یک سند متنی که توسط خبرگزاری رویترز رویت شده نشان میدهد که بازی Party Star مجوز انتشار را از حکومت چین برای عرضه در این کشور دریافت کرده است. طبق گزارشها، این بازی یکی از عناوینی است که اخیراً مجوز انتشار را از دولت این کشور گرفته است. در گزارشی دیگر که توسط بلومبرگ منتشر شده اذعان شده که برخی بازیهای دیگر که موفق به دریافت مجوز شدهاند، شامل Watch Out For Candles از کمپانی iDreamSky میشود.
هنوز دقیق مشخص نیست که آیا بازیهای بزرگ از شرکتهایی مانند تنسنت و NetEase که دوتا از بزرگترین بازیسازان این کشور محسوب میشوند در لیست اعطای مجوز قرار داشتهاند یا خیر اما با اعلام خبر اعطای مجوز، طولانیترین دورهی توقف انتشار رسمی بازی در این کشور به پایان رسید و این دورهی زمانی بیش از 9 ماه طول کشید.
حکومت چین در 9 ماه گذشته مجوز انتشار بازی را متوقف کرده بود
رگولاتوری و نهادهای ناظر چینی مسئول این توقف طولانی مدت بودند و به نظر میرسد که آنها در صدد بازنگری کلی در این بخش هستند. علارغم بیزاری دولت چین از بازیهای کامپیوتری، ممنوعیت چهارده سالهی کنسولهای بازی در سال 2015 در این کشور لغو شد و چین بزرگترین بازار گیمینگ را از نظر درآمد (41 میلیارد دلار در سال 2020) در اختیار دارد.
چین با دارا بودن بیش از 655 گیمر موبایلی در این زمینه در جهان پیشتاز است
این سرزمین پهناور همچنین بیشترین گیمرهای موبایل را در خود جای داده است و گیمرهای موبایلی در داخل چینی به 655 میلیون نفر در سال 2021 رسید. در سالهای اخیر سرکوب و مداخلههای دولتی در صنعت تکنولوژی، خصوصا گیمینگ در این کشور بالا بوده و حتی دولت چین و رسانههای حکومتی به بازیهای کامپیوتری لقب تریاک معنوی (spiritual opium) را دادهاند.
بنا بر اعلام خبرگزاری South China Morning Post استفاده از این لغت توسط حکومت چین سابقهی طولانی دارد و به طور سنتی برای مقابله با محصولات فرهنگی خارجی توسط دولت و رسانههای وابسه به آن مورد استفاده قرار میگیرد. کودکان قبل از اعمال محدودیتهای سختگیرانهتر که اخیراً اجرا شد فقط میتوانستند یک ساعت و نیم در روزهای هفته و سه ساعت در روزهای تعطیل به بازی بپردازند.
شرکتهای گیمینگ وعده دادهاند که از قوانین حاکم پیروی کنند اما اعمال مقررات محدود کننده و بیشتر، همچنان قیمت سهام و ارزشگذاری Tencent و NetEase را تهدید میکند. این فقط بازی نیست که چین آن را تحت فشار قرار داده و هماکنون نگرانیهایی وجود دارد که دولت این کشور صنعت 30 میلیارد دلاری استریمینگ را نیز با اجرای مقررات جدیدی مانند محدودکردن درآمد تولیدکنندگان، هدف قرار خواهد داد.
حکومت چین؟؟
کشور یا دولت نمیشه گفت؟؟
سلام، اگر کامل مطلب رو خوانده باشید متوجه میشید که علاوه بر حکومت چین، از الفاظ دیگری مثل “دولت این کشور” “دولت چین” و “سرزمین پهناور” هم استفاده شده.
مهم تیتر خبره که خودش هدف رو میرسونه (( بی b سی استایل))