به تازگی تحقیقاتی صورت گرفته که نشان دهد کدامیک از برندهای گوشی بیشترین وفاداری را در میان کاربران آمریکایی دارند. همانطور که انتظار میرفت، اپل در این ماجرا پیشتاز بود. بیش از 90 درصد کاربران آیفون اپل برای انتخاب گوشی بعدی خود کماکان آیفون را انتخاب میکند.
اپل وفادارترین کاربران را در آمریکا دارد
براساس تحقیقات صورت گرفته توسط Consumer Intelligence Research Partnership یکی از دلایل اصلی اینکه کاربران تمایلی به خرید گوشیهای غیر آیفون ندارند، اینست که اپل تنها سازنده گوشیهای iOS است. یعنی کاربران تمایلی ندارند تا روشهای معمول استفاده از گوشی خود را تغییر دهند و با سیستم عامل و نرمافزار جدیدی سر و کله زده و برای انتقال اطلاعات خود به زحمت بیفتند. از همین رو تصمیم به خرید آیفونی جدید میگیرند. در مقابل برای کاربران اندروید مهاجرت از یک گوشی اندرویدی به گوشی اندرویدی برندی دیگر کار چندان سختی نیست.
بعد از اپل، دیگر برندی که میتوانند به وفادارای کاربران خود ببالد، سامسونگ است. این شرکت کرهای با اندکی کمتر از 70 درصد دومین برندی است که کاربران آمریکایی به آن وفادارند. پس از آنها موتورولا در جایگاه سوم قرار دارد. بیش از 40 درصد کاربران گوشیهای این برند در خرید گوشی جدید خود مجددا به سراغ همین برند میروند. البته یک بار دیگر باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که این تحقیق تنها در کشور آمریکا انجام شده و از آنجاییکه برندهای چینی بازار خوبی در این کشور ندارند، این رنکینگ جایی را به خود اختصاص ندادهاند.
در تحقیقات CIRP همچنین اعلام شده که در طول سه ماهه گذشته اپل 43 درصد از سهم گوشیهای فروخته شده در ایالات متحده را در اختیار داشته است. سامسونگ با 31 درصد در رتبه دوم و الجی با 9 درصد در رتبه سوم قرار دارد. با در نظر گرفتن اینکه الجی بازار موبایل را ترک کرده، انتظار سهمش در بازار کمتر و کمتر شود.
اپل جایگاه خود را از شیائومی پس گرفت
جایگاه شیائومی به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ گوشی در جهان چندان ماندگار نبود. اپل در سه ماهه سوم سال جاری موفق شد جایگاه دوم خود را از شرکت چینی پس بگیرد. در جدیدترین گزارش منتشر شده توسط IDC سامسونگ با فروش 69 میلیون دستگاه گوشی و تصاحب 20.8 درصد از سهم بازار در رتبه نخست باقی ماند. در طول دوره مشابه سال قبل این شرکت 80 میلیون گوشی به فروش رسانده بود و 22.7 درصد از سهم بازار را در اختیار داشت.
کوپرتینوییها با تصاحب 15.2 درصد از سهم بازار و فروش 50.4 میلیون آیفون در رتبه دوم قرار گرفتند. شیائومی هم با فروش 44.3 میلیون دستگاه در طول این دوره سه ماهه با در اختیار گرفتن 13.4 درصد از سهم بازار در رتبه سوم قرار گرفت. ویوو و اوپو هم به ترتیب با 10.1 درصد و 10 درصد در رتبههای بعدی قرار داشتند.
در مجموع 331.2 میلیون گوشی در این دوره سه ماهه به فروش رسید که در مقایسه با 354.9 میلیون سال گذشته چیزی در حدود 6 درصد کمتر است.
به ما بگویید که شما تا چه اندازه به برند فعلی گوشی خودتان وفادار هستید؟ اگر قصد خرید گوشی جدیدی داشته باشید، آیا مجدداً برند فعلی گوشی خود را انتخاب خواهید کرد؟
زمانی سونی داشتم ولی ازوقتی نوکیا۳۲۵۰گرفتم دیگه تونوکیاموندم ونتونستم برنددیگه ای بخرم بابتش ضررهم دادم وقتی لومیا۹۲۵ویندوزی گرفتم ازسیستم عاملش ضرردیدم ولی خب هنوزگوشیم بعد۱۰سال سالمه .الانم یک نوکیا۷پلاس دارم که باهیچ گوشی عوض نمیکنم نمیدونم مشکل ازمنه یاازطراحی نوکیاکه گیرکردم توش
به نظر من اینطور چارت ها و نظرسنجی ها درست نیست
شما یک برند داری با سیستم عامل اختصاصی و نرم افزار های اختصاصی خودش.
سر همین خیلی ها نه تنها بخاطر وفاداری بکله به اجبار خواسته یا نا خواسته در پلتفرم میمونند.حالا یا این خواسته هست یعنی مثلا من در پروکریت کلی کار و فایل دارم دیگه با نرم افزار دیگه ای نمتونم اون کارها رو داشته باشم سر همین تو اپل می مونم
یا ناخواسته هست مثلا بخاطر اینکه تقیبا همه ی دوستانم از آی مسیج استفاده میکنند و بخاطر مثلا دروس کلاسی و یا این طور کارها باید با اونها در ارتباط باشم چون ای مسیج توی اندروید نیست ناخواسته مجبودم تو اکوسیستم اپل بمونم
یکی از مسایلی که مطرح میشه اینه که اپل کافیه ای مسیج رو غیر انحصاری کنه انوقت باید دید که چقدر از اپل مهاجرت میکنن
ولی بعد از این ها اگر این دو عامل رو کم کنیم مردمی هستند که اپل رو دوست دارند نه بخاطر آزادی یا برتری و غیره…صرفا بخاطر اینکه انکاری که باید رو نه در حد هیولا ولی در حدی که ادم رو راضی که کار میکنه و بصورت نرم و رضایت بخش…
من تا به امروز اپل نداشتم و احتمالا هم نخواهم داشت ولی میتونم بفهمم یک سیستم عامل پایدار که همیشه کارهای ساده و لازم رو بخوبی انجام میده برای 90 درصد مردم کافیه…و البته بازم باید بگم که در امریکا خب اپل افرهای عالی به دانشاموزان و دانشجویان میده و لپ تاپ و دسکتاپش هم همینطور
البته جزعی از استراتژی هست..شما فکر کن برای بچت با افر های عالی عواملی که بالاتر گفتم میری اپل میخری .یک مک بوک و ایفون..این میره جلو یهو اون بچه شده 40 سالش و هنوز در اکو سیستم مونده …چون چاره ای نداره
ولی کلا در این نظر سنجی قهرمان سامسونگه که با سیستم عامل مشترک 70 درصد رو وفدار نگه داشته…که این درصد رو فکر نمیکنم از اپل (اگر سیستم عاملش انحصاری نبود) بر بیاد
کسی که یه بار آیفون داشته باشه، دیگه حاضر نیست گوشی دیگه ای دستش بگیره.
من به شخصه 3 تا ار سردمداران سامسونگ رو در زمان خودشون داشتم …اینو گفتم که بدونید حسابی با اندورید کار کردنم …..در باره محدودیت ها اپل هم زیاد شنیده بودم ولی بعد از گوشی های اندرویدی که داشتم گفتم بزار یبار اپل بگیریم ببینیم چجوریه…. برای همین هم ریسک نکردم هزینه سنگین بکنم و یه ایفون se مدل 2016 کار کرده گرفتم …که هم ios کار کرده باشم و هم با اپل ……چیزی که متوجه شدم …مسئله محدودیت های اپل به اون شدتی که بین مردم رواج هستش نیستش …مسئله اینه که مردم اصلا بلد نیستن با یه دیوایسی کار بکنن ….توی اندرویدشم طرف 100 تا اپ و پیج باز کرده و نیبندتشون و گوشیشون کلن تو هنگه …هیچوقتم نمیفهمن این هنگی و کندی از چیه ………………میتونم بگم اپل شاهکاره…به لحاظ سیستم عامل و مدیریت برنامه ها ……یعنی اگه مثل سامسونگ ایران رو خوب پشتیبانی میکرد دیگه هیچ دلیلی برای خرید گوشی اندرویدی وجود نداشت …..در حال حاضر هم میخوام یه گوشی اندرویدی بخرم با اینکه از ته دل ناراضی هستم بابت این کار ….اون هم صرفا بخاطر یک سری برنامه ها هستش که روی اپل ندارمشون و باید اکانت سیب اپ و اینا رو بگیرم که اصا بصرفه نیستن و هزینه اشتراک هاشون خیلی زیاده و نرم افزار هاشم مثل نسخه اندروید بروز نیستن…..دوستان اینجا بحث تعصب به یک شرکت و برند نیستش باید کار بکنید تا متوجه حرف من بشید …..
اپل فقط برند سخت افزار نیست بلکه سیستم عامل هم هستد در واقع کسانی که ایفون دارند نمیتوانند به سادگی به سیستم عامل دیگری مهاجرت کنند در واقع ارزیابی برند سخت افزاری درست نیست در مقابل باید ببینیم چند درصد از کسانی که اندروید دارند گوشی بعدی خودرا غیر اندروی انتخاب میکنند در واقع کمتر از 1 درصد اگر اپل هم سیستم عامل اندروید را استفاده میکر انوقت درصد وفاداری مشترینش بسیار کمتر میشد در واقع با این شرایط درصد وفاداری مشتریان ایفون بسیار کم هست
اندروید فقط برای بازی خوب iOS عالیه
سندرم استکهلم چیست؟
سندرم استکهلم پدیده ایست روانی که در آن گروگان حس همدلی، همدردی و وفاداری به گروگانگیر پیدا میکند و در مواقعی این حس وفاداری تا جایی است، که از کسی که جان، مال و آزادیش را تهدید کرده است، دفاع و با اختیار و علاقه خودش را تسلیمش میکند.
علت این عارضه روانی را عموماً نوعی مکانیزم دفاعی دانسته اند.
بله استاد…. بفرمیو