گاهی اوقات نیاز نیست تا یک گروه تروریستی به خانه شما حمله کرده و شما را مورد سوء قصد قرار دهند و یا اینکه شخصی روی شما عملیات انتحاری انجام دهد. بعضا دیده شده وسایل شخصی دور و بر ما خودشان این مسولیت های خطیر را بر عهده می گیرند. یکی از این وسایل دوست داشتنی می تواند تلفن همراه شما باشد. تصاویری در بخش پوستر وب سایت Reddit منتشر شده که در آن گوشی ال جی G3 به صورت عجیبی منفجر و متلاشی شده و این درحالتی است که گوشی به شارژر متصل و درحال شارژ شدن بوده است. معمولا وقتی این چنین خبرهایی را می شنویم سریعا شارژ یا باتری متفرقه و مربوط به شرکتی دیگر را یکی از عوامل اصلی و مقصر این ماجرا می دانیم. اما در این مورد تمام لوازم نامبرده شده اصلی و مربوط به خود گوشی بوده و هیچ مورد نامربوطی دیده نشده است. یعنی صاحب دستگاه از همان شارژر و باتری عرضه شده همراه گوشی استفاده نموده و ردپای هیچ لوازم دیگری در این ماجرا وجود ندارد.
از عکس ها مشخص است که گوشی در هنگام شارژ شدن روی تخت قرار داشته و هیچ چیزی هم روی آن نبوده تا بخواهیم عامل دیگری را به آن مرتبط کنیم. آتش سوزی به قدری شدید بوده که باعث تخریب بخشی از تشک شده و نکته جالب اینجاست که صاحب گوشی دقیقا یک دقیقه قبل از این اتفاق مشغول کار با دستگاه خود بوده و متوجه هیچ گونه علائم غیر معمول همچون گرم شدن و یا بوی سوختگی نشده است. تصاویر بعد از این اتفاق نشان می دهد که چگونه باتری این گوشی شبیه به یک توده بزرگ زغال شده و همینطور بخشی از قاب گوشی هم سوخته و ذوب شده است. قبلا هم مواردی شبیه به این رخ داده، مثلا در سال 2012 آتش گرفتن ناگهانی گوشی Samsung Galaxy S III یکی از این موارد بوده که بعدها معلوم شد به دلیل خیس شدن گوشی و استفاده از مایکروفر برای خشک کردن آن منجر به حادثه شده و یا موارد دیگری که علت بروز آنها استفاده از لوازم جانبی متفرقه مثل شارژر و باتری اعلام شده بود. اما در این حادثه که برای گوشی LG G3 رقم خورد، هیچ یک از این عوامل نامبرده شده دیده نشده و باید منتظر بود تا عامل اصلی مشخص شود.
نمیخوام بگم اچ تی سی بده ال جی یا هر برند دیگه ایی خوبه
اما با یه گوشی یا یه باتری نمیشه اینطوری نتیجه بگیری
ممنونم دوست عزیز از نظر خوب شما.
سلام
همون طور که یکی از دوستان هم گفتن باتری های لیتیوم یون گاهی اوقات دچار انفجار میشن ؛ مشخصه که مشکل از باتری بوده نه از گوشی ؛ باتری لیتیوم پلیمر خییلی بهتر از باتری لیتیوم یونی هست اما به خاطر قیمت بیشتر برای شرکت ها صرفه ی اقتصادی نداره ؛ اگر اشتباه نکنم فقط شرکت سونی اریکسون بود که توی مدل های سری w700 از باتری پلیمری استفاده کرد و خودم هم این رو داشتم و باتریش برام 7 سال کار کرد .
این ایراد رو نمیشه به شرکت ال جی نسبت داد چون برای هر برند دیگه ای هم ممکنه اتفاق بیفته .
من یه اچ تی سی دیزایر اچ دی دارم الان دقیقا 3 سال میشه هر شب میزنمش شارژ تا صبح میمونه تا حالاهم خدارو شکر نترکیده در ضمن باتریم زیاد ضعیف نشده !!!! این در حالی یه که یکی از دوستام سامسونگ گرند داره بعد از 2 سال کار کرد تو شرایط من با گوشی ( یعنی شب تا صبح تو شارژ) الان باتری وقتی به 60 درصد میرسه گوشی خود به خود خاموش میشه !!! این ازمایش ما بود از نظر کیفیت باتری این دو گوشی که نشون میده چرا اچ تی سی هزینه بیشتری از سامسونگ یا ال جی میگره !!!! کره ای ها فقط با استفاده از لوازم بی کیفیت تر قیمت محصولات خودشون پایین میارن !!!!!!!!! بهتر ادم قبل از دیدن قدرت سخت افزار گوشی به امکانات دیگر هم توجه کنه ….
یکی از بزرگ ترین مشکلات باطری های لیتیم یونی ایجاد انفجار یا اتش سوزی ناگهانی هنگام شارژ شدنه
که البته درصد اون 1 در 10000 گوشیه
حالا مشکل باطری گوشیه ایشون چی بوده خدا داند
البته ممکنه باطری رو تعوض کرده باشه که گمون نکنم
ولی بازم باطری های لیتیوم یونی به محضاین که شارژ فول شد باید از شارژ خارج شه
یک توصیه:
هیچگاه هنگامی که در منزل ( محل شارژ گوشی) نیستید و یا در خواب هستید ( خصوصا شبها) ، گجت خود را به شارژر نزنید .
خدا ب صاحبش رحم کرد
وای بنده خدا یک و نیم میلیونش جلو چشاش سوخت
فکر کن یه درصد گلد ایران زیر بار بره بگه گوشی مورد داشت خسارت و پول دعوا دکترم بده
من منظور نویسنده رو متوجه شدم
2012 بود منظور ایشون
البته 2002 آتیش سوزی رخ داد
موقعی که تیممون نرفت جامجهانی ب ایرلند باختیم دل و دماغ و…. میلیونها ایرانی سوخت
سلام،
سال ٢٠٠٢، گلكسي اس ٣ آيا؟!!!