اگر چه نمایشگاه گیمز کام اکنون به پایان رسیده است، اما هنوز هم می تواند خبر ساز باشد. طی برگزاری نمایشگاه گیمز کام در هفته ی اخیر، کسانی که در این نمایشگاه و در شهر کلن آلمان حضور یافتند مطمئناً به اطلاعات و محتوا هایی دسترسی داشتند که از دسترس دیگر بازی دوستان خارج بود. به عنوان مثال علاقمندان بازی Rise of the Tomb Raider طی برگزاری نمایشگاه آلمان، می توانستند دمویی 13 دقیقه ای از این اثر را تجربه کنند که سازندگان بازی (اعضای استودیو کریستال داینامیکس) و ناشر آن یعنی مایکرو سافت در اختیارشان قرار داده بود. البته مایکرو سافت اکنون امکان مشاهده ی این دمو را برای همگان فراهم کرده تا دیگر علاقمندان بازی در سایر نقاط جهان هم بتوانند از طریق آن با برشی تازه از جدید ترین نسخه ی سری مهاجم مقبره آشنا شوند.
وقایع این دمو در نزدیکی مرز سوریه جریان داشت (به نظر می رسد که سیبری و سرمای استخوان ترکانش تنها لوکیشن های موجود در این بازی نیستند) و ساختار کلی آن بر طبق همان الگوی آشنای این سبک از بازی ها (آثاری سینمایی نظیر آنچارتد) بنا شده بود. الگویی که می توانیم آن را این گونه هم خلاصه کنیم: پنج دقیقه بازی کن، نیم ساعت کات سین تماشا کن! در این میان لارا پس از تحمل فعل و انفعالات موجود در ابتدای این دمو (که یک تعقیب و گریز کلیشه ای را به تصویر می کشید) به صورت “همینجوری یهویی” در برابر مقبره ای قرار گرفت تا به کشف و اکتشاف آن بپردازد. در واقع گیم پلی به نمایش در آمده در این دمو، بی کم و کاست همان چیزی بود که در نسخه ی قبل آن را تجربه کرده بودیم. به این معنی که نظیر آثار هم سبک (که البته این روز ها با توجه به فست فودی شدن تمام جوانب زندگی روزمره، هواداران فراوانی هم دارند) خود بازی اندک اندک قاشق را به دهانتان می گذاشت و شما مجبور به انجام کار شاقی در طول مرحله ی مذکور نبودید (البته از حق نگذریم ورود به آن غار پر از عقرب یا سکانس فرار پایانی لارا از برابر سیلابی که سمج وار تعقیبش می کرد، نگارنده را حسابی تحت تاثیر قرار داد). به هر حال می توان به صراحت اعلام کرد که در طول این دموی 13 دقیقه ای هیچ نکته ی جدیدی از گیم پلی بازی به نمایش در نیامد و حتی به نظر می رسد که نمایش های پیشین این بازی و مراحل مربوط به سیری، از جذابیت بیشتری برخوردار بودند. اما آن چه مسلم به نظر می رسد این است که با توجه به سطح سلیقه ی حاکم بر دنیای بازی های کامپیوتری در این روزها، بازی Rise of the Tomb Raider قطعاً به اثری محبوب در میان گیمر ها تبدیل خواهد شد و مسلماً فروش بسیار خوبی را نیز تجربه خواهد کرد. گفتنی است که این بازی ابتدا در تاریخ 10 نوامبر امسال به شکل انحصاری برای دو کنسول اکس باکس وان و اکس باکس 360 منتشر می شود و دارندگان دو پلتفرم کامپیوتر های شخصی و پلی استیشن 4 هم می توانند به ترتیب در ابتدا و انتهای سال 2016 این بازی را تجربه کنند. ضمن این که گفته می شود بهترین جنبه های بصری و گرافیکی این بازی نیز مربوط به پلتفرم PC خواهد بود.
ممنون از بابت خبر ولي اين جمله که ميگيد مثل عناوين سينمايي نظير آنچارتد بصورت کليشه اي که 5 دقيقه بازي ميکني 30 دقيقه کات سين تماشا ميکني کاملأ اشتباهه،کافيه يکبار امتيازات آنچارتد رو ببينيد يا نقد هايي که در موردش نوشته شده رو بخونيد يا نيم ساعت افتخار بديد و تجربش کنيد.
اون چيزي که شما بايد مثال ميزدي the order 1886 ميبود وگرنه آنچارتد به گيمپلي ديناميک و سينمايي معروفه اما در طول بازي هيچوقت کنترل رو از دست بازيکن خارج نميکنه و تريلر هايي که از گيمپلي منتشر شده 2 تا 15دقيقه بيشتر نيست که جفتشون 13 دقيقه گيمپلي نمايش ميدن و نهايتأ 2 دقيقه کات سين نشون ميدن،احتمالأ شما فرق گيمپلي رو با کات سين اشتباه گرفتيد،همين سري جديد tomb raider از استاندارد هايي استفاده ميکنه که آنچارتد گسترش داده،طبق گفته ي منتقد ign و کارگردان خود بازي اونها از آنچارتد براي ريبوت tomb raider الهام گرفتن.
بر خلافش order 1886 عليرغم گرافيک فوق العاده اصلأ گيمپلي سريعي نداره و 80% بازي بصورت qte(دکمه زني) و بقيه کات سين،در ضمن uncharted/order/tomb taider هر سه اکشن ادونچر هستن براي همين با هم ديگه مقايسشون کردم.
در ضمن با توجه به يه ذره تجربه اي که دارم اين بازي در سال بعد هيچ شانسي نداره و شايد حتي جزو نامزد هايgoty قرار نگيره تا به الان uncharted4/quantom break/mirror,s edge/ghost reckon/the division عالي بودن و هر کدومشون چيز هاي جديدي ارائه کردن.
اتفاقات این دمو در مرز شمال غربی سوریه (Syria) رخ می داد که در متن هم کاملاً درست بهش اشاره شد.
تشکر آقای حسینی عزیز از زحمات شما. در متن اشاره شده بود مرز سوریه که مرز روسیه درسته.
همه نسخه هاز این بازی یک طرف این نسخه یک طرف.میتونه نامزدبهترین بازی سال باشه.