بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ، الکترونیک، کامپیوتر و برق، در واپسین ساعات از عمر خود به سر می برد. الکامپ 95 را می توان یکی از برترین نمایشگاه های برگزار شده از سری مجموعه های الکامپ دانست؛ صدها شرکت داخلی و خارجی در بزرگترین نمایشگاه حوزه IT، دیجیتال و الکترونیک ایران گرد هم آمده اند تا ضمن به اشتراک گذاری دستاوردهای خود، از توانایی های یکدیگر نیز اطلاع یابند. در یکی از مهمترین بخش های اختصاص یافته به الکامپ 95 شاهد حضور گسترده و پر معنی استارتاپ ها در الکامپ 95 بودیم. بیش از 200 استارتاپ مطرح ایران در سالن 18 نمایشگاه الکامپ گرد هم آمده بودند.
متاسفانه بدون تعریف و تمجید های سنتی و مرسوم در اخبار الکامپ، باید بگوییم که در بررسی بسیاری از ایده های استارتاپی کمتر شاهد نوآوری و ایده های جذاب بودیم؛ بسیاری از استارتاپ های وجود در نمایشگاه شامل اپلیکشن های ساده، تکراری، بدون ایده پردازش قدرتمند و البته نسخه های غیر رایگان بود. اپلیکشن هایی در حوزه شبکه های اجتماعی، سرویس های مشاوره آنلاین، ایده های تبلیغاتی شرکت و کمپانی ها، بازی و… از جمله پر تعداد ترین استارتاپ های موجود در این نمایشگاه بودند.
با این وجود تعدادی از استارتاپ های موجود در این نمایشگاه نیز درخور توجه و البته کاربردی بودند؛ از جمله آنها می توان به “شیر آب هوشمند” از استان فارس، اپلیکشن “واقعیت افزوده” از شرکت پندار، اپلیکشن “جستجو در سرویس های ویدیو با سامانه نظارت هوشمند” از دیدئو و اپلیشکن “پوشه” با کاربرد در زمینه رفع ایراد توسعه دهندگان اشاره کرد.
سالن 18 را می توان یکی از پر بازدید ترین نقاط نمایشگاه الکامپ 95 دانست؛ شاید حتی مدیران این نمایشگاه و سران سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نیز تصور نمی کردند که در انبوه شرکت های فناوری و هزاران دستاورد نوین، مردم و کاربران استارتاپ های ایرانی را تا بدین حد جدی گرفته و برای مشاهده آنها سالن 18 را به پر جمعیت ترین محل الکامپ مبدل سازند. این مسئله نشان از نیاز بیشتر با هدف پوشش، سازماندهی و حمایت از استارتاپ های ایرانی دارد.
استارتاپ امروزه به عنوان یک نقطه مشترک در بین توسعه دهندگان نرم افزار و کامپیوتر در سراسر جهان دیده می شود؛ بسیاری از کشورهای توسعه یافته برنامه های راهبردی و چشم اندازی های طولانی مدت را برای کسب و کارهای کوچک، زود بازده و البته نوآورانه اختصاص داده اند. استارتاپ ها به وسیله افزایش گردش مالی در داخل کشور و حتی به عنوان یک اقتصاد کوچک در خارج از کشور، تامین نیازهای مالی توسعه دهندگان بدون اختصاص سرمایه گذاری های انبوه دولتی، آغاز به کار با سرمایه اندک و البته تشویق جوانان به اجرای ایده های خود که موجب شکوفایی صنعت دیجیتال می گردد، یکی از مهمترین بخش های علمی-اقتصادی-فرهنگی در یک کشور است. استارتاپ یک فرصت شغلی است که دولت در ایجاد آن نقشی ندارد اما می تواند به وسیله پشتیبانی از آن، فضا را برای توسعه و تحقق اهداف استارتاپی فراهم سازد. سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نیز در همین راستا دید خود نسبت به استارتاپ ها را گسترش داده و در مهمترین اقدام، سعی در سازماندهی و گردآوری استارتاپ ها دارد.
ایران از جمله کشورهایی است که با توجه به اقتصاد آسیب پذیر و شکننده خود، نیازمند ایده های استارتاپی در تمامی حوزه ها است. استارتاپ ها پس از رشد و شکوفایی می توانند برخی از نیازهای داخل به خارج از کشور را نیز کمرنگ ساخته و بدون خروج ارز از کشور، یک محیط اقتصادی مستمر را برای کشور فراهم سازند. با تشکر از مدیران و تمامی دست اندرکاران سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برای توجه به این مهم.
سلام دوستان میشه این فیلمو ببینی
https://www.youtube.com/watch?v=PcpJmPOIUkE
بعد نظرتو بگی که کدوم کارت برای رندر بهتره تشکر
امثال کریمی قدوسی به جای اون اراجیف 10 درصد عوارض و ممنوعیت نشر بیاد اینارو حمایت کنه (نه با گرون کردن و تحریم) تا شاهد اینا نباشیم