موضوعات داغ
  • نمایشگاه MWC 2025
  • بازی GTA VI
  • استارلینک
  • نمایشگاه CES 2025
  • چت‌بات‌ها
  • دینو
سخت افزار مگ
  • اخبار و مقالات
    • گوشی موبایل
      • لوازم جانبی موبایل
    • تبلت
    • لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • مادربرد
      • پردازنده مرکزی
      • کارت گرافیک
      • تجهیزات ذخیره سازی
      • حافظه
      • صفحه نمایش
      • تجهیزات جانبی
    • تصویرگری دیجیتال
    • صوتی و تصویری
    • شبکه
    • نرم افزار و بازی
    • کالبدشکافی قطعات
    • مطالب گوناگون
  • لیست قیمت
    • گوشی موبایل
      • لیست قیمت روز گوشی‌های سامسونگ
      • لیست قیمت روز گوشی‌های شیائومی
      • لیست قیمت روز گوشی‌های هواوی
      • لیست قیمت روز گوشی های آنر
    • تبلت
    • لپ‌تاپ
    • قطعات کامپیوتر
      • لیست قیمت پردازنده
    • محصولات اپل
    • تجهیزات شبکه
    • لوازم خانگی
    • صوتی و تصویری
    • دوربین دیجیتال
    • تجهیزات بازی
    • خودرو
  • بررسی
    • بررسی گوشی موبایل
    • بررسی تبلت
    • بررسی لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • بررسی کولر و فن
      • بررسی مادربرد
      • بررسی کارت گرافیک
      • بررسی تجهیزات ذخیره سازی
      • بررسی حافظه
      • بررسی منبع تغذیه و کیس
      • بررسی تجهیزات جانبی
      • بررسی صفحه نمایش
    • بررسی تصویرگری دیجیتال
    • بررسی صوتی و تصویری
    • بررسی شبکه
    • بررسی نرم افزار و بازی
    • بررسی گوناگون
  • راهنمای خرید
    • سیستم پیشنهادی
  • دانلود
  • ویژه
    • مسابقات
    • نمایشگاه
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

بررسی / بررسی لپ تاپ

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

بررسی سلطان گیمینگ لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

Avatarتوسط آرمین ابیشی ·29 مهر 139822 اسفند 1398· 90

همیشه بحثی در میان طرفداران سیستم های دسکتاپ و افراد علاقمند به لپتاپ وجود دارد، مبنی بر اینکه کدامیک بهتر است. از نظر بسیاری از کاربران، سیستم های دسکتاپ قدرتمند تر، خنک تر و عملکردی بهتر دارند. کاربران علاقمند به لپتاپ هم با توجه به حرکت دنیا به سمت سیستم های کوچک قابل حمل، آینده دنیا را از آن لپتاپ های می بینند. پاشنه آشیل لپتاپ، قدرت خنک کنندگی ضعیفتر و Overall Performance کمتر نسبت به دسکتاپ است. برای رفع این مشکل، در سالهای گذشته، بسیاری از تولید کنندگان لپتاپ تلاش کردند تا هرچه بیشتر لپتاپ هایی قدرتمند تر با عملکردی شبیه دسکتاپ ارائه کنند. تا همین سال گذشته، شاهد تولید و عرضه لپتاپ های سنگین وزن 4 کیلویی با ابعادی نظیر کامپیوتر های 60 سال پیش بوده ایم که بیشتر شبیه ابزار آلات فیلم جنگ ستارگان 1 بودند تا لپتاپ! اما خوشبختانه به نظر می رسد، با پیشرفت فن آوری، آن دوران کم کم به پایان خود رسیده است. امروز در لابراتوار تست سخت افزار، یک محصول بسیار جالب توجه از ایسوس را بررسی می کنیم که در ابعاد و وزن یک لپتاپ عادی است، اما از بسیاری از کامپیوتر های دسکتاپ، قوی تر است.

لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180 یک لپتاپ 2000 دلاری گیمینگ از  خانواده قدرتمند Republic of Gamers ایسوس است که با قیمت بسیار مناسب 20 میلیون تومان، یکی از بهترین گزینه ها برای PC GAMING در بازار امروز ایران به شمار می رود. این لپتاپ به واسطه پردازنده بسیار قوی 400 دلاری که در دل خود دارد، نه تنها برای گیمینگ، بلکه برای طراحان دو بعدی و سه بعدی، گرافیست ها، معماران و برای انواع کاربری های حرفه ای و رندر های نیمه سنگین نیز مناسب است. قطعات زیادی به همراه این لپتاپ عرضه می شوند که شاید برای هر کدام بتوان یک بررسی جداگانه نوشت، ولی تا جای ممکن تلاش خواهیم کرد این بررسی در حد مناسب خلاصه و روان باشد تا به انتها برسیم. تعداد زیادی لپتاپ در سری ROG STRIX G ایسوس حضور دارند که به کانفیگ های مختلفی مجهز هستند. کانفیگ مدلی که ما بررسی می کنیم مطابق جدول زیر است:

قطعهASUS ROG STRIX G531GU-AL180مشخصات
پردازندهINTEL CORE I7-9750HBOOST: 4.6 GHZ
6X CORE – 12X THREAD
12MB CACHE
کارت گرافیکNVIDIA GEFORCE GTX 1660 T6GB GDDR6 192BIT 

 

GPU BOOST: 1590MHZ

MEMORY: 12GBPS

رمSAMSUNG 2X8G DDR42666MHz    CL19
درایو ذخیره سازیWESTERN DIGITAL PC SN520 SDAPNUW 256G 

 

SEAGATE FIRECUDA ST1000LX015 SSHD 1TB

READ SEQ: 1700MB/S
WRITE: SEQ: 1300MB/S 

 

SSHD CACHE: 128MB

نمایشگرFULL HD IPS PANEL 120HZ1080P IPS 15.6” LED 120Hz 

 

ANTIGLARE, 300 CD/M²

92%sRGB

شبکهINTEL WIRELESS AC 9560
REALTEK GIGABIT LAN
BLUETOOTH 5.0
GIGABIT WI-FI
کارت صداREALTEK ALC2942X4W SPEAKERS SMART AMP
کیبردCHICLET TKL 

 

N-KEY ROLLOVER

4X EXTRA KEYS

کیبرد جزیره ای، مجهز به بکلایت 

 

RGB فول

فاقد لیبل فارسی

وبکمنداردندارد
درایو نورینداردندارد
اسلات کارت حافظهنداردندارد
سیستم عاملنداردندارد
باطریLITHIOM-ION BATTERY66W / Hour
درگاه ها1x Type C USB3.2 (GEN2) 

 

3 x Type A USB3.2 (GEN1)

1 x HDMI 2.0b

1x Audio + Mic-in 3.5mm Jack (Combo Jack)

1 x RJ45 LAN Jack

درگاه TYPE C دارای قابلیت خروجی تصویری 

 

برای اتصال دستگاه های واقعیت مجازی VR

آداپتور230 W–
ابعاد36 x 27.5 x 2.58 CMلپتاپ 15.6 اینچی
وزن بدون آداپتور2.4 KG–
وسایل همراهASUS ROG STRIX IMPACT OPTICAL MOUSE 

 

ASUS CERBERUS GAMING HEADSET

ASUS ROG BACKPACK 15180-00203000

ماوس گیمینگ ایمپکت 

 

هدست گیمینگ سربروس

کوله پشتی گیمینگ آر او جی

ویدیو آنباکسینگ:

به جهت راحتی شما دوستان یک ویدیو کوتاه از آنباکس این لپتاپ آماده کرده ایم تا با وسایل همراه آن آشنا شوید. بعد از ویدیو به سراغ توضیح هر آیتم به صورت مجزا می رویم:

جعبه و اقلام همراه:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این جعبه تمام مشکی که در تصویر مشاهده می کنید، جعبه اصلی لپتاپ و همه ی اقلام داخلش است. از نظر ابعادی تقریبا یک متر طول دارد و 40 سانتیمتر عرض. آرم زیبای Republic of Gamers به همین زیبایی بر روی آن می درخشد. جعبه را باز می کنیم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

اقلام درون جعبه اصلی شامل کیف کوله پشتی ROG، هدفون Cerberus، جعبه لپتاپ، و ماوس Impact می شود. البته جعبه ماوس درون جعبه لپتاپ بود که برای نمایش اقلام در یک عکس، آن را بیرون آورده ایم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در پشت جعبه شماره سریال و مشخصات لپتاپ نوشته شده است. همچنین نشان بین المللی UN3481 کد حمل کالای خطرناک مخصوص باطری لپتاپ درج شده است تا در صورت جابه جایی جعبه توسط هواپیما، آن را در بخش مربوط به کالای خطرناک نگهداری کنند. بررسی را از هدفون Cerberus شروع می کنیم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

هدست Cerberus ایسوس به صورت جداگانه هم عرضه می شود. قیمت آن به تنهایی در بازار ایران 800 هزار تومان است. اما این هدفون منحصرا مخصوص این لپتاپ است و به همین دلیل بر روی جعبه NOT FOR SALE درج شده است. از مشخصات بارز هدست ASUS CERBERUS می توان به درایورهای بزرگ و 60 میلی‌متری نئودینیومی آن اشاره کرد که قدرت فوق العاده زیادی به Base می دهند. این هدست برای مصارف گیمینگ و موسیقی برای استفاده با لپتاپ، موبایل و تبلت‌های هوشمند طراحی و ساخته شده است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

هدست وزن بسیار سبکی دارد، جنس کاپ های آن از پلاستیک ضد حساسیت و نرم ساخته شده است. وسایل همراه هدست شامل این موارد است:

  • میکروفون با قابلیت جدا شدن
  • تبدیل یک به دو برای امکان اتصال به PC
  • تبدیل اتصال به Play Station 4

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

هدست سربروس 2 میکروفون دارد، یک میکروفن به شکل بوم، قابل جدا شدن است که بر روی کاپ سمت چپ قرار می گیرد و برای چت در هنگام گیمینگ به کار می‌رود. میکروفن دوم بر کنترل Volume روی سیم هدست قرار دارد که برای برقراری تماس‌های تلفنی می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد. هیچ نگران نباشید، می توانید میکروفون روی کنترل را با دکمه ای روشن و خاموش کنید.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

هدست سربروس بسیار با کیفیت است و ما را به یاد محصولات خوش ساخت شیائومی می اندازد. کیفیت پخش صدای موسیقی عالیست، و بیس آهنگ ها پر قدرت و با کوبش کافی پخش می شود. کمی البته Treble بیشتر  می توانست کیفیت موسیقی های همراه صدا Vocal را بالا ببرد. برای بازی، از نظر پخش جزییات و هماهنگی با لپتاپ هدست سربروس عالی است. فقط ممکن است بزرگی کاپ هدفون بر روی صورت های باریک کمی اذیت کند. اما به صورت کلی رضایت خود را از عملکرد، طراحی و کیفیت خوب پخش صدا از این هدست را اعلام می کنیم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

به سراغ ماوس Strix Impact ایسوس می رویم. کار با آن لذت بخش، خیلی سبک، نرم، و خوش دست است. ماوس استریکس ایمپکت مجهز به چهار کلید است. دو کلید مخصوص کلیک راست و چپ، یک کلید در وسط برای تنظیم مقدار DPI ماوس، و چرخ اسکرول که خود نیز یک دکمه است. سنسور ماوس ROG Strix Impact از نوع اپتکیال است و دقت آن حداکثر به 5000DPI می رسد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

ماوس استریکس ایمپکت به عنوان یک محصول مستقل نیز عرضه می شود و قیمت آن به تنهایی در بازار ایران حدود 600 هزار تومان است. صد البته این ماوس منحصرا به همراه این لپتاپ عرضه می شود و نشان NOT FOR SALE در زیر آن نمایان است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این ماوس در پشت خود آرم ROG مجهز به نورپردازی RGB دارد که به کمک نرم افزار Aura Sync می توانید نورپردازی آن را مدیریت کنید. قوس پشت ماوس به اندازه مناسب است و می توان به راحتی کف دست را در سطح روی ماوس قرار داد. انواع گیم های شوتر و FPS با این ماوس به راحتی و دقت بالا قابل بازی است. از کیفیت بدنه و ساختار آن نیز رضایت کامل را داریم.

اما به سراغ کیف کوله ROG ایسوس برویم که ایسوس آن را با پارت نامبر 15180-00203000 نامگذاری کرده است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

کیف کوله پشتیROG از جنس پلی استر ساخته شده است. وزن کیف بسیار سبک و قابل حمل به وسیله بند های پشت (به صورت کوله) و همچنین دسته برای حمل صورت کیف است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

کیف ROG همراه لپتاپ قابلیت اتصال به دسته‌ی تلسکوپی چمدان را دارد بنابراین در مسافرت ها به راحتی می توانید آن را بر روی چمدان حمل کنید. آرم ROG در بخش های مختلف کیف خودنمایی می کند و طراحی زیبای آن دلنشین است. دوخت کاملا مرتب و زیپ های آن با کیفیت و با دوام ساخته شده است. محفظه نگه دارنده لپتاپ نرم است و حتما باید این موضوع را متذکر شد کیف را نباید پرت کرد و حتما از رسیدن ضربه به آن باید پیشگیری کرد. کیف ROG وسیله مناسبی صرفا برای حمل لپتاپ و وسایل همراه آن است، سبک و راحت و زیباست اما قدرت محافظت از لپتاپ در برابر ضربه را ندارد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

کیف ROG مجموع 5 جیب دارد، که بزرگترین آن در جلوی جایگاه لپتاپ قرار دارد که برای یک تبلت 10 اینچی مناسب است. با خیال راحت می توانید تمام اقلام شامل هدفون، ماوس و لپتاپ خود را در این کیف جای دهید و حمل نمایید. برای دوام بیشتر کیف، سعی کنید به هیچ وجه دفتر و کتاب و یا وسایل سنگین با آن حمل نکنید. متاسفانه این کیف دوست داشتنی به صورت مجزا فروخته نمی شود اما می توان حدود قیمتی 500 هزار تومان (50 دلار) را برای آن در نظر گرفت.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

بررسی سخت افزاری:

و این هم لپتاپ، و وسایل همراه آن. همه ایسوس، همه از خانواده معظم ROG، کامل و بی نقص. به سراغ لپتاپ برویم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این زیبای خفته، بدنه محکم از جنس پلاستیک دارد. پشت لپتاپ بسیار زیبا هاشور خورده است. وزن لپتاپ 2.4 کیلوگرم و طول عرض آن برابر 36 در 27.5 و ضخامت آن 2.58 سانتی متر است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در زیر لپتاپ پایه های پلاستیکی قرار دارد تا از سر خوردن آن بر روی میز جلوگیری کند. اگر ارتفاع این پایه ها کمی بیشتر بود، عملکرد تهویه به صورت بهینه تری صورت می گرفت. در نیمه میانی زیر لپتاپ شبکه ای از سوراخ ها برای تهویه هوای داخل لپتاپ قرار دارد. وجود این شبکه تهویه امکان استفاده بهینه از کول پد و خنک کننده های لپتاپ را به کاربر می دهد تا نسبت به خنک سازی بهتر لپتاپ اقدام کند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در پشت لپتاپ دریچه های بزرگ تهویه در دو طرف قرار گرفته است. درگاه های پشت شامل پورت LAN گیگابیتی، خروجی تصویری HDMI، رابط USB 3.2 Gen.2 از نوع C، و اتصال آداپتور می شود. خروجی USB 3.2 نوع C فقط یک اتصال USB نیست، بلکه خروجی تصویری دارد و می توان از آن برای اتصال دستگاه های VR نیز استفاده کرد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در لبه ی سمت چپ دستگاه، سه پورت USB 3.1 Gen.2 و جک صوتی 3.5 میلیمتری هندزفری قرار دارد. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، محل اتصال اسکرین در انتهای لپتاپ نیست و دو سه سانتیمتری از لبه ی لپتاپ فاصله دارد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در سمت راست تنها یک خروجی تهویه قرار دارد و خبری از درگاه های اتصال نیست. خیلی دوست داشتیم حداقل یک پورت USB را در این سمت داشته باشیم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این هم تصویر لبه ی جلوی لپتاپ است. ضخامت این لپتاپ کاملا نرمال است و به عنوان یک Power PC، به هیچ وجه عظیم الجثّه و بزرگ نیست.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این هم تصویر باز شده لپتاپ که نمایی شیک و مدرن دارد. طراحی لپتاپ به گونه ای است که نمایشگر نسبت به پایه لپتاپ مرتفع تر قرار می گیرد تا نیاز نباشد به هنگام کار با آن کاربر گردن خود را دائم به سمت پایین نگاه دارد. ظاهر دوست داشتنی، با کیفیت و اصیل ROG در طراحی بخش های مختلف به کار رفته است. طراحی این لپتاپ همه ی آن چیزی است که یک گیمر از لپتاپ گیمینگ انتظار دارد. دکمه های WASD به صورت خاص بی رنگ و شفاف هستند تا کاملا تمایز خود را با دیگر دکمه ها نشان دهند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

بی تردید یکی از دوست داشتنی ترین نماهای لپتاپهای STRIX G پشت آن است، نمایی که آرم ROG به صورت آینه ایی درخشان در بطن قاب فلز مانند نمایشگر قرار دارد، فوق العاده زیبا و برای دیگران دلنشین است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

اگرچه دوست داشتیم این آرم آیینه ای ROG درخشان مجهز به RGB باشد، ولی به دلیل اینکه هرگونه چراغ برای نورپردازی باعث افزایش مصرف باطری می شود، عدم نورپردازی بخش هایی که خارج از دید کاربر است، کاملا قابل توجیه پذیر است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

صحبت از نورپردازی RGB شد، یکی از نقاط قوت این لپتاپ مجهز بودن سراسر حاشیه بدنه لپتاپ به نورپردازی RGB است که نمایی فوق العاده زیبا به کل دستگاه می دهد. نور زیر لپتاپ آنقدر قوی است که از سطح میزی که لپتاپ بر روی آن قرار دارد منعکس می شود و نمایی مانند سفینه فضایی به آن می دهد. به علاقمندان نورپردازی پیشنهاد می کنیم از رومیزی های روشن و یا شیشه ای استفاده کنید تا این RGB حاشیه ای نمای بهتر و پر نورتری از خود نشان دهد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

چراغهای عملکرد لپتاپ در بخش بالای کیبرد قرار گرفته اند، اما آنقدر و درون بدنه قرار گرفته اند که در هنگام کار با لپتاپ به هیچ وجه دیده نمی شوند. فقط در صورتی که به صورت عمودی از بالای نمایشگر به آنها نگاه کنید متوجه حضورشان می شود. این چراغ ها، عملکرد هارد دیسک، حالت Airplane Mode، شارژ و اتصال هدفون را نشان می دهند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

آداپتور همراه لپتاپ 230 وات قدرت دارد و مهندسان مدار تغذیه ایسوس با طراحی عالی، آن را در اندازه ای کاملا متناسب، معقول و واقع گرایانه ساخته اند. دو شاخه آن البته از نوع انگلیسی است و برای اتصال به پریز های ایران، نیاز به یک مبدل 3 به یک دارد.

نمایشگر:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

نمایشگر فول اچ دی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU کیفیت بی نظیر و تماشایی دارد. این مانیتور از نوع IPS با زاویه دید 178.178 است که زمان تاخیر آن 3 ثانیه است. شدت نور آن 300 کاندلا برمتر مربع و از نظر دقت نمایش رنگ ها پوشش sRGB برابر 92% دارد. نرخ به روز رسانی 120 هرتز و روکش مات ضد انعاکس نور و Flicker Free بودن از دیگر ویژگی های آن به شمار می رود.

کیبرد و تاچ پد:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

کیبرد لپتاپ از نوع جزیره ای و Chiclet است. از نظر دوام به نظر کیفیت قابل قبولی دارد می توان با خیال راحت به بازی پرداخت. کیبرد به نور پس زمینه RGB یک پارچه تک Zone مجهز است و قابلیت ذخیره سازی حرکات Micro را نیز دارد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

اگرچه برای بازی ما کیبرد های مکانیکی را ترجیه می دهیم اما، کیبرد چیکلت تقویت شده این لپتاپ هم در بازی های مختلف عملکرد خیلی خوبی از خود نشان داد. بنابراین نمره کاملی را دریافت می کند. این کیبرد بخش ماشین حسابی ندارد، اما شرکت ایسوس، بخش ماشین حساب و تاچ پد را با یکدیگر ترکیب کرده است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

ایسوس از تاچ پد فوق العاده روان و دقیق استفاده کرده است. کار با آن بسیار راحت و دکمه های کلیک بسیار نرم است. این تاچ پد عملکرد دوگانه دارد، و در صورتی که بخش Num LK را چند ثانیه نگاه دارید، نورپردازی تک رنگ قرمز در زیر تاچ پد روشن می شود و حالت Keypad (ماشین حساب) بر روی تاچ پد فعال می گردد. تجربه ای استفاده از تاچ پد بی نقص است، تقریبا حتی در زمانی که سطح آن در استفاده طولانی مدت چرب می شود به خوبی می تواند حرکت دست را تشخیص دهد. هنگی ندارد و داغ نمی شود. در زمان استفاده به عنوان Keypad ماشین حسابی، مشکل خاصی ندارد اما به دلیل تاچ بودن دکمه ها، نمی توان به سرعت حرکت انگشتان روی صفحه کلید واقعی، سریع عمل کند.

خنک کننده و باطری:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

لپتاپ Asus ROG Strix G531GU امکان سرویس پذیری خوبی توسط کاربر دارد. پشت آن به راحتی باز می شود و در صورتی که کاربر در سالهای پس از اتمام دوره گارانتی می تواند خودش نسبت به سرویس کردن آن اقدام کند. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، خنک کننده لپتاپ مجهز به دو فن قدرتمند مجزا و مجموع 4 لوله انتقال دمای تمام مسی است. صدای این فنها در حداکثر دور، اصلا زیاد نیست و کاربر و اطرافیان می توانند در شرایط لود بالا نیز لپتاپ را در کنار خود نگه دارند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در زمینه تنظیم نسبت میزان نویز فن به خنک کنندگی، به مانند نرم افزار Fan Xpert در مادربرد های ایسوس، شما می توانید به کمک نرم افزار Armoury Crate لپتاپ، از میان پروفایل های از پیش تعیین شده، Balance، Turbo، Silent، Windows، و حالت دستی Manual نسبت به تنظیم پروفایل خنک کننده متناسب با نوع عملکرد لپتاپ انتخاب کنید. در این زمینه ایسوس دکترا دارد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

باطری لپتاپ از نوع 4 سلولی و Lithium Ion است. این باطری بزرگ که بخش اعظم مساحت پایین لپتاپ را از آن خود کرده است، به راحتی تا 5 ساعت انرژی برای استفاده عادی/اداری لپتاپ، در اختیار کاربر قرار می دهد. در هنگام گیم و رندر البته پیشنهاد می کنیم، حتما آداپتور لپتاپ متصل باشد تا هم لپتاپ به صورت بهینه تری خنک شود و هم سخت افزار آن نهایت راندمان کاری خود را به الفعل سازد.

بخش نرم افزاری:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

مهمترین پکیج نرم افزاری همراه لپتاپ Armoury Crate ایسوس است. از کنترل RGB و Aura Sync گرفته تا تنظیم پروفایل خنک کننده و تنظیم صدا و آپدیت درایور ها و نرم افزاری مرتبط صوتی و Utility های ایسوس، همه در اینجا جمع هستند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

این نرم افزار توسط یک دکمه مستقیم از روی کیبرد فراخوانده می شود، و نه تنها در پشت صحنه فعال است، بلکه می توان با استفاده از یک موبایل، به صورت Live کلیه بخش های سخت افزاری را تحت پاییش و مانیتورینگ قرار داد. دمای پردازنده و گرافیک، میزان مصرف و لود هر بخش، حجم مصرف شده از رم و درایو های ذخیره سازی، همه و همه در موبایل شما می تواند به صورت زنده مانیتور شود.

واقعا باید بابت این نرم افزار کامل به ایسوس دست مریزاد گفت، که چنین پکیج بی نقصی را عرضه کرده است.

بخش صوتی:

چیپ صدای پر قدرت Realtek ALC294 گرداننده بخش صوتی لپتاپ است، دو اسپیکر 4 واتی پر قدرت وظیفه پخش صدای فراگیر، واضح و با جزییات را بر عهده دارند که الحق از انجام این کار به خوبی بر می آیند. اگر بپذیریم که لپتاپ ها به دلیل ذات فشرده و کامپکت خود معمولا اسپیکر های بی انرژی و ضعیف دارند و اغلب به یک اسپیکر مجزا برای پخش صدای با کیفیت نیازمندند، این موضوع اما در مورد لپتاپ Asus ROG Strix G531GU صدق نمی کند. در حین بازی، که اصلا نیازی به اسپیکر نیست و لپتاپ به خوبی با صدلی فراگیر محیطی حس حضور در صحنه نبرد بودن را تدایی می کند. برای موسیقی هم، اسپیکر های لپتاپ بدون بیس نیست و کوبشی (هرچند ظریف) را برای بیس پخش می کند.

از قدرت صدا بخواهم تعریف کنم، در این حد که در یک میهمانی 6 نفره نیازی نبود تا صدای لپتاپ را تا آخر بالا ببریم و صدای دلنشین موسیقی به خوبی و با کیفیت از لپتاپ پخش می شد. به طور کلی، این اسپیکر ها نمره ی خوبی را از بررسی ما می گیرند.

قدرت پردازش:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

پردازنده Intel Core i7 9750H مجهز به 6 هسته و 12 رشته پردازشی است که با 12 مگابایت کش Level 3 قدرت فوق العاده ای را برای انجام انواع پردازش های سنگین به کاربر می دهد. حداکثر فرکانس Boost آن به 4.5 گیگاهرتز می رسد. این پردازنده 45 واتی مجهز به گرافیک مجتمع Intel UHD630 است که در زمان استفاده از لپتاپ به صورت کاربری عمومی و اداری فعال است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در قسمت حافظه موقت، این لپتاپ مجهز به دو کیت 8 گیگابایتی از نوع DDR4 (مجموع 16 گیگابایت SDRAM دو کاناله) در فرکانس 2666MHz با تایمینگ CL19 می باشد. در بنچمارک AIDA64 میزان پهنای باند در دسترس و زمان تاخیر رم نمایان است. ترکیب این رم و پردازنده، قدرت پردازشی مناسبی را در اختیار کاربر قرار می دهد که می تواند از پس تمام بازی ها و همچنین رندرینگ های نیمه سنگین و انواع Multi-Tasking ها برآید.

گرافیک:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

مشخصات گرافیک مجتمع Intel HD Graphics UHD630 و همچنین کارت گرافیک قدرتمند GTX 1660 Ti به کار گرفته شده در این لپتاپ را مشاهده می کنید. فرکانس GPU گرافیک GTX1660Ti به کار رفته در این لپتاپ، در حالت Boost به 1590 مگاهرتز می رسد. سرعت حافظه گرافیک نیز به 12Gbps می رسد.

دما:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

حداکثر دمای ثبت شده تحت شدید ترین فشار های رندریگ و گیمینگ را در تصاویر فوق مشاهده می کنید. داغترین هسته ی پردازنده دمای 85 درجه را ثبت کرده است که برای 9750H با TjMax صد درجه، دمایی عالی است. کارت گرافیک نیز با ثبت دمای خوب حداکثر 71 درجه نشان داد این لپتاپ از کولینگ کاملا مناسبی برخوردار است.

درایو ذخیره سازی:

لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU مجهز به دو درایو ذخیره سازی است:

  • یک عدد اس اس دی وسترن دیجیتال NVMe M.2 از نوع WDC PC SN520 با حجم 256 گیگابایت.
  • یک عدد هارد دیسک هیبریدی مدل Seagate FireCuda Gaming ST1000LX015 SSHD با حجم 1 ترابایت.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

اس اس دی SN520 وسترن کلاس متوسطی دارد و انتظار ما بالاتر از این بود. ثبت سرعت 1700MB/s برای خواندن و سرعت 1300MB/s برای نوشتار متوالی در نرم افزار کریستال مارک را مشاهده می کنید.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

تست Anvil Storage را نیز برای شما تدارک دیدیم، تا نسبت به مقایسه سرعت آن با دیگر اس اس دی ها معیار سنجش داشته باشید.

هارد هیبریدی سیگیت فایرکودا مجهز به 128 مگابایت کش چند لایه ای از نوع حافظه های ناند فلش است. این نوع هارد دیسک ها به دلیل وجود کش بیشتر و استفاده از چند حافظه ناند فلش، سرعت بهتری در بوت دارند. صد البته به دلیل اینکه این لپتاپ یک اس اس دی دارد، دیگر نیازی نیست ویندوز بر روی هارد دیسک نصب شود. اما به هر صورت، وجود این هارد دیسک هیبریدی، کلاس کار را برای این لپتاپ بالاتر برده است.

شبکه:

در بخش شبکه این دستگاه هیچ چیزی کم ندارد. لپتاپ ایسوس دارای یک درگاه LAN گیگابیتی منشعب از کنترلر Realtek است، که صد البته ما LAN اینتل را بیشتر ترجیه میدادیم، اما به هر صورت LAN رییل تک هم وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد. در بحث اتصالات بی سیم، لپتاپ مجهز به ماژول Wi-Fi دو بانده گیگابیتی اینتل Intel Wireless-AC 9560 است که از بهترین های دنیا است. همچنین بلوتوث نسخه 5 و NFC از دیگر امکانات این لپتاپ مجهز به شمار می رود.

تست های بازی:

کارت گرافیک GTX 1660Ti یکی از بهترین و پر قدرت ترین کارتهای گیمینگ در رده متوسط است، که می تواند انواع بازی ها را در دقت فول اچ دی با حداکثر جزییات اجرا نماید.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

ما در تست 5 عنوان بازی با حداکثر جزییات به نتایج بالا رسیدیم. صد البته اگر این لپتاپ RTX2060 می داشت نمره ی راندمان گیمینگ آن کامل میشد، اما 1660Ti نیز به خوبی از پس این بازی ها بر آمده است. هیچ گونه لگ و یا کندی در بازی ها مشاهده نگردید و بدین ترتیب می توان گفت، در زمینه گیمینگ، این لپتاپ پیشنهاد اول ما به شماست.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

به سراغ 3D Mark و تست Time Spy می رویم. این بنچمارک یک تست گیمینگ محسوب می شود و امتیاز گرافیک (ستون زرد رنگ) قدرت گیمینگ لپتاپ را نشان می دهد. لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU در جدول ما در جایگاه دوم قرار گرفت.

اگر دقت کنید به ستون نارنجی رنگ که قدرت پردازنده را نشان می دهد، که اگر بر مبنای آن ستون جدول را مرتب می کردیم، این لپتاپ نفر اول جدول ما می شد چرا که قدرتمند ترین پردازشگر را در میان دیگر لپتاپ ها دارد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

بنچمارک Unigine Superposition با استفاده از موتور Unigine 2.0 به خلق تصاویری بدیع از یک اتاق کار و حرکت دوربین در آن می پردازد. این نرم افزار بسیار سنگین، قدرت سیستم شما را برای اجرای نرم افزار های شبیه سازی سه بعدی، Post-Processing، گیمینگ، و حرکت دوربین در میان یک ساختمان همزمان با اجرای الگوریتم های پیچیده رهگیری نور SSRTGI تحت فشار قرار می دهد و میزان توانایی آن را با امتیاز بیان می کند. دوستانی که به دنبال تهیه یک سیستم مناسب گیم و همچنین نرم افزار های شبیه سازی سه بعدی، واقعیت مجازی VR، انیمیشن، و صد البته گیمر ها، توجه ویژه ای به نتایج این بنچ مارک داشته باشند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

یکی از بهترین تست های بازی، بنچ مارک Final Fantasy است که قدرت سیستم را تحت یک امتیاز مشخص ارائه می کند. قدرت پردازنده، رم، کارت گرافیک و اس اس دی، در نتیجه این نرم افزار تاثیر مستقیم دارد.

تست های رندر:

اگرچه این یک لپتاپ گیمینگ است، اما به دلیل حضور پردازنده ی قدرتمند 9750H، از آن می توان برای کاربری های رندر هم استفاده کرد. و از حق نگذریم، این لپتاپ به خوبی از پس انواع رندر ها هم بر می آید.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

نرم افزار سینی بنچ از معروفترین نرم افزار های سنجش قدرت پردازش سرعت CPU و کارت گرافیک است که یک صحنه سه بعدی را رندر می کند و پردازنده و کارت گرافیک شما را به اندازه معقولی تحت فشار قرار می دهد. هر چه سیستم شما بتواند صحنه مورد نظر را با سرعت بیشتری رندر کند، برنامه امتیاز بالاتری به آن می دهد. ما از سینی بنچ به صورت متمرکز برای سنجش قدرت پردازنده هم به صورت چند رشته پردازشی و هم به صورت تک رشته پردازشی استفاده می کنیم. لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU در صدر جدول قرار گرفت.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

موتور رندر Corona یکی از معروفترین موتور های رندر تصاویر واقعی در میان نرم افزار های رندر است که می تواند هم به صورت یک نرم افزار مجزا و هم به عنوان یک Plugin در برنامه های Autodesk 3ds Max و MAXON Cinema 4D مورد استفاده قرار گیرد. نرم افزار بنچمارک Corona Benchmark از موتور نسخه 1.3 کرونا رندر استفاده می کند و می تواند قدرت چند رشته پردازشی پردازنده را (تا حداکثر 72 رشته پردازشی) با رندر کردن تصویری واحد بسنجد. این نرم افزار بسیار سنگین است و هرچه پردازنده هسته های سریعتر و رشته های پردازشی بیشتری داشته باشد، سرعت رندر گیری در این نرم افزار بیشتر می شود و در نتیجه مدت زمان انجام پروژه کوتاه تر خواهد بود. همانطور که در تصویر می بینید، نتیجه انجام این بنچمارک 2 دقیقه و 52 ثانیه طول کشیده است که این بالاترین امتیاز ثبت شده توسط یک لپتاپ در لابراتوار سخت افزار است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

تست V-RAY از جمله نرم افزار های سنجش قدرت رندر پردازنده است که هر چه مدت زمان به پایان رساندن پروژه کوتاه تر باشد، قدرت پردازنده بیشتر است. همانطور که مشاهده می کنید این لپتاپ در صدر فهرست ما قرار گرفته است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

بنچ مارک رندر V-Ray Next جدیدترین نرم افزار تست قدرت رندر کامپیوتر V-RAY است. این بنچمارک یک تصویر را به صورت زنده برای شما رندر کرده و امتیازی را به پردازنده و کارت گرافیک می دهد. از این جهت می توان از این نرم افزار برای تست قدرت رندر پردازنده و کارت گرافیک استفاده کرد که ما از آن برای تست هر دو بهره گرفته ایم و امتیازهای کارت گرافیک در سمت راست و امتیاز پردازنده در سمت چپ نمایان است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

یکی از بهترین نرم افزار های تست مبدل های ویدیویی، نرم افزار HEVC Decode Benchmark (Cobra) است که در سایت ثبت رکورد HWBOT مخصوص اورکلاکر ها یافت می شود. این نرم افزار با استفاده از کدک H.265 به تبدیل سه نوع ویدیو  HD، FHD، و 4K می پردازد و سپس به هر بخش امتیاز داده و یک امتیاز کلی را هم برای سیستم در نظر می گیرد. کاربران عزیزی که در سیستم های خود تبدیل های ویدیویی دارند به نتایج این بنچ مارک توجه ویژه ای داشته باشند. لازم به ذکر است عملیات تبدیل ویدویی در این برنامه تماما بر روی پردازنده انجام می شود و از این لحاظ این نرم افزار تست پردازنده است.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

نرم افزار GEEKBENCH یکی از بهترین تست ها برای پردازنده و کارت گرافیک است. لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE در این تست، صدر جدول را در میان دیگر لپتاپ های قدرتمند بررسی شده در لابراتوار سخت افزار از آن خود کرد. این نرم افزار با تمرکز بر روی قدرت CPU و رم سیستم، نسبت به سنجش قدرت چند رشته و تک رشته پردازشی اقدام می کند. در بخش پردازنده این نرم افزار با بررسی قدرت سیستم شما در زمینه ادیت تصاویر، انجام عملیات روزانه پردازشی و Augmented Reality و Machine Learning امتیازی را به پردازنده شما می دهد.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

در بخش سنجش کارت گرافیک یا  Compute Benchmark، این نرم افزار می تواند با انجام تست های متمرکز بر OpenCL و CUDA نسبت به امتیاز دهی به بخش گرافیکی سیستم شما اقدام می کند. امتیاز Compute Benchmark بیانگر قدرت کارت گرافیک در نرم افزار های تدوین ویدیو، تدوین عکس، و همچنین گیمینگ، بر اساس قدرت هسته های Cuda و OpenCL است.

تست های عمومی:

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

و در آخر به سراغ تست PCMARK 10 می رویم که شامل طیف متنوعی از تست های کاری روزمره به همراه تست های سنگین کاربردی رندرینگ است. این برنامه امتیازات مشخصی را به هر بخش از یک سیستم اعطا می کند. همانطور که در تصویر مشخص است، نتیجه ی تست Essentials، شامل تست سرعت اجرای برنامه ها، ویدیو کنفرانس، و گشت و گذار در اینترنت نتیجه فوق العاده ای دارد همچنین در بحث Productivity، شامل تست های اداری، از جمله صفحات محاسبانی، نوشتار و عملکرد Office نتیجه عالی است. در بخش تولید محتوی دیجیتال هم این نرم افزار امتیاز خوبی را به این لپتاپ اعطا کرده است. از آنجایی که PC MARK 10 یک تست ترکیبی اداری و رندرینگ است، و تقریبا یک لپتاپ را از همه ی جهات می سنجد، نمره ی بسیار خوبی به این لپتاپ داده است.

برای درک بهتر این امتیازات شما را به خواندن توضیحات هر برنامه در این مقاله دعوت می کنم.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

نتیجه گیری:

بخش پایانی را با دو سوال آغاز می کنیم: اول اینکه آیا می توان با بودجه 20 میلیون تومانی، یک کامپیوتر دسکتاپ با همه ی وسایل و مانیتور 120 هرتزی فول اچ دی برای گیمینگ خرید؟

در حال حاضر خیر. اما می توان با همین بودجه، ASUS ROG STRIX G531GU-AL180 را خرید و از بازی های کامپیوتری با بهترین کیفیت لذت برد.

سوال دوم، آیا با بودجه 20 میلیون تومانی لپتاپ بهتری با امکانات مشابه با این مدل می توان یافت؟

در حال حاضر خیر. واقعیت را بخواهید، ظرف هفته های گذشته، خیلی جستجو کردیم تا شاید مدل یا رقیب دیگری در این رنج قیمت برای این لپتاپ بیابیم، اما هیچ مدل قابل ذکری که یارای رقابت از نظر نسبت کارایی به قیمت باشد را نیافتیم.

از یاد نبریم فقط وسایل همراه این لپتاپ تقریبا 2 میلیون تومان ارزش دارند. بسیار کم پیش آمده که از نظر قیمتی، محصولات ایسوس نشان ارزش خرید بالا را از لابراتوار سخت افزار دریافت کنند، اما این لپتاپ، جزو معدود قطعات ایسوس است که نشان بهترین ارزش خرید را از آن خود می کند.

اما قیمت همه چیز نیست، جنبه های دیگر یک دستگاه خوب، مانند کیفیت، کارایی، امکانات، و زیبایی ظاهری، اهمیت زیادی برای یک کاربر وسواسی دارند. لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU به همراه وسایل همراهش، از نظر کیفی، یکی از بهترین های سخت افزار بوده است. بدون تعارف هر کدام از همکاران و دوستان وقتی از کنار لپتاپ رد می شدند، از زیبایی آن تعریف می کردند. در بحث کارایی، در تعداد زیادی از جدول های بررسی، این لپتاپ در صدر ایستاد. از نظر گیمینگ، ما سخت ترین شرایط را در بازی برای آن ایجاد کرده ایم، و نرخ فریم بسیار خوبی از آن گرفتیم. همچنین، لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU با قدرت بی نظیری که دارد، وزن آن کاملا متعادل 2.4 کیلوگرم مانند بقیه لپتاپ ها است. نمایشگر 120 هرتزی آن از کیفیت خوبی بر خوردار است. از نظر نورپردازی، ایسوس به خوبی کیبرد و بدنه لپتاپ را به همراه ماوس تحت مدیریت اکو سیستم Aura Sync درآورده است.

اسپیکر قدرتمند، کیبرد عالی، ماوس 5000DPI گیمینگ و هدفون و کوله پشتی ROG، خروجی Type C تصویری برای اتصال دستگاه های واقعیت مجازی، همه ی موارد فوق باعث شد تا ما نشان منتخب گیمر های لابراتوار سخت افزار را نیز به این لپتاپ خوشکل و خوش ساخت ایسوس اعطا کنیم.

و در پایان بخش نتیجه گیری، اجازه دهید کمی در مورد توانایی های رندرینگ این لپتاپ صحبت کنیم، وجود پردازنده قدرتمند INTEL CORE i7 9750H در این لپتاپ غوغا به پا کرد. وجود این پردازنده باعث شد لپتاپ در تمام تست های رندر بالاتر از بقیه در صدر قرار گیرد. دانشجویان معماری، کاربران طراح دو بعدی و سه بعدی، گرافیست ها، همه می توانند بر روی این دستگاه حساب ویژه ای باز کنند. به لطف وجود کولر قدرتمند و همچنین اس اس دی NVMe، در هنگام رندرینگ نگران داغ شدن دستگاه نباشید. کولر لپتاپ می تواند دمای پردازنده را در حد و اندازه مناسبی نگاه دارد. بناراین به غیر از مصارف گیمینگ، این لپتاپ برای رندرینگ هم کاملا مناسب است و لابراتوار سخت افزار، این لپتاپ را برای مصارف رندرینگ هم پیشنهاد می کند. از این جهت، نشان پیشنهاد شده توسط لابراتوار سخت افزار، برای انواع کاربری ها، به لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180 اعطا می شود.

زمانی که این لپتاپ را روشن می کنید صدایی شبیه کشیدن شمشیر از نیام به گوش می رسد، که حس جالب و حماسی را به کاربر القا می کند، و الحق که این لپتاپ جنگ جو، به خوبی نشان داد که توانمند و لایق بهترین هاست. این لپتاپ ROG با ضمانت نامه 2 ساله یکپارچه ایسوس در ایران عرضه شده است و امیدوارم جزو افراد خوش شانسی باشید که آن را تهیه می کنند.

بررسی لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

 

9.7امتیاز9.8قدرت و کارایی9.7صفحه نمایشگر9.9صفحه کلید و تاچ پد9.6طراحی9.2باتری10ارزش خرید

برچسب‌ها: Laptop, آنباکسینگ, بررسی, لپ تاپ گیمینگ, ویدیو

امتیاز: 4.3 از 5 (6 رای)
کمی صبر کنید...
تبلیغات
تبلیغات
سرخط خبرها:
  1. اپل در حال توسعه تراشه‌ای با هسته‌های پردازشی و گرافیکی تا شش برابر بیشتر از M3 Ultra
  2. معرفی سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی Mafia: The Old Country
  3. تلویزیون The Frame Pro سامسونگ؛ ارتقایی چشمگیر در طراحی و کیفیت
  4. مادربرد ASRock X870 باعث خرابی پردازنده AMD Ryzen 9 9950X شده است
  5. هوش مصنوعی می‌تواند زبان حیوانات خانگی را بفهمد!

مطالب مرتبط ...

  • 173

    بررسی کامل گوشی موبایل LG G3 (ال جی G3) (اولین موبایل با صفحه نمایش QHD True HD-IPS در دنیا)

    Avatarتوسط بابک ولی زاده · 17 شهریور 1393 · 26 دی 1402

  • 0

    تماشا کنید: اولین ویدئوی مفهومی از گلکسی S10 سامسونگ

    Avatarتوسط سیمین نوربخش · 6 اردیبهشت 1397 · 22 اسفند 1398

  • 3

    بررسی هاب USB 3.0 مجهز به گیره ORICO MH4PU

    Avatarتوسط آرمین ابیشی · 8 اردیبهشت 1398 · 22 اسفند 1398

مطالب گوناگون از دینو

6 ترند که در دکوراسیون خانه سال 2025 می‌ بینید

حقیقت هایی جالب در مورد بدن زنان و مردان که کمتر کسی از آن اطلاع دارد

رفتار های نادرست والدین منجر به مشکلات روانی فرزند در بزرگسالی می شود

90 دیدگاه

  • دیدگاه90
  1. Avatar Abolfazl گفت:
    13 آبان 1401 در 6:27 ب.ظ

    صدای وردی دستگاه رو چطور میشه قطع کرد؟؟
    صدایی که با متن Republic of gamers پخش میشه.

    پاسخ
  2. Avatar Abolfazl گفت:
    13 آبان 1401 در 4:49 ب.ظ

    چطور میشه اون صدایی که شبیه کشیده شدن شمشیر از نیام هستش و با جمله Republic of gamers اجرا میشه رو قطع کرد؟؟

    پاسخ
    • Avatar آرمین گفت:
      13 آبان 1401 در 8:25 ب.ظ

      اگر جایی باشه فقط تو بایوسه، چک کن ببین توی بایوس گزینه ای هست یا نه.

      پاسخ
  3. Avatar روناک گفت:
    20 دی 1400 در 10:11 ب.ظ

    سلام من میخواستم این لپتاپ رو بخرم ولی مشکلم اینه که نورپردازای دور تادورش فقط یک رنگه یا میشه عوضش کرد و این من برای کار های درسی برای سخت ابزار هایی مثل ( شاد ) میخواستم و اینکه من یه گیمرم و گیم خیلی دوست دارم مخصوصا گیم های سنگین و هزینشم مهم نیس فقط یه مدلشو معرفی کنید که راگ باشه و این ویژگی هارو داشته باشه ممنون

    پاسخ
    • Avatar آرمین گفت:
      20 دی 1400 در 11:26 ب.ظ

      این لپتاپ دیگه نیست تو بازار اگر باشه یا مدل مشابهش، نورپردازی دورش عوض میشه.

      پاسخ
  4. Avatar AJ گفت:
    27 خرداد 1400 در 4:18 ب.ظ

    با سلام ، بنده مدل 512Li رو خریداری کردم ، در رابطه با نور کیبورد سوالی داشتم، نور به صورت چشمک زن هستش و خاموش روشن میشه هر چند ثانیه، امکانش هست ثابت کنم؟ چطور ممکنه؟ دکمه fn با up رو نگه داشتم فقط تونستم میزان نور رو کم و زیاد کنم

    پاسخ
    • Avatar آرمین گفت:
      27 خرداد 1400 در 4:58 ب.ظ

      از طریق نرم افزار Armoury Crate باید بتوانید افکت های نورپردازی را تغییر بدین.

      پاسخ
  5. Avatar هادی گفت:
    4 اسفند 1399 در 12:59 ق.ظ

    سلام وقت بخیی.من تقریبا یک هفته ای هست مدل asus rog strix g512li رو خریدم ولی نخواستم بازی های جدید رو تست کنم روش.بازی هایی مثل بلک اپس 3 و ادونسد وارفار و تست کردم دما تا 90و جی پی یو هم تا 80 بالا میره و فن ها به صورت توربو درحال کار هست.میخواستم بدونم طبیعی هست این حالت؟برای بازی های 4 5سال پیش این شکلی میشه میتونه بازی های جدیدتر رو اجرا کنه؟ ممنون میشم جواب بدید خیلی اعصابم رو به هم ریخته با این مقدار پولی که دادم

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      4 اسفند 1399 در 3:15 ب.ظ

      سلام دوست عزیز،

      بله دما طبیعیه، کلا لپتاپ های گیمینگ در این کلاس، به دلیل استفاده از سخت افزار های قدرتمند کمی دماشون بالاست و این موضوع در تمام لپتاپ های ساخت همه ی برند ها وجود داره. بنابراین نگران نباشید. تنها کاری که میتونید براش انجام بدین تهیه یک کول پد یا خنک کننده زیر لپتاپه که فن داشته باشه موقع بازی زیر لپتاپ رو خنک کنید.

      مبارکتون باشه.

      پاسخ
      • Avatar هادی گفت:
        5 اسفند 1399 در 9:41 ق.ظ

        خیلی ممنون.این حالت با وجود کول پد ایجاد میشه یعنی فن های خود لپ تاپ دائم در حال کار کردن و صدا دادنه زیاده و از اونور هم در برنامه msi afterburner دمای سی پی یو و جی پی یو رو حین بازی مانیتور کردم. حتی تا 95 هم میره Cpu و GPU هم تا 82 تا 83.سایت اینتل ماکزیمم دما رو زده 100 درجه و برای گرافیک هم میگن باید زیر 70 باشه. من روی PES2021 هم تست کردم بعد 10 دقیقه همونجوری میشه دما و افت فریم و کندی پیدا میکنه 😑

        پاسخ
        • Avatar آرمین ابیشی گفت:
          5 اسفند 1399 در 1:57 ب.ظ

          اگر اینقدری داغ می کنه که افت فریم پیدا می کنی 2 حالت داره، یا درایور ها درست نصب و به روز رسانی نشدند، یا لپتاپ مشکل داره.

          ویندوز رو عوض کن و درایور ها رو مجدد نصب و به روز رسانی کن اگر مشکل باقی ماند، به نمایندگی مراجعه کنید.

          پاسخ
  6. Avatar حمید گفت:
    9 دی 1399 در 5:19 ب.ظ

    سلام من لپ تاپ rog strix G512Li رو دارم ولی نمیتونم ماشین حساب تاچ پدو روشن کنم نظرات هم خوندم اما کلیدی به اسم Num Lk رو کیبورد پیدا نکردم لطفا کسی بلده به تلگرام ایدی Hamidw6 پیام میده بگه

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      9 دی 1399 در 6:40 ب.ظ

      Num Lk کلید نیست، اگر لپتاپ شما این قابلیت رو داشته باشه، در داخل تاچ پد گوشه اش نوشته شده Num LK، اگر چنین نوشته ای در بخش تاچ پد ندارید، چنین قابلیتی لپتاپ شما نداره.

      پاسخ
  7. Avatar حسین گفت:
    25 آذر 1399 در 7:33 ب.ظ

    سلام دوستان لب تابم مدل لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG Strix G512LI – B
    ولی هرچی میخوام اعداد روی تاچ شو روشن کنم نمیشه میشه کمک کنید ممنون میشم

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      26 آذر 1399 در 3:30 ب.ظ

      اگر درایور ها کامل نصب شده باشند، بخش num lock بر روی تاچ پد رو چند ثانیه نگه دارید تا بخش ماشین حساب تاچ پد فعال شود.

      پاسخ
  8. Avatar نیما گفت:
    13 آذر 1399 در 11:48 ق.ظ

    سلام – برای یکی از اشنا ها قراره این لب تاب رو بگیریم برای کارای نقشه کشی به نظرتون مناسبه ؟

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      13 آذر 1399 در 12:47 ق.ظ

      این انتخاب عالیه. 🙂

      پاسخ
  9. Avatar حسام گفت:
    15 آبان 1399 در 2:06 ب.ظ

    سلام. لطفا لطفا لطفا یک مدل از ROG به من معرفی کنید با رم 32 یا 16 و نسل 10 i7 که هدست و موس و کیف هم همراهش باشه. خیلی ممنون

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      15 آبان 1399 در 7:46 ب.ظ

      سلام

      مدل Asus ROG Strix G17 G712LW – A قیمت 73.500.000

      17 اینچ فول اچ دی 144 هرتز
      پردازنده Intel Core i7-10750H دوازده هسته ای
      32G رم DDR4
      گراف 2070
      + موس + هدست + کوله پشتی

      پاسخ
  10. Avatar amin گفت:
    14 آبان 1399 در 5:30 ق.ظ

    سلام منظور از rog boost که تو amourycrate نشون میده چیه
    ینی مثل اورکلاک دستی عمل میکنه

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      15 آبان 1399 در 1:26 ق.ظ

      بله

      پاسخ
    • Avatar حسین گفت:
      26 آبان 1399 در 2:22 ب.ظ

      سلام.میشه لطف کنید درمورد تاچ پک یه توضیح بدید.به هرکس که میگم نمیتونه ماشین حساب رو بیاره روی صحفه تاچ.ممنون

      پاسخ
      • Avatar آرمین ابیشی گفت:
        26 آبان 1399 در 5:00 ب.ظ

        سلام، باید بخش num lock بر روی تاچ پد رو چند ثانیه نگه دارید تا بخش ماشین حساب تاچ پد فعال شود.

        پاسخ
    • Avatar کوروش گفت:
      18 آذر 1399 در 4:36 ب.ظ

      درود وقت بخیر قیمت این لپ تاپ چندهست؟؟

      پاسخ
  11. Avatar MILAD گفت:
    11 مهر 1399 در 12:48 ق.ظ

    سلام.یه سوال در مورد گرمای لب تاب داشتم
    من مدل G531GW رو دارم با صفحه نمایش 120 هرتز . تو گیم سنگین دمای cpu تا 95 میره GPU تا 90 وقتی که گیم خیلی سنگین باشه . تو حالت توربو هستم این اتفاق پیش میاد ولی حالت معمولی که کاری انجام نمیده بین 55 تا 60 درجه هستش.
    این گرما تو این مدل نرماله ؟ و آیا آسیبی نمیزنه ؟ راحی هستش که بتونم دمارو پایین بیارم ؟ خنک کننده لپ تاپ کول کلد هم گرفتم ولی تاثیری نداشت . ممنون میشم راهنماییم کنین .

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      11 مهر 1399 در 12:53 ق.ظ

      سلام آقا میلاد عزیز، بله این عملکرد با این دماها طبیعیه، مشکلی ایجاد نخواهد کرد، سعی کنید زیر لپتاپ حتی الامکان باز باشد و هوا در جریان باشد.

      پاسخ
      • Avatar MILAD گفت:
        12 مهر 1399 در 2:56 ب.ظ

        خیلی ممنون

        پاسخ
  12. Avatar ina$ گفت:
    3 مهر 1399 در 1:27 ب.ظ

    سلام
    ببخشید یک سوال داشتم
    این نورپردازی های کنار لپتابم روشن میشد ولی الان چند وقته که روشن نمیشه
    میخواستم ببینم باید چیزی رو فعال کنم ؟
    چون فکر نمی کنم سوخته باشه ، احتمالا دستم به یه چیزی خورده غیر فعال شده میخواستم اگه بشه راهنمایی کنید

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      3 مهر 1399 در 1:54 ب.ظ

      بله از طریق نرم افزار Armoury Crate

      پاسخ
      • Avatar ina$ گفت:
        5 مهر 1399 در 12:04 ق.ظ

        خیلی ممنون
        ولی حقیقتش خودم سعی کردم اط طریق اون نرم افزار این کار رو انجام بدم ولی نمی دونم دقیقا باید چه چیزی رو اون تو تغییر بدم تا دوباره به حالت اول برگرده
        برای همین اگه امکانش هست میشه دقیقا توضیح بدید توی اون برنامه چی کار کنم تا به حالت اول برگرده
        واقعا ممنون میشم
        سپاس فراوان🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

        پاسخ
        • Avatar آرمین ابیشی گفت:
          5 مهر 1399 در 2:08 ق.ظ

          والا برادر چون لپتاپ دیگه دست من نیست نمیدونم چطوری راهنمایی کنم.

          پاسخ
        • Avatar فاطمه گفت:
          7 اسفند 1399 در 11:10 ب.ظ

          اگر کلید fn و دکمه جهت بالا رو همزمان بزنید هم روشن میشه

          پاسخ
  13. Avatar هادی گفت:
    14 شهریور 1399 در 10:20 ب.ظ

    خوب بود

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      24 شهریور 1399 در 1:40 ق.ظ

      ممنون دوست عزیز.

      پاسخ
  14. Avatar M2 گفت:
    14 شهریور 1399 در 9:42 ب.ظ

    الهی وقتی واردات محدود باشه این کانفیگ حداکثر متوسط میشه سلطان؟!

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      24 شهریور 1399 در 1:39 ق.ظ

      پردازنده این لپتاپ در زمان خودش High End محسوب میشد.

      پاسخ
  15. Avatar الناز گفت:
    8 شهریور 1399 در 8:56 ب.ظ

    میتونم درمورد asus G512 و تفاوتش با G531 بدونم لطفا؟

    پاسخ
  16. Avatar انسیه گفت:
    17 مرداد 1399 در 4:17 ب.ظ

    سلام
    من این لپ تاپ را خریدم ولی وقتی می خوام برنامه armoury crate را باز کنم این ارور را می ده
    Something happened on our end. Here’s the error code, in case you need it: 0x87E10BC6
    ممکنه راهنماییم کنید؟
    مرسی

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      24 شهریور 1399 در 1:39 ق.ظ

      ویندوز رو عوض کنید و یا منتظر آپدیت جدید آرموری کریت بمانید.

      پاسخ
  17. Avatar فرهاد گفت:
    27 تیر 1399 در 5:58 ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    لطفا در اسرع وقت مرا راهنمایی کنید
    RGB مربوط به لپتاپ من سمت چپش روشن نمیشود.چند روزی هست خریدم خواستم ببینم سخت افزاری است یا از
    تنظیمات نرم افزار مربوطه…
    و چگونه ماشین حسابش را فعال کنم.چند ثانیه تاچ کردم ولی روشن نشد
    با سپاس فراوان

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      27 تیر 1399 در 6:31 ب.ظ

      سلام، باید بخش num lock رو چند ثانیه نگه دارید تا بخش ماشین حساب فعال شود.
      برای RGB اگر روشن نمی شود به بخش گارانتی مراجعه کنید.

      پاسخ
      • Avatar Amir گفت:
        23 شهریور 1399 در 11:00 ب.ظ

        پارت نامبری که گفتید دقیقا مال همین دستگاهی هست که برسی کردین و عکس ها هم همینطور و اینکه فیلم آنباکسی که آپلود کردین هم به همین شکل هست؟

        پاسخ
        • Avatar آرمین ابیشی گفت:
          24 شهریور 1399 در 1:38 ق.ظ

          بله

          پاسخ
      • Avatar علی نبوی گفت:
        31 شهریور 1399 در 4:11 ب.ظ

        سلام
        من مدل لپتاپم g531gt هست و چند ثانیه هم نگه داشتم نام لاک رو ولی روشن نشد
        لطفا راهنمایی کنید

        پاسخ
        • Avatar آرمین ابیشی گفت:
          31 شهریور 1399 در 6:45 ب.ظ

          اگر اون مدل لپتاپ شما چنین امکانی دارد، باید تمام درایور ها نصب و به روز باشند اگر در چنین شرایطی روشن نشد، به گارانتی مراجعه بفرمایید.

          پاسخ
  18. Avatar نوید گفت:
    10 خرداد 1399 در 8:06 ب.ظ

    سلام من این لپتاپ خریدم ویندوز نصب کردم هر کاری میکنم touchpad کار نمیکنه؟ حتی دایورش نصب کردم

    پاسخ
    • Avatar مشاور فنی گفت:
      12 خرداد 1399 در 2:34 ب.ظ

      وسیله ای مثلusb و ماوس و هارد و اگه به لپتاپ وصل هست جدا کنید از قرص سرچ ویندوز touchpad را سرچ کنید و وارد این بخش بشید.، در بالای صفحه؛ با جابجا کردن گزینه Touchpad می‌توانید آن را فعال کنید
      اگر باز هم مشکل حل نشد برای ما کامنت بگذارید

      پاسخ
    • Avatar MASIX گفت:
      5 تیر 1399 در 1:48 ب.ظ

      درود

      از طریق Device manager خود ویندوز اقدام ب دانلود و نصب داریور ها بکنید

      پاسخ
  19. Avatar دیاکو گفت:
    8 اردیبهشت 1399 در 7:16 ب.ظ

    سلام من ی لپتاپ ایسر دارم ک کیفیت ساخت بدنش واقعا ضعیفه و دوبار تاحالا لولا ها شکستن این سری strix کیفیت ساخت بدنش چطوره؟ اینم میشکنه؟

    پاسخ
  20. Avatar m.s گفت:
    25 اسفند 1398 در 12:18 ق.ظ

    سلام
    این لپ تاپ وب کم نداره، چه کاری برای تماس های تصویری باید کرد ؟

    پاسخ
  21. Avatar M.sadegh گفت:
    22 اسفند 1398 در 11:29 ب.ظ

    سلام
    تا رنج ۷/۵۰۰/۰۰۰ چه لپ تاپیو پیشنهاد میکنین؟

    پاسخ
    • Avatar مشاور فنی گفت:
      23 اسفند 1398 در 1:13 ب.ظ

      سلام استفاده شما از لپتاپ چی هستش دوست عزیز؟برای بازی یا نرم افزارهای خاص؟

      پاسخ
  22. Avatar عرفان گفت:
    30 بهمن 1398 در 1:53 ق.ظ

    سلام وقتتون بخیر مرسی بابت بررسی
    من یه راهنمایی میخواستم
    میخواستم ببینم پیشنهاد شما این لپ تاپ هست یا لپ تاپ lenovo y545 با کارت گرافیک rtx 2060 هردو هم یه قیمت هستن
    ممنون میشم پاسخ بدید

    پاسخ
    • Avatar آرمین ابیشی گفت:
      1 اسفند 1398 در 11:00 ب.ظ

      قطعا مدل ایسوس بهتر از لنوو هست.

      پاسخ
      • Avatar محسن گفت:
        28 فروردین 1399 در 8:25 ب.ظ

        چرا ؟! چون تبلیغش رو میکنید ؟ اصلا حرفتون رو قبول ندارم

        پاسخ
        • Avatar M گفت:
          4 خرداد 1399 در 8:18 ب.ظ

          نه جناب . این وبسایت تبلیغی نمیکند . بلکه میاد بهترین ها رو معرفی میکنه . حضرت عالی اگر دقت کنید لب تاپ های لنوو بیشترشون از سی پی یو های نسل u اینتل استفاده میکنن و سری u قدیمی هست و به مراتب ضعیف تر‌از سری h هست و تخصص ایسوس در گیم هست ولی لنوو خیر . درسته توی بازار ایران میگن لنوو بهترین هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار داره ولی این رو باید در نظر بگیرید کیفت ساخت و قدرت و نرم افزار های ایسوس به کرات بهتر از لنوو هست .

          پاسخ
        • Avatar M2 گفت:
          14 شهریور 1399 در 9:43 ب.ظ

          نخیر چون شما شیفته لنوو هستین که در سطح بایوس جاسوسی میکنه و قبلا هم وحشتناک خرابی مانیتور و غیره داشت

          پاسخ
      • Avatar کاربر گفت:
        29 اردیبهشت 1399 در 12:10 ق.ظ

        چی میگی،داداش ۲۵درصد فروش لپتاپ جهان مال لنوو هست لپتاپ شناس نیستی ،فقط فروش ایران رو نگاه نکن برو قیمت سهام های لنوو رو با ایسوز مقایسه کن

        پاسخ
        • Avatar کاربر گفت:
          29 اردیبهشت 1399 در 12:13 ق.ظ

          فکر کردی چرا با این مشخصات لپتاپ ایسوز با y700لنوو انقدر فرق قیمت داره ، ایسوز که عاشق چشم و ابرو ملت نیست که داره با قیمت ارزونتر فروشش رو میبره بالا تو ایران هم فقط به قیمت و قیافه بیشتر نگاه میکنن برا همین انقدر فروشش تو ایران بالاست

          پاسخ
  23. Avatar محسن گفت:
    22 آذر 1398 در 7:43 ق.ظ

    msi gf63 9sc
    این مدل هم برتری خوبی که نسبت به لپ تاپ شما داره که تا ۶۴ گیگابایت قابلیت ارتقا داره و قیمتش هم مناسب تره

    پاسخ
    • Avatar مانی گفت:
      24 فروردین 1399 در 1:48 ب.ظ

      سلام ببخشید این لپ تاپ با اقلام همراهش را از کجا تهیه کنم

      پاسخ
      • Avatar مانی گفت:
        24 فروردین 1399 در 1:51 ب.ظ

        ادرس بدید لطفا

        پاسخ
      • Avatar مشاور فنی گفت:
        25 فروردین 1399 در 3:51 ب.ظ

        سلام متاسفانه این محصول در حال حاضر در بازار موجود نیست

        پاسخ
  24. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    7 آبان 1398 در 6:41 ب.ظ

    خیر دوست عزیز، فقط بعضی مدلها =smile

    پاسخ
  25. Avatar sina گفت:
    7 آبان 1398 در 9:50 ق.ظ

    سلام
    تمام محصولات ایسوس سری rog پکشون شامل هدفون و موس و کیف هست ؟
    ممنون

    پاسخ
  26. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    5 آبان 1398 در 7:03 ب.ظ

    مبارکه دوست عزیز، البته فکر کنم اون مدل لنوو RGB نداره.

    پاسخ
  27. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    5 آبان 1398 در 7:03 ب.ظ

    32 گیگابایت دوست عزیز، ولی جفت اسلاتهاش پره، یعنی باید رمهای خودش رو بفروشید یه جفت رم 16 تهیه کنید.

    پاسخ
  28. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    5 آبان 1398 در 7:02 ب.ظ

    تماس بگیرید با فروشنده. احتمالا فروشنده ای که اقلام همراه رو نزده دلیلش اینه که خودش موجود نداره و باید از جای دیگه تهیه کنند به همین دلیل اقلام همراه رو نزدند.

    با تماسی که با دفتر ایسوس داشتم، اطمینان به من دادند که تمام اقلام همراه [u]باید با لپتاپ عرضه شود[/u]، در غیر این صورت نخرید

    پاسخ
  29. Avatar محسن مختاری نیک گفت:
    5 آبان 1398 در 6:35 ب.ظ

    سلام ممنون از توضیحاتتون ..
    یه سوال :
    این لپ تاب حداکثر تا چند گیگ رم میشه بهش اضافه کرد ؟

    پاسخ
  30. Avatar مسعود طهمورثی گفت:
    5 آبان 1398 در 8:11 ق.ظ

    با تشکر از بررسی عالی شما عزیزان
    من لپ تاپ Lenovo Legion Y540 خریدم مشخصات مانند همین ایسوس
    بسیارم راضی هستم
    البته نمایشگر 144 هرتزی و حافظه جامد سامسونگ و کولینگ با اگزوز دو طرفه فن ها بنظرم بهتر از این هست
    مخصوصا دارا بودن قسمت نام پد که بهتر هستش
    وب کم هم داره
    متاسفانه ایسوس در این چندین سال اخیر فقط و فقط پول برندش رو میگیره
    موفق و سربلند باشید

    پاسخ
  31. Avatar علیرضا گفت:
    4 آبان 1398 در 9:29 ب.ظ

    فروشنده های اینترنتی رو که چک کردم هدفون و کوله پشتی رو جزو اقلام همراه ثبت نکرده بودن. از کجا میشه تهیه کرد این لپ تاپ رو که مطمین باشیم این اقلام پی از فروش جدا نشده از دستگاه؟

    پاسخ
  32. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:08 ب.ظ

    ممنون از شما که خواندید. 😡

    پاسخ
  33. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:08 ب.ظ

    لطف دارید پیمان جان

    پاسخ
  34. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:08 ب.ظ

    خوشحالم راضی بودین دوست عزیز.

    پاسخ
  35. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:07 ب.ظ

    مهیار جان، فقط با دلار 1000 تومنی میتونست این لپتاپ 2 میلیون تومن بشه، که اونم مال زمان بچگی هامونه 😀

    پاسخ
  36. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:06 ب.ظ

    اگر شرکت تامین کننده در اختیار ما قرار بدهند بررسی آن را هم انجام میدیم خدمت شما دوست عزیز.

    پاسخ
  37. Avatar آرمین ابیشی گفت:
    30 مهر 1398 در 7:06 ب.ظ

    Asus ROG Strix G731GV

    این مدل 17 اینچه، قیمتش 23 میلیون تومن.

    کارت گرافیکش RTX2060 هست و بهتره.

    پاسخ
    • Avatar الناز گفت:
      8 شهریور 1399 در 8:55 ب.ظ

      می تونم در مورد asus G512 و تفاوتش با G531 بدنم لطفا

      پاسخ
      • Avatar M گفت:
        21 اردیبهشت 1400 در 9:30 ب.ظ

        سلام من واسه برنامه نویسی می خوام به نظرتون مناسبه؟!

        پاسخ
        • Avatar آرمین ابیشی گفت:
          21 اردیبهشت 1400 در 10:53 ب.ظ

          عالیه

          پاسخ
        • Avatar صالحفرد گفت:
          17 خرداد 1402 در 4:56 ب.ظ

          سلام
          من ویندوز ۱۰ عوض کردم صدا نداره ممنون میشم راهنماییم کنید

          پاسخ
          • Avatar آرمین گفت:
            17 خرداد 1402 در 7:27 ب.ظ

            کارت صدا رو نصب کنید.

  38. Avatar شعیب گفت:
    30 مهر 1398 در 6:45 ب.ظ

    ممنون، فقط این مدل سایز پنل ۱۷ اینچی هم داره؟

    پاسخ
  39. Avatar سیروس گفت:
    30 مهر 1398 در 4:33 ب.ظ

    خیلی بررسی خوبی بود لطفا بررسی لپ‌تاپ لنوو y540 رو بزارید

    پاسخ
  40. Avatar mahyarSAMSUNG گفت:
    30 مهر 1398 در 2:47 ب.ظ

    اون جمله : قیمت بسیار مناسبتون. منو کشته. چیکارمون کردن کرد لپ تاپ ۲ میلیون تومنی شده ۲۰ میلیون میگید بسیار مناسب :emoji2

    پاسخ
  41. Avatar پمیدی گفت:
    30 مهر 1398 در 10:55 ق.ظ

    اینقد این بررسی کامله که میشه بوی لپتاپ رو حس کرد =))

    پاسخ
    • Avatar علی گفت:
      14 شهریور 1399 در 8:03 ب.ظ

      سلام
      من پارسال این لپ تاپ خریدم که واقعا راضیم ازش.
      فقط بعد چند ماه با اینکه فقط با کیف خودش جابجاش میکردم در صفحه نمایشش چندین تا نقطه روشن تر از بقیه ایجاد شده در واقع پیکسل هاش به مشکل خورده.
      الان چیکار میتونم بکنم؟

      پاسخ
      • Avatar آرمین ابیشی گفت:
        14 شهریور 1399 در 8:54 ب.ظ

        تلفنی از شرکت گارانتی سوال بفرمایید. تعداد پیکسل های سوخته به یه مقداری که برسه احتمالا گارانتی باید عوض کنه پنل رو.

        پاسخ
  42. Avatar PEJMAN گفت:
    30 مهر 1398 در 7:45 ق.ظ

    بررسی از این کامل تر؟مگه میشه مگه داریم.:-bd:-bd=smile

    پاسخ
  43. Avatar °•■ Fāřżãm.ĢĐ ■•° گفت:
    30 مهر 1398 در 7:35 ق.ظ

    کامل و جامع.. ممنون از وقتی که گذاشتید :-bd:-bd

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که نظر شما حاوی ناسزا، عبارات توهین‌آمیز و تهدید بوده و در تضاد با قوانین فعلی کشور باشد از انتشار آن بدون حذف موارد ذکر شده، معذوریم.
شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

پربحث‌ترین‌ها

  • راهنمای خرید گوشی موبایل 491

    راهنمای خرید گوشی موبایل بر اساس بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)

  • معرفی سری جدید گرافیک‌های سفید RTX 5070 Ti و RTX 5070 از ایسوس 2

    معرفی سری جدید گرافیک‌های سفید RTX 5070 Ti و RTX 5070 از ایسوس

  • 7 فناوری نظامی برتر ایالات متحده آمریکا در سال 2024 و 2025 2

    7 فناوری نظامی برتر ایالات متحده آمریکا در سال 2024 و 2025

  • 1

    جریمه 600 میلیون دلاری تیک‌ تاک به دنبال ارسال داده‌ های کاربران به چین

آخرین بررسی‌ها

9.3

بررسی کارت گرافیک گیگابایت RTX 5080 16GB GAMING OC

8.7

بررسی واترکولر سفید XPG LEVANTE X 240

8.9

بررسی پاور گرین GREEN 1000W GXD GOLD

9.5

بررسی کیت رم VENGEANCE 2x24GB CU-DIMM 8200MT/s CL40 کورسیر

9.1

تماشا کنید: بررسی گلکسی S25 و S25+: دوست‌داشتنی و نادیده گرفته‌شده

آخرین مطالب دینو

این استراتژی ساده کاهش وزن از کالری‌شماری مؤثرتر است!

وقتی صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی می‌شود،…

  • حقیقتی جذاب درمورد شهاب‌ سنگ‌ هایی که با زمین برخورد می‌کنند

  • شنا در آب سرد می‌تواند بدن شما را در سطح سلولی تغییر دهد

  • راهنمای انتخاب جواهرات نقره بر اساس رنگ زمینه پوست و شکل صورت

  • رازهای شگفت‌انگیز ادرار درمانی: حقیقت یا افسانه؟

  • مطلب بعدی Nord؛ معروف‌ترین سرویس VPN به هک شدن سرور فنلاند اعتراف کرد
  • مطلب قبلی Cyberpunk 2077 آخرین بازی استثنایی نسل فعلی کنسول‌ها خواهد بود
  • آخرین مطالب
  • محبوب‌ترین مطالب
  • اپل در حال توسعه تراشه‌ای با هسته‌های پردازشی و گرافیکی تا شش برابر بیشتر از M3 Ultra

    اپل در حال توسعه تراشه‌ای با هسته‌های پردازشی و گرافیکی تا شش برابر بیشتر از M3 Ultra

  • سیستم مورد نیاز بازی Mafia: The Old Country

    معرفی سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی Mafia: The Old Country

  • تلویزیون The Frame Pro سامسونگ؛ ارتقایی چشمگیر در طراحی و کیفیت

    تلویزیون The Frame Pro سامسونگ؛ ارتقایی چشمگیر در طراحی و کیفیت

  • مادربرد ASRock X870 باعث خرابی پردازنده AMD Ryzen 9 9950X شده است

  • هوش مصنوعی می‌تواند زبان حیوانات خانگی را بفهمد!

  • راهنمای خرید گوشی موبایل 491

    راهنمای خرید گوشی موبایل بر اساس بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)

  • معرفی سری جدید گرافیک‌های سفید RTX 5070 Ti و RTX 5070 از ایسوس 2

    معرفی سری جدید گرافیک‌های سفید RTX 5070 Ti و RTX 5070 از ایسوس

  • 7 فناوری نظامی برتر ایالات متحده آمریکا در سال 2024 و 2025 2

    7 فناوری نظامی برتر ایالات متحده آمریکا در سال 2024 و 2025

  • همکاری احتمالی شیائومی با هواوی و گروه BBK برای توسعه HyperOS 3، بدون استفاده از خدمات گوگل 1

    همکاری احتمالی شیائومی با هواوی و گروه BBK برای توسعه HyperOS 3، بدون استفاده از خدمات گوگل

  • 1

    گوشی اقتصادی Ulefone Armor X32 با دوربین دید در شب معرفی شد

تبلیغات

آخرین دیدگاه‌ها

  • Avatar
    مهمان گفته است:
    تعرفه ها به گونه ای بالا برود که بر زندگی مردم...
  • Avatar
    حمید گفته است:
    بی نظیییییره. محشره محشر
  • Avatar
    اوازه گفته است:
    خون خون ریزی خیلی دردناک اما جنگ باید حق باشه من...
  • Avatar
    نیما خردمند گفته است:
    بله گرد و غبار در رنگ سفید بیشتر به چشم میاد
  • Avatar
    ‌یشنهادبهدکیمرها گفته است:
    مردم ای کسی که داری این می خونی آدم داشتیم خانه...
  • Avatar
    Eh3an گفته است:
    به نظرم ریمستر سه گانه عالیه از همه لحاظ از لحاظ...
  • Avatar
    رضا گفته است:
    تخصص هم اهمیتی داره یا فقط درگیر رنگ پوست و جنسیت...
  • Avatar
    رضا گفته است:
    اسکایپ آبی قشنگ
  • Avatar
    عباس گفته است:
    آخرش چین اگه بخواد در اقتصاد آمریکا رو رد کنه مجبوره...
  • Avatar
    بهمن گفته است:
    یک نفر باید این سوکت و از مدار خارج کنه و...
راهنمای خرید گوشی موبایل 491
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید گوشی موبایل بر اساس بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)
15 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید ماوس و کیبورد 2
راهنمای خرید و مشاوره هایلایت
راهنمای خرید موس و کیبورد با بودجه‌های مختلف (فروردین 1404)
28 فروردین 1404
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 468
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (فروردین 1404)
25 فروردین 1404
راهنمای خرید و مشاوره سیستم کامپیوتر با بودجه های مختلف (فروردین ۱۴۰۴) 7,756
راهنمای خرید و مشاوره سیستم پیشنهادی هایلایت
راهنمای خرید و مشاوره سیستم کامپیوتر با بودجه های مختلف (فروردین 1404)
22 فروردین 1404
راهنمای خرید مانیتور 68
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (فروردین 1404)
21 فروردین 1404
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف 1,300
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (فروردین 1404)
19 فروردین 1404
  • سخت‌افزارمگ
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • استخدام
سخت‌افزارمگ

© 2025 Sakhtafzarmag.Com. All Rights Reserved.

صفحه نخست » بررسی » بررسی لپ تاپ » بررسی سلطان گیمینگ لپتاپ ASUS ROG STRIX G531GU-AL180

ورود

عضویت

رمزتان را گم کرده‌اید؟

عضویت | رمزتان را گم کرده‌اید؟
| بازگشت به ورود