اگر از کاربران محصولات اپل باشید شاید تا به حال Siri را امتحان کرده باشید. اما تجربه نشان می دهد که هنوز کاربران تلفن های هوشمند ارتباط خوبی را با دستیار های مجازی مانند Siri برقرار نکرده اند ، شاید به همین دلیل باشد که اینبار شرکت اپل به دنبال تکنولوژی تشخیص چهره رفته است.
به تازگی اپل اقدام به خرید شرکتی کرده است که به صورت تخصصی به خواندن چهره و حالات افراد می پردازد. Emotient نام شرکت مذکور واقع در کالیفرنیای آمریکا است که از الگوریتم های هوش مصنوعی برای تشخیص بسیاری از تغییر حالت های جزئی در صورت انسان استفاده میکند . هدف این تکنولوژی آن است که بتواند احساسات افراد را در لحظه به درستی تشخیص داده و تفسیر کند. پیش از این ، تکنولوژی شرکت Emotient در حوزه های مختلفی استفاده می شد که از میان آنها می توان به تشخیص احساسات افراد هنگام تماشای تبلیغات ، هنگام خرید از فروشگاه های مختلف و اندازه گیری میزان درد بیماران از روی چهره آنان اشاره کرد. مدیر عامل این شرکت Ken Denman درباره میزان دقت این تکنولوژی معتقد است که تشخیص های آن در 95 درصد موارد دقیق و درست هستند.
به طور کلی تکنولوژی تشخیص صورت در سال های اخیر در مرکز توجه شرکت های بزرگ قرار گرفته و متخصصین هوش مصنوعی نیز به شدت مورد تقاضای این شرکت ها هستند.به عنوان نمونه فیسبوک در حال حاضر از تکنولوژی تشخیص افراد در شبکه اجتماعی خود استفاده میکند و همچنین مارک زاکربرگ گفته است که در صدد طراحی ربات دستیاری با استفاده از هوش مصنوعی است که بتواند میهمانان دم در را تشخیص داده و به آنها خوشامد گویی کند. شرکت گوگل نیز به طور کامل برنامه های خود در زمینه تشخیص تصویر و یادگیری عمیق که از الگوریتم هایی برای حل مسایل پیچیده استفاده میکنند را مشخص کرده است. اپل نیز در ماه های اخیر به شرکت های زیادی با تخصص های مخلف مانند یادگیری ماشینی ، تکنولوژی بیان و ضبط حرکت (Motion Capture ) مراجعه کرده است که اگر تشخیص چهره و احساسات را نیز به آن اضافه کنیم ، می توان گفت که اپل یک سرمایه گذاری کامل در زمینه تکنولوژی های مربوط به هوش مصنوعی انجام داده است و در حال تکمیل دپارتمان خود در این زمینه است که می تواند به پروژه هایی مانند واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی ختم شده که هر دو وابستگی زیادی به تکنولوژی های ذکر شده دارند.همچنین این امکان وجود دارد که اپل در صدد افزودن این تکنولوژی به محصولات بعدی خود باشد و ممکن است که Siri نیز در آینده از ویژگی های آن بهره مند شود.اما اپل هنوز اطلاعات دقیقی را در این باره منتشرنکرده است و با این وجود نمی توان پیش بینی کرد که چه نقشه ای برای هوش مصنوعی کشیده است. همانطور که پس از خرید Beats Music در سال 2014 میلادی ، تقریبا یک سال زمان برد تا این شرکت سرویس پخش موسیقی خود و همچنین رادیو Beats One را منتشر کند.
نمیشه گفت کی از رو دست کی نگاه میکنه. برگ برنده با اونیه که زودتر به اجرا برسه
خوبه ولی یه سری محدیدت هایی هم ایجاد میکنه
فکر کنم مایکروسلفت قبلا ای کارو کردهااااا. چند وقت پبش اتفاقا یه ویدو از نرم افزارشونم داده بودن که خیلی باحال حالات چهره افراد رو تشخیص میداد.
طرفدارای اپل ما رو نزنن!
چند روز پبش هم یه خبر اومد که اپل داره رو ترکیب vr تو زندگی واقعی و خصوصا رابط کاربری مامپبوتر کار میکنه که اونم مدت هاست مایکروسافت با هلولنز داره روش کار میکنه.
به نظر دنباله روی و از رو دست نگا کردن میاد.
بازم میگم، طرفداراش ما رو نزنن. تحقیق وتکنولوژی انحصاری نیست و هر کسی میتونه از هر زمانی و هر جایی کار خودشو کنه