موضوعات داغ
  • نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۲۵
  • بازی GTA VI
  • هوش مصنوعی
  • استارلینک
  • چت‌بات‌ها
  • دینو
سخت افزار مگ
  • اخبار و مقالات
    • گوشی موبایل
      • لوازم جانبی موبایل
    • تبلت
    • لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • مادربرد
      • پردازنده مرکزی
      • کارت گرافیک
      • تجهیزات ذخیره سازی
      • حافظه
      • صفحه نمایش
      • تجهیزات جانبی
    • تصویرگری دیجیتال
    • صوتی و تصویری
    • شبکه
    • نرم افزار و بازی
    • کالبدشکافی قطعات
    • مطالب گوناگون
  • لیست قیمت
    • گوشی موبایل
      • لیست قیمت روز گوشی‌های سامسونگ
      • لیست قیمت روز گوشی‌های شیائومی
      • لیست قیمت روز گوشی‌های هواوی
      • لیست قیمت روز گوشی های آنر
    • تبلت
    • لپ‌تاپ
    • قطعات کامپیوتر
      • لیست قیمت پردازنده
    • محصولات اپل
    • تجهیزات شبکه
    • لوازم خانگی
    • صوتی و تصویری
    • دوربین دیجیتال
    • تجهیزات بازی
    • خودرو
  • بررسی
    • بررسی گوشی موبایل
    • بررسی تبلت
    • بررسی لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • بررسی کولر و فن
      • بررسی مادربرد
      • بررسی کارت گرافیک
      • بررسی تجهیزات ذخیره سازی
      • بررسی حافظه
      • بررسی منبع تغذیه و کیس
      • بررسی تجهیزات جانبی
      • بررسی صفحه نمایش
    • بررسی تصویرگری دیجیتال
    • بررسی صوتی و تصویری
    • بررسی شبکه
    • بررسی نرم افزار و بازی
    • بررسی گوناگون
  • راهنمای خرید
    • سیستم پیشنهادی
  • دانلود
  • ویژه
    • مسابقات
    • نمایشگاه
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

مطالب گوناگون

مصاحبه باراک اوباما درباره آینده تکنولوژی و هوش مصنوعی با نشریه Wired (بخش سوم و پایانی)

Avatarتوسط محمد یوسفی زاده ·23 مهر 139522 اسفند 1398· 2

در دو شب گذشته، بخش های اول و دوم از مصاحبه باراک اوباما، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا، با نشریه Wired و مدیر آزمایشگاه رسانه ای دانشگاه MIT را درباره هوش مصنوعی و چالش های آن در آینده بشر خواندید. امشب هم با سومین بخش و در واقع بخش پایانی این مصاحبه همراه ما باشید.

ایتو: به نظرم ما در یک عصر طلایی قرار داریم که مردم دوست دارن با هم صحبت کنن. اگر بتونیم مطمئن بشیم که کمک ها و انرژی موجود برای پشتیبانی از اشتراک آزادانه اطلاعات صرف میشه موفقیت چشمگیری به دست آوردیم. همچین موفقیتی در خلا به وجود نمیاد و باید به چشم یک جامعه جهانی بهش نگاه کرد.

اوباما: به نظر من حق با جوییه و به همین دلیل ما مجموعه از گفت و گو ها رو با تمام کسانی که به این زمینه علاقمند هستن آغاز کردیم. یک موردی که زیاد دربارش صحبت نشده و به نظرم باید بهش توجه کنیم اینه که ما می بایست درباره کاربردهای این تکنولوژی در اقتصاد خوب فکر کنیم. چون خیلی از مردم به نگرانی های دانشمندان علاقه ای ندارن و ترجیح میدن فکر کنن “خب، حالا با همه این حرفا، قراره یه روزی ماشین ها جای منو تو کارم بگیرن؟”

من ترجیح میدم نیمه پر لیوان رو ببینم. از نقطه نظر تاریخی ما خوب با تکنولوژی ها کنار اومدیم و مردم متوجه شدن که شغل های جدید هم به وجود میان، میتونن از جایی به جای دیگه برن و استانداردهای زندگی به تدریج بالاتر بره. به نظرم ما تقریبا تو یه دوره متفاوتی زندگی میکنیم چون کاربردهای اجتناب ناپذیر هوش مصنوعی و سایر تکنولوژی ها شرایط جدیدی ایجاد کرده. افرادی که مهارت های زیادی دارن در این سیستم ها به خوبی پیشرفت میکنن. اونها میتونن مهارت هاشون رو افزایش بدن و ازشون به عنوان ابزار پیشرفت استفاده کنن، میتونن به کمک ماشین ها دسترسی های بیشتری به دست بیارن، فروش بیشتری رو تجربه کنن و خدمات و سرویس هاشون رو بهتر کنن.

افرادی با درآمد پایین و مهارت های ناکافی در چنین شرایطی مشخص میشن و شاید شغلشون رو از دست ندن، ولی درآمدشون بهتر نمیشه. و اگر میخوایم این حالت گزار رو با موفقیت پشت سر بگذارین باید یه گفتمان اجتماعی درباره مدیریت این شرایط ایجاد کنیم. درباره اینکه چطور در حال آماده سازی خودمون هستیم و چطور از فراگیر بودن اقتصاد اطمینان پیدا میکنیم. در واقع تولید ما بیشتر از هر زمان دیگه ایه، ولی بخش زیادی از اون به بخش های بالانشین و محدود میرسه. چطور مطمئن بشیم که مردم درآمد کافی برای گذران زندگی رو به دست میارن؟ و این موضوع از جنبه هایی مثل هنر و فرهنگ چطور به نظر میاد؟ تعهدات اجتماعی می بایست با این تکنولوژی های جدید هماهنگ بشن و مدل های اقتصادی ما می بایست باهاشون تطبیق پیدا کنن.

ایتو: اینکه چه مشاغلی توسط ماشین ها جایگزین میشن قابل پیش بینی نیست چون شرط میبندم اگر شما یه رایانه داشته باشید که سیستم درمانی رو درک کنه، در تشخیص بیماری ها حرفه ای باشه و مواردی مثل اینها، شانس پرستارها و داروسازها برای نگه داشتن مشاغلشون بیشتر از پزشکهاست. در واقع مشاغل سطح بالایی وجود دارن مثل حقوقدان ها و حسابرس ها که ممکنه به تدریج محو بشن. در حالی که بخش زیادی از تجارت های خدماتی، هنری و مشاغلی که از رایانه ها استفاده نمیکنن و یا رایانه ها در اونجا کاربردی ندارن با ماشین های هوشمند جایگزین نخواهند شد. من نمیدونم نظر شما درباره درآمد پایه جهانی چیه، ولی همون طور که به تدریج مردم شغلشون رو از دست بدن این ایده هم به وجود میاد که میتونیم به سایر مدل ها مثل هنر یا بخش آموزش هم توجه کنیم. در این بخش ها مردم هدفی دارن که مستقیما با پول در ارتباط نیست. به نظرم یکی از مشکلاتی که وجود داره اینه که این تصور وجود داره که چطور وقتی پول ندارید میتونید آدم باهوشی باشید؟ در بخش آموزش من انسان های باهوشی رو میبینیم که پول براشون اهمیتی نداره و اصلا پولی ندارن.

اوباما:  دقیقا درسته. و منظور من از بازطراحی تعهدات اجتماعی هم همینه. اینکه یک مدل درآمد بین المللی مدل صحیح باشه و توسط طیف گسترده ای از مردم مورد قبول واقع بشه، موضوعیه که باید در 10 یا 20 سال آینده دربارش بحث کرد. درباره این که مشاغلی که توسط ماشین ها جایگزین میشن صرفا شغل های رده پایین نیستن هم حق با توئه. ممکنه شغل های رده بالا هم حذف بشن و در واقع رایانه ها هستن که مشخص میکنن میتونن کدوم کارها رو انجام بدن. چیزی که نمیشه ازش فرار کرد اینه که با توسعه بیشتر هوش مصنوعی و افزایش درآمدهای جامعه، ارتباط بین تولید و توزیع، اینکه شما چقدر کار میکنید و چقدر درآمد دارید به تدریج کمرنگ تر میشه و بخش زیادی از کارها رو رایانه ها انجام میدن. در نتیجه باید تصمیمات سخت تری بگیریم. ما حقوق کمی به معلم ها پرداخت میکنیم. در حالی که شغل بسیار سختیه و رایانه ها هم به سختی میتونن انجامش بدن. در نتیجه تصمیم گیری درباره ارزش ها و اختصاص دادن حقوق به شغل های مختلف، از معلمی و پرستاری و خانه داری گرفته تا هنرمندها و بهیارها، موضوع بسیار مهمیه.

دادیچ: جناب رییس جمهور، شما برای حل کردن مشکلات اصلی دولت دوست دارید از کدوم تکنولوژی استفاده کنید؟

اوباما: ما برای اینکه دولت رو ساده تر کنیم کارهای زیادی در پیش داریم. باید به جایی برسیم که مثلا پرداخت مالیات به سادگی سفارش دادن یه پیتزا یا خریدن یه بلیط باشه. یا اینکه مردم بتونن راحت تر در رای گیری ها شرکت کنن و کارهای اداری رو ساده تر انجام بدن. کارهای زیادی وجود داره که دولت فدرال و ایالت ها رو به سمت قرن بیست و یکم سوق میدن. شکاف بین استعدادها در دولت فدرال و بخش خصوصی در واقع اصلا گسترده نیست. ولی شکاف تکنولوژیک  بسیار زیاده. وقتی من تازه رییس جمهور شده بودم تصور میکردم اتاق بحران یه چیز خیلی جالبی باشه؛ مثل اونایی که تو فیلم گزارش اقلیت با بازی تام کروز بود و باید یه عالمه کلید و دکمه مجازی رو فشار میداد؛ ولی اصلا از این چیزا خبری نیست [خنده]. وقتی به مسائلی مثل پیدا کردن تروریست ها در نقاط مختلف جهان میرسیم احساس میکنیم باید با چیزی مثل فیلم ها طرف باشیم. ولی در واقع چنین چیزی نیست و خیلی با رسیدن بهش فاصله داریم.

اگر کمی گسترده تر به تکنولوژی نگاه کنیم، من اعتقاد دارم که اگر بتونیم مشکل تغییرات آب و هوایی رو حل کنیم، اگر بتونیم جلوی بالا اومدن آب اقیانوس ها رو بگیریم اونوقته که بشریت میتونه مشکلاتش رو حل کنه. البته من به این موضوع خوشبین هستم. و ما کارهای مثبت زیادی انجام دادیم ولی هنوز راه درازی در پیشه.

پیدا کردن یه راهکار درست برای داشتن ارتباط اینترنتی امن، شفاف و مورد اعتماد که بهمون اجازه بده افراد شرور رو گیر بندازیم و از طرفی باعث نشه دولت قدرت بیش از حدی پیدا کنه تا به مردم فشار بیاره یکی دیگه از موضوعاتیه که داریم روش کار میکنیم. بعضی از این موارد جزو مشکلات تکنولوژیکی هستن. مثلا رمزنگاری مثال خوبیه. من با افراد زیادی در بخش امنیت ملی ملاقات کردم و متوجه شدم واقعا یه مشکل اساسی اینجا وجود داره چون هیچکس نمیتونه جواب قانع کننده ای برای حل کردن بعضی از این مشکلات داشته باشه.

دوست دارم به این نکته هم اشاره کنم که من هنوز آدمیم که به تکنولوژی های مربوط به فضا علاقه داره و دوست داره بدونه چطور میشه نسل بعدی سفرهای فضایی رو استارت زد. بخش خصوصی پیشرفت های بسیار خوبی در این زمینه داشته چون تونسته درآمدهای دولتی رو به خوبی مدیریت کنه. وقتی درباره پروازهای فضایی فکر میکنیم هنوز داریم درباره همون واکنش های شیمیایی حرف میزنیم که قبلا در ماموریت های آپولو ازشون استفاده میشد. پنجاه سال از اون زمان گذشته و حالا نمیدونم هنوز کریستال های دیتیلیوم اینجا پیدا میشه یا نه [اشاره به تکنولوژی های فیلم پیشتازان فضا] به نظرم باید پیشرفت های بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

دادیچ: پس شما هم طرفدار پیشتازان فضا هستین. به نظر شما این فیلم تونسته دیدگاه شما درباره آینده رو شکل بده؟

اوباما: وقتی بچه بودم عاشق پیشتازان فضا بودم و دیدنش همیشه برام جالب بود. چیزی که باعث شد هنوزم این مجموعه طرفدار داشته باشه این بود که در اصل درباره تکنولوژی ساخته نشده بود. در حقیقت بیشتر درباره ارزش ها و ارتباط بین افراد بود. به خاطر همین برای کسی مهم نبود که جلوه های ویژه چندان جالبی نداره. درسته؟ در واقع داستان داشت درباره انسانیت و اعتماد به توانایی هامون برای حل مشکلات صحبت میکرد.

یه فیلمی هم اخیرا دیدم که همون حس رو برام داشته. فیلم مریخی [با بازی مت دمون]. نه به خاطر اینکه داستان پیچیده ای داشت، بیشتر به خاطر اینکه نشون میداد یه گروهی از افراد سعی میکنن یه مشکلی رو حل کنن. استفاده از خلاقیت و سخت کوشی و اعتماد به اینکه اگر جوابی وجود داشته باشه ما پیداش میکنیم برام جالب بود. این همون چیزیه که من درباره آمریکا دوست دارم. چیزی که باعث جذابیت آمریکا برای مردم جهان شده همین روحیه “میتونم مشکل رو حل کنم” ه. و چیزی که برای من در علم بیشترین اهمیت رو داره اینه که ما میتونیم به کمکش مشکلات رو حل کنیم. ما میشینیم از یه راهکار استفاده میکنیم، اگر جواب نداد دنبال دلالیش میگردیم و بعد یه چیز دیگه درست میکنیم. و به اشتباهاتمون نگاه میکنیم و ازشون درس میگیریم تا چطور راه حل مشکلات رو از توشون پیدا کنیم. اگر این روحیه رو از دست بدیم اونوقت ماهیت آمریکا و شاید ماهیت انسانیت رو از دست دادیم.

ایتو: کاملا با شما موافقم. البته به نظرم جهان پیشتازان فضا خیلی گستردست، افراد و شخصیت ها زیادن و آدمای بد هم در واقع شیطانی نیستن. فقط راه اشتباهی رو میرن.

اوباما: پیشتازان فضا هم مثل هر داستان خوب دیگه ای میگه ما موجودات پیچیده ای هستیم. منم منظورم از کاوش همینه. بخشی از کاوش درباره اینه که بتونید از مرزها و مشکلات عبور کنید. عقلانیت همیشه برتری داره و البته باید در کنار فروتنی باشه. همین داستان درباره هنر و علم هم صادقه. ما تفکرات بزرگی داریم که باید ازشون استفاده کینم ولی نباید مغرور بشیم. باید همیشه به یاد داشته باشیم که هنوز چیزهای زیادی وجود دارن که ما ازشون بی خبریم.

برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag

وب سایت سخت افزار

برچسب‌ها: تکنولوژی, علم, هوش مصنوعی

بدون امتیاز
کمی صبر کنید...
تبلیغات
تبلیغات
سرخط خبرها:
  1. کاهش بیش از 30 درصدی عرضه کارت‌های گرافیک RTX 50 انویدیا
  2. MaxSun پنج کارت گرافیک RTX 5050، از جمله اولین طراحی ITX تک فن خود را عرضه می‌کند
  3. گوشی Infinix Hot 60i با کلید اختصاصی هوش مصنوعی معرفی شد
  4. تغییر آبونمان تلفن ثابت با ارائه 5000 دقیقه مکالمه رایگان به مشترکین
  5. کانکتور 12VHPWR کارت گرافیک RTX 3060 Ti به طرز فجیعی ذوب شد

مطالب مرتبط ...

  • 0

    معرفی کامل Pictory؛ ابزار هوش مصنوعی ساخت ویدیو

    Avatarتوسط مهرانه راجعی · 21 اردیبهشت 1404 · 22 اردیبهشت 1404

  • 1

    کالیفرنیا در اندیشه راه‌اندازی ماهواره‌ خود برای تحت نظر گرفتن تغییرات جوی

    Avatarتوسط وب سایت سخت افزار · 27 شهریور 1397 · 15 خرداد 1399

  • 5

    آینه های مورد نیاز برای تلسکوپ های غول پیکر چگونه ساخته می شوند؟ (بخش اول)

    Avatarتوسط وب سایت سخت افزار · 30 دی 1394 · 30 دی 1394

مطالب گوناگون از دینو

6 ترند که در دکوراسیون خانه سال 2025 می‌ بینید

حقیقت هایی جالب در مورد بدن زنان و مردان که کمتر کسی از آن اطلاع دارد

رفتار های نادرست والدین منجر به مشکلات روانی فرزند در بزرگسالی می شود

2 دیدگاه

  • دیدگاه2
  1. Avatar mohammad گفت:
    23 مهر 1395 در 11:55 ب.ظ

    براي بخش آخر ممنون

    پاسخ
  2. Avatar Behnam گفت:
    23 مهر 1395 در 10:22 ب.ظ

    این مصاحبه واقعا عالی و جالب بود:x ممنون:-bd

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که نظر شما حاوی ناسزا، عبارات توهین‌آمیز و تهدید بوده و در تضاد با قوانین فعلی کشور باشد از انتشار آن بدون حذف موارد ذکر شده، معذوریم.
شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

پربحث‌ترین‌ها

  • راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف 1,300

    راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (تیر 1404)

  • راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 469

    راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (تیر 1404)

  • بررسی کیس آراد گرین 163

    بررسی کیس آراد گرین – گیمینگ خوش قیمت و خوش ساخت (اعلام برنده)

  • راهنمای خرید مانیتور 68

    راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (تیر 1404)

آخرین بررسی‌ها

8.5

بررسی کیس آراد گرین - گیمینگ خوش قیمت و خوش ساخت (اعلام برنده)

9.4

بررسی سلطان ایرکولینگ دنیا  ASSASSIN IV VC VISION دیپ کول

8.3

بررسی کیس ای دیتا ایکس پی جی INVADER X MINI WHITE

9.2

بررسی مادربرد گیگابایت Z890 AI TOP

9.3

بررسی کارت گرافیک گیگابایت RTX 5080 16GB GAMING OC

آخرین مطالب دینو

این داروها می‌توانند تحمل گرما را سخت‌تر کنند

با افزایش دما، خطر بیماری‌های مرتبط با گرما نیز…

  • 4 عادت که به شما کمک می‌کند تا 100 سالگی زندگی کنید

  • صدای افراد: کلید تشخیص زودهنگام پارکینسون

  • نشستن ممکن است باعث کوچک‌شدن مغز شود

  • بهترین زمان برای دوش گرفتن: صبح یا شب؟

  • مطلب بعدی روز جهانی عصای سفید؛تکنولوژی چه کمکی می تواند به نابینایان کند؟
  • مطلب قبلی 10 عکس برتر و خیره کننده از مکان های مخفی در سراسر جهان
  • آخرین مطالب
  • محبوب‌ترین مطالب
  • کاهش بیش از 30 درصدی عرضه کارت‌های گرافیک RTX 50 انویدیا

    کاهش بیش از 30 درصدی عرضه کارت‌های گرافیک RTX 50 انویدیا

  • MaxSun پنج کارت گرافیک RTX 5050، از جمله اولین طراحی ITX تک فن خود را عرضه می‌کند

  • گوشی Infinix Hot 60i با کلید اختصاصی هوش مصنوعی معرفی شد

  • تغییر آبونمان تلفن ثابت

    تغییر آبونمان تلفن ثابت با ارائه 5000 دقیقه مکالمه رایگان به مشترکین

  • کانکتور 12VHPWR کارت گرافیک RTX 3060 Ti به طرز فجیعی ذوب شد

  • راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف 1,300

    راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (تیر 1404)

  • راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 469

    راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (تیر 1404)

  • بررسی کیس آراد گرین 163

    بررسی کیس آراد گرین – گیمینگ خوش قیمت و خوش ساخت (اعلام برنده)

  • راهنمای خرید مانیتور 68

    راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (تیر 1404)

  • تمجید از پایداری ارتباطات 3

    شوخ طبعی وزیر ارتباطات با تقدیر از پایداری ارتباطات در دوره جنگ!

آخرین دیدگاه‌ها

  • Avatar
    سینا راد گفته است:
    دست‌خوش آرمین‌ جان. مدت‌ها بود منتظر یه بررسی خوب از این...
  • Avatar
    رضا گفته است:
    اینا تو شرایط عادی برای ملت و مملکت تصمیم درست نگرفتن...
  • Avatar
    Rohekhabis گفته است:
    با تشکر از نگارندهٔ این مطلب خدمتتون عرض کنم که نکتهٔ...
  • Avatar
    رحیم گفته است:
    چجوری میشه شبا زد
  • Avatar
    مهمان گفته است:
    کاری میکنند که مردم پشت دست خودشونو داغ کنن دفعه دیگه...
  • Avatar
    کاظم گفته است:
    یعنی فرکانس پایه هیچکدوم از سی پی یو ها رو نگفتید.
  • Avatar
    محمد گفته است:
    درحال حاضر در سال 2025 برای کامپیوتر ها پردازنده های AMD...
  • Avatar
    حامد گفته است:
    برای سی پی یو i514600kچه مادربوردی پیشنهاد میدین. و این که...
  • Avatar
    Hiva گفته است:
    محصولات گرین خیلی خوش،قیمتن
  • Avatar
    Nahis گفته است:
    خدایا قسمتم کن بگیرمش
راهنمای خرید ماوس و کیبورد 2
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید موس و کیبورد با بودجه‌های مختلف (تیر 1404)
11 تیر 1404
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 469
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (تیر 1404)
10 تیر 1404
راهنمای خرید مانیتور 68
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (تیر 1404)
9 تیر 1404
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف 1,300
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (تیر 1404)
7 تیر 1404
راهنمای خرید گوشی موبایل 491
راهنمای خرید و مشاوره هایلایت
راهنمای خرید گوشی موبایل بر اساس بودجه‌های مختلف (تیر 1404)
5 تیر 1404
راهنمای خرید و مشاوره سیستم کامپیوتر با بودجه های مختلف (خرداد 1404) 7,760
راهنمای خرید و مشاوره سیستم پیشنهادی هایلایت
راهنمای خرید و مشاوره سیستم کامپیوتر با بودجه های مختلف (خرداد 1404)
5 خرداد 1404
  • سخت‌افزارمگ
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • استخدام
سخت‌افزارمگ

© 2025 Sakhtafzarmag.Com. All Rights Reserved.

صفحه نخست » اخبار و مقالات » مطالب گوناگون » مصاحبه باراک اوباما درباره آینده تکنولوژی و هوش مصنوعی با نشریه Wired (بخش سوم و پایانی)

ورود

عضویت

رمزتان را گم کرده‌اید؟

عضویت | رمزتان را گم کرده‌اید؟
| بازگشت به ورود