دنیای موبایل پر از محصولات برندهای مختلف که سعی می کنند با ارائه محصولات متنوع در این بازار به شدت رقابتی سهم بیشتری را نصیب خود کنند. در این میان برندهای هم هستند که شاید در مقایسه با غول های بازار سهم بازار بسیار کوچکی را داشته باشند اما با این وجود محصولات خوش قیمت و منطقی را روانه بازار می کنند تا بتوانند بخشی از بازار را که برندهای معروف با محصولات گران قیمت خود چندان سهمی در آن ندارند را نصیب خود کنند. یکی از این برندها که به طور حتم افراد کمی نام آن را شنیده اند برند NUU است که گوشی های مختلفی را در رده بندی مختلف به بازار ارائه کرده است. یکی از محصولات این شرکت گوشی NUU G3 Plus است که با قیمت منطقی و مشخصات فنی خود می تواند گزینه منطقی برای کسانی باشد که به دنبال یک گوشی موبایل برای کاربردهای روزمره و همچنین استفاده از نرم افزارهای کاربردی هستند باشد. با همراه باشید.
طراحی، ساختار ظاهری و محتویات جعبه
شاید این طور به نظر برسد که ما می خواهیم از این گوشی تعریف کنیم اما بدون هیچ جانبداری این گوشی طراحی خوبی دارد و می تواند در زمینه طراحی در بین محصولات برندهای شناخته شده بازار قرار بگیرد. در مقایسه ای که داشتیم این گوشی از Google Pixel 2 Xl کمی سنگین تر است که به نظر ما یکی از دلایلش باتری با ظرفیت بالای آن است. گوشی دارای فریم فلزی است که در بخش پشتی توسط پوشش پلاستیکی براق پوشیده شده است.
این موضوع باعث می شود که این گوشی جذابیت بصری بهتری پیدا کند. همچنین رنگ مشکی Onyx استفاده شده در این گوشی هم یکی دیگر از دلایلی است که باعث شده است این محصول در زمینه طراحی در سطح خوبی قرار بگیرد. در بخش جلویی گوشی مانند بسیاری از گوشی های موجود در بازار فضایی در بالا و پایین صفحه نمایش در نظر گرفته شده است. در بخش بالایی خروجی بلندگوی مکالمه، دوربین سلفی و دیود نوری که نقش فلاش را برای گرفتن سلفی بهتر در محیط تاریک را بازی می کند دیده می شود. خروجی بلندگو زیاد بزرگ نیست اما طوری روی آن طوری تعبیه شده است که امکان تمیز کردن راحت تر را به کاربر می دهد. چون اگر این بخش فرورفته بود تمیز کردن آن زیاد راحت نبود (مانند گوشی Pixel 2 Xl).
اما در بخش پایینی که به نسبت حجم زیادی از سطح جلویی گوشی را به خود اختصاص میده هیچ چیزی وجود ندارد و این فضا در اصل بلا استفاده شده است.لبه های گوشی به خوبی ساخته شده است و این موضوع باعث می شود در زمان در دست گرفتنش حس بهتری به شما دست بدهد و از طرفی به خاطر وزن و ساختار آن احتمال سر خوردن گوشی از دست کاهش پیدا می کند. در سمت راست گوشی کلیدهای تغییر حجم صدا و پاور دیده می شود. برای راحتی کاربر روی دکمه پاور یک سری شیار دیده می شود که با لمس آن می توان فهمید دکمه پاور کدام است. البته به نظر ما اگر کمی فاصله دکمه پاور را از دکمه های تغییر حجم بیشتر می کرد احتمال خطای کاربر کمتر میشد.
در قسمت بالایی گوشی اسلاتی تعبیه شده است که از آن می توان در دو حالت استفاده کرد. در حالت اول می توان دو سیم کارت مینی را روی سینی قرار داد و از قابلیت دو سیم کارتی استفاده کرد. حالت بعدی این امکان را به کاربر می دهد که یک کارت حافظه Micro SD را با سیم کارت در کنار هم داشته باشید. این بستگی به این دارد که شما کدام حالت را ترجیع می دهید. در سمت چپ گوشی دکمه ها یا امکان خاصی قرار داده نشده است. برای شارژ Nuu G3 Plus مجهز به پورت USB نوع C است و دو فضا برای خروجی صدا در دو طرف پورت USB در نظر گرفته شده است.
همانطور که گفته شد بخش پشتی توسط پوشش براقی (شبیه به شیشه) پوشانده شده است. در این قسمت یک دوربین دوگانه به همراه سنسور اثر انگشت و فلاش دو گانه دیده می شود.
در داخل جعبه گوشی هم اداپتور و کابل آن به همراه مبدل پورت USB نوع C به خروجی جک 3.5 میلی متر هدفون و پین مخصوص برای دسترسی به اسلات سیم کارت دیده می شود. البته این همه چیزها نیست و Nuu در داخل جعبه یک کاور براق نرم هم قرار داده است که می توان علاوه بر محافظت شما را از دیدن ساختار گوشی محروم نکند.
کمی مشخصات فنی
Nuu G3 Plus مجهز به سیستم عامل اندروید نسخه 8 یا همان Oreo است (امیدوارم در اینده اندروید این گوشی به نسخه 9 بروزرسانی بشود). Nuu از پردازنده هشت هسته ای Helio P25 شرکت مدیاتک در این محصول استفاده کرده است که هشت هسته ای پردازشی Cortex A-53 که چهار هسته در فرکانس 1.69 و 4 هسته در فرکانس 2.39 فعالیت می کنند و پردازنده گرافیکی Mali T880 با حداکثر فرکانس کاری یک گیگاهرتز است. این پردازنده موبایل 64 بیتی قابلیت پشتیبانی از پردازش های چند منظوری را دارد و قادر است حداکثر از دو سنسور با دقت 13 مگاپیکسل یا یک سنسور با دقت 24 مگاپیکسل پشتیبانی کند. حداکثر دقت قابل پشتیبانی برای ویدیو توسط این پردازنده موبایل 4K با میزان 24 فریم در ثانیه است. براساس اطلاعات ارائه شده در بخش رادیویی LTE این پردازنده از استاندارد Cat 6 پشتیبانی می کند که در مقایسه با پردازنده های جدید موبایل کولکام و حتی هواوی در سطح متوسطی قرار می گیرد. در کنار این پردازنده از 4 گیگابایت حافظه و 64 گیگابایت حافظه داخلی برای ذخیره اطلاعات استفاده شده است که با کارت حافظه Micro SD قابل افزایش است (حداکثر 128 گیگابایت). برای پردازش راحت تر و همچنین داشتن دقتی منطقی از یک صفحه نمایش HD با دقت 720×1440 با نسبت تصویر 18 به 9 استفاده شده است. اطلاعات دقیقی در مورد نوع صفحه نمایش به کار رفته در این محصول نیست اما با این وجود زاویه دید صفحه نمایش در حالت عمودی و افقی مناسب هستش. در زمینه دوربین، G3 Plus دارای دو دوربین پشتی با دقت های 13 و 5 مگاپیکسل با میزان F دو و دوربین سلفی با دقت 13 مگاپیکسل با زاویه 88 درجه است. دوربین پشتی دارای قابلیت Unique Lock-on را دارد که روی سوژه متحرک بهتر فوکوس می کند. با وجود پشتیبانی از شبکه مخابراتی مختلف مشکلی در زمینه استفاده از سیم کارت های کشورهای مختلف را نخواهید داشت. همچنین در زمینه امکانات ارتباطی هم این گوشی مجهز به شبکه بی سیم 802.11 b/g/n است و از رابط بلوتوث 4.2، NFC و پورت USB نوع c بهره می برد. البته به علت مدل پردازنده گوشی بعضی از امکانات ارتباطی در مقایسه با محصولات جدید پایین تر است. در مدل G3 Plus از دو قابلیت اثر انگشت و تشخیص صورت برای امنیت بیشتر استفاده شده است. این مدل ابعادی برابر با 9×70×153 میلی متر دارد که در رده گوشی هایی با ابعاد مناسب قرار میگیرد. به این موارد باید پشتیبانی از قابلیت Android Beam را هم اضافه کرد که امکان انتقال اطلاعات بین دو گوشی را با استفاده از نزدیک کردن آنها بهم را فراهم می کند.
نگاهی به بعضی از امکانات نرم افزاری
همانطور که گفته شد G3 Plus مجهز به سیستم عامل اندروید نسخه 8 است. البته این شرکت سعی با استفاده از پوسته و ایکون های متفاوت ظاهری جدید به این نسخه از اندروید بدهد.
برای دسترسی به منوی اصلی کافی است که صفحه را از پایین به بالا بکشید. در صفحه اصلی خود گوشی امکاناتی مانند بخش تنظیمات، دوربین، استور گوگل و پوشه ای که مجموعه ای از آیکون های سرویس های گوگل در آن دیده می شود. در منوی اصلی گوشی ایکون های مانند File Manager، رادیو FM، ابزار مدیریت سیم کارت (به خاطر اینکه این گوشی دو سیم کارت است)دیده می شود. دو مرورگر به صورت پیش فرض برای این گوشی در نظر گرفته شده است. براساس تجربه ما در کار کردن با گوشی گوگل، در مجموع در زمینه سرعت بارگذاری و باز شدن منو G3 Plus در حد متوسط است. علاوه تنظیمات و امکانات استانداردی که در اکثر گوشی های اندرویدی دیده می شود برای افزایش کارایی و همچنین عمر باتری بهتر قابلیتی به نام DuraSpeed در نظر گرفته شده است که می توان با استفاده از آن مدیریت بعضی از برنامه های پس زمینه را بدست گرفت. البته این برنامه ها از یک سری نرم افزار پشتیبانی می کند.
از دیگر امکاناتی که می توان در بخش تنظیمات این گوشی دید می شود قابلیت Face Unlock که امکان بازکردن قفل گوشی را با استفاده از تشخیص صورت به کاربر می دهد. برای استفاده از قابلیت باید ابتدا یکی از موارد امنیتی مانند پسورد یا pattern را فعال سازی کنید و بعد از آن برای استفاده از آن کافی گوشی را رو به روی صورت خود بگیرید و سر شما در وسط دایره قرار بگیرد. در این حالت گوشی صورت شما را تشخیص می دهد و می توانید از قابلیت بازکردن گوشی با استفاده از صورت خودتان بعدها استفاده کنید. (قابلیت باز کردن گوشی با استفاده از تشخیص صورت به خوبی کار می کند).
البته به یاد داشته باشید که زاویه قرارگیری گوشی برای انلاک کردن باید مناسب باشد. همچنین این قابلیت در تاریکی یا نور کم به خوبی کار نمی کند. برای راحتی استفاده در شب حالت شب هم در نظر گرفته شده است که نور گوشی را کاهش میدهد که با اسلاید صفحه از بالا به پایین در منوی سریع در دسترس است.
نرم افزار دوربین
نرم افزار دوربین G3 Plus با در نظر گرفتن قیمت آن امکان مناسبی را در اختیار شما قرار میدهد. در دوربین شما امکان فیلمبردای با حداکثر دقت 1080P را دارید. همچنین حالت های Photo (برای عکاسی معمولی)، پرتره (در این حالت امکان دستی تغییر F دوربین وجود دارد)، Beauty (زیبایی) که صورت را تصحیح می کند، حالت پانوراما و دو حالت تک رنگ و حرفه ای دیده می شود. در بخش حرفه ای (Pro) امکان تغییر White Balance، حساسیت، Exposure و فوکوس وجود دارد. در نرم افزار امکان فعال کردن قابلیت HDR وجود دارد. همچنین شما می توانید از فلاش برای حالت سلفی استفاده کنید چون دیود نوری به عنوان فلاش برای این گوشی در نظر گرفته شده است. نکته جالب امکان تغییر تنظیمات کامل برای حالت سلفی است که در نوع خود جالب است.
تست گوشی
برویم سراغ تست گوشی و ببینم G3 Plus در تست ها و کاربردهای مختلف چطور ظاهر می شود. برای شروع ابتدا یک سیم کارت نسل چهاری از شرکت تی موبایل را روی گوشی نصب کردیم تا ببینم که بخش رادیویی گوشی امکان پشتیبانی از شبکه نسل چهار را دارد چون ما قبلا گوشی های مختلفی را در این رده تست کرده بودیم که امکان پشتیبانی از شبکه نسل چهار را نداشتند. بعد از نصب سیم کارت و نمایش عبارت 4G روی آیکون آنتن تماس تلفنی را با افراد مختلف از سرویس دهنده های Verizon و AT&T برقرار کردیم که در تمام موارد مشکلی وجود نداشت. در مرحله بعدی بدون نصب برنامه Speed Test تست سرعتی را در مرورگر کروم گوشی انجام دادیم که می توانید در جدول زیر آن را دقیقا با گوشی Pixel 2 Xl مقایسه کنید.
اشاره: شرایط برای هر دو گوشی یکسان بوده است و دقیقا از یک سیم کارت هم استفاده شده است.
سرعت دانلود به مگابیت | سرعت آپلود به مگابیت | |
G3 Plus | 14.8 | 11 |
Pixel 2 Xl | 33.7 | 14.2 |
در ادامه تست دیگری را با استفاده از شبکه بی سیم روی هر دو گوشی انجام دادیم. در این حالت هر دو گوشی را به SSID پنج گیگاهرتزی روتر تست متصل کردیم که این روتر به یک سرویس 100 مگابیتی متصل بود. در این حالت با در نظر گرفتن فاصله چند متری و وجود موانع دیگر نتایج تست زیر بدست امد.
سرعت دانلود به مگابیت | سرعت آپلود به مگابیت | |
G3 Plus | 59 | 11.5 |
Pixel 2 Xl | 57.9 | 11.4 |
نکته جالب کارایی به نسبت بهتر گوشی در حالت اتصال به شبکه بی سیم نسبت به گوشی Pixel 2 Xl بود. برای امکان مقایسه بهتر سعی کردیم تست هایی را انجام بدهیم که دفعات قبل برای گوشی های دیگر انجام دادیم. برای تست اول به سراغ GeekBench رفتیم که در این تست نتایج زیر بدست امد.
بعد از GeekBench به سراغ AnTutu رفتیم. این برنامه هم کارایی بخش هایی مانند پردازنده گرافیکی، حافظه، پردازنده و بخش های دیگر را مورد ارزیابی قرار می دهد و یک امتیاز کلی به گوشی می دهد. در این بخش گوشی G3 Plus توانست امتیاز 64230 را بدست بیاورید که می توانید آن را با دیگر محصولات همرده مقایسه کنید.
از دیگر تست های انجام شده Benchmark OS II، Base X Mark و3D Mark است که نتایج آن را در تصاویر مشاهده می کنید.
برای تست دوربین کمی شرایط را برای G3 Plus سخت کردیم و تصاویر آن را با Pixel 2 Xlمقایسه کردیم. البته به طور حتم می دانیم کیفیت دوربین این دو گوشی کاملا متفاوت است اما با این وجود خواستیم تصاویر این دو گوشی را بهتر با هم مقایسه کنید.نمونه اول تصویر در شب و نور کم گرفته شده است. در پیکسل از حالت عکاسی شبانه استفاده نشده است تا مقایسه در نور کم منصفانه تر باشد. همچنین تصاویری را در حالت مختلف نوری در محیط داخلی، محیط بیرونی و سلفی با هر گوشی ثبت کردیم که در ادامه می توانید تصاویر آنها را با هم مقایسه کنید. (برای مقایسه بهتر تصاویر با کیفیت اصلی قرار داده شده است).
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus در شب
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl در شب
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus در شب
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl در شب
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus در روز
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl در روز
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus در روز
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl در روز
نمونه گرفته شده با گوشی G3 Plus در روز
نمونه گرفته شده با گوشی Pixel 2 Xl در روز
نمونه سلفی گرفته شده با گوشی G3 Plus
8امتیاز7.2سخت افزار8.4صفحه نمایش7دوربین7.8صدا8.8طراحی8.8باتری7.7ارزش خرید
سلام به شما دوست عزیز
ممنونم از کامنت شما. لازم به ذکر است که این متن ترجمه نبوده است. در مورد محصول حق با شماست اما از آنجایی که محصول چینی است در بازار ایران امکان حضورش دور از ذهن نیست.
ممنون از مترجم محترم ولی وقتی این گوشی تو ایران عرضه نمیشه و نیست این بررسیش به چه درد ما میخوره .