اینتل اطلاعات اولیه پردازندههای نسل بعدی خود با نام Ivy Bridge را منتشر کرد. طبق این اطلاعات، در مبحث مصرف توان انقلاب بزرگی در این پردازندهها رخ داده و مصرف پردازندهای مشابه 2600K به 77 وات رسیده است، این در حالی است که مصرف پردازنده 2600K در حدود 95 وات است. طبق گفته مهندسین ارشد اینتل، نسل بعدی پردازندههای اینتل که در سال 2012 وارد بازار خواهند شد، پیشرفت قابل توجهی در بخش آدرسدهی داشته و همین امر سبب بهبود کارایی آنها میگردد. در این خانواده پردازندهها به خانوادههای کوچکتری تقسیم میشوند که شامل HEDT که مخفف (High-End Desktop)، پردازندههای چهارهستهای K برای کاربران حرفهای، standard با نام VPro برای کاربران خانگی و اداری، چهارهستهای T برای کاربرانی که به دنبال کارایی و قیمت مناسب هستند و در نهایت پردازندههای S که کارایی مناسب را در کنار مصرف بهینه دارند، است. پردازندههای HEDT در معماری آینده اینتل قرار میگیرد و با عنوان Ivy Bridge و در قالب سوکت LGA2011 تولید خواهند شد.
پردازندههای K به صورت ضریب باز (Unlocked) و Vpro به صورت ضریب محدود شده (Locked) و با مصرف توان 77 وات تولید میشوند. همچنین مصرف توان پردازندههای چهارهستهای T حدود 65 وات، پردازندههای چهارهستهای S نیز در حدود 45 وات است که حتی کمتر از پردازندههای دوهستهای Corei3 است.
اولین پردازنده Ivy Bridge نیز مدل Core i7-3700 است که دارای 4 هسته و هشت Threadدر کنار 8 مگابایت حافظه نهان L3 است. در ادامه این روند نیز پردازندههای i5-3500 (مشابه 2500K) و i5-3400 (مشابه 2500) با چهار هسته و 6 مگابایت حافظه نهان L3 است که پردازنده i5-3400 فاقد قابلیت Hyper Threading خواهد بود. همچنین پردازندههای دوهستهای Ivy Bridge قابلیت شناسایی حافظههای دوکاناله با فرکانس 1600 مگاهرتز را خواهند داشت. چیپست این نسل نیز مشابه سری 6 اینتل (به جز Q65 و Q67) است. برنامه بعدی اینتل عرضه پردازندههای Ivy Bridge-E خواهد بود که با چیپستهای Q77،H77 و Z77 عرضه خواهند شد.
منبع: Chiphell.com
پس باید منتظر جنگ جهانی سوم باشیم….. های اینتل (های هیتلر)
پس باید منتظر جنگ جهانی سوم باشیم….. های اینتل (های هیتلر)
دوستان خوب سلام
به نظرتون i5-3500 قيمتش وقتی به ايران برسه چند ميشه؟حدودی!به نظرتون بالای 270 هست؟ارزش داره از الان براش وایسيم؟چون تا الان که واسه بولدوزر وايساده بودم!!
سلام.
AMD در مقابل Intel هميشه مي بازه.
اول سپاس بیکران بر مدیریت کارکنان عزیز سایت بابت این مطلب پربار دوم اینکه ivyدر لغت به معنای گیاه پیچک است پس نام این چیپ ست پل پیچکی می باشد پل قبلی شنی بود ای ام دی اومد با بولدزر خرابش کنه بولدزرش افتاد پایین از پل و منهدم شد حالا ببینیم با این پل چطور کنار میاد ودر ضمن میبینیم اینتل لزومی به افزایش هسته های غیر کار آمد نمی بینید وبا چهار هسته به رقابت با هیجده هسته ای های ای ام دی میره وهمیشه پیروزه واقعا مرحبا بر اینتل
http://www.anandtech.com/show/4830/intels-ivy-bridge-architecture-exposed
AMD با FX . حالا هم ایتل با Ivy Bridge . چه جنگ سختی بین اینتل و AMD راه افتاده .