«عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تازهترین گفتگوی خبری خود اعلام کرد میزان ترانزیت اینترنت ایران در سال گذشته حدود 2.5 برابر شده است. او امیدوار است زیرساختهای لازم برای تبدیل شدن این کشور به هاب ترانزیت اینترنت منطقه فراهم شود.
«عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه، جلسه مقالات رئیسجمهور با فعالان فضای مجازی را بسیار خوب و کارآمد توصیف کرد. او گفت «ابراهیم رئیسی» علاقه دارد نقطه نظرات بخش خصوصی را بشنود تا مشکلات و موانع موجود شناسایی و سپس برطرف شوند. وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد در صورت نیاز به تصویب مصوبهای برای پوشش خلاهای اینترنت در ایران، شورای عالی فضای مجازی و کارگروه اقتصاد دیجیتال در مورد آن تحقیق خواهند کرد.
قدردانی وزیر ارتباطات از تلاشهای «محمد جعفر پور» در افزایش میزان ترانزیت اینترنت در سال گذشته
«زارع پور» تاکید کرد جلسات دورهای وزارتخانه و نهاد ریاستجمهوری با بخشهای خصوصی میتواند برای بهبود وضعیت مشکلات بخش خصوصی کشور موثر واقع شود. او گفت از سال آینده برای شرکت کارگروه اقتصاد دیجیتال در این جلسات نیز گام رو به جلو برداریم. وزیر ارتباطات در ادامه به تغییرات مدیریتی در وزارتخانه مذکور اشاره کرد. او گفت به منظور ایجاد هماهنگی بین بازیگران مختلف شبکه ارتباطی کشور، آقای لاجوردی به عنوان قائم مقام وزیر ارتباطات در حوزه ارتباطی منصوب شده است. «زارع پور» امیدوار است با همت « امیر لاجوردی»، مسیر توسعه و پیشرفت شبکه ارتباطی ایران در سال 1402 افزایش یابد.
وزیر ارتباطات از کارهای موثر آقای «لاجوردی» قدردانی کرد. «عیسی زارع پور» متعقد است بدون حضور او، زیرساختهای لازم برای توسعه پیامرسانهای بومی و داخلی در ایران صورت نمیگرفت. او افزود پیامرسانهای بومی به نقطهای رسیدند که در حال برنامهریزی برای جذب کاربر خارجی و فعالیت در حوزه صادرات هستند. «زارع پور» در ادامه به سابقه کاری «محمد جعفرپور» در حوزه بومیسازی و اصلاح مهندسی شبکه اشاره کرد. او گفت با تلاشهای بیشمار «جعفرپور»، میزان ترانزیت اینترنت ایران در سال گذشته 2.5 شده است و ایران میتواند در آینده نزدیک به اصلیترین صادرکننده اینترنت در منطقه تبدیل شود. گفتنی است «جعفرپور» به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ارتباطات زیرساخت و معاون وزیر نیز منصوب شده است.
شما هاب قطع ارتباطات منطقه می تونید باشید ولی هاب ارتباطات منطقه نگید از شما بر نمیاد. مگر اینکه منطقه طالب فیل.ترنت باشه که نیست. شما هم اصولا آدم هایی نیستید که چشتونو ببندید بگید هر چی رد شد شد مشکلی نیست. دو روز دیگه یکی میگه عبورزیرساخت دارای محتوای حرام، حرام است. باید بکنید بندازید دور.
برا خودتون می گم که توهم زا استفاده می کنید وگرنه برای مردم فقیر شده دیگه فرقی نمیکنه.
آره دیگه با وجود اینترنت ملی هابش از همه جای دنیا رد میشه الی ایران !
ایشون مزاح فرمودن فقط خواستن مارو بخندونن
جدی نگیریم
هابی که اینترنت آزاد میگیره = قیلتر شده ترانزیت میکنه خخخخخخخخخ
خیلی سخن جالبیه😶
والا منم شرایط تبدیل شدن به بروسلی رو دارم،فقط همتشو ندارم
خیلی ممنون که ابزار خنده و جوک رو برای کشورهای منطقه فراهم میکنید.با وجود اینترنت مخابرات و دیتای همراه باز قطعی و لک و هنگ دهن مارو سیروس کرده. اگه درخت بید به اندازه شما رو داشت آناناس میداد.
آقا فکر نمیکنید همون طوری که ارائه اینترنت با محتوای نامناسب برای مردم خودمون درست نیست ، فروش اینترنت سانسور نشده به مردم سایر کشورها و باعث انحراف اونها شدن هم حروم باشه؟
وقتی سرعت اینترنت تو امارات بالای 300 مگابیت بر ثانیس میانگین چرا باید از ایران
که هرچند وقت یک بار کوسه سیم اینترنت رو گاز میگیره یه ماه اینترنت قطع میشه بیان بگیرن ؟؟؟