کمپانی ژاپنی سونی پس از رونمایی از تلویزیون های مدرن و پیشرفته خود در جریان نمایشگاه CES 2017، قیمت گذاری این تلویزیون ها در رزولوشن 4K را اعلام کرده است. سونی در سالهای اخیر با افزودن امتیازاتی همچون سیستم عامل “اندروید تی وی”، پردازنده های X1 و فناوری HDR در کنار کاهش ضخامت، از مدل های سنتی براویا دور شده و بازار تکراری خود را دفن کرده است. این قیمت ها در حالی اعلام شده است که خبری از قیمت گذاری تلویزیون OLED جدید این شرکت با نام A1 نشده است. این تلویزیون ها با شروع قیمت 1000 دلار در بازار خواهند بود. در سال 2017 طیف گسترده ای از تلویزیون های 4K سونی راهی بازار های جهانی خواهند شد و این تلویزیون ها به فناوری های HDR 10 و پس از بروزرسانی نرم افزار، HGL HDR را پشتیبانی خواهند کرد.
محدوده ابعاد این تلویزیون ها از 43 اینچ آغاز و به 75 اینچ می رسد. این محصولات از Android TV, Google Assistant, و Chromecast نیز پشتیبانی خواهند کرد. این قیمت گذاری در کلاس برچسب قیمت تلویزیون های 2017 از سامسونگ است و مقایسه این محصولات بسته به پارامترهای ما دارد. A1 اولین تولید رسمی OLED در سونی است. به احتمال بسیار زیاد پنل های آن توسط LG تامین می گردد. زیبایی ظاهری و ضخامت بسیار پایین، از جمله موارد قابل تامل در این تلویزیون ها است. Dolby Vision HDR نیز توسط این محصولات پوشش داده می شود. این تلویزیون ها به پردازنده X1 سونی و سیستم نمونه برداری نقشه 4K و پردازش دو گانه مجهز هستند. این محصول در سیستم صوتی خود بسیار جالب عمل کرده و اسپیکرها در نمایشگر تعبیه شده است. کنتراست نزدیک به صفر و 8 میلیون پیکسل واقعی در پنل به کار رفته است. سونی از موتور اختصاصی TRILUMINOS نیز بهره گرفته است.
A1 شامل تلویزیون های هوشمندی است که به سیستم عامل اندروید تی وی تجهیز شده اند. دسترسی به Google Play، مرورگر کروم و صد ها اپلیکشین اندروید نیز برای این سیستم عامل قابل دسترس است. همچنین رابط کاربری اتصال بی سیم گوشی های هوشمند، تبلت و نوت بوک نیز برای A1 در دسترس است. فهرست اختصاصی سونی نیز به این سیستم عامل افزوده شده است. کاربران در حین تماشای محتوا قادر به کنترل موارد مورد علاقه خود و کار با سامانه های هوشمند هستند. A1 از Chromecast ها نیز پشتیبانی اختصاصی می کند. Android TV 7.0 در تمامی مدل های OLED نصب شده است. در حال حاضر قیمت گذاری اعلام نشده است اما اولین تلویزیون های OLED سونی در بهار وارد بازار های جهانی خواهند شد. در ادامه شاهد قیمت تلویزیون های جدید این شرکت خواهید بود.
4K + HDR10 + Dolby Vision capable |
4K + HDR10 capable |
همیشه سونی گرونه از همون قدیم
من یه مدل 43 اینچ w800c اندرویدی دارم. نداشتن منو فارسی به نظر من ضعف حساب نمیاد.با نرم افزار mx player که از پلی استور نصب کردم زیر نویس فارسی رو خیلی قشنگ نشون میده. کیفیت تصویرش فوق العادست.امکاناتش خیلی خوبه ولی برای کسی که بتونه استفاده کنه.یعنی بلد باشه و سر در بیاره.
مشکلات نداشتن منوی فارسی در محصولاته سونی در کل منوی فارسی ندارد این یه مشکل و دوم اینکه از زیرنویس فارسی هم ساپورت نمیکنه …….در کل در نوع ساخته تی وی های اصلش واقعن کیفیت دارند البته نه سونی چین و یا مشترک ……….حتی سونی ساخت مالزی هم خوبه چه رسد خود ژاپن تولید کنه .
یکی از مشکلات سری براویا سونی عدم پشتیبانی زیرنویس فارسی … یا حداقلش من که نتوستم run کنم همراه با فیلم
کلی هم آموزش دربارش خوندم .. نشد که بشه