طبق اطلاعات منتشر شده دولت ایالات متحده آمریکا احتمالا محدودیتهای تکنولوژی محور بیشتری را بر علیه چین در آینده قرار است اعمال کند و به نظر میرسد که موضع دولت آمریکا صرفا همراستا با شرکتهای آمریکایی نیست و در همین راستا مایکروسافت در صدد توسعه فعالیت های خود در این کشور است و اخیراً اعلام تایید کرده که قرار است به تازگی افزایش 1000 نفری در مرکز عملیاتی خود در چین را انجام دهد و همچنین محیط کاری شرکتی خود در این کشور را نیز در چند سال آینده ارتقا دهد.
مایکروسافت همین حالا هم بیش از 9,000 نفر را به صورت تمام وقت در چین استخدام کرده و حدود 80 درصد از این افراد متخصصین تحقیق و توسعه و تکنسینها ی این شرکت هستند. این شرکت در همین رابطه اعلام کرده که میزان افراد شاغل را در سال آینده در چین به بیش از 10,000 نفر خواهد رساند. برنامههای مایکروسافت فراتر از اضافه کردن کارمندان به بخش چینی خود است و غول نرمافزاری جهان که در 13 شهر چین دفتر دارد قرار است دفاتر خود در پکن، شانگهای و سوژو را نیز طی پنج سال آینده ارتقا دهد.
مایکروسافت وعده گسترش کارکنان خود در چین به بیش از 10,000 نفر و ارتقای محیط های کاری در این کشور را داده است
خبر توسعه در چین در سالگرد سی سالگی ورود مایکروسافت به بازار این کشور منتشر شده و این کمپانی اعلام کرده که آنها به تقویت عزم و توان خود برای سرمایهگذاری در چین، منابع انسانی، سیستم آموزشی و اکوسیستم محلی این کشور ادامه خواهند داد. مایکروسافت همچنین اذعان کرده که توسعه سریع اقتصاد دیجیتال چین به این شرکت در اجرای اهدافاش در چین کمک میکند.
این خبر در حالی منتشر شده است که روابط بین ایالات متحده آمریکا و چین در سالهای اخیر متشنج شده و هماکنون در یکی از سردترین حالات خود قرار دارد. در اوایل ماه جاری میلادی مقامات آمریکایی به انویدیا و AMD دستور دادند تا فروش پردازندههای گرافیکی رده بالا مبتنی بر هوش مصنوعی را به چین و روسیه متوقف کنند و همچنین تحریمها و محدودیتهای صادراتی دولت آمریکا بر علیه چین و هواوی و صنعت فناوری این کشور آسیایی به تیرهتر کردن این روابط کمک کرده است.
آمریکا در همین راستا چین را متهم به جاسوسی گسترده اقتصادی و نقص مالیکت معنوی کرده است و همچنین تنش میان چین و تایوان بر روابط آمریکا و چین نیز تاثیر گذاشته است. با این حال شرکتهای بزرگ آمریکایی مانند اپل، مایکروسافت و برخی دیگر، نه تنها روابط اقتصادی خود را کاهش ندادهاند بلکه بعضا در پی گسترش آن نیز هستند و خبر اخیر توسعه بیشتر فعالیتهای مایکروسافت در چین برای این کشور مفید خواهد بود.
وضعیت در داخل چین نیز در برخی موارد سختگیرانهتر شده و این کشور بر نظارت بیشتری نهادهای رگولاتوری خود روی آورده و همراه با بحران جهانی ناشی از کرونا، غولهای بزرگ فناوری چینی مانند علی بابا، شیائومی و تنسنت مجبور به کاهش تعدادی از نیروهای خود شدهاند.
خبر افزایش فعالیت های مایکروسافت در چین نشان میدهد که کمپانیهای آمریکایی تماماً امید خود به دومین اقتصاد جهان را از دست ندادهاند و لزوما سرمایهگذاری در این کشور را با توجه به تنش نسبی دولتشان با چین کاهش نمیدهند. تسلا نیز به توسعه کارخانهی شانگهای خود ادامه میدهد و این کارخانه در چین بزرگترین کارخانه تولیدی خودروهای برقی در جهان است.
دیدگاهتان را بنویسید