پس از رونمایی از اینترنت 10 گیگابیتی گوگل موسوم به Google Fiber، واکنش کاربران سراسر جهان به این رخداد بزرگ فناوری، بسیار متفاوت بود. برخی از کشورهای پیشرفته جهان بسیار بی تفاوت به این نرخ انتقال اطلاعات از کنار خبر اینترنت فیبری گذشتند، اما برخی از کشور ها به شدت در شوک این خبر باقی ماندند. ایران به عنوان یکی از کشورهای دارای بالاترین تعداد مشترک اینترنت، علاوه بر کسب افتخار به عنوان یکی از کندترین کشورها در ارائه اینترنت، افتخار گران ترین را نیز با خود یدک می کشد.
در روزگاری که تبلیغات بسیاری در خصوص پرداخت قبض، خرید شارژ، خرید محصولات فرهنگی، انجام امور بانکی و ثبت نام در سرویس های مختلف صورت می گیرد، همچنان شاهد اینترنت بی کیفیت و گران قیمتی هستیم که پیش نیاز ارائه خدمات الکترونیک است. سرعت عمل مسئولین در ارائه خدمات الکترونیک در مدت کوتاهی از فراگیر شدن آنها، قابل تقدیر است و به شخصه بسیاری از خدمات مورد نیاز را به صورت اینترنتی انجام می دهم و هزینه و زمان برای مراجعه به بانک یا مراکز مربوطه را به هدر نمی دهم. اما در حالیکه کشور های پیشرفته با ارائه اینترنت پر سرعت و بهبود کیفیت آن، سعی در افزایش بهره وری خدمات الکترونیک دارند، وضعیت اینترنت کشور به شدت ضعیف است. به طور حتم بارها برای دسترسی به وب سایت های داخلی مانند وب سایت بانک ها و مراکز دولتی با مشکل روبرو گردیده اید، یا در زمان پرداخت آنلاین با مشکل قطعی اینترنت و اتمام مهلت 10 دقیقه ای برای انجام خدمات مواجه گردیده اید. تنها راه حل برطرف کردن چنین مشکل بزرگی، بررسی روند پیشرفت کشورهای دیگر در زمینه افزایش سرعت اینترنت است که به طور معمول هر ساله چند رکورد مهم در این بخش شکسته می شود. کشورهای بزرگی هم اکنون بسیاری از خدمات روزانه مانند پخش برنامه های رادیوئی و تلویزیونی، موقعیت یابی و نقشه جغرافیائی و ترافیکی را توسط اینترنت ارائه می کنند. در حالیکه بسیاری از این قابلیت ها در تجهیزات هوشمند امروزی مانند گوشی موبایل و تبلت وجود دارد، کاربران به دلیل سرعت پایین اینترنت، قادر به استفاده از آنها نیستند و در عمل بیشترین کاربرد یک گوشی یا تبلت، انجام بازی و اجرای نرم افزار به صورت آفلاین، برقراری تماسی تلفنی و ارسال پیام کوتاه است. مواردی که در اولین گوشی موبایل تولید شده نیز وجود داشت و تنها با پیشرفت تکنولوژی، حال و هوای آن متفاوت شده است. نکته جالب توجه در سرویس 1 گیگابیتی گوگل، پرداخت تنها 70 دلار در ماه برای فعالسازی و استفاده از آن است که در مقابل پر سرعت ترین سرویس های داخلی، بسیار ارزان قیمت به نظر می رسد. جالب اینجاست که گوگل برای رضایت بیشتر کاربران، یک ترابایت فضای ذخیره سازی در سرویس Google Drive را نیز در نظر گرفته است، زیرا برخی از کاربران، چنین رقمی را گران دانستند! شما در حال حاضر با استفاده از اینترنت 1 گیگابیتی گوگل، قادر به دانلود فیلم های 4K در مدت بسیار کوتاهی خواهید بود و یا فیلم های HD و Full HD را تنها در چند ثانیه دانلود خواهید کرد. به نظر شما ارائه چنین سرویس های پر سرعتی در وضعیت اینترنت کشور تاثیرگذار خواهد بود؟
اینترنت ایران که اوله
من هرازگاهی انلاین بازی میکنم بدترین پینگ رو ایران داره وقتی هم بهشون میگی میگن عالیه پینگ:(
وقتی هنوز توی کشورمون هنوز افرادی هستند که یک مساله ی ساده تبدیل بیت به بایت و بالعکس رو بلد نیستند . سرعت 10 گیگابیت رو ول کنید 10 مگابیت هم واسشون زیاده. 99% از افرادی که تو ایران از اینترنت استفاده میکنن حتی نمیتونن تشخیص بدن سرویسشون بر حسب بیت و بایت سرعتش چقدر میشه 😐 چه برسه بخوان در مورد سرعت انتقال اون در داخل سیستم بحث کنن .
دوستان سرعت انتقال اطلاعات در شبکه بر حسب بیت هست نه بایت…..
این هم 1گیگابیت نه 1گیگابایت… که میشه 125 مگابایت در ثانیه که واقعاً برای ما ایرانیا بهشته اینترنته
دوست عزیز SSD هارد نیست. لطف کنید این عبارت را بدون پیشوند و پسوند و به صورت صحیح بیان کنید.
دوستان عزیز بنده به این موضوع دقت کنید که سرعتی که گوگل ارائه می کند ده گیگابیت است. برای این که این موضوع بهتر قابل درک باشد این عدد را به مگابایت در ثانیه تبدیل کردیم که در این حالت عدد نهایی 1250 مگابایت در ثانیه بدست آمد! برای محاسبه به این لینک مراجعه کنید.
[url]http://www.numion.com/calculators/units.html[/url]
دوست عزيز خيلي ها مثل شما اين موضوع رو متوجه نميشن.شما تا حدي درست ميفرماييد،اين سرعت دقيقا سرعتي هست كه اگه دوتا سيستم رو با كابل شبكه به هم وصل كنيد در اختيار خواهيد داشت كه حدودا ميشه ٢٠٠ الي ٣٠٠ مگابايت در ثانيه كه چنين سرعتي رو فقط با ssd به دست خواهيد آورد،اكثر ماها هارد با سرعت ٥٤٠٠ دور در دقيقه داريم كه حدودا ٣٠-٤٠ مگابايت در ثانيه اطلاعات جابجا مي كنه ولي همين سرعت هم براي دانلود خيلي بالاست ولي همونطور كه ميفرماييد براي استفاده از تمام چنين پهناي باندي نياز به ssd داريم
[quote]یکی به من توضیح بده که چطور میشه فایلی رو با سرعتی بیش از سرعت هارد دیسک دانلود کرد
اخه چطور با عقل جور در میاد وقتی یک هارد ssd که اگه از نوع خوبش باشه نهایت سرعتش 768 مگابایت در ثانیه است. پس امکان نداره سرعت اینترنت از این سرعت رد بشه[/quote]
دوست عزیز اگه توجه کنی سرعت این اینترنت 1 گیگا بیت هست که معادل 128 مگا بایت میشه و سرعت هاردی که شما گفتی چندین برار اینه!
بافر کردن مشکل رو حل می کنه مثل انتقال اطلاعات از هارد به سی پی یو که از رم استفاده می شه .
من هم تو همیت فکر بودم که یه لحظه انتقال اطلاعات از هارد به سی پی یو نطرم رو جلب کرد که به علت تفاوت سرعت با استفاده از رم وبافر کردن اون مشکل رو حل می کنند . برای این هم احتمالا بافر کردن مشکل رو حل خواهد کرد.
اشکم در اومد وقتی این رو با اینترنت خودمون مقایسه کردم!
گوگل داره با این قیمت اینترنت به مردم میده و ما هم مثلا اینترنت “پرسرعت” داریم اینجا
😐
رویایی است دست نیافتنی!
اگر بخواهید با این میزان پهنای باند یک فیلم سه بعدی با حجم 12 هزار مگا بایت را دانلود کنید تنها 9.6 ثانیه طول خواهد کشید!!
یکی به من توضیح بده که چطور میشه فایلی رو با سرعتی بیش از سرعت هارد دیسک دانلود کرد
اخه چطور با عقل جور در میاد وقتی یک هارد ssd که اگه از نوع خوبش باشه نهایت سرعتش 768 مگابایت در ثانیه است. پس امکان نداره سرعت اینترنت از این سرعت رد بشه