اینتل دیروز افتتاح جدید ترین کارخانه خود در ایالت اورگن را جشن گرفت و مدیرعامل این شرکت نیز در این مراسم سخرانی کرد. مراسم افتتاحیه با حضور مقامات ارشد دولتی همراه بود و پت گلسینگر مدیرعامل اینتل از تاثیر مثبت شرکتاش بر ایالت اورگن صحبت کرد و بار دیگر، او تاکید کرد که اینتل متعهد است که رهبری آمریکا در تحقیق و توسعه صنایع تراشهسازی را بهبود ببخشد.
- معرفی کارخانه اینتل در آلمان – گسترش اینتل در کل اروپا
- اینتل اوهایو را برای احداث بزرگترین کارخانه سیلیکون جهان انتخاب کرد
اینتل به پاس گرامیداشت روحیهی نوآورانه و به افتخار یکی از بنیانگذاران خود Gordon Moore، و همچنین به دلیل تاثیر او بر صنعت تراشهسازی، محیط 500 هکتاری اطراف این کارخانهی جدید را به نام پارگ گوردون مور نامگذاری کرد.
کارخانه جدید اینتل در اورگن در کنار مرکز اصلی تحقیق و توسعه این شرکت راه اندازی شده
این نامگذاری برای تجلیل از قانون مور و همچنین سرلوحه قراردادن آن در این مجموعهی تحقیقاتی جدید اینتل است. مدیرعامل اینتل در سخنرانی خود بیان کرد:
“از زمان تاسیس اینتل، این کمپانی خود را وقف پیشبرد قانون مور کرده است. این کارخانهی جدید تواناییهای ما را برای ارائهی نقشه راه سریع و جسورانه خود برای پشتیبانی از استراتژی IDM 2.0 تقویت میکند. اورگان مکان قدیمی و مهم در زمینهی تحقیق و توسعهی جهانی در صعنت نیمههادی بوده است و من راه بهتری به جز نامگذاری این پارک به افتخار Gordon Moore برای بزرگداشت میراث او به ذهنم نرسید.”
استراتژی IDM 2.0 به همان برنامهی جاهطلبانه اینتل برای سرمایهگذاری 20 میلیارد دلاری در ساخت کارخانه و بازپسگیری رهبری اینتل و آمریکا در صنعت تراشهسازی اشاره دارد. پارک گوردون مور مقر جهانی سازمان تحقیق و توسعه اینتل است و با خلق معماری جدید ترانزیستور و ویفر سعی در پیشبرد قانون مور دارد.
کارخانه جدید اینتل در اورگن نقش مهمی در فرآیند کلی بهبود نوآوری شرکت دارد و در زمینه ارتقای تکنولوژیهای این کمپانی نیز دخیل است. تیم بسیار بزرگی از 10,000 کارمند و کارکنان Intel در این مرکز فعالیت دارند و این مکان به عنوان یکی از برجستهترین سازمانهای مهندسیِ فرآیند تولید سیلیکون در جهان شناخته میشود.
پارک و فضای سبز اطراف این مجموعه به پاس قدردانی از قانون مور به اسم گوردون مور نام گذاری شده
در طول تاریخ 25 سالهی این مجموعهی تحقیقاتی، مهندسان و دانشمندان دائما با چالشهای فیزیکی برای ساخت چیپستهای بهتر روبرو شدهاند و در طول سالیان گذشته بر این موانع غلبه کردهاند. Intel در این مرکز تحقیقاتی با اختراعاتی مانند فناوری گیت فلزی high-k، ترانزیستورهای tri-gate 3D و سیلیکون فشرده، دائما نوآوریهای مرتبط را در راستای پیشبرد قانون مور خلق کرده است.
Ann Kelleher معاون اجرایی و مدیر کل توسعهی فناوری در اینتل افزود:
“این فناوریهای پیشگامانه همگی در اینجا و در ایالت اورگن به وجود آمدند. با گسترش مجموعهی کنونی خود و افتتاح کارخانهی جدید، ما از موقعیت خوبی برای ارائه نسل بعد تکنولوژیهای مرتبط با تراشهها برخورداریم. تراشه و محصولات نیمههادی برای تثبیت رهبری، اقتصاد آمریکا و انعطاف پذیری زنجیرهی تامین ایالات متحده ضروری است. اینتل تنها شرکتی در جهان است که اکثر موسسات تحقیق و توسعه و کارخانههای تولید آن در داخل خاک آمریکا قرار دارد.”
سال قبل اینتل نقشه راه خود که با عنوان استراتژی IDM 2.0 نیز شناخته میشود را رونمایی کرد و این شرکت با توجه به مشکلات چند سال اخیر، علاقهی فراوانی برای ارتقای تکنولوژی محصولات خود و گسترش ظرفیت تولید اش دارد. برنامهی اینتل در سال 2025 و 2026 وارد مرحلههای نهایی تحویل محصول میشود و این شرکت در نظر دارد تا در آن و پس از آن با تحقیق و توسعه و ساخت مجموعههای تولیدی و تحقیقاتی جدید به پیشبرد تکنولوژیهای ساخت خود کمک کند.
در همین راستا اینتل از RibbonFET که اولین معماری ترانزیستور در ده سال اخیر است رونمایی کرد و این شرکت همچنین قصد دارد از اولین فناوری پیشرفته PowerVia که یک روش تحویل انرژی و برق backside است در محصولات آینده خود استفاده کند. اینتل همچنین در نظر دارد اولین شرکتی باشد که از لیتوگرافی نسل بعد High NA EUV بهرهمند شود.
حیف شد من توی امریکا متولد نشدم 30 ساله دوست دارم برم امریکا ولی هر روز شرایط رفتن سخت تر میشه وصیت کردم اگه تا آخرین روز عمرم نتونستم برم حداقل یه بند انگشتم توی امریکا خاک بشه
واقعاً پیشرفته و عظیمه امریکا