امکانات ارتباطی
امکانات ارتباطی و پورتهای پشت دستگاه نشاندهنده تلاش سامسونگ برای برآورده کردن نیاز بيشتر کاربران است . ورودیهای تصویر شامل
Composite ،D-Sub و HDMI میشود. حداکثر دقت تصویر در پورت D-Sub برابر با 1200×1600 پیکسل و در پورت HDMI (که میتوان از مبدلهای DVI به HDMI نیز روی آن استفاده کرد) 1080i است. در این ویدئوپروژکتور یک بلندگوی هفت واتی وجود دارد، در عین حال یک خروجی 3/5 میلیمتری صدای استریو نیز در نظر گرفته شدهاست. یک اتصال RS232C نیز در اینجا دیدهمیشود اما دو پورت جالب توجه این قسمت، اتصال شبکه و یک پورت USB است. برای اتصال این دستگاه به شبکه باید آن را به روتر یا مودمی وصل کنید که قابلیت اختصاص خودکار IP به دستگاهها را داشتهباشد (DHCP) و نمیتوان به صورت دستی برای ویدئوپروژکتور IP تعریف کرد.
پورت USB
در اين دستگاه، میتوان انواع حافظههای فلش و هارددیسکهای خارجی را به پورت USB متصل کرد و فایلهای درون آن را بدون نیاز به کامپیوتر تماشا کرد، البته محدودیتهای خاصی نيز در این زمینه دیدهمیشود. پردازنده داخلی در نمایش فایلهای تصویری، ویدئو و فایلهای PDF که در آن از آبجکتهای زیادی استفاده شده، کند عمل میکند و شاید بتوان گفت، تنها بخشی که میتوان روی آن حساب کرد، نمایش فایلهای نرمافزار Office و فایلهای PDF است. با این حال، در اینجا نیز، در نمایش متون فارسی در فایلهای doc ،docx و اکسل مشکلاتی دیده میشود (فایلهای PDF فارسی بدون مشکل نمایش دادهمیشوند). نمایش فهرست پوشهها نیز میتوانست بسیار بهتر از این باشد. هنگامي که میخواهید عکسهای روی حافظه فلش را تماشا کنید، تنها شکل پوشهها و پیشنمایشی از فایلها نمایش دادهشده و نام آنها بالای صفحه قرار میگیرد، این در حالی است که در بخش فایلهای آفیس، نام فایل در کنار آیکون آنها نمایش دادهمیشود.
فیلمهای قابل پخش باید حداکثر با دقت تصویر 480×720 پیکسل بوده و فرمت فشردهسازی فایلها نیز باید mpeg4، xvid، mpeg1 و wmv9 باشد. به این نکته نيز بايد اشاره کرد که خود دستگاه دارای شصت مگابایت حافظه داخلی بوده و میتوان فایلها را به درون آن انتقال داد. همچنین امکان پاک کردن، کپی و انتقال فایلها از حافظه فلش نیز امکانپذیر است.
ممنون بابک جان !