هفتخوان سختافزار
حالا نوبت به آزمونهای دشوار ما روی این دستگاه در لابراتور سختافزار میرسد تا بینیم، Galaxy Tab Wi-Fi چگونه از هفتخوان آزمایشهای بیرون میآید.
خوان اول: BenchmarkPi
در این مرحله، شاهد قدرتنمایی پردازنده در محاسبه عدد پی خواهیمبود. در اين تست، پردازنده تبلتGalaxy Tab Wi-Fi توانست امتياز 1482 را به دست آورد که امتياز استانداردي است (تصویر 2).
خوان دوم: Neocore
در این بخش تصاویر گرافیکی یک بازی برای تست توانایی همزمان چیپستگرافیکی و پردازنده بهکار گرفته میشود. میزان فریم به دست آمده در این بخش، 29/2 در ثانیه بود که البته اگر بخواهید با نمونههایی با مشخصات سختافزاری مشابه آن را مقایسه کنید، حد پایینی به شمار ميرود. البته بهتر است ناامید نباشید زیرا این فریم پایین به دلیل اندازه صفحهنمايش و دقت 600×1024 پیکسلی آن بازمیگردد که سبب میشود ميانگين فريم تا حدودي کاهش پيدا کند (تصویر 3).
خوان سوم: Benchmark
این خوان را میتوان یکی از شلوغترینها دانست! به چالش کشیدن عملکرد پردازنده، کارتگرافیک و حافظه بارزترین هنر این نرمافزار است. امتیازات تعلقگرفته به این بخشها در اين نرمافزار به ترتیب برابر با 1630/14، 395/45 و 372/45 بود که در بعضي موارد بيشتر و در بعضي موارد کمتر از گوشی Galaxy S بود (769/65، 309/19 و 660/56). اشاره به اين نکته اهميت دارد که يکي از عوامل عملکرد بسیار خوب پردازنده، استفاده از نسخه 2/2 اندروید است (نتايج تست گوشی Galaxy S در نسخه 1/2 اندروید به دست آمدهاست).
خوان چهارم: Quadrant Advanced
در این بخش میتوان مقایسه جالبی از توانایی P1010 با سایر مدلهای اندرویدی انجام داد. البته به دلیل استفاده P1010 از نسخه 2/2 اندروید، در حقيقت، یک یار کمکی در مقایسه با سایر نمونهها (به جز Nexus One) برای تبلت وجود دارد. البته این یار کمکی بیشتر از همه در بخش پردازنده به یاری دستگاه میآید (تصاوير 4، 5، 6 و 7).
خوان پنجم: Camera
دوربین، یکی از مرموزترین بخشهای P1010 است. ما در چهار حالت مختلف به تست دوربین تبلت پرداختیم و عجیبترین نکتهای را که شاهد آن بودیم، عدم توانایی برای زوم کردن بود! (حالا من نمیدونم مشکل از این نمونه بود یا واقعاً سامسونگ چنین مسئله مهمي را فراموش کردهاست!) در تست دوربین فیلمبرداری، ما به ضبط یک دقیقه تصویر پرداختیم. حجم این کلیپ کوتاه بالغ بر 30/7 مگابایت شد، تصاویر افت فریمی را نشان نمیداد و تنها در محیطهای با نور پایین، مقدار نویز کمی آزاردهنده بود (تصاویر 8 ، 9، 10 و 11).
توضيح عکسها
8- در هوای نیمهروشن، با آنکه کیفیت رنگهای ثبتشده خوب است اما میزان حساسيت تا مقدار تعجب برانگیز 50 پایین آمده که همین امر سبب کمی تاریکی در تصاویر شدهاست!
9- فوکوس اتوماتیک به خوبی قادر است، اجسام نزدیکتر را شناسایی کند.
10- در هوای روشن با آنکه کیفیت تصاویر خوب است اما مقدار حساسيت تا حد 400 افزایش یافته که نشان از کمی ایراد در تنظیم مقدار حساسيت اتوماتیک برای دوربین دارد.
11- در هوای تاریک، با آن که فلاش نیز به کمک میآید اما تصویر دچار کمی نویز میشود.
خوان ششم: SetCPU
در این خوان که سرعت پردازنده در انجام محاسبات سنجیده میشود، P1010 عملکرد بسیار خوبی داشت و با سربلندی از این خوان عبور کرد. در اين تست، پردازنده محاسبات کوتاهمدت را در زمان 238 میلیثانیه و بلندمدت را در زمان 510 میلیثانیه انجام ميدهد.
خوان هفتم: Browser Mark
در این مرحله، میتوان تواناییهای تبلت را در اتصال به اینترنت که یکی از مشخصههای اصلی دستگاه است، اندازهگیری کرد. امتیاز 21826 حاصل تلاش تبلت در شبکه جهانی اینترنت بود (این امتیاز برای نوکیا C7 برابر با 4520، برای iphone 3GS برابر با 26897 و برای موتورولا دروئید 14918 بود).
سخن پایانی
P1010 را میتوان یک تبلت دوستداشتنی برای ارتباط با دنیای مجازی اینترنت دانست. با پیشرفت چشمگير اين وسایل ارتباطی بايد شاهد حضور رقبای بسیار قدرتمندی در آینده نزدیک باشيم. P1010 با آنکه امکانات سختافزاری فوقالعادهای ندارد اما طراحی مناسب، عملکرد سریع و سیستمعامل توانمند سبب میشود تا با در دست گرفتن آن، حس خوب داشتن یک تبلت را داشتهباشید.
دیدگاهتان را بنویسید