در فصل بهار هر سال می توان شاهد رویداد هایی بود که هر سال به شکل کاملاً بی تغییری تکرار می شوند. باز شدن شکوفه ها ، سبز شدن شاخ و برگ درختان ، روییدن گل ها و تغییرات آب و هوایی که کم و بیش به سمت گرم شدن هوا میل می کنند. علاوه بر تمامی این ها در فصل بهار هر سال می توان رویداد دیگری را هم به نظاره نشست. درخواست ران گیلبرت از شرکت دیزنی مبنی بر واگذاری حق امتیاز تولید سری بازی های جزیره ی میمون (Monkey Island) به او و بی تفاوتی کامل دیزنی نسبت به این درخواست که هر سال به شکل کاملاً بی تغییری تکرار می شود و اکنون دیگر به جزئی از رویداد های عادی فصل بهار هر سال تبدیل شده است.
طی روز های اخیر بار دیگر شاهد ارائه ی درخواست ران گیلبرت به شرکت دیزنی به منظور واگذاری حق امتیاز سری بازی های جزیره ی میمون توسط دیزنی به او بوده ایم. آقای گیلبرت این بار درخواست خود را از طریق انتشار متن کوتاهی در شبکه ی توییتر به دیزنی اعلام کرده است. متن کوتاهی به این مضمون که دیزنی عزیز، حال که تو هیچ قصدی برای ساختن بازی های کامپیوتری نداری لطفاً حق امتیاز بازی Monkey Island و Maniac Mansion مرا به خودم باز گردان. من حاضرم برای باز پس گیری این عناوین پول کاملاً واقعی بپردازم. البته این برای نخستین بار نیست که آقای گیلبرت به منظور دستیابی به حق امتیاز بازی هایی که سال ها قبل زحمات فراوانی را برای خلق آن ها متحمل شده و در واقع این بازی ها هویت اصلی خود را به او مدیون هستند، درخواست رسمی خود را به صاحب امتیاز فعلی این بازی ها یعنی شرکت دیزنی ارائه می دهد. اما در طی سال های اخیر سران دیزنی با وجود این که دیگر هیچ فعالیتی در دنیای بازی های کامپیوتری ندارند و بعید به نظر می رسد که بخواهند از سری بازی های جزیره ی میمون استفاده ی قابل توجهی بنمایند، هیچ عکس العملی نسبت به درخواست های مکرر ران گیلبرت از خود نشان نداده اند و همچنان سری بازی های جزیره ی میمون را در کنج پستوی خود نگاه داشته اند تا خاک بخورد.
ران گیلبرت (نفر سمت راست) و تیم شیفر (نفر سمت چپ). دو تن از بازی سازان قدیمی عناوین ماجرایی اشاره و کلیک که نقش مهمی در تولید آثاری نظیر مجموعه ی Monkey Island داشته اند
ران گیلبرت بیش از 16 سال قبل با ساخت بازی راز جزیره ی میمون یا The Secret of Monkey Island زمینه ساز تولید مجموعه بازی های جزیره ی میمون در شرکت لوکاس آرتز شد. شرکتی که بعد ها از آن جدا گردید و با تعطیل شدنش در طی سال های گذشته (که با کنار رفتن جورج لوکاس و شرکت فیلم سازی تحت سرپرستی او از حضور در صنعت سرگرمی همراه بود) تمامی امتیاز بازی های کامپیوتری تولید شده در آن (از جمله همین سری جزیره ی میمون) به شرکت دیزنی رسید. اما سران دیزنی هم خیلی زود قید حضور در دنیای بازی های کامپیوتری را زدند و همانند دلالانی که به خرید خانه و رهن دادن آن اشتغال دارند به واگذاری حق امتیاز عناوین پر سود شرکت لوکاس آرتز به سایر شرکت های بازی سازی پرداختند (به عنوان مثال حق امتیاز بهره برداری از مجموعه ی Star Wars برای مدت معینی به شرکت EA رسیده است). با این حال چه در زمان منحل شدن بخش بازی سازی شرکت لوکاس فیلم و چه در زمان کناره گیری شرکت دیزنی از ساخت بازی های کامپیوتری آقای گیلبرت به اعلام این موضوع پرداخته است که حاضر است IP های مد نظر خود (در راس آن ها سری جزیره ی میمون) را از شرکت دیزنی خریداری کرده و بابت آن به این شرکت پول پرداخت نماید. اما هیچ مشخص نیست که بنا به چه دلایلی سران دیزنی تا کنون هیچ عکس العملی نسبت به درخواست های مکرر و کاملاً جدی این بازی ساز قدیمی از خود نشان نداده اند و IP هایی نظیر جزیره ی میمون را همچنان بی استفاده و راکد نگاه داشته اند. هر چه باشد عناوین ماجرایی بازی هایی نیستند که بتوان از طریق آن ها به سود کلانی دست یافت و چه بهتر که حق امتیاز این عناوین در اختیار بازی سازانی نظیر گیلبرت قرار گیرد تا شاید علاقه مندان قدیمی این بازی ها بتوانند در آینده ای نزدیک شاهد ساخت نسخه های تازه ای از آثار محبوب خود باشند. کسی چه می داند؛ شاید بالاخره روزی دل سران دیزنی به رحم بیاید و حق امتیاز سری جزیره ی میمون را به صاحب اصلی و واقعی آن یعنی ران گیلبرت واگذار کنند.
عجب!!!
این دو غول تشن بیشتر به بادیگارد میخورن تا بازیساز.