متفاوت بود).
صفحه نمایش
همانطور که میدانید هواوی در نسل جدید میت صفحه نمایش را کوچک تر از نسل هایی قبل در نظر گرفته است. این نمایشگر 5.9 اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل نسبت به دیگر پرچمداران بازار در بحث رزولوشن نمایشگر، پایین تر عمل کرده است این در حالی است که بیشتر پرچمداران این روزها با نمایشگری 2K عرضه می شوند. البته در این میان آیفون ۷ پلاس را باید از آن دسته پرچمدارانی دانست که از این قانون سرپیچی کرده است. میت ۹ با صفحه نمایش آی پی اس ال سی دی (IPS LCD) و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل قادر است تا 373 پیکسل در هر اینچ را به نمایش گذارد. البته این مورد را هم بگویم که با بزرگ شدن ابعاد نمایشگر پیکسل های به نمایش در آمده به مقدار اندکی از تعدادشان کاسته میشود. حداکثر روشنایی نمایشگر میت ۹ بسیار عالی است به طوری که در حالت ۱۰۰ درصد این میزان برابر با ۶۶۵ شمع در متر مربع است. این مقدار حتی برای استفاده از گوشی در محیط های روشن هم مناسب است. کنتراست این نمایشگر برابر با ۱۶۰۰ به 1 است این میزان برای ال سی دی ها بسیار مناسب است البته اگر نمایشگرهای آمولد را با کنتراست بی نهایت از این گردونه خارج کنیم. رنگ ها در این نمایشگر با دقت بالای به نمایش در می آیند هرچند حرارت رنگ این نمایشگر به سمت گرما است اما باز هم باید آن را دقیق دانست. هواوی برای کاربرانی که به چشمهای خود اهمیت می دهند گزینه ای را در نظر گرفته است که نمایشگر را در نور کم محیط گرم تر از حالت عادی می کند به این ترتیب با فعال کردن این گزینه نور آبی به کمترین میزان خود می رسد. البته اگر این نمایشگر را بخواهیم با دیگر نمایشگرهای موجود در گوشیهای میان رده و یا حتی پرچمدار با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل مقایسه کنیم می بینیم که این نمایشگر کیفیت بسیار خوبی را به همراه کنتراست عالی و حداکثر روشنایی بالا به کاربر هدیه میدهد. زمانی که گوشی را برای اولین بار روشن می کنید از اینکه یک نمایشگر ۱۰۸۰ پیکسل این چنین کیفیتی دارد شگفت زده خواهید شد.
دوربین
یکی دیگر از مهمترین ویژگی های میت 9 دوربین آن است. استفاده از دوربین های دوگانه دیگر این روزها یک ویژگی جدید نیست. دوربین های دوگانه را میتوان در محصولات ال جی، هواوی، اپل و برخی از تولید کننده های دیگر مشاهده کرد. ال جی دوربین دوگانه را با لنز عادی و لنزی با زاویه باز در نظر گرفته است، اپل این دوربین را با لنز استاندارد و لنز زوم در نظر گرفته است اما هواوی سیستم دیگری را در این دوربین های دوگانه به کار برده است. استفاده از لنز رنگی و لنز دیگر از نوع تک رنگ را باید تنها برای کاربرانی مناسب دانست که از عکاسی سیاه سفید استفاده میکنند یا به این نوع عکاسی علاقه دارند. هرچند بسیاری بر این باورند که لنز زاویه باز و لنز زوم کاربرد بهتری را در دوربین های دوگانه دارند. با این وجود هواوی اسرار زیادی بر استفاده از دوربین دوگانه با لنز تک رنگ دارد این لنز ها با همکاری شرکت به نام لایکا شکل گرفتند و هواوی نشان داده است که از این همکاری بسیار خوشنود است. استفاده از دو لنز که یکی با سنسور ۲۰ مگاپیکسل و دیگری با سنسور ۱۲ مگاپیکسل است را میتوان در میت ۹ مشاهده کرد. سنسور ۲۰ مگاپیکسل از نوع تک رنگ و سنسور ۱۲ مگاپیکسل از نوع رنگی یا RGB است. سنسور 20 مگاپیکسل تک رنگ تمام تلاش خود را میکند تا عکس سیاه سفید واقعی را ثبت کند که این مورد را در محصولات گذشته هوآوی هم میتوانستیم مشاهده کنیم. اما سنسور ۱۲ مگاپیکسل عملکرد خوبی را نشان داده است به طوری که ترکیب ای دو لنز توانسته هواوی را به جمع دوربین های قدرتمند اسمارت فون ها اضافه کند. البته یکی از نکات جالب در دوربین این است که هنگام عکسبرداری با لنز رنگی لنز سیاه و سفید هم به کمک شما می آید و تصاویر بهتری را در نهایت ثبت می کند. سنسور تک رنگ با وضوح بالا و سنسور رنگی با رنگ های دقیق به کمک هم عکس های شگفت انگیزی را به کاربر تحویل می دهند. وجود f/2.2 برای یک پرچمدار زیاد جذاب نیست و می توانست بهتر باشد ولی با این وجود باز هم عکس های گرفته شده نور خوبی را به نمایش می گذارند. از دیگر ویژگی های دوربین میت 9 می توان به HDR، پانوراما، لرزش گیر اپتیک، زوم کارآمد، فوکوس لیزری و تشخیص فاز اشاره کرد.
ویژگی های بارز دوربین میت 9 را می توان ثبت دقیق رنگ ها، کنتراست مناسب، دقت بالا در جزئیات خصوصاً در لنز 20 مگاپیکسل، عکس های سیاه و سفید طبیعی تر بدون تداخل رنگ در این حالت، محو کردن بخشی از تصویر قبل و بعد از عکس برداری، فیلم برداری مناسب، تنظیمات دستی عالی، کمی نویز در عکس های شب و گزینه اچ دی آر با عملکرد خوب را نسبت داد.
دو عکس مربوط به لنز رنگی و لنز سیاه و سفید
مات شدن پس زمینه. می توانید قبل از عکس برداری یا بعد از عکس برداری بخشی از تصویر را مات کنید و میزان مات شدن را هم تعیین کنید. در این حالت اگر نور محیط کم باشد نتیجه با نویز همراه است.
دوربین ثانویه با لنز 8 مگاپیکسل و f/1.9 قابلیت Time-lapse، پانوراما و فیلم برداری با حداکثر رزولوشن 1080 یا حداکثر فریم 30 فریم در ثانیه را دارا است. این لنز می تواند نور بیشتری را دریافت کند که برای سلفی دوستان این ویژگی را باید مناسب دانست. در دوربین ثانویه می توانید ایزو را تا 1600 و تعادل نور سفید را تنظیم کنید. البته در محیط هایی با نور بالا کمی عکس ها روشن گرفته می شود که این مورد خصوصاً در رنگ پوست می تواند تاثیر منفی بگذارد.
نرم افزار دوربین
نرم افزار دوربین در این گوشی بسیار کامل است در صفحه اصلی می توان دکمه شاتر، گزینه فیلم برداری، تماشای عکس های گرفته شده، سویچ بین دوربین اصلی و دوربین ثانویه، مود های مختلف، انتخاب غلظت رنگ، میزان مات شدن محیط اطراف فوکوس و فلاش را مشاهده کرد.
با لمس کردن صفحه به سمت راست می توانید مد های مختلف را انتخاب کنید در این بین می توان گزینه هایی مانند حالت سیاه و سفید، Beauty، HDR، پانوراما، عکاسی در شب، عکاسی در شب با کشیدگی نور، Time-lapse، فیلم برداری آهسته و بسیاری از ویژگی های دیگر را مشاهده کرد.
با کشیدن صفحه به سمت چپ می توانید تنظیمات بیشتری را داشته باشید. انتخاب کیفیت دوربین و گزینه Image adjustment را باید از مهمترین گزینه های این قسمت دانست.
صدا
پخش موسیقی چه از طریق اسپیکرها و چه از طریق اتصال به پخش کننده های موسیقی به خوبی انجام می شود. هوآوی اسپیکر اصلی را در پایین گوشی و اسپیکر مکالمه را به عنوان اسپیکر دوم در نظر گرفته است. در این صورت صدای پخش شده استریو و با وضوح بالا صورت می گیرد. اسپیکر مکالمه صداهای ریز را برای پخش کردن به عهده دارد و اسپیکر اصلی صداهای میانه و بم. صدای خروجی از میت 9 را باید بی چون و چرا یکی از بخترین صداها در بین اندرویدی ها دانست. البته در بسیاری از موارد میت 9 حتی آیفن 7 پلاس را هم از گردونه صوتی خارج می کند اما در بخش اتصالات صوتی آیفون را باید کمی بهتر دانست. هوآوی این طور که مشخص است به هیچ عنوان نمی خواهد در هیچ قسمتی کم کاری را کرده و رقابت را به رقبا بسپارد. در تست های انجام شده صدای خروجی از میت 9 را باید با کلمه عالی توصیف کرد به طوری که در پخش موسیقی به 80 دسی بل و صدای زنگ به 90 دسی بل رسید. این نوع چیدمان صوتی که هوآوی بای میت 9 خود در نظر گرفته است، با توجه به نمایشگر بزرگ، تماشای فیلم را به کاری بسیار جذاب تبدیل کرده است. نها یک نکته منفی در این بخش دیده می شود و آن هم بر می گردد به رابط کاربری گوشی نه سیستم صوتی اما این مورد صدای خروجی را هدف خود قرار داده است. در این مدت که گوشی برای تست در اختیار ما قرار گرفته بود بارها به گوش دادن موسیقی پرداختیم و از شنیدن صدای خروجی لذت بردیم اما زمانی که گوشی را از حالت افقی به حال عمودی می چرخانید (یا بر عکس) و صفحه نمایش هم می چرخد، مکث کوتاهی در پخش به وجود می آید که اگر در نقطه اوج موسیقی باشد، این مکث حسابی بروی مغز راه می رود!.
باتری
باتری در گجت ها و دستگاه های همراه به گزینه ای حساس تبدیل شده است و باید آن را هم جزئی از فاکتورهای مهم در خرید هر محصول به حساب آورد. هوآوی در تمام میت های خود باتری قدرتمندی را در نظر گرفته است که میت 9 هم شامل آن می شود. استفاده از باتری غیر قابل تعویض 4000 میلی آمپری در این محصول بسیار بجا و مناسب است. این باتری همانطور که قدرتمند است، عملکرد عالی را هم در اختیار کاربر قرار می دهد. در بسیاری از موارد این عملکرد تا دو برابر دیگر پرچمداران هم می رسد که باید در این خصوص به هوآوی تبریک گفت. وب گردی بیش از 14 ساعت، پخش ویدیو بیش از 12 ساعت و مکالمه بیش از 19 ساعت از ویژگی های این باتری است. البته در مکالمه پرچمدارانی هستند که از میت 9 بهتر عمل کرده باشند اما در باقی موارد این میت 9 است که برنده این بخش از بررسی است.
سیستم عامل
هوآوی در میت 9 اندروید 7 را در نظر گرفته است که می توان این مورد را یکی از ویژگی های این محصول دانست. در حالی که بسیاری از پرچمداران در انتظار اندروید 7 هستند و تعدادی هم آن را درسافت کرده اند، استفاده از این نسخه از اندروید می تواند نتیجه بهتری را در کارکرد داشته باشد. در کنار اندروید 7، این رابط کاربری اختصاصی هئآوی با نام EMUI 5.0 است که تا دندان مسلح شده است. این رابط کاربری با چهره ای جذاب، آیکون های زیبا و راحتی در کار، با نسخه جدید اندروید در هماهنگی کامل به سر می برد. صفحه اصلی در این رابط کاربری تمام نرم افزارها را در خود جای داده است و مانند بعضی از رابط کاربری ها بخشی برای نرم افزارها را در نظر نگرفته است.
شماره گیر و پیام رسان با رابط کاربری جذاب و کاربردی که در کنار ابعاد بزرگ نمایشگر توانسته است راحتی کار را برای کاربر داشته باشد.
در میت 9 هم صفحه کلید مجازی گوگل در دسترس است و هم صفحه کلید Swiftkey که هر دوی آنها بسیار خوب عمل می کنند.
برای شناسایی اثر انگشت کمی باید صبر و تحمل داشته باشید تا این مورد به خوبی انجام شود.
نرم افزار سلامت امروزه در بسیاری از گوشی های هوشمند مشاهده می شود. هوآوی این نرم افزار را با رابط کاربری جذاب همراه ساخته است.
حرارت نمایشگر را می توانید به صورت دستی و پیش فرض تنظیم کنید.
نتیجه
هوآوی تمام تلاش خود را کرده است تا محصولی را روانه بازار کند که از هر نظر بتوان روی آن حساب کرد. بدنه ای مستکحم و ساختاری خوب این گوشی را همراهی می کنند. اما در این میان ضد آب نبودن را می توان یکی از معایب این محصول عنوان کرد. دوربین میت 9 راه جدیدی را در محصولات هوآوی باز کرده است و می توان به عنوان یک پرچمدار بروی آن حساب باز کرد اما باز هم هوآوی می تواند با تلاشی بیشتر در سطح بالاتری قرار گیرد. سخت افزار قدرتمند است که همین مورد به پرچمدار بودن میت 9 تاکید بیشتری را نسبت می دهد.
8.8امتیاز9سخت افزار8.5صفحه نمایش8.6دوربین9.5صدا8.9طراحی9.8باتری7.5ارزش خرید
نسبت به ساير سايت ها بررسى شما بسيار كامل بود مرسى:-bd
الان كه ارزونتر شده ولى شما يه چيز رو اشتباه قيد كرديد… رابط كاربرى كه در تنظيمات يه گزينه اضافه شده كه كاربر اگر خواست ميتونه نرم افزارها رو در يه مكان جدا ببره… مثه سامسونگ… ولى شما گفتيد مكان خاصى براى نرم افزارها نداره
یک نکته خیلی ریز که به نظرم تنها عیب این گوشی هست و کمتر سایتی به اون اشاره کرده(فقط یک سایت اشاره کرده بود)، لرزش بیش از حد فیلم برداری با دوربین این گوشیه، انگار که لرزشگیر استفاده نشده . جالبه که نسخه میت 9 پرو اصلا این مشکلو نداره و حتی کمی کیفیت و عملکرد بهتری هم داره. البته ناگفته نماند که عکسبرداری این گوشی از بهترین هاست.
واقعا واسه برند شدن باید خیلی خیلی چیزا داشت که ظاهرا هواوی در حال حاضر فقط کیفیت نسبی خوبشو داره و بنظرم قیمت این گوشی برای هواوی گرون تموم خواهد شد قطعا کسی که بخواد همچین هزینه ای کنه هواوی جزء سه تا انتخاب اولش هم نخواهد نبود ضمن احترام نسبت به دوستانی که با نظر من مخالفن
سلام با تشکر از شما و ببخشید پیامم اشتباه تایپی داشت .
با توجه به قابلیت هاش، به نظرم فوق العاده اس!
بزرگ بودن صفحه نمایش استفاده رو راحت تر میکنه
در 4 هزار کلمه بررسی، وجود یک کلمه اشتباه مورد خاصی نیست
درود بر شما. از نظر صفحه نمایش با این که با یک نمایشگر 1080 پیکسل روبرو هستیم اما باید آن را جزء بهترین نمایشگرهایی با این روزلوشن دانست. حداکثر روشنایی بهتر از V20 است- باتری عملکرد بسیار بهتری نسبت به V20 دارد- و در آخر از واژه بسیار ضعیف تر نسبت دوربین V20 نباید استفاده کرد
سلام
دوست عزیز ابتدا بخش اسپم ایمیل خود رو چک کنید اگر ایمیل نیامده بود باید به info@sakhtafzarmag.com ایمیل بزنید و درخواست فعال سازی کنید
سلام من تا حالا ۲ ابر ثبت نام کردم تو سایت با دو جیمیل مختلف اما لینک فعال سازی برام نمیاد در قسمت تماس با ما هم مطرح کردم مشکلم رو اما کسی اشخ گو نبود الان چکار کنم یکی راهنمایی کنه با هیمن جیمیل و یک جیمیل دیگه هم ثبت نام کردم با تشکر.
با سلام
من پس از بررسی نزدیک این گوشی نظرات خود را اینگونه می گویم در بخش صفحه نمایش با توجه به سیاست کم مصرف بودن کیفیت قابل قبول درحد گوشی 2 میلیونی را ارایه نداد در بخش دوربین بسیار ضعیف تر نسبت به v20در بخش طراحی بسیار شیک
در کل به نظر بنده اصلا ارزش خرید بالایی با توجه به قیمت ان ندارد و به نظر من v20 گزینه بهتری است:l:l:l:l:l:l
برند باز نیستم
اما هوواوی خیلی مونده تا به سامسونگ و ال جی و اچ تی سی برسه
تجربه چیزی نیست که بخاد به این راحتی بدست بیاد
مثل سامسونگ که تجربه نوت ۷ هزینه سنگینی داشت براش یا جی ۵ ال جی :smiley1:smiley1
ممنون ، این مدل گوشیها با ابعاد بزرگشون طرفدارای خاص خودشو داره ولی خب من که نمیتونم راحت با همچین گوشی کار کنم ضمن اینکه گوشی مشخصات خوبی داره
تو قسمت دوربین
کلمه اصرار اشتباه تایپ شده B-):-))