بروزرسانی: ادامه مخالفت نمایندگان
دیروز در خبرهای اعلام شده که طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی در مجلس در نوبت بررسی قرار گرفته است. حالا یکی از نمایندگان همین مجلس اولین مخالفت با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی را در “فضای مجازی” بروز داده است.
مخالفت با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی
مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران و عضو شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 و رئیس کمیته اقتصاد انرژی مجلس اولین شخص مخالف با طرحی است که روز گذشته برای بررسی به رئیس مجلس تحویل داده شد. توانگر در حساب توئیتر خود در واکنش با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی در یک رشته توئیت گفته است:
اینجانب به عنوان نماینده مردم، ضمن تأکید برگسترش اقتصاد دیجیتال، توسعه شبکه ملی اطلاعات و گسترش توان حاکمیتی جمهوری اسلامی در فضای مجازی، با طرح ارایه شده در مجلس مخالفم. مسأله مجلس، اقتصاد است و دنبال اقتصاد دیجیتال است.
امروز شبکههای اجتماعی و پیامرسان ها محل ارتباط و ابزار کار مردم هستند و بخصوص کسب و کارهای خرد و معاش افراد زیادی به این فضا وابسته است، مسدودسازی شبکههای اجتماعی راهکاری سازنده یا دستکم بهترین راهحل نیست، تعامل و پاسخگو نمودن پلتفرمهای خارجی دستورکار درستتری است.طبق فتوای روشن مقام معظم رهبری مورخ 20/1/98 نقض حریم خصوصی کاربران درفضای مجازی حرام شرعی است، لذا بخشی از طرح که به احراز هویت کاربران ارتباط دارد، در تضاد با آزادی و حریم خصوصی شهروندان قرار دارد. در عین حال که با اصول قانون اساسی نیز در تضاد آشکار است.
توسعه شبکه ملی اطلاعات نیازمند اتخاذ تدابیر سازنده وتشویقی برای جلب مشارکت شهروندان وبخصوص افزایش تولیدات محتوایی و برنامههای کاربردی بومیست و تصمیماتی که ملت را به توسعه این شبکه بدبین کند بالطبع مضرست.
همچنین بیتوجهی وزیرارتباطات و دستگاه فرهنگی دراین زمینه حتما پیگیری میشود.
حالا باید دید که آیا این طرح جنجالی در نهایت به تصویب خواهد رسید و یا با اصلاحاتی مجدداً در دست بررسی قرار خواهد گرفت. پیشبینی شما چیست؟
ادامه مخالفت با طرح محدودیت شبکه های اجتماعی و پیام رسانها
پس از مجید توانگر که اولین نماینده مجلسی بود که مخالفت خود با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانها را در حساب توئیتر خود بروز داد، حالا نمایندگان دیگری هم به اظهار نظر درخصوص این طرح پرداختند و حتی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس یازدهم هم به جنجالهای ایجاد شده در رابطه با این طرح واکنش نشان داد. قالیباف در حساب توئیتر خود گفت:
“باید از تمامی ظرفیتهای قانونگذاری و اجرائی کشور برای توانمندکردن مردم در فضای مجازی با تأکید بر اقتصاد دیجیتال و ارائه خدمات نوین استفاده کرد. رویکرد مجلس یازدهم در مواجهه با فضای مجازی، تأکید بر فرصتمحوری در این فضا به جای تهدیدانگاری است. فرصتها را بدون سیاسیکاری دریابیم.”
اردشیر مطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس نیز در حساب توئیتر خود اعلام کرد که با طرح انسداد کلیه پیامرسانهای خارجی مخالف است. او در ادامه افزود:
“این طرحها اولویت کشور نیست. معیشت بد فعلی را بدتر هم میکند. اولویت مجلس انقلابی بهبود اوضاع معیشتی و دوری از حاشیه است.”
محمد رشیدی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در واکنش به طرح ارائه شده در مجلس در توئیتر گفت:
“شبکه ملی اطلاعات باید به هم افزایی ملی و توسعه فضای مجازی کمک کند، تا با استفاده صحیح از این ظرفیت به رونق کسب و کار و ترویج فرهنگ غنی ایرانی اسلامی بینجامد. بنظرم فیلترینگ در تضاد با این هدف است.”
علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس نیز در گفتگو با خبرگزاری ایسنا عنوان کرد که القای اینکه طرح ساماندهی فضای مجازی به دنبال مسدود کردن همه شبکههای احتماعی است، به نوعی عملیات روانی جریانی است که به دنبال واگذاری همه چیز به بیرون مرزها است. او ضمن اعتراف به اینکه طرح مورد نظر ایراداتی دارد که باید به دور از جنجالهای رسانهای کارشناسی شود، مدعی شد که مردم به جد از مسئولین مطالبه امنیت و آسایش در فضای مجازی را دارند و هر چه سریعتر باید به این دغدغه مردم پاسخ مناسب داد.
بیشتر بخوانید: طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی با حضور نیرویهای مسلح
تمام این کارها بی فایده هستش از اولی تا آخریش … .
فعالیت پیام رسان ها تنها در صورت کسب مجوز و رعایت قوانین کشور : آراه حتما همکاری میکنند جز اینکه روسیه باشی ازت بترسن.
اجباری شدن نصب پیام رسان های داخلی بر روی گوشی های وارداتی : چی نصب زوری اپ داخلی ! بلافاصله پاک میشه دیگه چی داری بگی ؟
احراز هویت کاربران در فضای مجازی : احراز هویت کاربران این همه سال انجام نشده یکبارکی چطور میخواهند انجام بدهند به فرض احراض هویت فیلتر شکن فت و فراوون هستش پنهان میکنند هویت را مگه توی آمریکا احراز هویت نمیشه!!!.
الزامی شدن نظارت پیام رسان ها بر محتوا و فعالیت کاربران : تیر خلاص به پیام رسانهای داخلی است.
الزامی شدن ارائه اطلاعات محرمانه کاربران به مراجع قضایی : رو رو برم یعنی پوشه داکیومنت !!!
اخذ اجازه ولی قانونی برای افراد زیر 18 سال : حتما هم نمیدند والدین این حرف را زدند پدر و مادرها میدونند شما یه کارتون بن تن میکیند مستحجن حتما اجازه میده .
تخصیص پهنای باند دو برابری به پیان رسان های داخلی : میخوای مجانی باشه که چی ؟!
مجازات مسدود نکردن پیام رسان های غیرمجاز و متخلف: مگه خودشون مسئول این کار نیستند !!!
مجازات تولید، انتشار و فروش فیلتر شکن :فروش فیلترشکن جرم باشد یا نه هم آب در هاون کوبیدن است در تلگران به صورت ناشناس میخرند و میفروشند همین الان ایرانی و خارجی همه نوع موجود است توی اینترنت مواد مخدر هم می فروشند چه برسد به فیلترشکن تازه شخصی هم میشه ساخت میدن یکی دیگه کانفلیکت بکنه براشون اگه بلد نیستند .
مجازات خرید و فروش رمز ارز : مجازات خرید و فروش رمز ارز !!؟؟؟ اصلا همینها از روز اول طراحی شده بود از زیر دست دولتها خارج باشه هه هه .
در آخر رو دارین این طرح را اجرا بکنیدش.
چه عجب یکیشون مثل آدم حرف زد . . .
این فقط یه نفره
حریف ۱۹۹ نفره دیگه نمیشه
این مجلس که شورای نگهبان انتخاب کرده و به تائید عده ای کم از مردم رسیده برای همین چیزها به وجود اومده و امیدی بهشون نیست…..
شورای نگهبان تایید صلاحیت میکنه انتخاب کار مردمه
بیشتر شبیه اینه رد صلاحیت میکنه. اگه همه مردم ایران هم بخوان نماینده بشن شورای نگهبان تا 99 درصدشون رد صلاحیت میکنه.
خوب کاری میکنه
قرار نیست هر مفسد مالی و اخلاقی وارد مجلس بشن
آره خب هر مفسدی نباید وارد شه باید برجسته ترینا و گنده هاشون وارد شن الکی که نیست
آره دیگه هر کی که اینا رد صلاحیت کنن فساد مالی و اخلاقی داشته. به خاطر طرز تفکرشون نیست.
آقای امید خوب چیزی گفت
منم موافقم دقیقا باید بهترین و برجسته ترین و باهوش ترین دزد و مفسد با پرونده ای بسیار سیاه تأیید صلاحیت بشه که البته همیشه همینطور بوده