بیست و دومین نمایشگاه “الکامپ” در حالی به کار خود پایان داد که دستاوردهای آن به طوری چشمگیر و ملموس بیشتر از سالهای اخیر بود. به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و دست اندرکاران این برگزاری در سطح دولت یازدهم (آقای روحانی) این نمایشگاه به بهترین نحو آغاز و برنامه ریزی آن کاملا در حد انتظار روی داد. در این میان یکی از مهمترین بخش های الکامپ را می توان “الکام استارز” دانست. صدها استارتاپ نوپا در غرفه های 18 گرد هم آمده و یکی از پر ازدحام ترین نقاط این نمایشگاه را رقم زدند. استارتاپ هایی از سراسر کشور که هر یک به نحوی برای رقابت در بین نوآوری هایی با بودجه های پایین آماده شده بودند. با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، وجود استارتاپ ها می تواند برای جوانان به یک موقعیت ایده آل مبدل گردد. با وجود آنکه کمبود نوآوری و تکراری بودن برخی از استارتاپ های موجود از جمله نقاط ضعف در این زمینه بود، اما لیستی از برترین های موجود به همراه برندگان منتشر شده است که طبق قول و قرارها سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به نمایشگاه سبیت 2017، آلمان، فرستاده خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، بانک اطلاعاتی استارتاپهای شرکت کننده در الکام استارز 95 به منظور سهولت دسترسی سرمایه گذاران و شتابدهنده ها توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای منتشر میشود تا امکان برقراری ارتباط با این گروه از کسب و کارهای نوپا فراهم شود. این بانک اطلاعاتی شامل نام استارتاپ، موسس، اطلاعات تماس و نشانی الکترونیک است. الکام استارز برای دومین سال پیاپی به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای در بیست و دومین نمایشگاه الکامپ برپا شد و فرصتی برای نمایش توانمندیها و ارائه ایده های کسب و کارهای نوپا فراهم ساخت. استارتآپهای (کی کجاس)، (ریکامندر) و (پوشه) با رای هیات داوران بهعنوان برترین کسبوکارهای نوپا (به ترتیب از اول تا سوم) این دوره از الکام استارز معرفی شدند. استارتآپهای فوق در پاویون کسبوکارهای نوپا نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ آلمان با هزینه سازمان نظام صنفی رایانهای کشور حضور خواهند داشت. این قرار پیش از برگزاری الکامپ 22 نیز اعلام شده بود. در نهایت 50 استارتاپ از بین ده ها استارتاپ موجود در این نمایشگاه به عنوان منتخبان داوری معرفی شده اند که اسامی آنها به شرح زیر است:
۱. کی کجاس ۲. ریکامندر (recommender.ir) ۳. پوشه- سرویس ارسال پوش نوتیفیکیشن و آنالیتیکس ۴. مهربانه ۵. بقچه ۶. اینستاچاپ ۷. ایوند ۸. تریدی فست (3DFAST) ۹. کیف پول شخصی نیوُ ۱۰. تِله طب ۱۱. کدلرنر ۱۲. نواک | Navaak ۱۳. سرزمین تیزهوشها ۱۴. لوناتو ۱۵. رنگیتر ۱۶. نتماین ۱۷. ایریس ۱۸. یونش (Unesh) ۱۹. چاپچی ۲۰. نویان ابر آروان ۲۱. وین وین ۲۲. رهسپار ۲۳. خبریو ۲۴. اوستا ۲۵. تگموند ۲۶. نوبت دهی آنلاین مطب سلام دکتر ۲۷. بوتیک ۲۸. نستد ۲۹. ابرسلامت ۳۰. بلیط بین ۳۱. سامانه هوشمند حملونقل مبین ۳۲. پشتیبان ۳۳. بیمه بازار ۳۴. ارسال آسان ۳۵. بکتوری ۳۶. کانال شاپ ۳۷. دوتست ۳۸. هیناوا اسمارت هوم ۳۹. وایرلس هوشمند ۴۰. اوم دکس (omdex) ۴۱. ابرینو ۴۲. نیلیگو ۴۳. واحد۹۸ ۴۴. اینفوگرام ۴۵. ایزی پز ۴۶. کُمُدا ۴۷. کاوه صنعت شریف ۴۸. ایزیبازار ۴۹. لحظهنگار ۵۰. بارسی
10 استارتاپ برگزیده در بخش الکاماستارز، برای حضور در نمایشگاه سبیت آلمان ۲۰۱۷، تا ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ۹۵/۱۰/۰۸ فرصت دارند تا مدارک خود را به امور اداری الکامپ ارسال نمایند. با آرزوی توفیق روز افزون، پشتیبانی مستمر و افزایش کیفیت و کارایی استارتاپ های ایران پهناور.
دیدگاهتان را بنویسید