سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی کشور از ثبت رکورد جدیدی در کانال های فارسی زبان تلگرام خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود اسدپور در این خصوص اعلام کرد که براساس آمارهای مرکز ملی فضای مجازی، تعداد کانال های عمومی فارسی زبان در تلگرام از مرز 555 هزار گذشته است. رکورد انتشار مطالب نیز به عدد 1.1 میلیارد نزدیک شده است و باتوجه به اینکه تمام صفحات فارسی زبان در اینترنت حدود 1.2 میلیارد براورد شده است، می توان مطالب منتشر شده در کانال های تلگرام را که همه آنها از بعد از سال 94 ایجاده شده اند، قابل رقابت با کل محتوای سایت های فارسی در تمام این سال ها دانست. جالب اینجاست که با انتشار روزانه 2 تا 3 میلیون مطلب در شبکه مجازی تلگرام، تا اواخر مهر امسال، این شبکه از سایت های فارسی زبان پیشی خواهد گرفت. و اگر حجم مطالب تولید شده در کل شبکه های اجتماعی و برنامه های پیام رسان را به آمار تلگرام اضافه کنیم، حجم مطالب آنها در طول یکسال، از کل تاریخچه وبسایت های فارسی زبان، بالاتر خواهد رفت.
اسدپور در ادامه توضیح داد که از 555 هزار کانال تلگرامی، 20 هزار کانال دارای حداقل 5000 عضو بود و 88 درصد از مطالب منتشر شده جدید و 12 درصد آن بازنشری هستند. البته اینکه چه حجمی از این مطالب کپی از دست یکدیگر است، به صورت دقیق مشخص نیست. وی اضافه کرد: تعداد اعضای کانال ها نزدیک به 720 میلیون است، و با توجه به اعلام تلگرام درخصوص وجود 40 میلیون اکانت ایرانی، به طور متوسط هر کاربر در 18 کانال عضو است. متوسط سن این کانال ها 312 روز است و به طور متوسط 129 روز یعنی 41% این روزها فعالیت دارند. با توجه به این که نزدیک به 70 درصد این کانال ها در یک ماه اخیر فعالیت داشته اند و 30 درصد این کانال ها در یک ماه اخیر هیچ گونه فعالیتی از خود نشان نداده اند، مطالب منتشر شده در کانال ها به طور متوسط 1125 بازدید داشتهاند و در مجموع کل بازدید مطالب کانال های تلگرامی به 1.2 تریلیارد میرسد.
اما جالب ترین نکته در خصوص آمارهای منتشر شده توسط سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی این بود که نشان میداد هرکاربر ایرانی به طور میانگین 30 هزار مطلب از کانال های تلگرام مطالعه کرده است، که با فرض صرف یک دقیقه وقت برای هر مطلب، این کانال ها موجب افزایش 500 ساعتی در سرانه مطالعه کشور شده اند.
اما شما به عنوان یک کاربر این شبکه اجتماعی تا چه اندازه به میزان افزایش سرانه مطالعه توسط تلگرام اعتقاد دارید؟ با وجود این حجم عظیم از اطلاعات تکراری و محتوای غیر علمی و غیر کاربردی در این شبکه اجتماعی، استفاده از آن را باعث بالا بردن سطح سرانه مطالعه در جامعه میدانید؟
یارم نیامد بچه ای را در کوچه تا میخورد زدم
=))=))=))
پیامهای آب دوغ خیاری که خیلی زیاد هست …. از دیدن طالع جوانهای دم بخت با سم اسب تا درمان انواع سرطان با خواندن وردهای عربی !!!! :o:o:o
در مورد اینکه بیشتر مطالب منتشر شده مفید نیستند بنده موافقم
اما در کل تلگرام تاثیر زیادی در بهبود و بالا بردن سطح فکری مردم جامعه داشته
و این خیلی خوبه
500 ساعت مطالعه در مورد اینکه وقتی گرمتونه آب سرد نخورین چون بدنتون انرژی مصرف میکنه گرمش کنه اونوقت گرمتون میشه :))
یا موقع ماه گرفتگی گوشیتونو بزارین رو حالت پرواز :)))))))))