عزم مسئولین برای جایگزینی پیام رسان های خارجی جزم شده است.تا جایی که دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرده است که تا سال آینده پیام رسان های داخلی جایگزین نسخه های خارجی می شوند.فارغ از اینکه پیام رسان های داخلی چه خدمات و مزایای بهتری را می توانند به کاربران ایرانی ارائه دهند،می توان به این نکته اشاره کرد که یکی از شعارهای تبلیغاتی دولت یازدهم،حفظ دسترسی مردم به شبکه های اجتماعی بود.حال به نظر می رسد که دولت قصد دارد با تفسیر غلط شعار خود مبنی بر اینکه می توان بجای شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی از نسخه های داخلی آن ها استفاده کرد،قصد محدود کردن دسترسی مردم به این شبکه ها را داشته باشد.در ادامه به مشروح سخنان دبیر شورای عالی فضای مجازی در مورد این طرح می پردازیم:
به گزارش تسنیم؛ سید ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات براساس اصول انقلاب در حال شکلگیری است، اظهار کرد: در دولت یازدهم به شبکه ملی اطلاعات توجه خاصی شد و شاید بتوانیم آن را در رأس موارد موفق کارنامه دولت یازدهم قرار دهیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در راستای تبیین الزامات و خصوصیات این شبکه نیازمند توجه به 24 نظام بودیم، اظهار کرد: خودگردانی مدیریت، خوداختیاری در طراحی فنی، حکمرانی در شبکه، بلوغ شبکه، رصد متمرکز، شبکههای مستقل اختصاصی برای زیرساختهای حیاتی کشور و داشتن مهندسی ترافیک داخلی بخشی از این نظامات است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پایه کاربردی نظیر ایمیل، پیامرسان و موتور جستجو هم گامهای بعدی هستند که اقدامات خوبی در راستای آن صورت گرفته است و ظرف یک سال آینده شبکههای پیام رسان داخلی جایگزین خارجی میشوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در بخش خدمات سلامت هم پدر و مادرها نیازمند فضایی سالم برای فرزندان خود در برابر حجم عظیم اینترنت هستند، گفت: شاید در کشور ما به نسبت دیگر کشورها اتفاق خاصی صورت نگرفته بود اما امیدواریم با شبکه ملی اطلاعات فضای مورد نیاز آنها را هم پاسخگو باشیم تا شبکهای مطابق نیاز افراد و سنین خاص شکل گیرد.
فیروزآبادی با بیان اینکه در فضای مجازی یک عدم توازن در بخش اقتصاد مشاهده میشود، متذکر شد: لایه تلکام 35 درصد اقتصاد این فضا را به خود اختصاص داده و این حجم در دولت یازدهم بزرگتر شده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه 53 درصد اقتصاد در حوزه کسب و کارهای تراکنش مالی است، گفت: اقتصاد فضای مجازی 40 میلیارد دلار است که با آن فاصله زیادی داریم.
بسیاری از ایرانیان عزیز تنها به مزایای پیام رسان های خارجی توجه دارد درحالی که از این مهم بی خبر هستند که بسیاری از سرویس های جاسوسی غرب از طریق این رسانه ها و دنبال کردن فعالیت های کاربران ایرانی در جهت نفوذ و برنامه ریزی اهداف آینده خود بر علیه ایران تلاش شبانه روزی دارند.
کشور روسیه از دست کشورهایی است که برای شهروندان خود از سیستم عامل موبایل منحصر بفرد کشور روسیه استفاده خواهد کرد.
کشور ایران و به طور کلی منطقه خاورمیانه در شرایطی امنیتی خاصی است که این قبیل تدابیر دولت می تواند امنیت کاربران و کشور را بهبود بخشد.
سلام
غالبا این ارور وقتی اتفاق میفته که مشکلی در اسم انتخابیتون باشه.
سعی کنید فقط از حروف و اعداد استفاده کنید.
عالی:-bd:-bd
یه سوال بی ربط کسی میدونه این پیغام یعنی چی؟؟؟؟ وقتی رو برنامه کلیک میکنم اینو می نویسه ::: the file name directory name or volume label syntax is incorrect
چرا اینقدر الکی جوش میارید؟ تا یه خبر توی یه جا انتشار میشه از زمین و آسمون میریزید و بهش حمله می کنید
درست مثل وقتی که یه خبر دروغ مثل مرگ فلان بازیگر توی شبکه های مضخرف و اعتیاد آور اجتماعی پخش میشه (حالا بیاید به من فحش بدید =)) )
آره شبکه های اجتماعی میتونه به کارها سرعت ببخشه ولی توی ایران مثل سرطان میمونه ، یه جور انگله و همه درگیرشن ، همه بهش اعتیاد کامل دارن اگر هم بگن فردا قطع میشه همه سکته میکنیم! (فقط تو ایران اینجوریه) حالا اگر هم بخوان بهش نظارت کنن ناراحت میشیم چون فکر میکنین اگه فردا فلان شایعه رو پخش کنیم یا به فلان کس توهین کنیم سریع میان یغمونو میگیرن! ولی اینطور نیست
خیالتون راحت هیچ وقت نمیتونن این برنامه رو اجرا کنن و اگر هم میتونستن هیچ وقت نمیشه یه جمعیت عظیم رو کنتترل کرد و شما میتونید به فحش دادن با خیال راحت ادامه بدید!
یک سوال داشتم راجب پیام رسان های داخلی من کارت ملیم منقضی شده و شناسنامه ام هم گم شده و رضایت نامه والدین ندارم آیا میتونم از مرورگر داخلی استفاده کنم :smiley2
خود کرده را تدبیر نیست…
هموطنان گرامی خدمات بومی خیلی عالیه و اگه دست بخش خصوصی باشه و بطور رقابتی عادی باشه کم کم مردم تشویق میشوند از مسنجر داخلی استفاده کنند ولی اگه دولت بخواهد خفقان ایجاد کند و اجباری مردم را مجبور کندبا دنیا قطع ارتباط کنند و ایران بشود کره شمالی شماره دو به هیچ عنوان پذیرفته نیست همه میدانند چرا که شاه خائن وطن فروش هم با مسله حجاب قبر خودش را درست کرد مردم اگر ازادی هایشان را از دست بدهند از ان دفاع میکنند البته مدتی سکوت میکنند تا ببینند چه میشود و بعد خیلی طبیعی استفراغ میکنند و خود را رها میکنند چرا که خفقان تهوع اور است حتی اگر خفقان بنفع مردم باشد نمیتواند با حالت اجبار باشد مثلا خود من نماز میخوانم مسلمانم ولی در فضاهایی بودم که مرا به نماز اجبار میکردند و جالب است که من در ان مکان ها به انواع اشکال نماز نمیخواندم و میدانستم گناه است و نماز واجب است ولی وقتی میخواستم نماز در حال اجبار بخوانم حالت تهوع داشتم بنابراین هیچ مسوول نادانی نباید مردم را اجبار کنند پیام رسان داخلی استفاده کنند سلب ازادی های مخصوصا خصوصی باعث تهوع در ملت میشود حتی اگر سلب ازادی باعث پیشرفت مردم شود اما نمونه کره شمالی حرف مرا نقض میکند چرا؟!!!!
بدلیل فرهنگ متفاوت مردم کره و چین اغلب انها زیر نظر مستبد ترین نظام های جهان حس خوشبختی دارند و دقت کنید هنوز که هنوزه کمونیستی مانده اند و و خیال تغییر هم ندارند و محدودیت های شدیدی دارند و خودشان هم میخواهند بحثش طولانیست اما ایرانی ها نوعی فرهنگ ازادی خواهی و بی برنامگی دارند و بشدت از کار تلاش زیاد و زندگی دقیق هراس دارند و این را در گفته های اغلب طبقه عام مردم میشنوید و اگر کسی بخواهد انها را کنترل کند چه شرق باشد چه غرب چه داخلی چه خارجی عاقبتش دردناک است مردم باید اگاهانه از پیام رسان داخلی با حفظ ازادی و حق انتخاب استفاده کنند و کم کم اعتمادشان جلب میشود و باید مطمن شوند شنود نمیشوند جاسوسی نمیشوند تا خودشان بسمت شبکه داخلی هجوم بیاورند والا بفهمند انها کنترل میشوند تضمین میکنم هرگز بسمت ان نخواهند امد حتی اگر برای عضویت نفری یک ملیون تومان هدیه بدهید ممکن است عضو شوند پول را بگیرند اما استفاده نخواهند کرد مطمن باشید این واقعیت اجتماع ماست ملت ما اینجور است نظر من نیست واقعیت است مثلا ترامپ زبان درازی کرده برای ملت و ببینید ملت 22 بهمن که بشود چجوری سیلی میزنند توی گوش این مردک سرمایه دار فاسد نوکر اسراییل که جرات نکند غلط زیادی کند حال ملت ایران عجیب است کسی ازادی و غرورشان را بشکند بیچاره اش میکنند شوخی ندارند یهو جان برکف میشوند و واویلا میشود …
با پیام رسان های خارجی خداحافطی کنید!
باشه حتما =))
مشروح سخنان در سایت “شورای عالی فضای مجازی” موجوده
البته من بعید میدونم واقعا بشه همه چیز رو بومی سازی کرد
ممنون از دقت و اطلاعتون.اصلاح شد
سلام
اول نمی دونم چرا این دوستان این قدر دنبال داخلی کردن همه چی هستن ؟؟؟ تو صنعت خودرو به شدت ضربه خوردیم . چرا ؟ چون فقط شرکت های داخلی وابسته به دولت دارن ماشین می سازن و ماشین های خارجی کلی گمرک و … دارن و …
این میشه حمایت کورکورانه از داخل. نتیجش هم همه داریم با چشممون می بینیم.
خیلی دوست دارم بدونم چند درصد از تصادف ها تو ایران ((متاسفانه)) باعث مرگ میشن. این درصد تو بریتانیا 1.2 هست . آره انقدر کمه . اونم تو بریتانیا که بیشتر اوقات در حال بارون اومدن هست و جاده ها خیس هستن.
برگردیم به تکنولوژی
این همه هزینه و… که چی ؟ که تهش انحصاری بشه. رقابت رو تو این زمینه هم از بین بره؟ جدا ؟؟:smiley8:smiley8:l:-D/-):emoji6
یه سوال دیگه : این موتور جست و جو ملی برای چی هست ؟ وقتی گوگل و بینگ و یاهو رو داریم ؟ بهتر نیست که این هزینه رو تو یه سری جاهای دیگه بکنیم ؟؟تصفیه خونه های اهواز ژنراتور ندارن و با قطع برق 1 روزه که به دلیل خاک و باران نم نم بعدش رو تجهیزات برق بود ، آب اهواز کلا قطع شد. البته معمولیش هم بدون پمپ آب داخل خونه ، آب داخل خونه نمیاد و بدون تصفیه خونگی 6 تا 9 مرحله ای نمیشه خوردش:emoji1 این هزینه ها این جا واجب تر نیستن ؟؟ خییلی جاهای دیگه هم هست که میشه مثال زد و این یکیش بود.:smiley7
این اینترنت ملی به تنهایی اصلا چیز بدی نیست ولی وقتی هیچ شرکت درست حسابی خارجی تو ایران سرور نداره و تقریبا تمام ترافیک مصرفی من خارجی هستن چی باید بگم ؟؟ اینم بگم که ایران تو تولید محتوا علمی و … تو سطح وب خیلی مشکل داره. بیشتر مطالب که تو وب به زبان فارسی منتشر می شن بی کیفیت هستن ( به جز چند سایت خاص مثل همین جا ) . چند وقت پیش داشتم تو گوگل اکانتم سرچ هام رو نگاه می کردم. خیلی جالب بود که همه یا انگلیسی بودن یا بعد یه سرچ فارسی و پیدا نکردن جواب ، دوباره به انگلیسی سرچ کردم:emoji1=))=))
از همه این ها نتیجه میشه که قطع اینترنت کاملا اشتباهه و همچنین حمایت کورکورانه جز آسیب به این بخش کار دیگه ای نمی کنه. :smiley7
امیدوارم این بخش مثل صنعت خودرو سازی نشه
موفق باشید
بیچاره شدیم رفت کههههههه:-((:-((
نتیجه نهایی این اقدامات به ضرر خودشون تموم خواهد شد چون بی اعتمادی مردم رو در پی خواهد داشت
مرگ بر امریکا :D:D:D:D:D:D
همه چیزو که ازمون گرفتن اینم روش.کلا مسئولین برای محدودیت و مسدودیت همیشه عزم جزمی دارن!
هرچیبیادسرمون حقمونه
من یکی که خسته شدماز بس خبرای نا امیدکننده خوندم اینکهدارم از بین رفتن ذره ذره وطنم رو به چشم ببینم خسته شدم
واقعا جالبه که تمام آزادی های مردم رو مدیریت میکنن و کسی هم جرات نداره صداش در بیاد.
جایگزین کردن سرویس های پیام رسان برای جاسوسی مردم چرا اینقدر مردم رو محدود میکنن ?تا کی اینجوری میتونن ادامه بدن به خدا همه دیگه خسته شدیم .
آقای روحانی ممنون بابت همه خوش قولی هات
وااای بدبخت شدیم اینا یه دفه که نمیان اینترنت جهانیو قطع کنن کم کم اینکارو میکنن.ولی امیدوارم فقط فیلتر کنن بشه با فیلتر شکن رفت.
من بمیرم تو پیام رسان های داخلی نمیرم.هدف معلومه چیه دیگه کنترل کامل مردم و پر کردن مغزشون با دروغ.
امیدوارم امریکا پروژه اینترنت ماهواره ای رو اجرا کنه اینا از ریشه شکست بخورن.
حرف مفت !!!
جایگزین کنید ببینیم کی استفاده میکنه!
البته اینطور که بوش میاد میخوان اینترنت رو 10 برابر گرون کنن که ملت مجبور بشن از همین آشغالای داخلی استفاده کنن!
اینا همش دروغ است برای بدنام کردن دکتر روحانی
عملا دیگه نمی دونم چی بگم:«خدمات پایه کاربردی نظیر ایمیل، پیامرسان و موتور جستجو هم گامهای بعدی هستند»
یعنی میخوان دسترسی مارو از جی میل و گوگل قطع کنن؟:o
اینا چیزی جز بالا بردن نارضایتی و از دست دادن اعتماد مردم نیست! فکر هم نکنم با گذشت زمان کسی این چیزها رو فراموش کنه و مثلا 20 سال دیگه بگن اینجا گل و سنبله.
همه یادشون می مونه چی بود چی شد.
“تا سال آینده پیام رسان های داخلی جایگزین نسخه های داخلی می شوند”
تو تلگرام این رو اشتباه نوشیتید اون “داخلی” دوم باید با خارجی عوض بشه