یکی از مواردی که با ورود تلفن های هوشمند به تار و پود زندگی انسان باید در نظر گرفت، مدت زمان زیادی است که در برنامه های مختلفی که روی آنها نصب می کنیم صرف می شود. شبکه های اجتماعی بیشترین سهم را از این زمان ها به خود اختصاص می دهند و یک کاربر با داشتن حساب در شبکه های فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام، تلگرام، لاین، واتس اپ و غیره می تواند به راحتی بخش زیادی از روز خود را صرف حضور و چک کردن مداوم محتواهای منتشر شده در این شبکه ها کند. اما آیا تا به حال فکر کرده اید دقیقا چند ساعت از روز را صرف نگاه کردن عکس های اینستاگرام می کنید؟ چند ساعت در فید توییتر می چرخید و جملات و خبرهای کوتاه افراد مختلف را دنبال می کنید؟ در چند گروه تلگرامی عضو هستید و برای دیدن و خواندن مطالب پخش شده در هر کدام از آنها چقدر زمان مصرف می کنید؟ شاید بهتر است سوال را به شکل دیگری بپرسیم. آیا تا به حال به این فکر بوده اید که با زمانی که در این شبکه ها مصرف می کنید می توانستید چه کارهایی انجام دهید؟ در ادامه با ما همراه باشید تا راهکاری جالب را با هم مرور کنیم.
برای فهمیدن این قضیه قصد داریم دو برنامه به شما معرفی کنیم. اولین مورد UBhind – Mobile Life Pattern است. با استفاده از این برنامه خواهید فهمید به طور دقیق چقدر از روزتان را با تلفن هوشمندتان سپری کرده اید. همچنین میزان استفاده از برنامه های مختلف در قالب های روزانه، ساعتی، هفتگی و یا ماهانه برای شما نمایش داده خواهند شد. یک نکته بسیار جالب درباره UBhind آن است که می توانید به کمک امکانات فراهم شده در آن روند استفاده خودتان را اصلاح کنید و برای مثال محدودیت های زمانی برای برنامه هایی که وقت زیادی روی آنها صرف کرده اید اعمال کنید تا در صورت فراتر رفتن از حد مجاز، از استفاده شما از آن برنامه ها جلوگیری شود. شاید اوایل استفاده از UBhind زیاد از رفتار خشن (!) آن خوشتان نیاید ولی به مرور با درک اینکه تا چه حد از قید و بند موبایل رها شده اید خوشحال خواهید بود.
برنامه دوم در این بخش هم QualityTime – My Digital Diet است. این برنامه هم کارکردی مشابه مورد قبل دارد و تفاوت اصلی آن با HBhind، تمرکز بیشتر بر روی برنامه هاست. به کمک QualityTime خواهید فهمید از چه برنامه ای به چه مدت استفاده کرده اید. استفاده روزانه از برنامه ها، دفعات باز کردن قفل گوشی و همچنین ارائه گزارش ساعتی، روزانه و هفتگی از دیگر ویژگی های QualityTime است. همچنین مانند مورد قبل می توانید هشدارهایی برای عبور از سقف استفاده خود از برنامه های خاص تنظیم کنید و همچنین Break های خودکاری در فواصل زمانی مختلف در نظر بگیرید تا گوشی شما را وادار کند چند دقیقه ای بیخیال آن شوید. از دیگر قابلیت های QualityTime هم می تواند به امکان محدود کردن تماس های دریافتی، قطع اعلان ها برای پیام های دریافتی و همچنین گزارش مصرف باتری تا 6 ماه اشاره کرد.
پیشنهاد میکنم حتما یکی از این برنامه ها را روی گوشیتان نصب کنید و بعد از چند روز مقاومت اولیه در برابر وسوسه پاک کردن آنها، تاثیر چشمگیری که بر فعالیت های شما می گذارند را مشاهده کنید.
برای با خبر شدن از آخرین اطلاعات در زمینه تجهیزات الکترونیک، بازی ها و مطالب مختلف در زمینه تکنولوژی، کانال وب سایت سخت افزار در تلگرام را فراموش نکنید. اگر آخرین نسخه از این برنامه را روی موبایل یا رایانه نصب کرده اید تنها با کلیک کردن (یا تپ کردن) روی آدرس https://telegram.me/sakhtafzarmag می توانید در کانال ما عضو شوید. همچنین برای اطلاع از دقیق ترین مشخصات و قیمت های گوشی های هوشمند در بازار ایران می توانید به وب سایت کالای ما به نشانی https://kalamag.com مراجعه کنید.
ایا واقعا زمانی که پای گوشی از دست می دهیم هدر کردن است یا کارهای مفیدی هم انجام میدهیم
من هم از این چرت و پرت ها استفاده نمی کنم اما بحر حال تا الان همه زندگیم وقت تلف کردن بوده.:smiley5
من حدودا روز سه تا چهار ساعت با گوشی وقت تلف میکنم…باقیشم با کامپیوتر :O
من چون تلگرام ،لاین،وایبر و این چیزای وقت گیرو ندارم نهایت روزی 2ساعت پای گوشیم باشم