برنامه های محمدجواد آذری جهرمی، به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری صبح امروز در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بررسی قرار گرفته است. به گزارش خبرگزاری مهر، بعد از ظهر امروز، جهرمی برنامه های خود را به کمیسیون فرهنگی مجلس ارائه خواهد داد. اما برنامه پیشنهادی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم شامل چه مواردی می شود؟ او چه اهدافی را در صورت بدست آوردن جایگاه وزارت در دولت دوازدهم دنبال خواهد کرد؟
در این برنامه اتخاذ رویکرد فرصت محوری به توسعه اقتصاد دیجیتالی مبتنی بر فناوری اطلاعات و کاربردها و محتوای بومی بر بستر شبکه ملی اطلاعات به عنوان استراتژی کلان عنوان شده است. از اهداف کلان استراتژیک دیگر در این برنامه می توان به توسعه متوازن عادلانه، امن، ایمن و پایدار دسترسی پهن باند به شبکه ملی اطلاعات با رعایت صیانت اجتماعی و فرهنگی و متناسب با تقاضا با افزایش سرعت و کیفیت و نیز کاهش قیمت خدمات پهن باند مطابق با سیاستهای کلی و قانون برنامه ششم اشاره کرد. آذری جهرمی ایجاد زیرساختهای مناسب برای توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ایجاد فضای رقابتی و حمایت از اپراتورهای غیر دولتی ارائه کننده خدمات این بخش را یکی از اهداف خود در دولت دوازدهم معرفی کرد.
او به دسترسی ۸۰ درصد خانوارها به پهن باند و دسترسی به اینترنت با سرعت حداقل ۲۰ مگابیت بر ثانیه و تامین ۱۰۰ درصدی زیرساختهای ارتباطی اطلاعاتی و مقرراتی، به عنوان یکی از اهداف استراتژیک خُرد وزارت ارتباطات اشاره کرد. جهرمی در بخش سیاست های اجرایی نیز استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی، بکارگیری محصولات راهبردی تولید داخل و اجازه ورود شبکه های جهانی تحویل محتوا (CDN) به کشور و نیز مجوز فعالیت شبکه های اجتماعی در داخل کشور در چارچوب قوانین و مقررات کشور، از اولویتهای این برنامه اعلام شده است.
نظر شما در مورد برنامه های وزیر پیشنهادی چیست؟ تا چه اندازه با آنها موافقید و چه اندازه مخالف؟ در صورت کسب رأی اعتماد توسط مجلس، تا چه اندازه به عملی شدن این اهداف توسط وزارت ارتباطات امیدوارید؟
یه بار خواستن اینترنت رو نامحدود کنن، شرایطی رو گذاشتن که نه تنها به نفع کاربر نبود، بلکه همون اینترنت نامحدودش هم نامحدود نبود :l
الان میگن قیمت کاهش میدیم، کاری میکنن که بگیم نخواستیم، افزایش بدید همون شرایط قبلی برگرده :emoji7
داداش شما مشکل چیه دقیقا؟؟؟ اسلامی و ملی ووو …. بکش بیرون از اختلاف افکنی و سیاست
کَسْ اَش تاجی ز گُل ننهاد بر سر.
تا حالا کدوم یک از این آدم ها برای ایران زحمت کشیدن و باعث باز شدن فضا بودن، همش ایران و ایرانی رو به زحمت انداختن، در همه ی سطوح خٌرد و کلان، تلاش ها همیشه در جهت بسته کردن فضای فکری و … بوده
ما نه به این آقا نه هیچ وزیر دیگه ای چشم امید نداشتیم و نداریم، ما چه بد بخت هایی هستیم که در عصر ارتباطات هنوز درگیر سرعت اینترنت و حجمش هستیم اونم چه اینترنتی، فیلترنت نفتی و …
همین جدا سازی ترافیک ملی (اسلامی) نشان دهنده ی خیلی چیزها هست تازه راه دزدی بیشتر هم باز شده تا دیروز عکس های گوگل و پلی استور و ویندوز استور و … باز نمیشد نکنه حرام باشه ولی حالا برای مصرف کردن هر چه بیشتر و زودتر حجم در ظاهر بین المللی هر بار لود میشه (دانلود میشه)، ایمیل چک کنی چند برابر حجم از بین میره و …
تو قفس انداختنمون که بلاخره راهی جز قبول کردن نداشته باشیم
از حجاب اجباری و نفت مجانی و برق مجانی تا کنسرت و اینترنت نامحدود و اهداف استراتژیک خُرد وزارت ارتباطات و فوتبال بازی کردن شجاعی و حاج صفی و …
کلن اسیر اهداف همه هستیم جز ملت ایران
بازی با کلمات که میگن همینه
هه یادمون نمیره یه زمانی هم قرار بود آب و برق و مجانی کنن:emoji0
Kacknoob
همش کلیشه و کلی گویی
هر کسی بیاد تقریبا همین حرفو میزنه ، هیچ کس نمیگه من میخوان اینترنت رو گرون کنم
وعده دادن هم که خوراک مسئولین کشوره ، کنتر که نمیندازه
اهداف کلان استراتژیک…محتوای بومی…شبکه ملی…توسعه متوازن عادلانه… و از همه ترسناک تر کاهش قیمت!!!
تازه اینا همش از استرتتژی های خُرد این اقاست:-((
اینم 4 سال میاد حرصمون میده و میره و بعدیش میاد 😐
من با هیچکدوم این حرفاش کاری ندارم فقط میدونم شبکه ملی اطلاعات همون اینترنت ملی که قبلتر بهش میگفتن نمیدونم اینترنت عفیف و پاک یا مومن و پاک هم چین چیزی و برای کاهش حساسیت کاربرا الان صداش میکنن “شبکه ملی اطلاعات”.
چرا اسمشو نمیذارن شبکه اسلامی اطلاعات؟!
تازگی خوندم اول انقلاب اسم مجلس “مجلس ملی” بود که بعد گفتن ما ملی مخواهیم چا کار ما اسلام مخاهیم.
الان چی شده یاد ملت و ملی شدن افتادن؟!
اینارو هیچکدوم کار ندارم
این آقا تو عکسای قبلیش ریش نداشت چی شده الان از این ریش مامانی ها میذاره؟!
ریش تیغ زدن شده مشکل وزرای ما؟!