اولین کنفرانس خبری چهارمین جشنواره وب سایتهای ایران، اول آبان در محل دبیرخانه این جشنواره و با حضور جهانگیر آقازاده، محسن ملایری و علیرضا لاهیجانیان برگزار شد. در ابتدای جلسه، آقای جهانگیر آقازاده دبیر جشنواره در خصوص اهداف کلی و اهمیت برگزاری این جشنواره در سطح ملی سخن گفت و به بخشهای جدید که امسال به جشنواره اضافه شدهاند اشاره کرد. او با اشاره به امکان دسترسی به اینترنت از طریق تلفنهای همراه و تلویزیونهای هوشمند، از افزوده شده شاخه مخصوص این دسته از محصولات در این دوره از جشنواره خبر داد. در همین رابطه و با توجه به اضافه شدن این شاخه به چهارمین جشنواره وب ایران، شرکت گلدیران نماینده رسمی محصولات LG نیز به حمایت رسمی از این جشنواره پرداخته است.
وی سپس به شرکت خاور زمین سیستم و پایگاه خبری وب سایت های ایران (وبنا) به عنوان برگزارکنندگان این جشنواره اشاره کردند و از آمادگی این جشنواره برای جذب حمایت شرکتهای دولتی و خصوصی برای برگزاری هرچه باشکوه تر این مراسم، دعوت به همکاری کردند.
در ادامه محسن ملایری٬ مسئول ستاد اجرایی و دبیرخانه جشنواره با اشاره به تاریخچه آغاز این جشنواره گفت دور اول این جشنواره توسط پایگاه خبری وب سایت های ایران بین 50 وب سایت فارسی برگزار شد و داوران 10 سایت برتر را از این میان انتخاب کردند. در سال ۱۳۸۸ که دومین دوره جشنواره برگزار شد و ثبت نام به حالت آزاد درآمد، تعداد ۸۰۰ وب سایت ثبت نام نمودند که برترین ها در ۱۷ شاخه انتخاب شدند. در سال گذشته نیز با استقبال خوبی از سوی وب سایت ها روبرو بودیم که در کل 2200 سایت ثبت نام کرده و از برترین سایت ها در 54 شاخه مختلف تقدیر گردید. او در ادامه به تشریح اهداف برگزاری این جشنواره پرداخت که از مهمترین آنها میتوان به تشویق تولید محتوای فارسی در فضای اینترنت منطبق بر فرهنگ اسلامی ایرانی٬ ایجاد فرصت سالانه برای رقابت کیفی و کمی در بین وب سایتهای فارسی٬ تشویق وب سایتهای ایرانی جهت رشد و شکوفایی، شناسایی نخبگان و کارآفرینان برتر در حوزه وب و اینترنت و فراهم آوردن محیطی برای همدلی و هم افزایی بین مدیران و صاحبان وب سایت های ایرانی اشاره کرد. ملایری همچنین با اشاره به برنامه های متنوع این دوره از جشنواره٬ از رشد و گستردگی آن نسبت به دوره های پیش خبر داد. وی افزود معرفی برترین ها در هر شاخه به انتخاب داوران و به انتخاب مردم٬ مراسم تقدیر از برندگان٬ کنفرانس یک روزه وب به همراه ارائه مقالات و سخنرانی های کلیدی٬ برگزاری کارگاه های متعدد علمی و تخصصی در کنفرانس وب همراه با ارائه مدرک٬ نمایشگاه جانبی کنفرانس وب و کتاب جامع اطلاعات وب سایت های فارسی از برنامه های این دوره از جشنواره هستند.
آقای ملایری نیز به تنوع گروههای این دوره از جشنواره و مخصوصاً تلفن های همراه و تلویزیون های هوشمند اشاره کردند. در شاخه موبایل گروه هایی مانند بهترین فروشگاه تحت موبایل٬ بهترین نرم افزار تحت موبایل یا بهترین نسخه موبایل وب سایت و در شاخه تلویزیون های هوشمند٬ سبک زندگی٬ آموزشی٬ بازی و تفریح و سرگرمی جزو زیر مجموعه هریک از این دو گروه هستند (لیست کامل گروه های جشنواره در آدرس وب سایت www.IranWebFestival.com قابل دسترسی است. در نهایت نوبت به آقای لاهیجانیان مسئول بازاریابی محصولات صوتی تصویری گلدیران رسید. ایشان با اشاره به سیر تحولی تلویزیون در دنیا، تلویزیون هوشمند را بعنوان نسل جدید تلویزیون ها با قابلیت های متعدد معرفی کرد. سپس وی با اشاره به اهیمت توسعه نرم افزارهای فارسی برای تلویزیون های هوشمند٬ از تسهیلاتی که شرکت ال جی بعنوان حامی این دوره از جشنواره برای توسعه دهندگان نرم افزار تدارک دیده است خبر داد. در پايان اين مراسم خبرنگاران حاضر در جلسه سئوالات خود را از مسئولين برگزاري اين جشنواره پرسيدند که در کل سئوالات چالشي و فني خوبي بود.
اشاره به اين نکته حائز اهميت است که وب سايت سختافزار هم در اين جشنواره شرکت کرده است و اميدوار است بتواند در بين بزرگان حضور داشته باشد.
نه حرفی واسه گفتن نمیمونه واقعا کامل و جامع بیان شده
تو این جلسه هیچ توضیحی درباره داوران داده نشد که چه کسانی هستند و چه سوابقی در این زمینه دارند.
بچه ها نظری در مورد این جشنواره ندارید؟