جانمن نوردهیگن را می توان یکی از طراحان اصلی بازی Gone Home لقب داد که در ساخت اثر مذکور نقش قابل توجهی را بر عهده داشت. البته او اکنون دیگر با سازندگان بازی Gone Home یعنی اعضای استودیو Fullbright (که خود یک استودیوی کاملاً تازه کار محسوب می شود) همکاری خاصی ندارد و فعالیت های بازی سازی خود را اینک در استودیوی تازه تاسیس Dim Bulb (که اخیراً توسط خود او تاسیس شده است) ادامه می دهد. استودیویی که به تازگی پروژه ی ساخت بازی جدیدی را تحت سرپرستی نوردهیگن کلید زده است.
بازی جدید استودیو Dim Bulb از نامی نسبتاً طولانی بهره می برد که می توان گفت تا حدودی هم شاعرانه به نظر می آید. این بازی جدید که در واقع نخستین تجربه ی نوردهیگن در استودیوی تازه تاسیس خود محسوب می شود، Where The Water Tastes Like Wine نام دارد که قرار است کم و بیش از ساختاری مشابه با بازی Gone Home بهره ببرد. بازی Gone Home حدود دو سال قبل بود که برای پلتفرم PC عرضه شد و گیم پلی آن تنها مبتنی بر گردش در محیط و پیش بردن داستان بازی از راه گشت و گذار در لوکیشن های مختلف این اثر و تعامل با برخی اجسام موجود در آن ها بود. با این حال این بازی توانست تا حد ممکن اسم و رسم قابل قبولی در میان بسیاری از منتقدان و برخی گیمر ها در کند و به قدر کفایت خود در دنیای بازی های کامپیوتری شناخته شود. حال طراح اصلی آن اثر یعنی جانمن نوردهیگن، که پیش از همکاری با سازندگان بازی Gone Home با استودیو های بازی سازی بسیار سرشناس تری نظیر Sony Computer Entertainment و 2K Marin هم همکاری داشته است، قصد دارد در قالب بازی جدیدی که در دست ساخت دارد، تجربه هایش از بازی Gone Home را به تراز بالا تری هدایت نماید. در واقع او پس از ساختن بازی Gone Home به مدت 5 ماه مسافرتی طولانی را پشت سر نهاده و از بسیاری نقاط جهان از جمله شمال افریقا، شرق آسیا و همچنین شرق اروپا دیدن کرده است. بنا بر گفته های خود او، بازی Where The Water Tastes Like Wine قرار است بخشی از تجربیات مختلفی که او در طی این سفر طولانی از سر گذرانده است را به نوعی بازتاب دهد. او معتقد است که در طول سفر های طولانی و گسترده، می توان مسافران فراوانی را یافت که بخش عمده ای از زندگی خود را به سفر های طول و دراز اختصاص داده اند و از همین رو همواره داستان های فراوان و بسیار جالبی برای بازگویی دارند. و این بازی قرار است محفلی باشد برای بازگویی این دسته از داستان های جالب و بازگو نشده توسط مسافران گوناگون.
به نظر می رسد که بازی Where The Water Tastes Like Wine نیز قرار است به سان تجربه ی پیشین نوردهیگن اثری داستان محور باشد و همانند بازی Gone Home یک رمان تعاملی لقب بگیرد. هر کدام از شخصیت های این بازی مسافرانی هستند که فرسنگ ها از خانه و کاشانه ی خود به دور مانده اند و از همین رو داستان های گوناگونی برای روایت کردن دارند یا این که ماجرا های مختلفی حول و حوش شخصیت آن ها رخ می دهد. داستان ها و ماجرا های کم و زیادی که بخشی از آن ها روایت هایی کاملاً واقعی به شمار می روند و برخی دیگر هم داستان هایی غیر واقعی و سر تا پا خیالی محسوب می شوند. با این حال تمامی این داستان ها مربوط به سفر و مسافران جاده ها می شوند که تعدادی از این مسافران، افراد نام آشنایی هستند که تمامی عمر خود را به سفر های طولانی مدت سپری کرده اند. البته بازی Where The Water Tastes Like Wine تنها روایتگر داستان مسافران سرشناس نیست و به ماجرا های مربوط به سرگشتگان گمنام جاده ها نیز می پردازد. در این میان طراح اصلی این بازی یعنی آقای نوردهیگن معتقد است که تمام افرادی که از شهر و دیار خود گسسته و سفر در طول جاده ها را انتخاب کرده اند، این امر را بنا بر میل شخصی خود انتخاب نکرده و در طول تاریخ امریکا همواره کسانی هم بوده اند که بنا بر دلایل اجتماعی مختلف و به شکل اجباری امر مسافرت کردن را برگزیده اند. در واقع بازی Where The Water Tastes Like Wine قرار است نگاه ویژه ای هم به این دسته از افراد داشته باشد. کسانی که مسافرت کردنشان در حقیقت نوعی مهاجرت محسوب می شود.
به هر حال ساختار کلی بازی Where The Water Tastes Like Wine به گونه ای است که نمی توان از سازندگان آن انتظار انتشار اطلاعات گسترده ای را در رابطه با داستان، شخصیت ها و تم کلی آن داشت. با این حال بر اساس اطلاعات موجود و همچنین معرفی ویدیویی کوتاهی که به تازگی از این بازی صورت گرفته است، به نظر می رسد که داستان بازی Where The Water Tastes Like Wine از یک تم سورئال بهره می برد و از همین رو می توان انتظار روایت منحصر به فردی را از این اثر داشت. وقایع بازی Where The Water Tastes Like Wine در نخستین سال های قرن بیستم میلادی رخ می دهند و بنا بر گفته های سازنده ی اصلی این بازی یعنی جانمن نوردهیگن برای شکل دادن داستان کلی این اثر، از داستان ها و روایت های فولکلور رایج یا مهجور امریکا در یکی دو قرن گذشته بسیار استفاده شده است. در واقع این بازی قرار است به ترسیم روابط شکل گرفته در طول سفر های طولانی، میان افرادی که در خلال این سفر ها با یکدیگر دیدار کرده و آشنا می شوند بپردازد. او همچنین به ذکر این نکته پرداخته است که سیمای کلی بازی Where The Water Tastes Like Wine شبیه به آثار کلاسیک نقش آفرینی ژاپنی خواهد بود که در ساختار آن ها زاویه ی دوربین نوعی حالت از بالا به پایین دارد. اگر چه هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای انتشار این اثر اعلام نشده است، اما به نظر می رسد که بازی Where The Water Tastes Like Wine در سال آینده ی میلادی برای پلتفرم های مبتنی بر کامپیوتر شخصی یعنی ویندوز ، مک و لینوکس عرضه خواهد شد.
عکسشم فراماسونی یه!
احتمالاً دهقان فداکار نیست؟:smiley3