در مطلب پیشین خود (همین امروز) که به کنفرانس اختصاصی شرکت سونی در جریان نمایشگاه TGS امسال اشاره داشت، توضیحات نسبتاً کاملی در مورد عناوین مختلفی که در جریان برگزاری این کنفرانس به نمایش در آمدند ارائه دادیم. اما یکی از عناوینی که در آن متن هیچ اشاره ای به آن نشد، بازی Ni-Oh بود. اثری که قرار است توسط شرکت Tecmo Koei منتشر شود و می تواند یکی از برگ های برنده ی سونی در سال آینده ی میلادی لقب گیرد.
نکته ی جالب در مورد بازی Ni-Oh پروژه ی 11 ساله ای است که صرف ساخت آن شده است. این بازی ابتدا در سال 2004 میلادی توسط شرکت Koei (که در آن زمان به شکل کاملاً مجزا از شرکت Tecmo فعالیت می کرد) معرفی شد و قرار بود در سال 2006 مهمان کنسول خانگی PS3 شود. نکته ی جالب تر این که قرار بود هم زمان با انتشار این بازی، یک فیلم سینمایی با نام Oni نیز روانه ی پرده ی سینما های ژاپن شود. در واقع Oni نام فیلمی بود که کارگردان سرشناس سینمای ژاپن یعنی آکیرا کوروساوا (کارگردان آثار تحسین شده ای نظیر هفت سامورایی و راشومون) قرار بود پس از تکمیل فیلم نامه، کار ساخت آن را آغاز کند اما داس مرگ به او فرصت این کار را نداد. پس از مرگ کوروساوا، پسر او هیسائو با کمک یکی از تهیه کنندگان شرکت Koei یعنی کو شیبوساوا فیلم نامه ی ناتمام فیلم Oni را تکمیل کردند و قرار شد این فیلم نامه در کنار فیلم Oni ، در ساخت بازی Ni-Oh نیز مورد استفاده قرار گیرد. با این حال هیچ کدام از دو محصول فوق به سرانجام مشخصی نرسیدند و کار ساخت هر دوی آن ها نیمه کاره باقی ماند. اما کار ساخت بازی Ni-Oh از سال 2010 میلادی دوباره آغاز شد و در نهایت به تازگی و در کنفرانس انحصاری سونی در نمایشگاه TGS امسال شاهد اعلام رسمی انتشار این بازی در سال آینده ی میلادی توسط شرکت سونی بودیم.
سازنده ی بازی Ni-Oh استودیو Team Ninja است که علاقمندان بازی های کامپیوتری، این استودیو را با فعالیت در تولید سری مشهور و خوش ساخت Ninja Gaiden می شناسند. اعضای استودیو تیم نینجا سعی کرده اند در گیم پلی بازی Ni-Oh به تلفیق سبک گیم پلی اثر مشهور خود یعنی سری نینجا گیدن با گیم پلی آشنا و جذاب سری سولز بپردازند. بنابراین در ساختار گیم پلی این بازی علاوه بر المان های اکشن، شاهد پیاده سازی پارامتر های مربوط به سبک نقش آفرینی نیز خواهیم بود. داستان بازی Ni-Oh در قرن شانزدهم میلادی و در هنگام وقوع جنگ های داخلی ژاپن سپری می شود. در حالی که قهرمان اصلی این بازی سامورایی جوانی است با موهایی به رنگ مو های شخصیت اصلی سری ویچر (گرالت) که پدرش حکمران یکی از مناطق ژاپن محسوب می شود و در واقع مهره ای کلیدی در جریان این جنگ ها به حساب می آید. به نظر می رسد که باس فایت های هیجان انگیز (که اغلبشان نظیر باس های سری سولز هیولا هایی عجیب و غریب هستند) و مبارزات خونین جزو بخش های اصلی گیم پلی این بازی باشند و ساختار بازی چه نظیر سری سولز و چه سری نینجا گیدن بی نهایت درگیر کننده باشد. گفتنی است که بازی Ni-Oh قرار است در تاریخ نامعلومی از سال 2016 میلادی به شکل انحصاری برای کنسول PS4 منتشر شود.
یک ویچر دیگه.
فکر کردم شخصیت ویچر نینجا شده!:emoji1
داداش ماهم مثل تو …
سلام
طبق اطلاعات ما خیر
واسه PC نمیزنن؟:-s
11 سال!:emoji7
این بازی ساختن چه دنگو فنگی داره حالا گرافیکش به روز هستش!
من به بازی های سبک شمشیرزنی ژاپنی و چینی علاقه دارم و به نظرم جای خالیشون تو گیم ها احساس میشه!
یه عناوینی مانند ویچر ولی اینبار با فرهنگ و سنت های شرق دور!
قدیما یه عنوان اونیمانشو بود که به نظر پرطفدار میومد ولی دیگه ادامه داده نشد.
بازی دیناستی واریورز هم که به تاریخ چین می پردازه در سبک و حالت فانتزی به سر میبره و چیزی نیست که بشه جدیش گرفت. موها همه فشن لباس ها همه به سبک امروزی!
برای بازی های تاریخی از غرب ویچر هست از خاور میانه شاهزاده ایرانی هست ولی تو خاور دور خبری نیست!
چهرشو از رو گرالت کپی زدن