اگر به خاطر داشته باشید چندی پیش در قالب این مطلب خبر تولید نسخه ای جدید از بازی شرلوک هلمز را به هواداران بازی های ماجرایی داده بودیم. اثری به نام Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter که بر خلاف نسخه های پیشین این مجموعه که اغلب آن ها به دست اعضای استودیو Frogwares ساخته شده بودند، تولید کننده ای کاملاً جدید را در پس خود می بیند و قرار است به دست اعضای استودیو Bigben Interactive ساخته شود. حال اعضای این استودیو نکات جدیدی را در رابطه با اثر در دست تولید شان در اختیار دوست داران دنیای بازی های کامپیوتری و کسانی که به نسخه ی جدید بازی شرلوک هلمز علاقه مند شده اند قرار داده اند تا آن ها بتوانند بیشتر با زیر و بم این بازی آشنا شوند.
اعضای استودیو Bigben Interactive چندی پیش در جریان بر گزاری نمایشگاه هفته ی بازی های کامپیوتری پاریس یا همان Paris Games Week نمایش تازه ی را از بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter ترتیب داده بودند که البته در پشت در های بسته صورت گرفت و تنها برخی از خبر نگاران و ناظران جدی و حرفه ای دنیای بازی های کامپیوتری اجازه ی حضور در آن را یافتند. حال به نظر می رسد که قرار است از آن نمایش غیر علنی چیز هایی هم در اختیار عموم قرار گیرد تا کسانی که نسبت به تجربه ی جدید کارآگاه هلمز در دنیای بازی های کامپیوتری علاقمند و کنجکاو شده اند، بتوانند نکات بیشتری را در رابطه با تازه ترین ماجراجویی جناب هلمز در هنر هشتم دریابند. در این میان نخستین نکته ی جدیدی که در رابطه با بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter فاش شده است به داستان سیال این بازی و نحوه ی روایت کاملاً متفاوت آن مربوط می شود. نکته ی جالبی که در مورد این بخش از بازی می توان به آن اشاره کرد این است که داستان بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter به موجب فعالیت های شما در طول بازی می تواند شاهد دگرگونی های محسوسی شود. به این ترتیب که شما می توانید با فرو رفتن در قالب شخصیت کارآگاه هلمز به جستجوی محیط پیرامون خود بپردازید تا با یافتن سرنخ های مختلف موجود در محیط قادر به حل معما های مربوط به ماموریت های گوناگون و پنج گانه ی موجود در این بازی باشید. جالب این جاست که در میان سر نخ های یافت شده، مواردی وجود دارند که در واقع سر نخ های اشتباه به شمار می روند و می توانند شما را از رسیدن به کلید معمایی که مشغول حل کردن آن هستید باز دارند. اما نکته این جاست که با یافتن این سر نخ های اشتباه و گمراه شدن، داستان بازی همچنان ادامه می یابد و تنها نوع روایت آن است که بر اساس اشتباهات شما تغییر می یابد. البته هنوز مشخص نیست که میزان این سیال بودن و پویایی داستان بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter دقیقاً به چه اندازه ای است اما وجود چنین قابلیتی به خودی خود می تواند جذابیت بیشتری به داستان این بازی ببخشد و کلیت آن را از نوع روایت معمول و خطی موجود در آثار مشابه برهاند.
پیش از این در معرفی ابتدایی خود از این بازی بر اساس اطلاعات موجود در آن زمان به این نکته اشاره کرده بودیم که بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter از دنیایی کاملاً باز و Open World بهره می برد. حال به موجب اطلاعات جدید مربوط به بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter مشخص شده است که ماجراجویی جدید جناب هلمز در دنیای این بازی اثری صد در صد Open World به شمار نمی رود ولی در عین حال پارامتر گردش آزاد به عنوان عنصر اصلی این بازی شناخته می شود. به این ترتیب که شما می توانید به صورت کاملاً آزادانه در محیط این بازی گشت و گذار کنید و به جمع آوری مدارک لازم برای حل معما های این اثر بپردازید. در واقع بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter را شاید بتوان نخستین اثری با حضور کارآگاه شرلوک در دنیای بازی های کامپیوتری قلمداد کرد که چنین قابلیتی را در اختیار گیمر ها قرار می دهد. با این اوصاف شخصاً حدس می زنم که گیم پلی این بازی احتمالاً چیزی مشابه با موارد موجود در بازی Murdered: Soul Suspect خواهد بود. از دیگر نکات تازه ای که می توان در مورد این اثر به آن ها اشاره کرد ویژگی های مربوط به جنبه های فنی و تکنیکی این بازی است. بر اساس اطلاعات موجود، بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter توسط نسخه ی سوم موتور گرافیکی آنریل انجین در دست ساخت است و اعضای استودیو Bigben Interactive از تکنیک رندرینگ مبتنی بر فیزیک PBR در طراحی بخشی از بافت دیداری این بازی استفاده کرده اند. یعنی دقیقاً همان تکنیکی که در ساخت بازی فال آوت 4 استفاده شده است و به سازندگان بازی های کامپیوتری جدید این اجازه را می دهد که بتوانند آزادی عمل بیشتری را در امر نور پردازی پویا و طراحی سایه های تعاملی طی فرآیند ساخت بازی های خود داشته باشند. از سوی دیگر سازندگان بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter به این نکته هم اشاره کرده اند که اثر در دست ساخت آن ها در کیفیت تصویری 1080 پیکسلی اجرا خواهد شد و نرخ فریم آن بر روی دو کنسول خانگی Xbox One و PS4 عدد 30 خواهد بود. در واقع اگر سازندگان این بازی بتوانند نرخ فریم مذکور را در طول اجرای اثر خود ثابت نگاه دارند، فرآیند اجرای بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter با نرخی معادل 30 فریم در ثانیه کاملاً قابل قبول جلوه می کند. چرا که این بازی اثری اکشن و پر زد و خورد محسوب نمی شود و از همین رو انتظار رقم بالاتری در نرخ فریم از آن نمی رود (امری که مورد تایید سازندگان این بازی نیز قرار گرفته است). با این حال سازندگان این اثر اشاره ای به نرخ فریم نسخه ی PC این بازی نداشته اند (در واقع وجود نرخ فریم 30 برای این پلتفرم هم کاملاً محتمل به نظر می رسد). گفتنی است که بازی Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter بر اساس اطلاعات به دست آمده از سازندگان این اثر در ماه مارس سال 2016 میلادی برای انتشار بر روی هر سه پلتفرم ذکر شده در سطور بالا برنامه ریزی شده است و هیچ بعید نیست که علاقمندان کارآگاه هلمز بتوانند بهترین تجربه ی خود در کنار او را در قالب این بازی از سر بگذرانند.
سلام
در این ویدیو ([url]”https://www.youtube.com/watch?v=DCh9Eob0mNY”[/url]) میتونید نحوه سوییچ کردن گرافیک رو ببیند.
باید مثل la noire باشه.
با دیدن این عکس بازی شرلوک هلمز از معماری ساختمانهای کنار خیابان یاد بازی اسنایپر الیت 2 افتادم و تاوت فاحش گرافیکی این دو نسل بازی
سلام من از نرم افزار filmora برای رندر ویدئو استفاده میکنم که به طور پیشفرض از کارت گرافیک پردازنده برای این کار استفاده میکنه و من میخوام از پردازنده گرافیکی جدا استفاده کنه ….. لب تاپم اسوس k46 هست ممنون میشم راهنماییم کنید
واقعا فیلمش که عالیه بازیش رو نمیدونم